friday

idag är det fredag och det är imorgon det gäller, partyparty! :)
förfesten kommer bli awesome och förmodligen resten av kvällen med.
blir finte :)

igår hade jag lite förfest här hemma med några brudar, ritkigt mys och trevligt! :)
sen när vi skulle dra vidare till festen så var jag där i en timme kanske.
kände väl att det kanske inte riktigt var min grej och rätt folk.
så jag och moa gick hem, men man måste ju testa för att se om de var nåt att hänga i julgranen, men nej.

när emil slutar idag så lät de som att han och tobbe skulle in till stan, så passar självklart på att följa med. skulle behöva lite kläder. men vet inte vad min plånbok säger om det egentligen.. jaja, det får visa sig. ibland lyckas man iallafall ;)

men nu blir det städning av huset och sen kommer moa förbi!
ikväll blir det fredagsmys för hela slanten :)

natalie, saknar dig <3

min ängel

vi hittade ingen plats vid kyrkan för natalie, så det tar säkert ett litet tag till innan den kommer.
men vi åkte till olycksplatsen och la blommor och tände ljus.
föralltid älskad! <3

nu har jag iallafall kommit hem till mor&far, så sover här inatt.
skönt att vara hemma! blir mys.
så snart ska jag börja med maten, så lillebror hinner äta innan träningen.



onsdagonsdag

godmorgon.
nu har dagarna rullat på så himla fort igen, att jag inte alls haft tid med datan. de är ändå bra, för då är jag inte så nördig! :) därför kommer ett långt inlägg nu som straff.

dra lite om den galna helgen lite kort eller långt,
fredagen med några tjejer från gammla klassen, vi åt tacos, prata och toka, spela spel & singstar, och drack gott. en väldigt trevlig kväll och vi åt även kladdkaksmuffins som pippade i munnen som natalie själv skulle sagt. hon är så saknad så det inte finns ord.
tack för en underbart bra kväll!

nu mot lördagen.. den blev lite hårdare. självaste sara ska ut och ränna i austarlien ett tag. så det var lite avskedsfest för henne. en supergod smörgåstårta bjöds det på. kvällen slutade i gävle på heartbrek. och ja.. jag kom ju hem. mer säger jag nog inte! hahaha! jaja, carro pressar mig så mycket ;) men de var galet. så ska det vara ibland med.
söndagen låg jag som ett slakt som jag trodde. kom upp ur sängen halv ett, då tog jag mig i kragen och la mig i soffan ända tills tio på kvällen då jag gick och sov. härlig dag må ni tro! tyckte lite synd om mig själv med :) åt hamburgare från max som emil köpte, åt den med kniv&gaffel och orkade inte ens hela. därför var det synd om mig, jag som älskar max. tss..

ja. måndagen blev det jobb hela dagen, härligt.
tisdagen tillbringa jag hos elin med casper och felix :) mysigt!
även emil följde med för att han hade gjort illa handen så klockan halv två på natten var vi på sjukhuset, tur att han inte behövde sy :) lillfisen.
så han skulle vara ledig i tre dagar så doktorn. emil var hemma en dag.. vad är det för fel på killar? när de väl få vara ledig för ett bra samvete så vill de inte. visst, han är duktig som jobbar så mycket. men han måste börja tänka på sig själv ibland med.. annars blir mia orolig.
kvällen slutade med moa och sanna. härligt :)

nu ska jag snart träffa hägglung elin och carro. vi ska åka till natalie. lämna en sten där det står saknar dej <3. vi tänkta kolla om gravstenen kommit upp. ni hör själv hur det låter, att ens behöva skriva gravsten när man är 18 år och förlorat den finaste. jag önskar bara vi kan spola tillbaka tiden och gå om de tre åren på högbergs. träffa dig varjedag, prata med dig i telefon varje dag, skvallra till varandra, få massa tokiga ideér, skratta så vi får ont i magen, allt. jag vill ha tillbaka allt. minnerna med dig är så starka. jag skulle göra vad som helst för att få tillbaka allt. du hade allt vännen.
du har alltid vart en ängel för mig, och nu kommer du alltid vara den ängeln som finns över mig och väntar på alla oss. den finaste och älskade ängel.
natalie, jag saknar dig så oerhört. allt är orättvisst!
kom tillbaka! <3

hej&hå

redan torsdag och hur bra är inte det? snart en helg igen, en helg jag ser framimot. för det kommer bli galet kul :)
imorgon parta med brudarna från klassen, och våran natalie kommer vara där. det vet jag! <3
och skratta till hur sjuka vi är tillsammans. du finns alltid i mina tankar, min fina!
sen lördagen blir det utgång.. ojoj, det kommer bli bra. det kan sluta hur som helst :)
söndagen blir jag som ett slakt.

