torsdagskväll

nu sitter jag hos carro&millan efter ett intervallpass med laget.. alltid lika tufft, men känns såklart riktigt skönt efteråt! :) men direkt när man börjar med springningen känns de i förkylningen, hoppas den inte blir värre!
men efter hjärtas träning ska vi göra milkshake! mumsis!

och nu är ja lite glad, är torsdag och jag har alltså helg! att vara ledig på fredagar är guld må ja säga,
och imorgonkväll blir de lite partajj här upp! börjar med brudarna, så får man se hur det slutar! :) blir säkert riktigt kul.
sen på lördag blir de hockey med hjärtat och lillebror :) så en lugn kväll, alltid mys.

nej nu ska ja runda av här, lite tråkigt inlägg men grym huvudvärk!

pussssssss


ny ångest

ny vecka, ny ångest. på ett ungefär!

helgen bestog av myskväll i fredags hemma hos mig med hjärtis,
lördag fick det bli stan. självklart hittar jag inte ett skit för att jag ville hitta en massa skit. så det fick blir en tröst-dricka på kvällen. brudarna lockade med mig till möbeln, och de tackar ja för mest. eller ah.. förutom huvudvärken och allt igår men vafan, man är ung engång! vi hade riktigt kul och de är det som räknas! så tack för den kvällen mina bollar! :)

och den här veckan blir de skola, praktik och träningar.. som mina alla veckor.
jag är sjukt less på skolan nu, och precis haft lov? bra mia.
men jag tröst-åt en pärlboll i skolan idag för jag kände jag var värd en.. tror jag.

imorgon vill jag sova hela dagen och inte göra ett skit. men det kan jag ju såklart inte, måste till den älskvärda skolan som sagt, och sitta & sitta lite mer. sen träna fotboll, kul. skall även upp till carro imorgon efter träningen, snacka ur oss lite på en kaffe! great.

nej, nu ska ja göra nå annat..

emil <3

lördag

älskade pappa, jag hoppas du blir bättre snart!
fan vad jag hatar sjukhus, ska det ta sån tid att få en viktig operation?!
... <3

menmen,
idag är detr lördag, hela lovet har gått typ.. haft det lugnt och skönt :) tränat fotboll och träffat några godingar! skulle bli utgång med brudarna med, men de blir en annanhelg! då blire pepp! :)
igår kväll var jag bara hemma och träffade pappa! och sen träffa ja jossan också, tröst åt lite godis. mumsigt. sen kom hjärtat hem till mig efter hans match, han höll nollan! :)
snart ska vi bege oss in till stan också, kolla på diskbänk och sånt :) hih, ska även kolla in lite kläder tror jag, och skulle absolut behöva en ny brunkräm! min är riktigt dålig nu... men de är så tråkgit att lägga ut pengar på det. dyrtskit. sen ikväll vet ja inte om det blir lugnt eller ej, de visar sig :) inte riktigt på hugget med allt nu..
men imorgon träning! (y)

och såklart blir de ikea mat, BÄST!

älskar dig emil, du är allt!


utan-ångest-söndag

idag är det söndag, och gårdagen skulle vara middag med carro här i lill-stan karlis, som sagt. tänkte ta några glas vin och efter någon timme med mycket prat och skratt så gick ju den flaskan bort rätt snabbt. sen tog hon fram bag in the boxen och ja... det slutade med en sen kväll och huvudvärk idag! kanonkul! ibland är det lite jobbigare...
och man blir inte mer trött när en liten söte som felix skickar upp en i sängen. fast det är väl lika bra så man kommer upp! :) så busat med han hela morgonen också, underbara unge! :)

och idag har ja inte ångest att det är söndag.. sportlovet räddar mig! tack! inte helt tokigt lär jag säga! så nu sittar jag och slappar allmänt och inväntar träningen. den lockar inte jätte mycket om mitt huvud får välja. men är väl bara traska iväg sen och göra det bästa av det.
sen ska svärmor göra världens godaste mat, portestek!! lär ju inte åka härifrån i eftermiddag! hih..

nej nu ska jag faktiskt ta mig en liten snabb dusch så ja ser lite pigg ut!

adjööö.

fredag den 13:e

undra varför de egentligen är en oturs dag? man blir lika nervös varjegång, man tänker att fort de händer det minsta lilla så är det pga av denna dag, töntig som man är! får se hur denna dag slutar då :p

kunde inte somna om imorse när emil åkte och jobbade, klockan var alltså nio bara. inte likt mig när jag har det ledig, men nu har jag faktiskt sportlov så kan offra en tidig morgon! underbart! så i veckan som kommer ska jag börja måla trappen i huset! kul! sen tänkte ja kanske plugga.. lätt att säga det, mindre lättare att göra det.

träningen igår hade mina tränare ganska roligt åt.. jag hade en grym träningsverk i mina ben så jag knappt unde sätta mig eller böja mig ner. men vafan, ibland är det svårt x) var en rolig och bra jobbig träning. så det skall vara, nu vill jag bara att serien ska dra igång, en grön fin plan.

nej nu ska jag fortsätta kolla på den tecknade filmen som går, så jäkla bra! haha, jag vet att de låter töntig.. men erkänn att sånna filmer är grymma!  sen blir det frukost och hälsa på käraste caroline här i stan, tss..


jag vill ha sommar!!



