Söndagar är blä!

Ja, söndag idag & jag blir depprimerad! Och inte blir det bättre av att veta att Elin drar iväg utomlands idag!
Meen, jag har haft en trevligt helg. I fredags var jag bara hemma med mammsen & kikade film & sådär. Sen gick jag även ut på en promenad med Sara igen på kvällen, så det blev mycket gående i fredags. Men det är så skönt!
Och igår åkte jag till Natalie, även Hannagums komsi förbi på kvällen, hade lite allmänt mys bara & trevligt. Jag gillart! Och nu är jag fortfarande kvar hos nördii Natalie, blir kvar tills på tisdag & jag ska inte klaga!
Nog borde vi lära oss göra mat.. Att inte ens kunna steka korv & koka makaroner satt.. Men jag försöker, men jag litar inte på mig själv när jag står där med en stekpanna..
Menvafan, man kan inte vara bäst på allt : )

See you!


En riktig höstdag .

Solen lyste & vinden blåste!
Precis som en mysig höstdag, vart ute på en långpromenad mitt på dagen med mamma. Gick iallafall 7 km, alltid något. De var riktigt mysigt, gick runt hela höfte & de är så mysigt med vattnet & alla träd, nu är det höst & de är faktiskt riktigt mysigt ändå! : )
Har även vart förbi mormor idag på en fika, hon hade skaffat data & internet, och hon som knappt vet vad ett tangentbord är! Hon är för gullig min bästa mormor!
Och ikväll blir det lugnt, skall bara vara hemma & kolla på idol & gick sedan någon rolig film, så blir en hemma kväll med mamma : )
Imorgon kilar jag till Natalie & blir där till på tisdag. Jag älskar dig, vännen! <3

De var allt det! Hejspådig!

image38
Höst, höst ..

Kossor&Chokladbollstårta!

Näeej, men hallådu!
Vilken rolig dag detta vart! Åkte ut till storstan till Linda & vi gjorde det vi hade planerat. Nämligen att fika! Direkt när jag kom bjöds de på pyttipanna, vilket jag inte tackade nej till. Sen efter en liten stund blev de fika bullar som hon hade bakat, jag tackade verkligen inte nej! Vi tog en promenad så hon visade sina grannar, nämligen kossorna :D Och sedan blev det film & vi var självklart tvungen att ha nått att äta till, så det fick bli en chokladbollstårta, det tackade jag verkligen inte nej till heller! Och sen blev det pannkaka också, jag är mer än mätt efter denna dag lär jag säga! Jag hade hur trevligt & roligt som helst. Och att två personer kan ha så mycket att snacka om & att man orkar skratta så mycket! Jag gillart, heeel nice! : )


Den godiga chokladbollstårtan!


 
image36

Alla Kossorna bara kollade på mig precis som om jag var dumihuvudet, lite läskiga! :D

En kväll med Sara!

Denna kväll blev mer än lyckad!
Tränade sista träningen med fotbollen, så nu är det uppehåll. Kändes lite konstigt med uppehåll nu, har inte direkt tränat på ett tag.. Menmen. Direkt efter träningen gick jag till Sara & kollade på idol & åt lite godis & sådär, riktigt mysigt! Men fick sedan lite ångest tanke på att de bara är onsdag, så efter idol tog vi en lång promenad & det var riktigt mysigt! Lite läskigt på ett sätt nu, så mörkt ute & dels kallt! Snart kommer kvällsMössan fram lär jag säga! Men jag tycker verkligen om att umgås med min Sara, hon är massa bra : )
Men nu skall jag snart hitta tills sängs!

Känns inte alls tokigt med ledighet imorgon & på fredag! :D Och måste ladda batterierne för imorgon skall jag ut till skolan till Linda, Wieee! :D

Nattilinattnatts!

Ovanlig dag i skolan?

