31/3 sommarkväll/fjällen


när jag ser den här bilden så saknar jag verkligen galna sommarkvällar!
förra sommaren var så guld, och denna sommar blir minst lika galeeen :)

nu ska jag packa ut all packning i bilen, sen drar vi till fjäääääällen igen!
jag gillar läget gott folk, mia är glad!

ha en galen&mysig påsk, det ska iallafall jag ha! :)
tjingtjong!!

famili

åh vad jag hade saknat min familj! så tråkigt att syster bor så långt borta bara.. tänk om hon ändå bodde här i trakten också. minus minus! tur man har lillebror som bor kvar hemma så man kan bråka lite med honom! :)

fyndade även lite i tierp idag också, mammsen fick en fin påskblomma i en söt kruka. sen hitta jag en tröja till emil som jag bara vara tvungen att införskaffa mig, så den fick han som ett påskägg! sen hittade jag en sån tuff "grej" till lille casper.. vill inte skriva än, för elin kan ju faktiskt läsa ;) hihi! men imorgon kommer vi upp till dom i fjälls så :) super sött är det iallafall! saknar mina små gosar så himla mycket..
har iallfall sagt till elin att vi kommer med lite överaskningar.. hihi de är såå kul att ge bort saker tycker jag!! fast bara om det blir glada såklart, haha.

jag älskar mina nära&kära runt omkring mig! <3









30/ 3 det var en gång en liten fågel...

jag höll iallafall nyss på att skrämma skiten ur mig, eller rättare sagt en dum fågel!
sitter här i soffan i min lilla egna värld så smäller det till så in åt bomben i fönstret och ja, jag som blir rädd för ingenting blev självklart skitnödig! så jag tittade ut genom fönstret och såg små dun flyga runt.. oj tänkte jag. men såg ingen fågel på marken, tror jag? men är man så jäkla dum och flyger in i mitt fönster får man faktiskt skylla sig själv tycker jag! där med basta.

nu ska jag snart plocka upp rentvätten, dra på mig lite kläder och trixa lite.
sen bege mig mot tierp och hämta upp mammsen och sedan hem till päronen och fika och äta lite. så jag hinner träffa dom innan vi beger oss upp till fjälls! :)
ska även titta runt lite i äffärnerna medans jag inväntar mammsen, får vi se vad tierp har att erbjuda idag.

och idag kom jag fram till att jag inte är lika dum som en fågel, känns skönt..

28/3 söndagkväll

sitter och myser i soffan med hjärtat, som vi i stort sätt gjort hela dagen! :) men de är söndag, en slappsöndag.
kollar på wipeout och jag skrattar varjegång, hahah.. men ibland ser det faktiskt ut att göra riktigt ont. men den blonda bruden var ju bäst ikväll, vilket mongo!
snart är det johan falk också, kanonsupermegabra!

gårdagskvällen blev riktigt lyckad och jag hade så trevligt hela kvällen/natten lång.
träffade massa härliga människor, åt god mat och ja.. hade det allmänt awesome! :)
kom hem vid ungefär 5 imorse, så en redig sovmorgon fick det bli idag och äntligen var det ingen som ringde och väckte oss, guld!

imorgon är det måndag, blir lite jobb på eftermiddagen, sedan grus träning, och först och främst måste jag hitta på mina grusskor. snart onsdagkväll också, då åker vil till fjälls igen! woohooooo!!

tjiingtjoong!



saknar min lillgris också..



27/3 LÖRDAG

matchen imorse gick bra, förlust med 2-1 mot strömsbro, helt okej! :) kul är det.
och nu sitter jag här och har precis målat naglarna rosa och funderar på hur världelös jag är på det. man kan tro att jag målar mina händer en mina naglar, precis som en tre åring. men tur det finns remover ;) mohihi!
nu ska jag fixa mig vidare, 18:00 i storstaden maln hos mariaaah!

en två tre fyra, jag är en partymyraaaaaaa.....