igår kväll kom mickis hit som sagt, hon sov här och vi kollade på en bra film igår må ja säga. fika gott (som vanligt) och hade det allmänt bra :) vaknade upp imorse och hon kilade iväg in till gävle. elin och lille casper kom till mig, sen åkte vi vidare och var på skytts affär. var med som lite sällskap. sen åkte vi till skutskär och hämtade upp felix på dagis, då blev de lite fullfart. så en mysig dag till :)
och snart kommer wänge och sanna till mig, vi ska busa. riktigt mycket!

annars då?
sådär idag känns det som..




hej&hå

redan torsdag och hur bra är inte det? snart en helg igen, en helg jag ser framimot. för det kommer bli galet kul :)
imorgon parta med brudarna från klassen, och våran natalie kommer vara där. det vet jag! <3
och skratta till hur sjuka vi är tillsammans. du finns alltid i mina tankar, min fina!
sen lördagen blir det utgång.. ojoj, det kommer bli bra. det kan sluta hur som helst :)
söndagen blir jag som ett slakt.

igår kväll kom mickis hit som sagt, hon sov här och vi kollade på en bra film igår må ja säga. fika gott (som vanligt) och hade det allmänt bra :) vaknade upp imorse och hon kilade iväg in till gävle. elin och lille casper kom till mig, sen åkte vi vidare och var på skytts affär. var med som lite sällskap. sen åkte vi till skutskär och hämtade upp felix på dagis, då blev de lite fullfart. så en mysig dag till :)
och snart kommer wänge och sanna till mig, vi ska busa. riktigt mycket!

annars då?
sådär idag känns det som..




michaela malinen

imorgon kommer min vän mickis till mig! vi ska busa hela dagen/kvällen :)

hon är en sånhär vän som gör en glad, får en att skratta fast man nästan är på botten.
hon får en att få bra motviation och får tummen ur arslet, här går det undan!
hon har vart en av mina bästa vänner sedan vi började 7an, där vi fann varandra direkt ;)
hon är en sköning på högnivå.
hon&jag har en sjuk humor, en människa jag verkligen kan vara mig själv med. men därför jag trivs i hennes närhet och därför vi har så kul.
hon är den sjukaste i världen, på ett postitivt sätt.
hon gör mig glad :)
och som min emil sa " hon känner verkligen dig utan&innan "
han hade så rätt, för det gör hon verkligen.
hon vet exakt hur hon får en mia på ett bra humör.
och om inte tal på allt tok tillsammans.. alla minnen <3

jag har alltid så himla kul med dig!
du är guldvärld & jag hoppas du vet det :)


en tisdagmorgon

dagarna rullar på.
helgen blev riktigt lyckad på alla sätt och vis. det gjorde mig glad :)
söndagen blev att kolla på emils match, sen fick vi ett ordentligt ryck att städa i källan! mer än behövligt. så hans föräldrar ryckte in som hjälp med. hann även med att måla golvet där nere också. så mycket fräschare bara det. vi avslutade dagen med att emil bjöd oss på thai mat, smaskens! men jag blev för mätt, ni vet så man får riktigt oni magen att man nästan ångrat när man åt. men vafan, palla ångest kände jag. så la mig i soffan nöjd och hade ont i magen. sen fick vi ett till ryck, åkte hem till hans föräldrar och hämtade hit massa mera saker. och vi hade att göra hela kvällen. kul :) men vi avslutade söndagskvällen med glass och mys i soffan. jag älskar dig!