Dagen i skolan är som alltid, går upp för sängen & är totalt död. Tar på mig min morgonrock & försöker få i mig frukost, segar så mycket så snabba steg upp & klä på sig & dra på sig sminket & halv springer till bussen. Hade tur att jag inte missade den idag.
Jag är så sjukt trött varje dag & jag blir bara på dåligt humör iskolan & blir inte bättre att höra gnäll kärringen klaga & vara allmänt dryg! Men, jag lever & jag ska väl inte klaga allt för mycket kanske..
Men nu slutar lektionen iallafall.. Yes!

Men idag känner jag mig verkligen som en riktig Trötter, usch & fy!

image34

En pluggande Mia = Sover

Jaa.. Då sitter man här & har vaknat nyss. Jag skulle vara lite duttig & plugga engelska & svenska! Började först med engelskan & efter 6st frågor så somande jag bara sådär på soffan.. Vaknar upp nu två timmar senare& inser att jag aldrig kommer bli klart med allt tills imorgon & sitter hellre här, inte första gången dehär. Kommer nog inte direkt vara trött ikväll? Aja, vafan : p
Och svenskan så är det samma sak som sist jag skulle göra, fick t o m en vecka länge & ändå sitter jag här sista dagen & inte ens gjort den. Jag fattar fortfarande noll så jag orkar inte bry mig om det just nu, gubben får säga vad han vill imorgon! Sååå, slutsatsen är att En pluggande Mia = Sovande Mia snart.. Eller nåt!? Inte bra. inte bra.. : p

Och efter imorgon blir det långhelg & jag lider verkligen inte alls skall ni veta! Och på torsdag skall jag & Linda nog ha våran fikadag & det ser jag verkligen framimot! : D

Och förövrigt skall jag nämna TTT som är = TesseliTessTess, Hej på dig Tess! : )

image32:
En liten bild sen helgen får vara med idagens inlägg, rätt taggad såhär!
    

Grattis Syster

Börjar med att säga GRATTIS & GRATTIS & GRATTIS till min syster som fyller 18 idag! : )
Hon börjar första dagen som 18 år att köpa snus .. vilket mongo! : p

Helgen har vart bra till en liten del, den var riktigt festlig i lördags hos Mathilda, de gillades skarpt! Trevligt & roligt folk lär jag säga! Skönt att få komma iväg & tänka på annat .. Bort ser man från allt andra som hände så var väl helgen bra .. Jag orkar det inte & jag kan inte göra någoting så att det ska bli bra? Jag vet inte vad jag ska ta mig till & vad jag ska göra .. Men det finns en som vet allting & det känns ändå skönt att jag kan lite på dig så mycket, tack ..

Men .. Idag övningskörde jag & Natalie med Nisse! Alla vi tre överlevde så det betyder att vi inte dog ungefär .. Och inge kärringstop heller & det kändes väl bra : p De känns lite läskigt ändå, jag känner mig alldeles för liten för att sitta bakom en ratt, men endag inser jag väl att jag inte är så liten längre, eller nåt, Tss ..

Och vet ni? På torsdag & fredag är det ledigt från skolan! Jag gillar det skarpt! Och jag & Linda skall även försöka ses nåt & de gillas väldigt skarpt! : D

Menmen, nu ska jag packa ur väskan sen helgen & kanske städa mitt förbannade rum .. HEJS!


Och förövrigt är Kents skiva grym !!

Smörgåstårta i magen .

Systeryster fyller 18 år på måndag, så lite av släkten var här idag & firade & smaskade smörgåstårta : ) Massor av gottit, jag gillart! Men nu ska jag snart kila till Mathilda & ha lite kalas med mina brudar fan, ja gillart ännu mer!
Så lite grattis till syster, fast mer grattis på måndag! Jag älskar dig <3

Och ja .. vet inte vad jag ska säga? Så grymt jävla besviken på dig! Jag trodde aldrig de här ..

Heja Fredagar!