26/3

idag blev det en ride in till muppsala och jag gjorde en premiär att köra bil där, bra mia! hahah, men är rädd för alla cyklister sen hittar jag inte alls, uppsala gör mig vilsen! tur de är bra skyltat till sjukhuset iallafall, räddning! så emil kunde magnetröntga sig idag iallafall, efter en timme igen var vi påväg hemåt. han får svar tidigast måndag.. så nackkragen måste han ha på sig helatiden. tycker synd om honom, ser inte så värst skönt ut! hjärtat mitt.. men men han mår ganska bra iallafall! :) han fick en chips och godis påse av mig för han var duttig, thihi!

imorgon väntas det match kl 9 inne i gefle, tidig morgon alltså. men det blir kul med tufft. men huvudsaken man får lite boll så är jag mer än nöjd.
på kvällen är det marias 20-års fest och jag tror det kommer bli super trevligt! träffa lite gamla kottar med liksom :) det gillas! så ja, är väl bara att köra på hela dagen imorgon, från väckarklockan ringer tills jag somnar. finte!

min bus kille för länge sen.. han blir så stor!







25/3 värdelöst

godmorgon säger jag nu vid typ såhär tolv tiden.
igår när jag drog iväg på träningen så skulle emil ner till akuten i tierp och kolla upp sin hjärnskakning efter helgen för att han inte blir bättre. yr, huvudvärk, illamående och ont i nacken..
så efter träningen hade han precis fått kommit in där och blev såklart skickad till uppsala på direkten, jag ville såklart med. och han fick ju inte köra bil själv för den delen heller. men iallafall, vid tio tiden igår kom vi in till akademiska och enligt tierps sjukjhus fick vi fel beskrvining, förvånad? nej.
helt tomt överallt också, men tillsut kom de en läkare som hjälpte oss att hitta. guld tänkte jag. men visste inte att vi skulle behöva vänta..vänta..vänta..vänta.. träffade väl ungefär 8 olika läkare och emil fick alltid berätta vad som hänt. alltså det vara bara så sjukt jävla drygt.  jaja, han blev ialf röntgad och de kände lite på hans nacke och allt de tog alltså ungefär 6 timmar? det skulle lika gärna kunna tagit 1 timme!!
så ja, halv fem imorse var vi hemma igen. och hur lätt är det att vara pigg på ett sjukhus mitt i natten?
tur att statolil alltid är öppet så vi kunde köpa en korvjävel inatt.
ska antingen tillbaka imorgon eller idag för magnetröntgen..
hjärtat mitt har en stor nackkrage på sig också, men han är ändå lika söt!

men nu ska vi äta frukost och jag måste på ett kaffe-möte med brudarna en sväng och snacka ihop oss lite! :)
älskar dig emil <3

23/3 dating in the dark

jajjemen, precis kollat på dating in the dark och ätit glass med emil!
på pauserna fick han kolla på sin jäkla hockey, tss..
men åh, vilken självsäker jäkla kille tomas var då? inge skämt de inte. men galet bra att jessica inte valde honom iallafall, den dissen fick han suga på rejält! mohaha, älskar det. nu är jag nöjd! kommer somna riktigt gott.

annars har det varit en lugn dag på jobbet, så många som är sjuka nu. är verkligen både och de där med att de är så lugnt och så några, tiden går saktare men annars är det skönt. imorgon väntas också jobb. denna månad har jag jobbat på bra, så skönt att ha något att göra om dagarna. man kan liksom njuta extra mycket av att helgen kommer då :) och njuta extra mycket tills nästa vecka då vi far upp till fjälls igen, och blir där över påsk. så himla mysigt!

och nu måste jag klaga på att jag har huvudvärk också..
sen längtar jag en gnutta till helgen också.
där med, godnatt!




<3

det är mycket man saknar och håller varmt inom sig..






