<3

Åka in till stan idag & försöka yttligare engång med att söka APU.
Fast nu har jag med mig väldigt bra sällskap, min vän Caroline : )
Blir endag på stan med henne, underbart! <3


image125

Brandalarm

Igår kväll var jag väldigt nära på att somna innan tolv ( jag är duktigt på att kunna somna sent varje gång, spelar ingen roll vilken tid ja lägger mig ) , men såklart när jag nästan somnar så går Pappas brandalarm!? Jag blev pigg på något knasigt sätt.. Nåväl, efter ett tag somnade jag iallafall. Men jag hatar att jag inte kan somna om nätterna..

Dagen iskolan har vart slapp. Har haft en inställd lektion, sen kollade vi bara på film me svenskan. Och nu har vi samhäll med Bengan, dock väldigt kort stund för svenskan gick över. Vi hann även köpa en godispåse sådär på håltimmen till svenskan,  Skit gott! Och jag & Hägglund höll på att somna på filmen.. Röck liksom till : p Fast på slutet var de spännade så vi vaknade till! Och har även godis kvar.. De ni!

Nej, nu ska jag snart avlsuta denna lektion & träffa Caroline som jag saknar, & sedan hem till min snutte!

<3


Mässutbildning

Idag var det mässutbildning i Uppsala, & det var väl inte det roligaste kanske? Höll på att slocka ordentligen några gånger, men Hanna puttade på mig ibland & det var tur! Men fick iallafall bulle så ska inte klaga för mycket.. Och jag tog dessutom två stycken när man bara fick ta en. Men dom var goda : p
Hela dagen har annars varit allmänt piss hittills. Efter utbildningen var vi kvar & vi letade APU plats. Frågade 5 stycken ställen idag igen, men inte fan gick det. Så jag blev ännu mera less & jag är bara på ett inte bra humör just nu. Och inte känns det bättre att jag har träning ikväll för jag är verkligen helt slut.. Jobbig dag med andra ord!

Och tänkte även på idag när jag kom hem att jag saknade mormor, kändes som det var länge sen jag träffade min gumma. Så precis när jag tänkte på henne så ringde hon, så jag cyklade över på en fika & pratade ur mig massa. Min mormor är härligaste, hon är helt toppen! <3

Men nu måste jag ta & försöka rycka upp mig ,
De mesta känns värdelöst idag...

Stressad & magont

Jag får rent utsagt panik nu känner jag! 
Innan denna vecka är slut ska ja ha fixat en APU plats.. Jag har vart i Gävle & Uppsala & kollat runt. Men inget bra, och där jag frågat har de fullt! Jag blir galen & Stressad! Vafan ska jag vara?
Jag hatar APU skit, de gör mig bara irriterad!

Men en riktigt bra sak har jag gjort idag : ) Jag slutade nämligen halv tolv vilket var skönt! När jag kom hem så var Sara hemma också, så vi tog oss en promenad på 1,5 timme iallafall. De var mysigt & massa trevligt att få prata ur sig lite. Jag tycker om Sara : )

Fiskorvar på skolan!


Helg är bra!

Gäääääääääsp!
Jag är trött..

Måndag idag igen, segt som aldrig förr.
Helgen var iallafall bra! Efter skolan i fredags åkte jag direkt till Emil, på kvällen träffade vi de andra som vanligt : ) Hur härligt gäng som helst! Och även Caroline & Sebastin tittade fram någon timme. Blev en rätt lugn kväll för alla oss, skönt! Sen ilördagskväll åkte jag med Soffan till Läby där det var massa kul & trevligt. Småfestade lite hos söt-elin : ) träffade även Alica där. Efterlängtat! Sen hade vi Mickan som chaffis, så i slutminuten kom jag på att jag måste ha skjuss till Tierp för att hinna med 22:10 bussen till Karlholm. Och det gjorde vi rätt precis, bra där : p och förövrigt var de den värsta resan ever! Höll fan på att pissa på mig, aldrig vart så pissis xD Och såklart tog de låång tid för att jag var pissnödig. Men väl framme hoppade jag av vid pizzerian där de andra var, gick & pissade sen var jag i fart igen! : p Trevlig kväll & trevligt folk!
Och i söndags var det promenad idet mysiga vädret, sen åkte vi till Emils syster & busade med sötbusen Felix & åt även massa god mat : ) Sen hämtade de andra oss & vi drog på Bio! Bra där : )

Nåväl, allt för mig nu!