Jomentjena!
Fredag, fredag, fredag & fredag! Aiight!
Ja, fredag idag & det är bra för det är helg .. Och ikväll blir det nog lugnt. Bara vara hemma, orkar faktist inte göra så mycket. Jag är lite lat eller nåt! Men imorgon blir det först lite kalas här hemma, systeryster fyller 18 bast! Sen på kvällen kilar jag till Tierp & kalasar lite mer kalasit med brudarna! I like it! : D

Och idag iskolan var det de årliga skolfotot & jag säger bara BLÄ !! Meen, jag bjuder på mig själv sådär!
Och jag hade även lovat mig själv att vara nyttig iskolan idag .. Så vid lunchen kommer Linda med en jävla pärlboll & jag kunde verkligen inte motså detta! Så uupps, jag hade en pärlboll framför mig som försvann rätt fort ner i magen. Men jag får väl skylla på att de är fredag vilket innebär helg eller nåt iden stilen .. : p
Jag & Linda skall även ha en fika kväll & där ska det iallafall vara Nyponsoppa, Pärlbollar & Korv med antagligen! haha, att man kan ha så mycket skratt & prat fort man ser den människan! : D

Och juste !!
På måndag skall jag köra i skolan xD  Oh herregud, alla ni som befinner er i Tierp skall hålla sig inne mellan 3 till 4 tiden på eftermiddagen. Här går det undan .. Nisse kommer vara väldigt rädd tror jag. Men har Natalie med i bilen & det känns ju verkligen mer tryggare : p Men det märks väl om jag lever eller nåt ..

HEJS!
   

Kvällspromenader.

Kom nyss in efter ännu en lång kvällspromenad med mamma, skulle egentligen gått massa med Lina men hon mår inge vidare men snart är hon frisk & då blir det mera. Jag tycker verkligen de är avslappnande att ta en promenad, så mysigt på något vis : )
Och förövrigt tycker jag om min mamma väldigt mycket!

image31

Meeen, nu skall jag snart ta en fika & invänta IDOL! : D   

Brabrabra!

Efter en förstörd sovmorgon åkte jag till tandläkaren & hade inte ett ända hål & jag hade massa braiga tänder sas det & att jag har bra tand immunförsvar eller vad det nu var .. Vilket var en lättnad att höra lär jag säga : p Har inte haft hål sen mjölktänderna& de var ju ett tag sen. Och hon frågade även om jag  gick och smååt mycket, ojsing .. kan väl hända sa jag dock : p där ljög jag lite, men hon tyckte jag kanske skulle ta & varva ner med godiset & blablabla, okej hon har rätt & jag har ofta sagt att jag ska börja ett nytt liv, men jag tycker om godis .. Meeen, jag äter faktist inte lika mycket längre & ska försöka äta ännu mindre, kan ju alltid försöka .. eller nåt?!

Lite besviken att jag börjar bli lite stor, får inte direkt en överasskning i lådan hos tandläkaren ..  : p

Förstöra en fin sovmorgon?

Hallådu!
Ingen bra start på dagen direkt . Huvudvärk, allmänt slut & såklart ont imagen, inte direkt ovanligt. Men åkte till skolan iallafall, skolfreak som man är liksom!? Och imorgon har vi lektioner fast utan lärare, okej de låter ju verkligen lovande? Men har en lärare på svenska lektioen, så jag tänkte yes då kan jag börja till kvart i tolv när den börjar! Meeeeeeeeen, jag kom på att jag skall till tandläkaren i morgon klockan 08:00 på morgonen? Alltså, jag måste gå upp en hel jäkla timme tidgare än vanligt & jag som hade tänkt att tagit en låång & mysig sovmorgon för jag hade värsta chansen. Tack & tack kära tandskit! Och jag är även nervös för tandläkaren, dels för att jag har & kommer alltid ha en jäkla skräckr för den, får en jäkla ångest varje gång lär jag säga : p Och jag har inte heller vart där på 2 år & inte heller haft något hål sen jag var jätte liten .. Känns som mina tänder ligger risigt till? Men de märks väl imorgon .. Blä!

Men nu ska jag ta en långpromenad med mamma : )
Och sedan invänta Idol & ta en mysig kvälls fika som tillhör Idolkvällar!