22/3

den här dagen har flytit på bra!
imorse tog jag och emil ett ryck in till tierp och åkte till polisen, där vi gjorde ett nytt pass så vi kan åka till rhooodos :) gick fint. förutom att jag höll på att garva på mig! vi blev....fula! hahaha. alltså, sån konstig färg på hela kortena och jag hade lite ruffs på ena sidan. men vi passar varandra bra vi :) hihi.
kom hem vid tio, sen softa jag lite innan jag började jobba, jobb till 18 idag.
nu sitter jag med lillebror och emil här, de nördar tv spel. förvånad? nej.
emil har haft en ledig dag idag, så de har suttit tillsammans som två nördar. men jag gillar dom ändå :)
vissa dagar ska få vara lite så också säg.

nu ska jag lyfta på mitt feta arsle och dra iväg på träning, äntligen.
men ska såklart inte träna fullt ut än. min kropp säger ifrån det. men litegrann iallafall. måste ju komma igång!

ibland blir man så besviken, så det gör ont i en..
.




du betyder så mycket min lillekorv.
love you!





21/3 äcklad

igår lös solen in så härligt på mig när jag satt i soffan. men vad fan hände idag då egentligen? VEM FAN HAR BESTÄLLT DETTA VÄDER?! jag blir äcklig, så äcklad. igår hade man tametusan vårkänsla och idag spykänsla. nej men det skulle inte sitta fel med sommar. pitt!

jaja, idag har det varit en bra dag trotsallt.
jag och emil sov till nio efter att vi somnade elva igår kväll, skönt! men iallafall.. vid 10 imorse åkte vi till emils kusin alva som fyllde hela två år, eller ja fyller nästa helg, och då insåg jag verkligen hur fort tiden har gått. för två år sen kommer jag ihåg när vi var i fjälls när vi fick ett sms att lilla alva hade kommit till världen. sjukt fort går tiden.
efter lite fika i magen tog vi oss i kragen och gick ner till källaren, målade massa takskivor till övervåningen. gick finfint.
och nu sitter vi mätta och belåtna och kollar på bandyfinal. emil hejar på bollnäs och jag hammarby, bara för att putte är med där såklart. synd med vädret bara, och lillebror är där! mohaha på dig, du är säkert en snöboll nu! :)

nog om det, ikväll är det äntligen johan falk! som vi väntat :)



min tuffa snökille!

känsla

helt underbart att solen lyser en rakt i ansiktet när man sitter i soffan, jag älskar att känna värme.
underbara väder!



20/3

blev en riktigt trevlig kväll igår, som förväntat! :)
svärmor, elin & pelle med mina två prinsar kom till mig och emil. vi hade gjort tacogratäng och massa sallad, hut gott som helst. så enkel mat, men så god. sen satt det fint med en kladdkaka till efterätt. ibland är fredagskvällar verkligen guld. sen satt vi i soffan och surra ända till halv ett i natt. super trevligt, tiden bara försvann! :)
imorse fick jag nippran på mig själv, vaknar halv åtta och kan tametusan inte somna om!! jag blir galen. jag sa ifrån träningen imorse som skulle vara i gävle, vilket kändes välidigt tråkigt, men är man förlyld så är man. men iallafall, jag kunde inte somna om. jag gick ner till soffan och slog i gång tvn, slutade med att jag gick och städade och diskade. vad hände där känner jag? lördagsmorgon mia! SOV! sen tog jag och emil en mysfrukost med nybakt bröd framför tvn! :)

nu sitter jag bara här och är irriterad för det klias i halsen, rethosta var det ja.
emil har åkt i väg på match, han kommer hem ungefär efter 8 ikvälll. så jag ska till svärmor och äta snart, både hon och jag är utan "gubbarna" våra.. sen får vi se vad det blir. kanske upp till carro och säga hej. dom skulle festa men jag skall icke det. inte denna helg. jag måste bli frisk! :) match nästa helg plus parteey för maria som fyllt 20!

nåväl, kanske dra på sig lite make up? är ändå lördag.........

snor är snor, snor är snorigt

observera mina fina näsdukar som jag fick av michaela förr för att jag alltid är så snorig!
bland de bästa påhitten faktiskt, enkelt att ta med ;) och just nu går dem jävlarna åt!
snoriga hälsningar från mig.