<3

image123

Alicia & Jag ( :


Ooouupsii

Hanna : Jag vill bara skrika !!
Mathilda : Och jag vill bara slåss !!

Beatrice : Men Hållkäften!

Mina klasskompisar är farliga idag. .

Okej, vi är inte allt för seriösa idag känner jag, kanske att idrotten tog kål på oss eller nåt ; ) .. Men vi är allmänt flum & struntar i det mesta. Rätt skönt att vara så ibland.. Ibland? Rätt ofta kanske. Men, vafan ; p
Men idag är det fredag & det är bra, en helg framför sig. Blir nog en bra helg som alltid : )
Och jag tycker om mina vänner väldigt mycket : )

Nej nu måste jag runda av!
Ha en bra helg,

HejdåHej!



Inbillning ?

image122 Jag börjar få små ont ihalsen, men det kanske är inbillning för att jag inte har blivit   dödsjuk efter träningarna.. Alla i laget är chockade att jag klarat av att träna i två hela veckor  utan att bli sjuk igen! Så nu får jag verkligen inte bli sjuk! Heja Mia!
Tanke på träningar så har jag snart träning, möte innan också. Lite drygt, men går väl fort hoppas jag. Och jag är glad att Millan har fort körkort, för hon & fis kommer alltid & hämtar mig! Skit skönt! tanke på att jag har så långt, eller inte.. Men att åka 200 meter skadar aldrig :p

Och dag är det torsdag, vilket innebär fredag imorgon! Skönt med helg snart & har även sovmorgon imorgon. I love it! Och på tanke på att de är torsdag idag så har jag & snutte två små månader, thii..

Men nu lär jag ta & vakna till med en kopp kaffe!

Pusspåre.

Dåligt morgonhumör ?

Jag skulle kunna gissa på att min lärare jag har nu har verkligen vaknat på fel sida. Om någon säger att ljud blir man nästan död.. Bara för att en lärare inte är på hugget ska inte de gå ut över oss. Nu blir jag lite sur : p
Gå & lägg dig igen!

Förövrigt hittade jag en bild på hemsidan om skolan, jag står i caféterian när jag gick i 1:an & brudarna sitter vid bordet & hejjar på!

image121

Peta in en pinne i brasan

Lalalalalalalalala!

Onsdag idag, en närmare dag till helgen. Skönt.
Har precis gjort prov i en slutkurs, Näthandel A. Kändes faktiskt helt okej, så hoppas på det bästa. Fast alltid när jag säger att de går bra så går det åt andra hållet.. Hmm. Aja, de märks väl (:
Efter skolan idag ska jag ner till sjukhuset & göra sällskap med Emil, han har ont i sitt knä & jag är snäll & är med som moraliskt stöd : p hih! Och sen åker vi hem till han (: Det gillas.
Och förövrigt var tränigen riktigt kul igår! Yääh!

Nej, nu skall jag & min Mathilda gå & äta!

Pusspådig!

e <3

image120När allt är jobbigt & det mesta känns tungt, så finns du alltid där & lyckas göra mig glad. Jag är väldigt glad att jag har dig. Allt som du gör för mig, jag kan inte förklara..

Jag tycker om dig <3

Som en liten nöt

Jag uppfattar bara denna dag som onsdag. Vet inte varför.. Men känns som det är torsdag imorgon! Men så är det inte!

Dagen idag har vart jobbig, jag har vart massa trött som vanligt. Och skulle plugga massa efter skolan. Men jag säger ofta det men blir inte riktigt av. Jobbigt tanke på att jag har prov imorgon. Men jag har bara mig själv att skylla! Läst igenom lite & försökt fattat några ord.. Mitt trötta huvud hänger inte med, jag tänker som en nöt. Och jag slipper aldrig min huvudvärk.
Och nu måste jag strax kila på träning, känner mig inte alls på hugget för det egentligen. Fast direkt när man kommer dit så brukar det vända, hoppas på det idag då. Och nu känner jag att detta inlägg blev väldigt tråkigt & ointressant. Förlåt, men jag är på tråkhumör..
Nåväl, nu måste jag packa väskan!
Hoppas även att tiden går fort för ikväll tänkte jag äta lite popcorn & glass !

image119

Softpotatis !

Tjabbatjenahallå!