Jag & min godismugg iskolan .. (a)

Lillebror + nagelack?

Hej hej hej hemskt mycket hej igen!
Dagarna går fort men ändå segt .. får inte till det riktigt. Tisdag idag vilket innebärde att vi hade våran feta håltimme, drygt! Kul att sitta i skolan & bara häcka som en tönt i 3,5 timme?  Menmen, vi deog en Benny´s & blev lite mer på hugget : p
Och skulle tränat ikväll med, kännde mig inte alls på hugget som vanligt .. Så hoppade över träningen & fick en ångest som vanligt, kände att jag verkligen var tvungen att göra nåt, så tog en lång & mysig promenad med Lina, Och det kan jag lova att de uppskattades! När vi var mindre var vi verkligen varje dag, skönt att börja hitta tillbaka till varandra! : )

Och min lillebror målade mina naglar idag ( haha okej? ) .. haha, jag var tvungen att ta bort allt sen men han var dock lite duttig tanke på att de var första gången & han är en pojk! Han körde typ en " pimp my syster " Hahahaha! : D
Och imorgon skall jag färga håret! Utväxt.nu men snart borta!

Om man kanske ska ta & hitta till sängs .. ?

HejHop Gummisnopp!

Hej hej hej hemskt mycket hej!
En måndag snart avklarad, bara några dagar kvars till helgen. Jag tycker om helger! Okej, vem gör inte de liksom ..  : p
Idag har jag gjort så mycket som pluggat lite matte, tror det eller ej! Men skulle vart bättre om jag blev klar med Svenskan, men alltså .. Jag hajjar noll verkligen, så vad ska jag göra? : p
Jag har också vart på en promenad med Mamma & de kändes skönt att gå lite sådär! Och har även klippt syster lite ( hur hon vågar vet jja inte ) & sminkade henne. Hon blev riktigt fin tycker jag, hon borde göra sig fin oftare! Haha, okej de där lät som att hon var skit ful egentligen men inte så jag menade. Pimp my syster som Linda & jag säger  ; )

Och jag träffade Mickis idag på station, vad jag saknar dig unge! Alltid lika sjuk som vanligt, Möh ! : )
Så vi har bestämt att vi skall leka inom kort, de gillas!

Och förövrigt är vaniljsås farligt gott .. Inte bra att sånt står i kylskåpet när Mia är i farten !!


image29       image30
                     Syster : )                                                                     Syster&jag : )

   

Trött & Trött

Sitter i skolan & har data .. Jag försår inte varför jag är här idag. Hur trött som helst & känner att jag inte gör någon nytta! Men, jag kände imorse att jag var tvungen att gå för att vi skulle ha dubbel lektion i matte sista timmen & känns som jag måste gå på den .. Annars vore jag hemma & sova nu!
Aja, bara några dagar tills helg igen. Eller nåt?

Ändrade planer?

Jag skulle dock inte sparka någon boll idag för mår inge vidare .. Kommer upp & kollar på den första matchen med Söderfors & skall sedan kila hemmåt när jag får veta att jag måste spela med Mehedeby för de inte har folk .. Min tränare sa att jag kan ialf sitta på bänken som reserv, jomentjena fick spela hela macthen, jävla skit! Nu blir jag inte direkt friskare, men är jag dum & inte säger ifrån så blir det såhär : p Var ju en riktig kul match att spela ; )
Or not .. höh! x )
Meeeen, efter matchen bjöds det på Pizza, så var inte alls så tokigt att vara med ändå.. Tss!

Aja , förövrigt känner jag mig väldigt nere & less .. Blääää!    

Filmnattsmaraton

Söndag idag, vilket innebär veckans värdelösaste dag!
Men har haft en mysig helg med Caroline, började dagen igår med att åka in till muppsala igen & sedan åkte vi ut till bälinge & kollade på Strömsberg, vinst med 2-0 så trean nästa! Hyrde tre filmer på kvällen & tittade hela natten. Först var det Linas kvällsbok sen var det en läskig film, men den var så konstig & jag halvsov hela filmen nästan .. sjukt trött. Men sen var det sista filmen, Se upp för dårarna, försökte pigga upp mig till den så började knapra lite godis & blev pigg igen! Alltid lika trevligt att vara med dig, Snuttan!