igår hade jag en himla tur, dagis ringde och hörde om jag kunde jobba 8-15 och det kunde jag. skönt! hoppas på attt de ringer snart igen. jag är pank och jag ska göra så himla mycket. det känns som att de inte riktigt går ihop om man säger så.
hade även barngympa igår igen som jag börjat med varjemåndag. de är så söta! efter det drog jag upp till carro, där även moa var. carro hade införskaffat sig små kissemissar! de var så söta! men jag är rädd för katter. liksom de vill ju sätta klorna i en och typ bara attackera en. nej, inte mig grej. men ska försöka bli en snäll tant mia åt dom små liven. sen kom även millan upp och även lina. det blev en liten tjejkväll. klurade även ut vad jag ska vara på halloween.. hm. blir nog bra kul. kör på tvådagars, liksom lika brare :)

nej, nu ska jag äta fruskost!

jajjemen!

detta väder verkar verkligen inte vilja ge med sig! usch & fy, det är depprimerande.

igår kväll blev det en riktigt lyckad kväll må ja säga! efter jag och emil var och ät hemma hos mor&far så hämtade vi upp carro&fille i tierp :) så vi åkte till mig och skickade iväg emil på krogen och så tog vi en riktigt mysig vinkväll framför tvn. det var så himla kul! så längesen vi tre träffades, och vi hade så sjukt mycket att prata om. och självklart en massa minnen. hahaha åh hur vi var! men de är kul, jävligt kul! helt crazy, men lätt värt! ;)
så tack för en underbarkväll mina älskade!

natten slutade med en liten mindra pigg emil som kom hem, han somnade i soffan och jag försökte väcka han så vi kunde gå upp till sängen. efter mycket om och men så somna båda i sängen.
nu ligger han på soffan som han har gjort sen vi vakna. jag kokade ägg och gjorde mys frukost i morse för jag tyckte lite synd om honom, men den mackan åt han upp för en halvtimme sen. så bra mår han. och han som i stort sätt aldrig blir bakfull. men det kan man inte tro idag, allt kom nog idag. haha tycker synd om han, stackarn. men hårt att ligga på topp älskling.
men snart ska jag försöka få in han i duschen så han kan bli lite fräsch, för vi ska över till hans föräldrar på middag ikväll :) även elin pelle och små pojkarna ska dit. blir mys :) och gott!

så ja, få liv i pöjken var det ja!
ha en bra kväll i det härliga vädret gott folk!
adjööö.

ni gör mig hel.


ruggigt värre

usch vilken ruggig dag. reng och kallt. och vilkens himlans tur att man bara får vara inne och mysa hela dagen då!
men det lite jobbiga var att jag faktiskt hade tänkt försökt tagit mig ut och springa idag. och ja,  de är ett stort steg mina vänner. har inte kunnat sprungit sen jag blev gipsad. och nu kände jag att jag ville testa. men oups så var det visst ruggväder.. nejdå, men jag vill faktiskt ut och testa på. kolla hur foten känner sig, fast konditionen lär ju må ännu sämre ;) men det ska jag lösa. men får se om jag tar motviation till att springa idag. annars blir det någondag snart bara. det lovar jag. för jag ska ut! så är det :)

vaknade skapligt idag, efter nio ungefär. la mig på soffan och fastna framför tvn, de är härligt! sen kom emils jobbar kompis jimmy med sin lilla charlie på ett år och lite mer eller nåt. så blev barnvakt en liten stund. vi kollade lite på tv och åt äpple, och sprang upp och ner för trappan. det var fint! sötungen :)

nu sitter jag här och funderar på att ta tag i sakerna vi tog hem från emils föräldrar igår. jag skulle bara hämta mina träningskläder och råkade bli en massa annat. speglar, kläder och sånt. så nu blir det fixa lite mer ihelgen. men de är så kul :) skulle behöva dra in till ikea med ihelgen..  men får se ;) kanske tar de senare. jag älskar ikea!

ja de är fredag och helgen är här. jag läntar till emil slutar jobba :) vi ska hem till mamma och pappa och äta mat. jag saknar dom! sen visar det sig vad som mer händer. natten är ung som carro skrev i morse till mig :)

och nu är det 1 månad sen du lämnade alla. saknaden är så oerhört stor och jobbig, natalie!
jag vill att du ska komma tillbaka, på riktigt. jag har så mycket jag vill säga dig. få världens bästa kram och skratta. precis som förr. du är underbar. och jag kommer aldrig att glömma dig, aldrig någonsinn!
alla minnen med dig, jag tänker på allt varjedag. jag tänker på dig konstant. det går inte en dag att jag inte gör det. varje dag är för dig min ängel. varför just du? jag ställer mig den frågan flera gånger om dagen.. och jag kommer aldrig få ett svar.
du är världens finaste och jag saknar dig så det verkligen gör ont!<3