Blev impuls åkning till Uppsala med Mathilda & Markus (: var tvungen att åka in & kolla om APU plats igen! Men hur gick de egentligen? Inte så bra. Jag frågade på 4 ställen men ingen tog emot, bara från Linnéskolan från handelsprogrammet! Jaha? Alltså en till anledning att inte välja Högbersskolan mina vänner! Så nu är jag less på att leta & funderar starkt på att vara en softpotatis & ligga hemma i tre veckor! Hur mycket bättre låter inte det?!
Men jag var irriterad & min dag gick inge bra alls idag.. Så jag åkte hem till Emil efter så nu är jag inte lika irriterad, mera glad igen ( a ) fast har inte boken med mig hem så kan inte plugga.. oouupsi! Men endag imorgon med helt enkelt!

Och förövrigt busade jag & Emil med värdens sötaste Felix ihelgen, älska den ungen! : )

image118

<3


Godmorgon

Ny vecka framför mig.
Helgen var iallafall bra, kollade på hockey i fredags med Emil (: Sen åkte vi hem till mig & sov, upp på träning & trött som en jäkla snigel var jag! Tränade i två timmar & sen var man död nästan hela dagen.. Men på kvällen försökte jag bli lite pigg igen, kunde ju inte gå & lägga mig tidigt på en lördag? Så Emil drog in till krogen med grabbarna & jag följde med Sanna till skärplinge. Trevlig kväll & rätt sen.. Men sen finns söndagar för att man ska få sova & vara allmänt flottig! Och en sån söndag hade jag. Helt perfekt egentligen! Fast dock väldigt jobbigt när man tänker efter att de är måndag idag.. Menmen.
Och idag slutar vid halv tolv idag, jätte skönt känner jag! Men, jag ska köra vid tre tiden! Hur lyckat känns de?

Nåväl, för ta & skärpa mig när det gäller uppdatering för nu måste jag jobba lite..

Adjö!

Fredagar är bra

Tjollahopp!

Fredag idag, det gillas verkligen! Sitter nu här med Mathilda & vi måste ta tag i att göra våran hemsida till företaget. Men jag har verkligen ingen motivation till den, det går aldrig som jag vill. Den kan ta sig någonstans eller nåt!
Men nåväl, bara bita ihop för efter skolan åker jag till Emil (: Sen ska vi kolla på hans Hockeymatch, dock är han skadad så han hoppar över den. Sen åker vi hem till mig för jag har träning klockan 8 imorgon! Jag blir spyfärdig när jag tänker på hur tidigt jag lär gå upp & snutt får sova massa längre tills jag kommer hem igen.. Vissar har det bra : p sen på lördag vet jag inte än hur det blir. Det visar sig..

Nej, nu lär jag sätta fart, så fick bli en kort bloggis!

Adjö!

Ett namn. .

Du är ett glashus, å jag är en sten.
Men det är du som försöker se igenom mig..

Lars Winnerbäck <3

Snurr i bollen

Goddagens : )
Var som sagt in till gävle igår & mötte upp systeryster (: Kollade på APU plats, frågade på två ställen men skulle återkomma idag & på måndag. Men inte direkt satt jag är inne i Gävle varje dag.. Och jag hatar egentligen när man ska ut på praktik. Vet aldrig vad jag vill vara, vet ju inte ens vad jag vill bli eller vad jag tycker är kul. Jag känner mig allmänt snurr i bollen när det gäller min lilla praktikplats & min framtid.. Känns lite jobbigt. Men snurr i bollen är jag ofta..
Men efter vi blev klara i Gälve tog jag bussen till Emil, lika busigt som alltid <3

Idag blir det nog lugnt, men träning ikväll iallafall : )

Tjarå!

Bla bla bla

Dagen var seg & jag har vart trött verkligen heladagen idag. Jag vet inte vad som händer, men jag är trött & åter igen trött som en vet inte vad.. Men skolan flöt på helt okej. Fast när vi hade samhäll så bryter jag nästan ihop. Bengt, vilken mann.. Gubbe? Nåväl, ända som ja hör är " när jag läste Metro i morse på bussen " " förra veckan i Metro hittade jag.. " Och bla bla bla. Metro, Metro, Metro! JA, jag har hört det nu! Så jag tänkte någondag överaska han med att läsa något ur Metro på bussen till skolan & göra han stolt! Eller inte.. Aldrigi livet! Han får läsa själv. Han verkar kunna de där!
Men nu ska jag inte vara alltför negativ! Idag skulle jag nämlingen ha en plugg-dag för skulle ha prov imorgon. Men jag har några smarta brudar iklassen som kom på en smart idé att få göra provet nästa vecka & det blir brabrabra. För jag behöver verkligen lite mer tid.. Bra tänkt : p