Och idag skulle jag egentligen spelat två matcher .. Först med Söderfors & sen direkt efter med Mehedeby .. Men nu har halsen blivit värre & känns konstig i öronen & huvudvärk. Så får bli att kolla fotboll istället. Menmen ..

Och jag bara tänker & tänker .. Det känns så tomt! I miss ..  : (    

Fredag & Fredag

Fredagar är en väldigt bra dag, eller fredageftermiddag efter skolan såklart! Veckorna går verkligen hur fort som helst, men med mycket skratt & flum skolan så är det inte så konstigt .. Flickorna mina! : )

Men ikväll blir det hellugnt, bara vara hemma & tat lugnt. Men rätt skönt ändå .. Och mormor ringde nyss & blev så chokad att jag skulle vara hemma & observera att min mormor är den bästa som finns! Men låt höra vad ja gör imorgon, imorgon skall jag leka med Caroline en massa & det gillas kanske hur mycket som helst! Som de ser ut nu kanske det blir en tripp till stan igen, sen kanske kolla fotboll & sedan kolla på film & äta lite godis. Massa mys! : )
Och Fesan är väldigt finurlig. Hon är som en liten bit chokladboll, så go!
Men nu ska jag dippa grönsaker med mamma & lillebror!

image28



                                                                                                                                                        

Fyndat idag.

EyEy!
Lite snurr i skallen & halsont, bara jag inte blir sjuk så! Så hoppade över träningen & pallrade mig in till muppsala med Mathilda, vilket var riktigt bra! Mamma var väldigt snäll & förde över liite pengisar, så fick med mig ett par bruna byxor & ett par svarta. Och även en topp, lite smink & en kepsbasker & massa andra småsaker som är väldigt bra att ha, I like it! : )
Och även en stooor grej lär jag säga .. Vi gick till Mathildas syster Johanna som jobbar på en frisörsalong & jag klippte av mig nästan hela håret :O nej jag skojjar bara, jag klippte mig inte alls. Men jag gjorde värsta impuls grejjen, jag tog nämligen hål i öronen, helt graits också, Jag som aldrig skulle våga de : D Okej, jag har alltid haft stor skräck för nålar & såntdär som är läskigt. Men jag klarade det bra & har nu hål i öronen, värsta konstigt : p Men jag fyndade bra saker idag & är väldigt nöjd, Tack Mamma! : )

Helgen närmar sig, inget speciellt planerat imorgon ialf. Men går nog över på en liten fika hos Vevve & pratar ur mig lite : )
Och på lördag skall jag träffa mina älsklingar, Caroline & Felicia, me like alot!

Och jag tyckte verkligen om att sluta kvart i tolv idag, gjorde Linda bra avundsjuk! : D
   

En mogen banan

Okeeeeeej, hur gick det egentligen för mig idag med att plugga den där svenska grejjen? Inte så bra va ..
Jag & mina utbrott inför skoluppgifter. Började dock redan iskolan idag, att börja en dag med matte är inte den bästa från min sida! Blev lite irriterad & råkade visst slänga iväg pennan när våran såkallade mattelärare skulle hjälpa till .. Men äh! Men ialf, svenska uppgiften fattade jag ingenting av så jag sket it. Blev allmänt irriterad, men far frågade om vi skulle ut & brassa lite bil innan träning, så blev väl inte längre än 30 min. Nog för att jag sitter & åker runt en liten jävla parkering som jag tycker är sjukt läskigt ändå!! Meen, jag tyckte allt vore så mycket lättare om det bara fanns en gas & en broms, så man slipper allt annat! : )

Och förövrigt åt jag en väldigt god banan nyss, den var liksom perfekt!   

