29 oktober

veckan har gått så himla fort så jag får helt enkelt skylla på det!
har blivit lite bus i veckan med prinsarna, och umgåts med elin. för ovanlighetensskull liksom ;) men man umgås med dom man trivs med.
sen har det blivit lite jobbilijobb, alltid lika kul! så nu känns det skönt att de är fredag.
och snart ska jag ta mig en dusch, och dammsuga en snabbis. sen ta bilen mot söderfors och la familia! systeryster är hemma under helgen och det får jag verkligen inte missa. saknar henne så otroligt mycket!!
och imorgon vankas det halloween party för fulla muggar. såå, jag får ta fram djävuls öronen och visa vem jag egentligen är? tss.. nej, men det kommer bli roligt. får träffa några efterlängtade brudar med. tjiihoo!

och på söndag börjar jag träna FOTBOLL! lyckan är total, jag saknar ju mina små pullor!

nog om det! jag ska antingen lägga ner bloggen eller göra om designen och försöka på nyss.. får fundera under helgen eller nåt. ehh...

24 oktober

ni har sån stor del i mitt liv, och jag älskar er så otroligt mycket. vad gjorde jag utan er? världens bästa svägerska och världens bästa och goaste små prinsar. kommer aldrig kunna beskriva kärleken till er. finaste ni! <3


min helg har varit så himla mysig och trevlig.
i fredags blev det som sagt lite fredagsmys hos mickis, där även molle fann sig också. mycket trevlig kväll med skratt och härliga pratstunder. nästa gång blir det nog lite härj ;) haha! tummen upp på den kvällen.
lördagen blev det lite fixning här hemma. emil var duktigt och jobba på taket och lillebror var här med och var lite sällskaplig mot mig. sen skjusa jag honom till tierp, ibland är jag för snäll! sen tog jag och emil in oss till stan där vi blev barnvakt åt prinsarna, vi åkte ut till valbo och kikade lite med. avlsutaded med ett besök på donken, då belv vi alla nöjda :) sen till skutskär och ge tillbaka prinsarna. men direkt fick vi lite mums dricka och beslöt oss att stanna kvar. vilket vi gjorde rätt i. mysig och trevlig kväll som alltid. pratade massa på om jul&nyår veckan.. det kommer bli så otroligt jäkla bra och roligt! som vi längtar :) och idag blev det också valbo, tre dagar i rad vettö! men jag älskar att gå runt där.. emil kom hem med fifa & nhl 11 och ett annat spel. så nu kan jag lova att han är nöjd ikväll! men bara tills åtta får han spela, sen måste jag titta på ensam mamma söker, tss..
sen blev det lite smått och gott från ikea och på hemvägen stor handla vi. pjuuh.. men nu har vi frysen fylld igen. så nu myser vi i soffan mätta och belåtna..

 

jag har den finaste emil. åh vad jag älskar dig! :)


KYLA

fredag idag och tänk att de alltid är lika skönt! :)
har inte haft tiden eller rättare sagt orken att skriva. måste kanske göra om designen och få ny energi? vet själv vad jag tycker om att läsa på andras bloggar men ändå gör inte jag så på min egna? därför det inte är kul kanske? tror det :)

veckan har sprungit i väg och den har vart bra.
var så trevligt att umgås med lina! så himla kul att man har henne kvar sen den första skoltiden. att prata minnen är det roligaste som finns, haha! alltså gud hur man vart :) men man var ju så liten. men rackarns vad man kan sakna den. nej fler tillfällen med henne blir det! :)

nu ska jag iväg till valbo med charlotte. jag ska hålla hårt i pengarna och bara vara smakråd åt henne.. jag ska göra mitt bästa för att inte komma hem med nåt! för det tycker inte plånboken att jag har råd med om jag ska till ullared. men att testa och titta kostar ju inget ;) men först och främst måste jag ut och skrapa bilen.. ska det börja nu igen? all kyla.. jag är inte laddad. det har gått för fort. men kyla är mysigt. men inte än.

ikväll blir det fredagsmys med mickis hemma hos henne. fixa mitt hår och äta massa gott! ur mysigt :)

tjiiing!