Och imorgon skall jag åka in till Gävle & möta upp syster. Hon måste hjälpa mig att hitta APU plats. Jag är feg & vågar inte själv. Jag har alltid vart en feg person & kommer alltid vara. Och har inte träffat syster alls, hon är inte hemma när jag väl kommer hem & tvärtom. Men imorgon blir det en eftermiddag med henne. Mysigt : )

Men nu måste jag packa väskan, träning snaaaart ( :

image117

<3

Min pluggkväll = Förstörd

Nu sitter jag här & är rätt trött. Blev en rätt tuff träning på gymmet med Pappsen, haha tro det eller ej! Men de är en skön känsla att få träna, att bara ta i & få ur sig allt man bara irriterar sig på. Så mycket mer man orkar då! Så, när man är som argast ska man verkligen träna! Efteråt blir man glad & mår bra. Fast ändå skönt att träna när man är glad också! Man mår helt enkelt bra av att träna, ända sättet att få komma bort från allt runt omrking & bara tänka tänka & tänka.. Jag gillar det (:
Men nu har jag lyckas blivit irriterad igen för den delen! Satt mig ner & skulle skriva av massa ord vi ska kunna till provet på onsdag. Men när jag skrivit alla ska jag skriva ut, vad händer? Våran skrivare funkar inte?! Detta har gjort min pluggkväll förtsörd. Så, nu undrar jag hur jag ska kunna två kapitel & massa knasig ord till på onsdag. Bra jobbat Mia! Jag som är kass på att plugga hemma.. Brabrabra! Jag suger!

image116

Något att se framimot iallafall ,
snart 36 timmars kryssning!

Ny vecka

Ja, helgerna går alldeles för äckligt fort kan jag meddela.
Men helgen var bra! Började som sagt att vara med tjejorna i fredas, megamys (: Sedan hämtade Emil mig & vi åkte till hans syster & sov där. Trevligt att träffa dem (: Sen i lördags blev det att åka ut till Wänge igen nästan. Fanns en lokal vid henne vi var i, bastu & lite småfest blev det. Det var trevligt, förutom att det var väldigt kallt & jag sov med Jacka på över ansiktet.. Men blev ingen träning i söndagsmorse. Min rygg säger aj & även mina knän. Jag kan lika gärna skita i allt känns det som. Inget funkar ju längre..
Men nåväl, när vi kom hem till Emil igen så sov vi i fyra timmar på dagen. Vaknade klockan 6 på kvällen & fick lite ångest.. Men vi alla drog in på bio på kvällen vid halv tio. Kollade på.. Vafan, vet inte hur den stavas The National blablaa, men den var iallafall bra. Kom hem sent men vi somnade direkt. Skönt! Och mer skönt att jag hade sovmorgon imorse. jag gillart : )

Men nu har jag inte så mycket tid att sitta här.. Ska ner till gymmet med Pappa Balooooo!

& Jag tycker om dig mer & mer : )

image115


Jag gillar det här!

Sitter hemma fortfarandre för att jag har mina underbara sovmorgon! Härligt. Har endast en lektion som börjar halv tre. Skönt. För idag är inte mina ögon alls trötta som det var igår. Kanon : )
Och nu är det fredag. Helgen är här kan man säga. Och idag direkt efter skolan ska några tjejor ut till Wänge & vara där. Vi ska grilla & mysa framför brasan. Vi ska även bada i hennes utomhusbubbelpool & hela köret. Hur mysigt & roligt kommer inte de bli? : ) Vi ska även göra varandra lite rädda.. Hih! Jag lär väl åka dit på det..
Och sen på natten kommer nog Snutt & hämtar mig & de är bra : ) Sen imorgon kanske det blir lite kalas eller något festligt  : )

Men nu måste jag ta en promenad med min lilla gris innan jag åker. Ha en bra helg & ät godis!

Adjö!

Sommarkvällar

Jag sitter här & kollar på olika bilder sen i somras.  Alla sommarkvällar med festerna som slutade när det blev morgon. Allt var sjukt kul. Man var verkligen överallt & ingentstans. Men kul hade vi alltid. Så nu känner jag att det kan bli sommar & mer sommarfestskvällar! ( : För det finns väl nästan inge mysigare med varma sommarkvällar?
Men nu får jag stå ut med det värdelösa äckliga väder som vi har.. Blä!
image114

Och om någontimme börjar träningen. Jag är fortfarandra inte frisk. Men vafan.. Jag vill träna & jag gör så mycket som det går. Så sa jag i tisdags med & glömde bort att jag hade legat i feber, tss.. Men träningsverk fick jag verkligen & det är problemet nu. För idag är det typ bodypump blandat me något annat istället för att bara träna fotboll. Så jag känner mig verkligen som en 70 åring i kroppen.. Men bara jag inte får rynkor så ska jag väl vara glad. Haha! Men får se hur det går säg.