Liten kick sådär mitt på dagen

Hallodie!
Ja, komsi hem från skolan för en liten stund sen, slutade vid 2 idag igen. Jag tycker verkligen om att sluta innan klockan 4a! Nu är det så att jag & hägglund har kommit på en ny grej så det blir en liten kick sådär mitt på dagen! Nämligen att dricka massa kaffe iskolan! Och det funkar verkligen, vi känner oss verkligen mycket gladare efter en kopp kaffe. Fast Elin tycker vi blir skit dryga för att vi blir så spralliga : p  ( vilket icke jag tycker )
Igår när vi hade den långa håltimmen som alltid kom vi på att leka polis & tjuv iskolan?
Haha, är man rastlös så är man : D
Meen, i dag körde vi hänga gubbe istället! Fast vi behöver inte gå in på vilka ord vi använde .. Tss : p

Och igår var jag även lite duttig .. Eller Mamma tvingade mig att rensa mina kläder. Så jag fick ihop en stor svart sopsäck med mina kläder! Och vilken ångest jag fick .. Slängde 4 byxor, syster fick 2 st jag inte ville ha & oops har jag knappt några kvar!? : O 
Och blev alldeles för mycket tröjor & linnen i påsen. Men har för mycket kvar ändå .. Men man orka inte använda vissa plagg fan.
Men Mammsi sa att hon kunde bidra med ett par nya byxor ihelgen ialf, det kan dock behövas! : p

Men nu ska jag faktiskt försöka plugga ..
Skriva nå skitgrejjs på svenskan.
Sånt ogillar jag .. Fantasilös i sånna tillfällen!? - JA!



   

Se upp för dåren?

Vilken dag .. Skolan som vanligt dock. När jag kommit hem fick jag & far för oss att jag skulle ut & brassa bil för första gången, okej .. Ni kan ju tänker er, Mia Westin i en bil?
Kände mig helt lost & liten bakom ratten, kändes som jag knappt såg över huven!
Men, jag dog faktist inte! :D Fast nästan så att bilen dog, eller nåt! :p
Nejdå, men studdsade fram som en kanin innan jag fattade att man kanske måste ha lite känsla med kopplingen & gasen, men jag är nöjd att jag fattat vad dem sakerna sitter i en bil :p
Och en liten till tabbe gjorde jag, Jag försökte verkligen att gasa & grejja men sen frågade far vad jag egentligen gjorde?
Jag sa att jag försökte köra & han börjar asgarva & säger att bilen är avstängd xD Okej, bra där Mia!
Men, jag får se de som en första gång tabbe! LillDåren tillsvidare .. Men jag lever & även Pappaplutt med!
Sen blev det träning som vanligt, börjar bli lite less på fotbollen nu, dels för mina jäkla benhinnor.. Men vafan!

image23
Vem vet hur det slutar nästa gång? :D

       

Grismatch + hamburgare

En tråkig match att spela, skit grismatch. Planen var en lerhög, domaren var en blåst blondin & det blev 0-0. Men jag gjorde 7 mål enligt mig själv, Eller nåt :p
Men jag & Åsa såg bara framimot hemvägen där det skulle bli hamburgare. Så är det alltid, alltid hamburgare för oss. Vi tjatar alltid & det går så bra så : D
Och även första gången jag inte skämde ut mig på mackendonken heller, jag är nöjd!
Och nu när jag ändå vart så onyttig så ska jag äta upp ltie godis! Okej, ja har börjar nytt liv men gör ett litet undantag för ikväll ..
Såå!

It will be fine .. ?



   

28 veckor senare

Igår kväll kom jag på värsta smarta idéen att jag var sugen på bio, verkligen jätte sugen. Så jag fjäskade lite för syster & andré att vi kunde köra in till Gävle. Och det gick bra, så vi åkte in & kollade på 28 veckor senare.
Jadu .. den var inte direkt den mysigaste filmen att titta på. Men jag är rätt cool, satt jag klarade det .. Eller inte :p
Men det var mysigt att få göra nånting med syster. Fick komma på andra tankar för en stund ..
Och idag är det match också, borta mot Vaksala .. Får ialf träffa dem knasiga vännerna från laget, det gillas! : )

Varför? Varför?
Jag känner mig så tom ..   