20 oktober

redan onsdag och 20 oktober!
dagarna har rullat på, lite tråkigt att inte jobba.. okej det är jävligt tråkigt om jag ska uttrycka mig själv rätt. men jag kan inte direkt få jobb om jag inte söker. men vad i helskotta ska jag söka? ibland hatar jag att växa upp. men ändå är det så himla kul. aja, lite på höstlovet kan det bli jobb. yey! tackar och tar emot. blev lite bortskämd när man fick jobba 5 veckor i rad.

imåndags åkte jag till små prinsarna och elin, umgicks hela dagen och kvällen. färgade lite hår på elin, tjusigt fin som alltid :) sen blev det lite klippning av mig. sen blev det tisdag och då damma jag lite, ja jag dammade.. tro det eller ej. fast sen om det bara var vardagsrummet är en annan femma ;) tss.. ränsade ur en garderob i hallen som var på tiden. sen kom min michaela och räddade min dag. lite kaffe och soffhäng var guld. råkade även klicka hem lite hååår.. spännande!
sen erbjöd kvällen smyckesparty hemma hos elin. hej&hå vad mycket snyggt det finns! blir hela galen! meen, jag ska faktiskt till ullared så fick nöja mig med två saker. sen hoppas jag att tomten kommer med något mer! hihi!
kom hem nio, då hörde maria av sig om jag ville komma upp en snabbis på en kaffe och få prata av sig lite. längesen jag träffade denna filur. hoppas på lite mer syn av henne nu när hon börjar jobba lite mer normala tider :)

nu måste jag ta mig en svängom med damsugarn! får ju fin besök av världens finaste lina idag :) alltid lika kul! lillpluttan! <3

17 oktober

igår blev det soffläge ändå till kl åtta på kvällen. då tog jag på mig kläder och lite smink. sen tog jag mig ändå till carro, där några andra godingar var. men alla skulle iväg åt flera håll sen. men jag var inte direkt pepp på det. så emil kom och hämtade mig och vi gick och la oss. så jag låg ju inte hemma i soffan hela dagen ;) men var kul att träffa brudarna en stund iallafall.
idag blev det sovmorgon här hemma, mysigt! nu är han uppe på taket och grejjar. sen ska vi iväg till elin, pelle och små prinsarna.. ska ha söndagsmys med dom, lite god middag och bus. lyxig söndag :) gos!
men först blir det att titta klart på idol-reprisen och ta en dusch!

bjuder på några bilder sen i fredags,
vissa är förbjudna att hamna här, tyvärr! pjuuh...










16 oktober

hade riktigt kul igår ute skogen hos min fina wänge! idag har jag fått sota för det.. fan! men det är väl bara att gilla läget det! :) ny energi tack.

mer bilder kommer! kanske inte alla, för allas bästa..


14 oktober

råkade nyss trycka ner hela sidan så all text försvann! ibland är man bara för klantig. fast emil tyckte det var mest jobbigt, han ska nörda lite data i soffan snart.

imorse sov vi ut.. men sen gick jag ner och gjorde mys frukost till oss. ibland är jag snäll mot min karl! :)
efter det blev det lite soffhäng. sen tog jag tag i mig själv och sminka mig lite och åkte vidare till bastugatan där hanna och hennes lille casper väntade! :) äntligen fick jag träffa lillgosen.. så liten och söt. han somnade så mysigt i min famn. och alltid lika trevligt att träffa hanna :) gav även casper kläder. barn kläder måste vara det sötaste som finns! efter två timmar begav jag mig hemmåt igen, stannade till och handla lite gott till emil. och nej, denna gång ska jag inte äta upp allt för honom.. igår fick han som sagt choklad, varav jag åt upp mer än halva haha. men jag älskar choklad ju.. därför fick han inte det idag. nu får det blir nån ordning på mig med. så snart ska jag möta upp mickis så ska vi ta oss en sväng i spåret! det är behövligt, riktigt behövligt! haft lite träningsupphehåll liiite för länge nu kanske. men men, ibland får man vara lite slapp med.. hoppas jag kommer hem levande!




13 oktober

åh hej vad jag har ont i magen nu! proppat i mig lite våfflor med glass precis. ja jag vet, inte det nyttigaste maten såhär mitt i veckan. men fasiken så gott det är. emil åkte hem från jobbet idag för han är sjuk. och då fick han såklart äran att önska mat, så vad gör man inte? ;) sen köpte jag lite choklad till honom med, men inte för att jag var sugen.. tss! så han är precis som lilla felix är när han är sjuk, måste ha choklad och efter den första biten får man faktiskt ta en till för man är fortfarande sjuk! sötnose, haha! <3 åh saknar gullisarna.. de har fortfarande magsjuka mina små prinsar..