 


tisdag

idag har det varit en jobbigdag men ändå lite bra.
skolan var jobbig, min hjärna orkar liksom inte med genomgång efter genomgång.. men det fattar inte lärare. så det är bara att bita i det sura äpplet ännu engång!
men igår var de rolig för våra studenmössor fick vi hem! åh, den är bara så snygg! :) vi kommer passa utmärkt med mössorna på skallen brudar! oyeah.

och ikväll var det träning, en tidig en.. men himla tur att vi har världens bästa lärare så vi fick åka hem? så hann utmärkt till träningen utan stress och hann till&med träffa emil innan! och nu är han på match när ja kommer hit så han kommer väl efter tio snåret. så har säkert hunnit lagt mig då, helt slut i kroppen. känner mig inte riktigt hundra, hostan finns kvar. och jag vet, man ska inte träna då med det är kul! och man blir glad av den! (:
nej nu blir de avrunding här!

och...
inväntar de sista sportlovet som kommer nästa vecka, mums...



helgen

jaha, då har denna helg gått också..
ifredags var det en jobbig dag, bilolycka påväg hem från tierp. men klarar oss bra ändå, mos med bilen. sånna här händesler tänker man alltid " det kommer aldrig hända mig eller någon jag känner" sen när de väl händer blir man så chokad.. och det var väl den största skadan vi fick. men lite ont i ryggen men känns som de börjar gå över. millan&carro mår bra också, så de är jätte bra!
äckel snö, dra! usch.

annars då, var den älsk världa kommuncupen igår.. not. men den var rolig faktiskt :) var grymt förkyld och blev absolut inte bättre av den heller, men vad gör de om hundra år! :) sen har elin&felix vart här ihelgen :D så busat med lillprutten såklart. och blev inte mycket av det goda igår kväll heller, halsont & grymt täppt och hängig. så fick dock kolla på träningen idag, såklart var den rolig med.
och inte mår man bättre av att de är måndag imorgon.. men bara en vecka kvar nu sen är det lov! underbart :)

nej nu skall jag vara social med hjärtat mitt! <3


halsjävel

redan onsdag,
älskar att dagarna går fort!

och annars då? jo men hare gått och fått ont ihalsen precis när man känner sig rätt så pigg för engångskull.. men ni som känner mig väl vet att detta inte är någon nyhet. så är väl bara bita i det sura äpplet och rulla vidare. men det var en riktigt pain morgon, sved och rann i ögonen för att jag var så trött och hängig. tur att lovet börjar närma sig! underbart skönt! sen kommer de bara rulla på och wips så är det kanske sommar? det skulle inte sitta helt fel kan man väl säga. sol, glass, värme och sommarfestar, you name i´t.

träning igår, såklart blir de stressigt på tisdagar.. hemma tio i fem och träningen börjar fem. men det gick fint att träna me tom mage, så hoppas de gör de alla andra gånger med. men imorgon börjar den senare!
ihelgen väntas kommuncup, den älskvärda cupen.. eller inte! menmen, är väl bara att sparka på. jag spelar mest för att de är kul. visst, jag saknar bruket. det kommer alltid va en speciell känsla att spela där med brudarna, alla lagfester väl ändå det bästa! hej&hå, där sluta man inte fören man inte kunde gå? finte!
tjejfester är något speciellt ;p

och efter kommuncupen luktar de fest... det blir kanonisch,

på återseénde!
PUSS


helgis

redan måndag,
men helgen var vart lugn och skön :) fixade som sagt naglarna i fredagsmorse, härligt! :D myskväll med carro&millan i fredags med de nya sofforna de köpt! sen i lördags var de fotboll, sen på kvällen var elin pelle och felix och busade med oss. och felix hade en tröja som de stog storebror på! :D åh så himla roligt!! så i slutet av augusti kommer en ny buse komma! :) så otroligt mysigt! bara vänta nu :)
och i söndags var de att tapetsera i huset och det blev riktigt bra, de vi hann sätta upp. är klar med allt på nedervåningen, bara några väggar där det fattas.. men de går framåt nu! :) yesyes!

har vart på en promenad med mor ikväll också, och de är verkligen riktigt kallt idag. fick dra på mig extra mycket kläder.. och juste, har skickat iväg den där förbannade debattartkilen nu! det får duga helt enkelt..

nej nu ska jag mysa framför soffan och sen kommer hjärtis efter träningen! <3


RSS 2.0