en ängel du alltid vart för mig, en ängel du alltid kommer vara.
den finaste ängeln! <3



the "kock"

måste börja med att säga att vi bakade 88 st bullar igår och de blev oerhört goda! jag lyckades väldigt bra med bullbak, nu kommer jag kunna baka bullar som en liten kock eller nåt. det låter ju bra! tss..
men det var ju faktiskt inte alltför svårt! gjorde även lunch och middag, de tar sig mina vänner! ni som känner mig bra vet vad jag har för rykten i köket.. inte allt för bra. men här kämpas det på! ( har ju pan pizza i 8 pack i frysen om ja skulle misslyckas ) så utan mat blir verken jag eller emil! :)

nu tänkte jag faktiskt ta fram den roliga damsugaren och köra järnet lite, med torka golv får bli en annandag. blir så skitit i hallen helatiden för kommer in en massa löv och skit. jag önskar mig en sånhär liten mini damsugare som man har på väggen, det skulle vara perfekt! vill ha en på direkten! okej, nu börjar de bli lite kärringvarning på mig om jag önskar mig sånna grejjer.. eh, men vad tusan.. det är kul när man har det fint heltenkelt! ;)

igår kväll fick ja lite fika kompisar som ville smaka mina söta bullar och jag fick verkligen godkänt! hann även med en promenad med mills, skönt! bara känslan att ja kan gå igen :) så ikväll får moa bli min promenad polare. och imorgon kväll måste bullarna fram igen, stor besök då ;)


nej städa var det ja..






bullbak

godmorgon!

idag är det tisdag, och idag kommer elin och hennes små pojkar hit. det blir bullbak för hela slanten! :)
det blir massa mys. och bus felix hade feber igår, så han ska få ligga och mysa på soffan med tv heladagen om han vill. hihi :) och få korv, för det älskar han :) tss.
och casper ligger och är massa söt.
så de blir här hela långa dagen. emil ska få lite slingor i håret med och bli ännu finare, min älskling.

igår var det kalas hos emils kusin emma. hela 15 år! vilken rolig ålder egentligen. men håll dig lung emma! haha :)
blev massa god mat och tårta, mums.
sen när vi åkte hemåt så blev det värtsta snöovädret, man såg ju knappt ut genom fönstret. kändes sjukt konstigt men ändå lite roligt. tyckte de inte var längesen det var snö. men bara gilla läget. finns en massa att se framimot till vintern, födelsedagar ( även min egen ) börja julpynta och julbaka. mysa en massa och ja, ni hajjar. great :)

nej, nu ska jag försöka få lite ordning i rummet, sen äta fruksot och invänta mina bull kompisar :)

bar- häng en helkväll

vilken rolig kväll igår! den blev mer än lyckad :)
god mat, god dricka, härliga människor, prisutdelningar, och en massa dans. en hel trevlig kväll som bara flög förbi såklart. men idag fick man lida lite efter att man hade lite föör mycket bar-häng. men de är väl kanske värt de? men det tråkigaste var att jag inte ens orkade äta pizzan emil beställde. men kanske får i mig mer senare ikväll. så min dag har spenderats vid soffan. emil blev lite ledsen på mig för att jag var så tråkig. försökte göra allt för att kunna vara kvar i soffan. jag bestämde mig för att vi skulle spela tv spel, och det gjorde vi några timmar! haha. men han blev glad och då blir såklart jag glad. fast jag alltid förlorar :) men gjorde fan 2 mål när vi spela fotbollsmatch! och jag tycker de är skittråkigt och svårt. men jag vet inte hur ja fick till det. menmen, hihi! spelade även lite rally, förutom att han alltid väntade in mig för att jag körde av banan hela tiden, (oups)
men jag skyller på att jag inte har körkort ;)

men nu har emil åkt iväg på match, och jag ska snart få hit mina små vänninor. dricka kaffe och mysa hela kvällen. kommer fortsätta med soffläge, för det är jag grym på.