igår höll jag på med att tvätta massa kläder, som jag även gjort idag. fattar inte hur de aldrig tar slut med kläder? ändå så tycker man att man knappt har några.. men de är väl för att man ledsnar på allt man har hela tiden. men nu är det mesta tvättat iallafall. sen har jag gjort i ordning så jag har alla kläder i klädesskrubben i sovrummet, så fick emil skrubben i gästrummet. så drygt att ha kläder i två olika rum, men nu så! blev mycket bättre :) skönt att ha allt samlat. sen skulle det vara roligt om man kanske kunde fösöka hålla i ordning på allt nu med.. kan försöka!

började iallafall dagen med att vänta in moa, sen drog vi till tierp. fixade lite med papper och visa alex att jag levde. har inte vart där på länge, men har faktiskt jobbat. jäkligt bra anledning! :) lite tomt att jag inte jobbat denna vecka.. vart så van nu ett tag. men men. jag får mycket gjort här hemma i stället. hoppas motivationen håller i sig. imorgon skulle jag behöva damsuga och torka golv.. göra lite fint till helgen, som varje vecka!
hann även med att träffa wänge, sanna och carro en stund på en kaffe. alltid lika trevligt! vilka kaffe-brudar vi är. och helgen kommer nog bli frän!


nej, nu har jag inte tid med detta! måste ju spela the sims!!

cause you're amazing just the way you are <3



11 oktober

i dag har det varit en bra dag, trots att jag inte jobbat.
jag har umgåts med carro, vi åt frukost tillsammans och fixade massa braig musik! sen tog vi bilen ut till världens ände, eller mer kallat gunbo. hälsade på wänge och myste. drack kaffe och snackade massa strunt. och sen fick vi pröva en massa kläder som dom skulle slänga? knappt använda förfasiken! så jag kom hem med en heldel! knappt använda, och älskar verkligen en del tröjor! wihoo :)
när vi skulle bege oss hem stannde vi till i elinge, där nu moa och erik befinner sig med sin gård och hus. så nu vet man vart dom mera bor! :) kul för dom. speciellt kul när allt blir klart..

nu ligger jag i soffan och inväntar emil. han är nämligen på hockey träning. han var så glad innan han åkte. han har nog verkligen saknat det riktigt mycket. skutskär ringde igår om han kunde komma och träna.. lite kul! men ja, får se om han kommer ha tid och ork. han är ju nästan aldrig hemma.. men jag får ialf sova med honom varje natt! det gör mycket! <3

nej, mysa vidare nu och spele the sims!! ;) installera det igår, haha. så jäkla kul. och så mycket minnen sen jag var liten och bodde hemma. fast då fuska man så himla mycket så man hade massa pengar och byggde stora hus. nu ska jag försöka att inte fuska, hahah!
nörd :)

10 oktober

den här helgen har varit så himla bra och lyckad!
ifredags hade vi så jäkla mysigt och kul :) började med att jag som sagt åkte in till gefle. mötte upp emmsan och drog till hennes lägenhet, där det blev lite till fixning. sen tog vi oss till kajsas lägenhet, delade på en flaska vin och pratade på som alltid. vid sju tiden gick vi ner till o´learys och åt så smaskig mat, drack vin och även en drink. efter ett mysigt lyckat besök gick vi vidare till emmas lägenhet ( alltså emma svenssons ) där var b la charlotte och några folk till. och vi försökte förstå vart hon bodde, men efter mycket om och men så bor hon precis bakom kajsas lägenhet, haha. åh typiskt! ;) men det roliga var att när vi stod där utanför och försökte lista ut vart det var så hörde jag en massa gap och skratt och det lät precis som charlotte! och mycket rätt, jag föjde rösten och hitta upp till våning 8 där det var fullrulle! haha :) så jäkla kul! sen drog vi ner till heartan och dansade hela kvällen. lyckad kväll med mina fina vänner!

lördagen började med att vara barnvakt åt söte charlie på förmiddagen. så kunde jimmy hjälpa emil med taket, de tackar vi för! sedan ville svärfar bjuda med oss på hockey :) väldigt kul var det. avskeds hyllning för ove molin, och det var faktiskt väldigt fränt. man rös av allting :) nej, en riktigt lyckad kväll! tack för det svärfar!

nu ligger jag och myser i soffan och njuter av att bara slappa.. kollar på idol reprisen och ska snart ta mig ner till källarn och måla lite grejs till taket.. samla lite kraft först bara.
sen ska vi hem till söderfors på lite födelsedagsfika! mammsen fyllde år igår! <3

bilder sen fredagen :)

