18/3 mina killar

gick fint att jobba idag, blir även jobb imorgon till kl 14, perfekt tid på en fredag, så skönt! :)
nu ska jag invänta min kära mich! min fina vän.
sen ska jag fortsätta vara glad över att min näsa har 10 liter snor i varje näsborre, mysigt.

kärlek kärlek kärlek kärlek, jag älskar er!


17/3

varför gör jag alltid samma tabbe när jag kokar mitt te vatten?
varjegång låter jag det koka fullt ut, sen sitter jag med min te kopp och inväntar att den inte ska vara så jäkla brännhet. som jag sitter och gör nu? och varjegång är jag alltid för snabb på och bränner tungan. jag är inte så smart faktiskt, fast ja.. de visste ni förmodligen redan.

jag klarade av att jobba hela dagen idag ändå, trodde jag skulle vara deckad med tanke på hur jag mådde igår kväll men jag klarade det. men blev ingen träning ikväll för mig, tråkigt. men ibland måste man tänka på sin kropp lite, mår man dåligt så gör man faktiskt det. hörrni, där tänkte jag smart. bra mia.
nu sitter jag i mina mysklädr och tittar på tv och har precis tagit mig en riktigt varm och lång dusch. ni vet när man duschar så varmt att det bara ångar.. ångar i hela rummet :) skulle emil duschat med mig idag skulle han förmodligen svimma. han förstår inte hur man kan duscha så varmt. jag anser att självaste poängen med att duscha är att det ska vara riktigt varmt.. mysigt varmt!

nu ska jag försöka testa mig på att dricka mitt te, äta min två riskakor och sedan lägga mig under filten och invänta att jag somnar. förmodligen kommer jag inte kunna somna än, tanke på att emil inte är hemma. jag är så töntig.
och imorgon efter jag har jobbat så kommer mich hit! jag blev så glad att hon frågade om hon fick komma, självklart tackar man inte nej. älskade du!

tjiing.


16/3

min dag blev mysig med att umgås med lille casper hela dagen, gick bra att hämta felix med. de är ju för goa mina två små prinsar. så mycket kärlek!
just nu känns det bara tungt, tungt och tungt..
kroppen mår inte bra, min hals, min näsa och mitt huvud går inte så bra ihop. känner mig helt slut i kroppen och legat i soffan hela eftermiddagen/kvällen. och imorgon väntas en heldags jobb.. som det kännns nu kommer jag ligga deckad imorgon. men vem vet, kanske blir piggare när jag kommer iväg till jobbet. måste iallafall jobba..
nu ska jag sova, och försöka må bättre imorgon.

6 månader idag natalie, vart tar tiden vägen? saknaden blir bara värre och värre. det gör ont..

15/3 en levande ängel, som hon var

ibland undrar man hur denna värld egentligen fungerar. vad finns all rättvisa? hur kan folk ens tro på gud? helt seriöst, allt säger sig själv.. om den där jäkla gud skulle finnas skulle inte folk få gå bort för sina käraste. aldrig i livet. skitsnack alltihop. och hur kan det finns mening med saker och ting? jag kommer aldrig förstå meningen med att gå bort från livet när man är så ung, precis gått klart skolan och ska börja med livet. jag önskar ibland att gud verkligen finns, och gör satt allt jävla skit inte händer. saknaden av natalie är fruktansvärd och idag brast verkligen allting igen.
hur jag än tänker, så kommer jag aldrig fram till någonting. natalie var så fin och så lycklig. hon hade allt. varför? kommer jag någongång få svar på den frågan? varför? antagligen inte. för det finns inga ord.. inga ord räcker till. finns inge ord som kan förklara saknaden och allt. när kommer man förstå? att hon är borta? att hon är död? att det är hennes grav jag hälsar på och tänder ett ljus?
idag när jag och sanna åkte till graven och tände ett ljus, kom hennes pappa.. vi pratade lite. men när jag kom till bilen så brast bara allting. det kändes helt plötsligt verkligt. hon är borta, hon är död. hon finns inte levande som en ängel hon var, nu är hon en riktigt ängel som lyser upp i himmelen. men det kändes bara så konstigt och fick en så stor klump i magen. att se han, och att höra han säga att han var där varjedag. jag kan inte förstå hur nataliés familj har det, de var så underbara mot varandra. jag fick bara inte fram nå ord när jag stod där. vad finns de för ord att säga? jag fick ur mig, " sköt om er" samtidigt som de bara snurrade massa ord jag ville säga, så kom de inget.. det kändes så himla konstigt bara. jag kände mig bara värdelös.