Och imorgon är det fredag! Massa brabrabra. Och inte mindra bra att jag bara ha en lektion imorgon som börjar halv tre. Slappa riktigt imorgonbitti i sängen alltså, jag gillart!



Trötta ögon . .

Vilken jobbid dag det här kommer bli känner jag. .
Jag är verkligen sjukt trött & mina ögon orkar inte hålla sig öppna & mina öron orkar inte lyssna. .

Bra&Dåligt

Okej, jag måste börja att säga att Sara är bra! Alltid när jag picklar här hemma med min design på bloggen så är inte datorn på min sida. Ingenting vill verkligen fungera! Men Sara är räddaren i nöden. För jag berättar på ett ungefär hur jag vill ha det, och hon gör det ju nästan exakt som jag vill ha det. Vadå att den ungen är grym när hon fattar mig, inte många som gör det : p haha, men tack iallafall Sara. Det var snällt! Så nu lever jag & datorn p.g.a Sara ; )

Ja, skolan drog igång idag. Både bra & dåligt. Bra att jag får träffa vännerna, mindra bra att lärarna är coccobäng i skallarna & att jag inte alls tycker om Högbergsskolan.. Men, shemat blev bättre! Slutar endast fyra endag iveckan. Två dagars sovmorgon ( a ) Alltså väldigt skönt! Så det ser mycket bättre ut nu! Bra bra bra ( :

Men nu sitter jag hemma hos Emil ( : Vi kikar lite på Grammisgalan & hoppas Winnerbäck får något pris. Han är grym. Hejade även lite på Takida men gick inte lika bra där va när de hade en chans. . Så håller tummarna nu då, eller nåt ( :
Förövrigt lyckas pricken alltid göra satt jag får mina skrattanfall.. Tss.

<3

. . .

Sista dagen på lovet, känns trist för jag är inte alls redo för skolan imorgon. En liten vecka till kan vi väl få?
Visst, jag får träffa brudarna & det är bra : )
Men ändå . .

Jag vill bara bli frisk, jag har verkligen inte tid att var hemma & vara sjuk! Jag vill på träningen ikväll, jag vill vill vill!
Men jag kanske kan vara med lite grann & visa att jag lever? För innan uppehållet var jag också sjuk. . De här kallas Värdelöst!

Och jag saknar dig också. .






Inte förvånad att jag är sjuk igen!

Jag har kommit hem, nu märker jag hur länge jag vart hemmifrån. Mamma skicka sms iförrgår att hon saknade någon att bråka med hemma, men nu är jag hemma : ) Men inte haft det dåligt hemma hos SnuttEmil heller ( a )

Och jag blir verkligen riktigt less på mig själv nu. Jag har tagit det helt lugnt på lovet, verkligen slappat & njutigt av mitt lov. Jag har inväntat träningen som börjar igen imorgon för inte kunnat träna innan uppehållet för vart simage102juk hela tiden. Nu sitter jag här & är less som sagt. Jag märkte ihelgen att hostan börjar ta sig mer & börjar få halsont. Och igår när vi skulle ta en promenad för att jag verkligen skulle se " hela " karlholm så får jag ont i öronen & kallsvettas, vi hyr film & äter godis sen slår det i. Jag fick knappt någon sömn i natt för jag låg i feber & mådde allmänt taskigt i kroppen! Och vaknar upp imorse som nästan en död flodhäst. Ja, en död flodhäst kändes jag som! Men bara att åka hem, för Emil jobbade. Mamma hämtar upp mig i Tierp. Kommer hem, lägger mig i soffan klockan 1 & går upp från soffan halv tio. Så bra har jag mått!
Har försökt knarkat lite Ipren & Alvedon satt jag blir frisk till imorgon för vill verkligen träna! Vart glad & sagt till alla att jag kommer.. Jo men tjena!
Så, de är verkligen någe fel på mig.. Sjuk hela tiden. Fast rätt mysigt att vara sjuk här hemma, min mamma är så snäll & går ner till affären & köper massa gott : D
Men fisen, jag ska göra allt för att försöka bli frisk till imorgon! Jag kommer på mötet iallafall  : )

Men nu skall jag ta mig till min efterlängtade säng & slöa lite mera & hoppas på att jag blir frisk..