8 oktober

äntligen fredag! finns det någon bättre känsla? jag tror fasiken inte det :)

sitter nyduschad och myser i soffan, har precis skickat iväg ett sms angående ålandsresan med julbord, som vi har gjort 4 år i rad nu! åh vad jag längtar :) alltid så jäkla kul. olika vänner samlade, härja och busa på en båt. men framförallt JULMAT! love it! och lite god dricka på det, ajjamän! så den 18 december som det ser ut. gäller att vara ute i tid så det finns plats. galet.

ska snart ta tag i mig själv och klä på mig. åka och ta ut pengar och välja kläder tills ikväll. blir nämligen gefle tonight ;) (igen) jag som sällan är ute ute och härjar där.. men nu har det blivit en del. men man är faktiskt bara ung engång! ikväll är det kajsas kväll, från mig och emmsan. när hon fyllde 18 bast fick hon nämligen en lite rolig bok med massa bilder och texter i som var väldigt rolig att göra :) så nu minns hon oss! sen gav vi henne en kväll med oss. vi ska bjuda henne på godmat, vin och allmänt mysig/fartfylld kväll i stan :) så efter vi ätit så kan vad som helst hända. är uppbjudna på förfest hos charlotte&emma, vildingarna själva! hahah! så det här kan nog blir riktigt bra det.

nej, ta tag i sig själv var det!
ha en bra fredagskväll.







SKÅL FRÅN OSS!




6 oktober

ska snart ta mig mot jobbet, 9-16.30 idag :) sen när jag kommer hem måste jag försöka orka städa lite och tvätta lite.. men nuförtiden är jag så sjukt trött varjedag. förstår inte? mer ork och motivation till mia tack!

gårdagens jobb gick bra. när jag kom hem slängde jag ihop lite wok och sedan en snabb dusch och vidare till skutskär där elin och pöjkarna mina väntade. skulle egentligen åkt på hockey med emil och några till. men tänkte att en kväll med mina godingar passade lite bättre :) blev mysfika, långpromenad med elin och soffhäng. riktigt bra kväll, like always. tänk om jag och elin kunde bo grannar, då vart vi hurtigare ;) hihi! otroligt skönt att bara gå och gå.. man kan i stort sätt gå hur länge som helst. och såklart planerade vi lite på ULLARED! kommer bli såå sjukt kul och mysigt :) i november drar vi. då ska det handlas.. mina ögon och armar kommer gå lösa ordentligt!!

nej, nu måste jag börja tänka på refrängen och ta mig till jobbet!
ha en bra dag!



4 oktober

så himla trött idag att jag knappt orkar ligga i soffan? helt slut och så ont i magen.
måndagar tar alltid på ordentligt.. men snart är den slut!
jobbet gick bra idag, och direkt efter hjälpte jag till lite på barngympan. sen direkt hem och smälla i sig mat och bli ännu tröttare. jag hade tänkte tagit tag i lite tvätt, tagit mig en springtur. men nej, idag orkar jag verkligen ingenting..
till råka på allt har jag missat att de är KANELBULLENS dag och här sitter jag i min ensamhet utan en jävla KANELBULLE!! nej, nu blev jag depprimerad.


3 oktober

,

nu har den mesta delen av helgen farit iväg och den har varit riktigt fartfylld och rolig!
i fredags bestämde jag och mickis att vi skulle ha en myskväll hemma hos henne. laddade upp med cola, chips och godis! men det slutar med att vi är ute på heartbreak och härjar! bara roligt :) charlotte kom även också och var på med att dra en spontan kväll. tänk att sånna alltid är bäst, tametusan! som vi har skrattat, haha. det sämsta var att jag knappt fick nån dressing i natt mackan och att jag spillde ut hela colan på tåget. resten av kvällen var guld.

igår var det lite segare ben eller okej, segt huvud. men jag tog mig en stödvila och sedan gjorde jag mig redo fär en tjejkväll med middag&vin som sagt. en riktigt lyckad kväll med dem brudarna. tack för den kvällen elin! <3

nu ska jag fixa till mig lite och sluta ligga och dreggla i soffan. jag ska ju på kalas hos storebror! grattiiiis! jag älskar när vi ska dit, de har alltid så jäkla gott fika! perfekt en dag som denna ;) mums i magen.

 

adjö.


RSS 2.0