When your heart stops beating

Jag tycker det är riktigt jobbigt, men blir inte bättre av att skita iallt. Vi kom överens, vänner blir det bästa sättet. Men vill inte inse att de ska bli såhär .. Men Du pluggar långt där nere & jag är här hemma : (  Men jag tycker om dig väldigt mycket & de vet du ..
Men jag får verkligen försöka se det positiva i det negativa. Jag har er mina vänner & det är jag så sjukt glad över. Och du är ju inte helt borta från mig, så jag klarar det.. I think?

Men fick kusin hit ikväll ialf. Kände att jag inte hade lust att göra nåt alls ikväll..  men nu får jag sällkskap av henne ialf. Och de uppskattas verkligen! Älskar dig.

Ge mig bara lite tid, så blir det bra .. Hoppas jag.
   

Varför?

Allt bara sjunker ner till botten just nu. Jag vill inte, jag vill verkligen inte. Finns bara en sak jag vill nu & det kommer inte bli så. Jag vet inte vad jag ska göra .. Hur allt ska bli bra. Jag orkar bara inge mer skit.
Men en sak vet jag & de är att jag aldrig skulle klarar mig utan mina vänner & min älskade mamma. Utan er så vore jag totalt jävla noll.. Tack för att ni finns! 
Och jag älskar dig Mamma, så sjukt mycket! <3

Even when you hope is gone, move along..   

Kort dag + min fönsterputsare

Sånna här dagar gillas verkligen! Fick sluta vid 11:40 idag, så följde med Mathilda hem & sitter nu här i hennes säng & kollar när hon är duttig & torkar fönstren .. Hon är verkligen en erfaren fönsterputsare ( or not ) :p
Den lilla stund vi nu var i skolan så höll vi ialf på med företaget, börjar gå bra fan. Meeen, lite fundersama vad vi ska heta & det kanske skulle vara bra om man har ett namn på sitt företag, Eller? :p
 Och ikväll blir det träning igen .. Så ska vara lika snabb som igår att komma hem, så jag inte missar allt på Idol : D

Tänker alldeles för mycket negativt ..

Korv korv & Korv

Jaa, ännu en dag har gått ..  Kände mig inte alls på hugget i skolan idag. Massa tankar här & där & jag blir så förvirrad över allt just nu .. Vet inte riktigt men så känns det nu. Och kände mig såklart över trött när jag kom hem. Kände mig så omotiverad till träningen som alltid, men när man väl kommit hem efter den känns det bra ..
Så skärpning nu Mia, ryck upp sista innan uppehållet!

Men det blir alltid skratt iskolan ialf, spelar ingen roll vad man är på för humör. Men de är massa bra att jag har mina flickor!
Och en kulig sak är att varje gång jag & Linda snackar så kommer det upp om Korv ..  De verkar vara vårat liv, alltså en grillad Korv typ : p
Men varje gång man möter på den pricken blir det snack i stora lass & skratt, hah de är så kul! :D

Men nu skall jag forsätta sitta & lyssna på Lars Winnerbäck & sedan knalla isäng & lyckas med mera sömn i natt kanske ..
Sååå ..  Godnatt!

Jag skulle fastna i min ensamhet igen, om du lämnade mig nu .. 


       

Kvällens höjdpunkt!

En dag iskolan som alltid, men tisdagar är lite dryga. Hål från kvart över tio till halv två varje tisdag, kan bli lite långsegt. Och idag var det allmänt flum. Hägglund & jag .. Vad säger man? Vi blir väldigt rastlösa men roar oss själva verkligen bra. Haha, flumbull eller nåt. Men vi gillart!
Och snart skall jag kila tillbaka till Tierp, men Natalie är en sjukling idag så det får bli en Mia&Mathilda kväll, men det blir bra fint de med! Vi ska äta Tacos & kolla på kvällens hödjpunkt, IDOL! De är verkligen skit kul tycker jag, så pinsamt att sitta & skämmas här hemma, Tss : )



Rätt gammal&Seriös bild på oss lär jag säga : p

 
       

Jag tycker inte alls om detta ..