bjuder på denhär bilden som mickis tog, rätt seriöst. men fasiken så kul vi hade :)


tionde oktober

godmorgon.
jag är uppe med tuppen idag! men de är mest för att jag ville att den här dagen skulle komma :)
måste städa huset, torka fönster är behövligt. sen duscha, sen kommer kajsa och emma. vi ska äta våfflor och glass och dom ska få presenter :) sen är det bara börja! goda drinkar och musik. sen drar vi oss ner till årsfesten, det kommer bli galejj. det kommer nog bli en rolig kväll. mina brudar är så bra! :)

igår kväll fick jag och emil besök hela kvällen,hihi. elin, pelle felix och casper kom, även svärmor och svärfar. så det blev en mysig idol kväll med prat och drinkar. det var mys! och sötaste felix somnade på golvet med en kudde, han är för go han.

men nu ska jag krypa ner i sängen bara en liten stund och pussa på min emil. för han är den bästaste :)

och igår fyllde min älskade mamma år!
ett stort grattis mammi! <3



pepp.




åttondeoktober

har verken haft tid eller ork till att sitta vid datorn på ett tag.. har inte allt haft lust heller när jag haft tid. men nu så!

helgen som var, var med blandade känslor. våran ängels begravning, myskvällar med min älskling och även 25-års firande för min bror! så i lördags var vi bjudna på lite festligheter. mer en trevligt! min bror hade gjort det så bra :) så kul att träffa alla. nu var alla syskon hemma samtidigt och det var underbart. jag saknar dom så mycket. sen var några andra av släkten där med såklart, alltid lika kul :) var även tävlingar som innehåll frågesport b la, och andra svåra frågor. mitt lag förlorade, men vad gjorde de då? vi var lätt bäst ändå! tro mig..

söndagen blev en riktigt lång men bra dag. jag och emil skulle storhandla ordentligt! och det gjorde vi.. hans föräldrar och elin och de var också med in och handlade. blev bioljud, soffbord och även mat för 3000. japp, vi har fullt med mat i huset nu :) tog en jäkal tid att plocka upp allt och de ena och de andra. men tillslut så! så nu är man verkligen sambo på riktigt, hihi. känns undebart :) för jag har världens bästa emil.

iveckan har jag myst hos elin, pelle och pojkarna. är även här nu :) det är så mysigt. kanontrivs i deras närhet.

men snart är det helgen igen, och ikväll blir jag brunhårig och långhårig.. bild kanske får komma sen.
imorgon ska jag in till stan med emma, vi ska köpa nå till kajsa som fyllde förr :) så på lördagen kommer de två till mig och myser hela dagen med våfflor och glass, sen ska vi göra oss i ordning och dricka någon god drink, sen bege oss ner till folkan där det blir årsfest! sjukt laddad :) kommer bli hur kul som helst tror jag, fotbollsavsluning med alla lag, sverige match och godmat. baren är öppen hela kvällen, wie. tss!
nej men blir nog kanonbra de där :)

nu ska jag fixa i ordning mig lite,
och bjuder på bild med de finaste pojkarna! <3



jag älskar dig och jag saknar dig så oerhört!

till dig, min finaste och underbaraste natalie! 

 hej min ängel. idag har det varit den värsta dagen i mitt liv. din begravning var så otroligt jobbig och sorglig. visste inte vart jag skulle ta vägen. det gjorde så förbaskat ont i mitt hjärta. men det var även en sån otroligt fin begravning. den kommer vara den finaste föralltid. jag hoppas du hörde vad jag sa till dig vid kistan, för jag kommer alltid att älska dig! och jag kommer fortfarande tänka på dig varjedag. kramade om din mamma, pappa och erik. det kändes bra på ett sätt, men även så jobbigt. jag träffade även linneá, det var skönt.. det första hon sa var att du var lycklig, och det var du! sen satt vi med varandra på fikan.. kladdkakan var god hjärtat :) så himla mycket dig! jag hoppas du förstår hur otroligt saknad du är och även älskad. mina tårar kan inte försvinna och så mycket sorg jag har i mig. och allt jag gör nu, gör jag för dig! och minnerna bevara jag varmt inom mig. vila i frid, min finaste älskade vän! vi ses snart igen ♥ ditt lilla ollon, föralltid! tiden med dig är det finaste jag har inom mig.

jag glömmer dig aldrig, aldrig någonsinn! <3





RSS 2.0