natalie gjorde en alltid så glad, hon lyste alltid upp. en solstråle som var så varm. att krama om henne, att prata länge i telefon med henne. när vi försökte göra en kladdkaka..
när jag började vara med natalie så kändes de som att vi hade känt varandra hela livet. allt så sig självt hela tiden. vi hade alltid varandra. hon fanns alltid där för en, natt som dag.
men jag vet att hon fortfarande finns för mig, fast på ett annorlunda sätt ni vet. ibland känns det skönt att fälla en tår innan man somnar, får då känns det som att hon är vid en och ger en stor mysig kram.. det bara känns så.
och jag hoppas, att en dag få träffa henne och se hennes fina leénde.

jag vet inte ens varför jag skriver, för det kommer aldrig finnas ord för allt.
hon kommer alltid vara den finaste ängeln, och jag kommer alltid sakna och älskar henne. precis för den hon just var, underbar... <3




nu måste jag försöka sova, ska upp imorgon och vara barnvakt hela dagen åt älskade casper, så ska vi hämta upp felix på dagis med. glad att jag har dom, som mina solstrålar idag.. <3




15/3 små barn



idag ska jag vara med min käraste kusin!
vi ska åka hem till mig i söderfors och hälsa på mormor, som jag saknar så mycket. och självklart in och heja på familjen med. det är så tomt att inte träffa dom så mycket som man alltid har gjort. jag önskar jag hade gång avstånd hem. okej, nu låter det som att jag bor typ 50 mil hemmifrån, haha. men det är ju iallafall 8 mil fram och tillbaka.

jag älskar dig sanna, och du har alltid vart min närmaste och det kommer du alltid vara sötnosa! :)
och jag längtar galet mycket till rhodos, 26/5!

14/3 lovely

söndagskvällen är här och jag sitter i soffan och har datan inkopplad till tvn, jäkla tur man kan zooma in. fast det är 50 tum tv så ser jag så sjukt dåligt. jag som alltid haft bra syn? men nu tjatar emil om att jag verkligen måste kolla om min syn, för han ser tydligen skit bra. så ja, lär väl göra de.. ser ju inte skyltarna när jag kör bil fören jag är precis vid dom också, hah. vill bara inte inse att jag börjar se sämre. palla brillor, jag är för klantig för sånt.

gårdagen när vi åkte till åland med laget och spelade var riktigt trevligt må ja säga.
härligt gäng blev vi som åkte, proppisfull buss. matchen förlorade vi med 3-1 men vi spelade väldigt bra måste jag tillägga! första 30 min satt som smäck. kul att det funkade så bra fast de var första gången vi var ut på stor yta, och att vi böt så att alla fick spela och pröva på. nej en lyckad dag som slutade med en trevlig kväll! :)
och imorse väcktes jag av att emil var pigg, ovanligt? nej inte direkt. jag låg kvar i sängen och sa " jag kommer ner snart också" och ja, det slutade självklart med att man råkade somna om lite. men svägerskan elin ringde precis och fråga om vi ville med till valbo och vem säger nej till det egentligen? inte mia :)
så efter en timme var jag och emil påväg och mötte upp dom där inne. små fyndade lite på ikea såklart.
typ galjar, ljus, lampa, och lite smått och gott. juste, kottlett -rad i min mage blev det med.
slutade med att vi åkte till media markt, där det blev ett trädslöst tangetbord ( därför nördar jag med det nu ) sen köpte JAG en present till emil fast han var med, hihi. ett fäste så vi kunde sätta upp tvn på väggen. och bara för att få upp tvn på väggen kostade det 600 spänn för den, eh? men det var han såklart värd, han är så underbar mot mig helatiden! :) så nu är han glad i magen och jag med.

nej nu ska jag njuta av att det är ny städat här hemma och äta kycklingsallad med emil.