Du : )


Barkarby, here we come!

Först ska jag börja säga Grattis i efterskott  till Sanna som fyllde 18 i onsdags, sen igår fyllde Hanna 18 & idag fyller Simon 18. Alltså, nu börjar alla fylla år redan, själv sitter man här som inte ens vart 17 i en månad? Gosch! men min tid kommer den också, spar liksom lite helt enkelt!

Och förövrigt har jag inget liv. jag har suttit vid datan hela dagen idag& halva dagen igår. Men när snutt jobbar så slappar jag lite extra, segar mig i sängen & bara softar. Men jag har lov : ) Och juste, Kusinen Sanna kom hit igår & sov över här tills idag, det var roligt att träffa henne : )
Men om en timme är snutt hemma, brabrabra. För då hinner jag träffa han en stund innan jag åker till Caroline ikväll. För imorgon tänkte hon, jag & Anki åka till Barkarby & handla! Kul&mysigt! Speciellt med två personer man verkligen tycker mycket om! Så en heldag i stockholm väntar! Sen får vi se vad kvällen bjuds på, snutt har lagfest & jag vet inte om jag bara ska vara hos han & ta de lugnt eller om ja åker hem. Eller busar med Caroline eller någon? De lär visa sig.
Nåväl, nu lär jag väl göra något vettigt : )

Tycka om!

Impulskväll

"En dröm om en fisk och brysselkål, men de var inte min..."


Ja, igår skulle jag vara hemma & vara social med min familj för jag inte vart hemma alltför mycket, men hur gick de egentligen? Inte så bra.. Jag kom hem, mamma blev glad. Jag sätter mig vid datan & Caroline börjar fråga hur min kväll ser ut. Jag hade inget planerat så jag följde med henne, Linda & Julia på Kinaresturang i uppsala. Väldigt mysig & rolig kväll. Rätt mycket skratt & vi satsade hårt ; ) Blev även äckligt mätt & jag blev kallad hårddisken efter den kvällen.. Hmm?! Haha, men mysigt hade vi : )
Kom tillbaka till Tierp vid 22 tiden så jag & Linda hoppade på bussen, vi pratade mer & mer. Precis som vi inte hade träffats på hela kvällen för vi hade så mycket att snacka om. Ändå hade vi vart hela kvällen? Men, med henne mår man ju bra! Jag hoppade av hos min snutt igen, så nu sitter jag här & nördar medans han jobbar. Jag sov länge idag, rätt med skönt om jag får säga det själv. Vaknade av ett sms från mamma efter halv tolv, de var nog rätt bra annars hade jag väl sovit nu?

Förövrigt är jag fortfarande glad : )

image100

Och nyår var kanon !!

Nytt år !

Och ojojoj, jag är verkligen ingen bloggare på lov. Men, det kanske säger sig självt : )
Men dagarna flyter på! Blev kalas här hemma hos min snutt både i torsdags & ifredags, härligt gäng lär jag säga! Sen fick de bli vilodag för oss på lördag & söndag. Var liksom bara att ladda till självaste nyårsafton : )
Den var kanon! Först mötte jag upp Natalie & Linnéa, vi tog bussen ut till Läby där alla andra brudarna var! Började förfesta & åt väldigt god mat! Mätta & belåtna så började vi sjunga singstar, spela farliga spel. Tiden flöt på & jag åkte vidare till tierp där jag blev hämtad av snutt, sen åkte vi hem till han. Tog upp platser ibilarna & begav oss mitt ut skogen? Japp, åkte ut till Wänge. Spelade även singstar där med, satt & hade de allmänt mysigt. Sen vid tolvslaget ut till någon liten plats som var där, och där fanns även en lägered, bra mysigt : )
Sen hem till henne igen & fortsatte & jag blev trött.. trött? Jag somnade först..
Men hade en sjukt kul nyår, med bra folk kan de inte bli annat! Tack!
Och just de, hade ju kameran med mig hela dagen & kvällen med knäppte inge kort? Dumt..

Och nu sitter jag ensam här hos snutt igen, han jobbar & jag har legat & grisat i sängen hela morgonen. Men ska snart ta bussen till tierp & möta min älskade Mammii : )

Glad,Glad, Glad. .

RSS 2.0