Att gå upp tidigt, kolla ute genom fönstret & det regnar? Nej, de gillas verkligen inte! Men nu ska jag inte sitta här & klaga, måste ju hinna det sista innan bussen. Heja skolan ..

Men ikväll skall jag & Natalie nuffsa hon Mathilda & vi ska äta godmat & Ha det allmänt mys : )

HEJS!

Isbjörnar utanför?

Vilket värdelöst väder. De blåser isbjörnar ute & jag ska träna snart. De innebär alltså mössa & vantar, eller ialf vantar. Nog för att jag brukar klaga på Anki att hon har mycket kläder på sig, men idag gör jag en Anki. Massa kläder på träningen typ : p
Och jag är sjukt trött idag också, ovanligt med .. typ? Men ryckte upp mig för sängen & har precis druckit upp en kopp kaffe & hoppas på att jag blir lite piggare så jag orkar kila till plan. Yesyes!

Meeen, Jag tycker inte alls om Isbjörnarna här utanför!
That´s it!

Syster is back in Sverige

Syster komsi hem från Turkiet tidigt imorse. Vart utan henna i en vecka .. Lite tomt faktist, tro det eller ej. Men lite skönt att ha henne i sverigen igen & jag tackar så mycket för den fina tröjan : ) Men min syster kan faktist vara väldigt braig ibland! Och hon la även ut mest pengar på mig .. Men de är jag värd, så snäll jag alltid är mot henne liksom, eller nåt?!  : D

Sin syster är dock alltid sin närmaste vän .. Så äre bara! <3

  
Malin & Mia                    Malin & Mia : )


 

Tiden går fort

Ännu en helg snart slut .. Finns det någe värre än söndagar? Att veta att skolan är imorgon liksom? Neej, bort med söndagar & dra dit en lördag till vettja!

Igår var jag till Farmor&Farfar. Farmor fyllde nämligen 70 bast fan! Tiden går fort .. Men hon är exakt som för 20 år sen tänkte jag skriva men då levde dockl inte jag, men ialf för 10 år sen då :p Får lite ångest över att jag inte hälsar på så ofta, kan inte påstå att dem bor långt ifrån, men tiden räcker inte till .. Men det var ialf trevligt igår. De dracks lite här & där va .. Farmor är så gullig & försöker bjuda en massa på Baylis ( stavning? ) Men jag har blivit nykterist .. eller nåt :p Men efter jag hade vart där så drog jag vidare till Tierp efter mycket stress .. Tanke på att jag bara skulle sitta hemma men 3 min innan bussen så får Natalie med mig. Möter upp Mathilda med. Så trevligt att träffa er ialf : )

Och match idag, trodde jag icke skulle vara med för mina jäkla benhinnor knasar hela tiden. Men nu för en stund fick ja reda på att jag skulle sitta på bänken ialf .. hmm, rätt värdelöst om man ändå har ont :p Menmen!

Lite less blir jag .. När man hör vad en person säger & tycker men kan inte ens snacka med mig? Men oftast får man reda på saker & ting, som nu. Egentligen ska jag inte bry mig, men ibland blir man ledsen. Men jag vet dock att du inte ens bryr dig. Men de verkar som att jag inget kan göra, såå ja.

Meeeen låt gå till den lilla tjocka rosa flodhästen som såg en morot förr. Den var verkligen jätte sugen på sin morot, men den rosa flodhästen hade ju börjat ett nytt liv. Ett nytt liv utan sin morot .. Men den rosa flodhästen var inte alls lika glad längre. Så jag gav han minimorötter istället : D
Jag & Millan tycker om den rosa flodhästen! Eller hur? : )

Snurr i bollen idag ..


   

RSS 2.0