12/3

börjar med att skriva GRATTIS MIN VÄN MARIA PÅ 20-ÅRSDAGEN! :) puss på dig min fina.

nu har jag smällt i mig tacogratäng, mums i magen. shit vad jag har snackat om mat i veckan, men det är väl ingen som är förvånad över det! :)
nu ska jag snart bege mig ut mot emmsan och ha riktig fredagsmys med henne, och det ser jag framemot.
sen imorgon är det upp tidigt som gäller och iväg till åland för att spela match, jag ska äntligen få ta på mig mina fotbollskor. äntligen äntligen får jag spela match, hoppas foten gillar det med.

bästa emma!


11/3 sne-pippad apa

åh jag är proppis efter emils goda tacolasange, han kan han! :)
nu ligger både jag och emil på en varsinn sida av soffan och är laddade för lite filmmys.
jobbade som sagt idag, och bara av att alaramet ringer halv sex på morgonen gör ju inget bättre, haha pjuh. förutom att ryggen känns lite si och så, så känns det faktiskt bra. förutom min trötthet, men det får man lov att vara när man skottar varjedag faktiskt! man står ju som en sne-pippad apa när jag skottar också, så de har sin förklaring till varför kroppen känns som den gör. men jag kämpar på, blir kul när lönen kommer säg.
imorse somnade jag dock på golvet när emil var nere i källan, golvvärmen skyller jag på bara, inget annat... tss. hur kan jag vara så morgontrött?

menmen, imorgon är det fredag. vad mer ska jag säga? GULD!
nu blir det film med emil, som jag är så glad över att ha.




med lite brist på annat..


Dagens humör
: helt okej, lite trött men ja!
Dagens borde: dammsuga, eh
Dagens frisyr: för tillfället utsläppt, men uppsatt resten av dagen.
Dagens klädsel: mjukisar
Dagens planer: dagens planer som var, var att jobba och träna
Dagens vill ha: lördag
Dagens längtan: sommarmys
Dagens beroende: riskakor
Dagens tråkigaste: att emmsan inte tränade
Dagens person: min emil
Dagens kommentar: hm..
Dagens händelse: att tobbes spade gick sönder, hihi
Dagens låt: ingen speciell idag faktiskt
Dagens vän: tobbe och jimmy
Dagens onyttiga: tog en liten liten bit av kladdkakan sen igår.. oups.
Dagens dryck: vatten
Dagens bästa: jobba och träningen
Dagens lunch: korvstroganoff och makaroner!
Dagens sötaste: felix & casper





10/3 köttebullar

hejhopp här sitter jag och smälter ner maten som bestog av mia´s favorit ungefär.
självklart köttebullar, potatis, gräddsås och sylt. mums ner i magen på direkten.
idag blev det jobb inne istan med emil igen, så nu är jag återigen trött. men så sjukt skönt ändå att jobba och tjäna sig en slant. perfekt nu när de inte är något på skolan och så. imorgon är det också jobb, och eventuellt fredag som det ser ut nu. det gillar vi! :) och underbart att man är ute hela dagarna när det känns som vår, åh..
och idag är det onsdag, vilket innebär träning ikväll! sen är det torsdag imorgon redan, och en torsdag känns alltid bra för då är den efterlängtade helgen på g. och på lördag blir det att åka till åland och spela fussball! hur kul som helst och jag har inte spelat riktig match på 11-manna sen jag bröt mitt äckliga ben, så OM jag längtar!!

nu ska jag feta mig på soffan i sisådär några fem minuter sen packa väskan och dra bah! :)
PUSS!




lite bilder sen helgen :)






9/3

idag blev det inge jobb ändå, stället vi skulle vara på var lite för riskabelt än. haha tackar gud för det att vi inte åkte dit då :)
så fick mig en liten sovmorgon och det behövdes ta ikapp efter helgen! så nu ska jag ta mig lite frukost och fixa till mig. ska även vika lite tvätt för det behövs kan man säga.
sen tar jag bilen och åker till svägerskan min! :) busa med mina två prinsar och såklart umgås med elin.

mina favoriter är det bästa, och i lördags blev casper 6 månader stor! <3



8/3

idag jobbade jag med emil igen, och det var tungt idag också men jag kämpar! tillslut är en dag avklarad :) helt sjukt hur jobbiga måndagar är. jag hatar måndagar verkligen. och tisdagar gillar jag inte heller men när det börjar bli onsdag känns det liite bättre, mohihi!
så imorgon blir det också jobb, gillare!

nu ska jag ta mig en stödvila så jag orkar med löpning och fotbollsträning ikväll.


...

jag förstår inte hur livet kan vara så orättvist?
vad är det förjävla värld man lever i?
att sånna här hemska saker ens får hända, det är fan förjävligt.

ont i magen.


7/3

vilken otroligt rolig kväll det blev igår och det känns idag må ni tro.. men det var såvärt ändå!
blev godmat med en drink innan vi gjorde oss i ordning, krusade upp hela håret och satt upp i toffsar och kände mig otroligt töntig, men det var mig grej. jag gillade de! hihi.
carro stog för förfesten men bara brudisar, kortspel och en massa snack och tok. och en massa galliano hot shot! de är liksom något vi älskar, haha! sen drog vi oss till folkan och parta vidare och tiden rann iväg såklart.
nu ligger jag i soffan som en fet flodhäst och funderar på om jag ska ta tag i mitt liv, men nej. jag återblir i denna soffa resten av dagen tror jag.
syster och tomas kom även hit på en fika för ett tag sen och bus-nova med. de har vart hemma i söderfors hela helgen och jag och emil har haft fulltupp och inte kunnat tagit oss hem, så det var toppen att de hann komma förbi här en stund :) syster hade även blivit mörkhårig och hon var så fin i det! systrami! <3

nej nu ska jag softa vidare i soffan!
bilder på datan är sjukt knasiga.. nå knas som jag tydligen lyckats med. men det kommer bilder!






5/3 slut som artist

helt sjukt hur slut man kan vara, mina armar blir tyngre och tyngre och inomkort kommer min rygg säga hej också.
men jag ska egentligen inte klaga! eller? eh..
jobbade iallafall mellan 7-16 och var på ett stort tak och skotta i 8 jäkla timmar och därför känns de som det gör i mina armar och inte blev det bättre av att det var hur varmt som helst så att snön mot byggnaden på taket blev bara tyngre och tyngre ju längre dagen gick, och ju längre dagen gick ju tröttare blev man.
men ändå var jag glad, det var en otroligt härligt väder och de är trotsallt fredag! :) och sist men inte minst, bra med pengar får man och pengar behövs alltid. men jag klarade det, och det trodde jag faktiskt inte att jag skulle orka.

nu ligger jag och emil slaktade i soffan och har precis duschat, svettas heladagen och ibland frös man om man stannade till ett tag, tokigt.
men nu är vi under filten och ska vila lite, sen inväntas de filmmys! köpte "luftslottet som sprängdes" igår inne i stan och som vi längtat att titta på den, hoppas den är bra fan! :)
senare ikväll efter tolv ska jag hämta kajsa i skutskär och agera lite chaffis, men vad jag man inte för sina söta vänner! och imorgon är det 2 timmars träning som väntar på förmiddagen och jag hoppas min kropp mår bra, hahaha. sen blir det lite middag och sen 80-tals party!! som vi brudar är laddade på, förferre hos carro mdn en massa galliano, det kommer sluta så bra! ;) de är så sjukt gott, farligt gott! sen på söndag ska jag sova typ.
det blir min helg det, och den kommer bli guld i mina ögon!

hoppas eran helg blir finfin!
nu ska jag sno godispåsen av emil, hihi!



snösnösnösnösnö överallt, förtillfället hatar jag det efter denna dag!

valleboo

vi tog oss en runda ut till valbo istället. carro lämnade in sin mobil som hon köpte imåndags, drygt förna! men jag måste bara berätta varför hon var tvungen att köpa en ny till en början. min vän är ibland en liten ärthjärna så hon råkade tappa mobilen I TOALETTEN och varför är jag inte förvånad? gobiten min! puss på da och tack för dagen och kvällen!
men för mig fick det bli tre tröjor, ett linne , en sjal och smycken iallafall, sen såklart mat!
och idag tankade jag även för första gången i hela mitt liv, tur att carro var med säger nog jag. hahaha, jaja lite bensin kom det i så vi klarade oss hemmis.

för ett tag sen åkte carro hem med sebben som var och tränade.
så nu ska jag packa fram kläder tills imorgon, tidig morgon väntar med en långdag.
emil och de var helt slut idag när det hade jobbat klart, kul för mig imorgon då? lär ju förmodligen bli tvärslut :)
sen är det helg, och den kommer bli så braig.

och juste, jag älskar sveriges bästa bilförare! så sjukt roligt så jag får ont i magen, hur fan har det fått tagit körkort? helt jäla sjukt!
jaja, sov gött!



4/3 gefle

ska dra mig in till staden och handla lite smått och gott, det gillas starkt! och jag ska ha min vårjacka bara för att bevisa att jag är less på snö här hemma. snö i fjällen, vår här. JA TACK!



,

grymt sa grisen

det gick bra att jobba idag, och på fredag blir det heldag och då ska jag jobba med emil hihi.
det känns ju jätte knasigt men så roligt att kunna hoppa in i hans företag!

nu ska jag mysa ner mig i soffan med han och sen sova, jag är så trött och det kändes inte som allt gick ivägen ikväll, man blir liksom lite less ibland men kan inte sätta fingret på precis vad.

nya tag imorgon mia.


3/3

jag har hunnit med mycket nu sen jag vaknade, cred till mig där känner jag!
lag i ännu en tvätt i maskinen, började diska och plocka i diskmaskinen, dammade lite i vardagsrummet och köket, även toan. och hann äta en liten mys frukost med mig själv.
vid tolv tiden ska jag åka in till staden och jobba med svärfar och jimmy, skotta av tak... rädd är jag. antingen ramlar jag ner av utmattning eller så klarar jag det. de får visa dig.
ikväll är det träning igen, som jag längtqat!

nu bjuds det på lite bilder sen elin fyllde 20! ( filmerna får endast visas för de som var med på festen )



malin i bakrunden och bästa hägglund!



elin, häggis, alleballe & mathilda



elin :D



lite suddigt, men de var ju ändå brudarna vid denna tid ;)



elin körde hårt på nappflaskan!






hägglund, vem annars?



du är så jävluns körd ;)



malin, hägglund och balle!



frågan är vad elinutt tänker på?



fick en puss av världens bästaste och härligaste alle!



här var det pusskalas!



;)




hahahah



avslutar med denna bild, min grymming!


skulle kunna ladda upp 50 st till, men orken finns inte riktigt.

1/3 back on track

gokväll!

nu har man tyvär kommit hem från fjälls, jag bara älskar att vara i emils stuga och inte nog med det så är det helt underbart att elin och pelle har stuga med, fast i lofsdalen. så vi åker i stortsätt alltid dit när vi är uppe i funäs. så det blev mysiga dagar ännu engång, som alltid! :)
igår var det kanon väder, solen värme verkligen och där satt vi i snödrivan och glassade heladagen med god dricka och gott sällskap.
men nu är man tillbaka till verkligheten och det första jag gjorde när jag kom hem var och tvätta. hej på dig med liksom.
jaja, de är bara bita ihop och invänta helgen för den kommer bli finfin.

och inte nog med det, var upp till carro på en kaffe såhär på kvällskvisten och planerade lite sista april, det kommer bli galet tror jag. bara brudar en heldag, vi gillare.

nej nu måste jag fixa tvätten och sen sova.
fick bli en litet kort inlägg och rätt tråkigt.

RSS 2.0