Sol&Värme

Åh, vilket underbart väder! 

Men annars rullar dagarna bara på & jag inväntar mitt sista sommarlov. Och jag är så otroligt less på skolan & alla lärare. Jag vill inte gå nå mera nu.. Jag får spatt när jag bara tänker på de. Kräka på allt!

Idag åkte jag hem tidigare från skolan, var inte alls på hugget & var mest irriterad. Lika bäst att åka hem! Så mötte upp mamma på hennes jobb där pappa kom sen så åkte vi & köptre blommor till gården & växthuset för er som vill veta : p Sen släppte de av mig hos syster&tomas så hälsade på en stund där också (:
Och sen solade jag & jossan & vi köpte även glass, det är ett måste när solen lyser! Så det var mer än trevligt (: Hon kommer förbi innan träningen våran också, och hur varmt kommer det inte vara att träna ikväll då? Gah..

Och nu pratar min mage lite med mig & det menas väl att den är hungrig, och känner även lukt av mat. Idag kommer det bli gott att äta mat känns det, jag är hungrig!

Juste, snart är det helg också (: Och blir rätt lugnt denna helg som det ser ut. Kanske bio & ut & äta med emil och bara ha det mysigt hela helgen (: <3
Ah , förutom match på söndag då..

Menmen, hungrig var jag!

Weekend

Ännu en helg har passerat lika fort igen, den har dock vart bra & lite jobbig.

I fredags var det stan med Caroline (: Hittade lite smått & gott iallfall, brabra. Sen kom Emil & hämtade mig så åkte vi till mig & tog de lugnt bara. Båda hade match på lördagen så (: Och tanke på matchen tog vi 3 poäng! Vinst med 3-1 & det var riktigt kul! Vi kämpade på hur bra som helst & man var helt slut efteråt.. Sen åkte jag till mormor & ät lite mat. Sen skjusade hon mig till Caroline igen, min mormor är bästaste!

Och på kvällen blev det lite alkohol inblandat & helt plötsligt var det hur mycket folk som helst i lägenheten. Haha, de var verkligen inte en sådan kväll jag hade räknat med. Kom i säng efter tre & gick upp halv sju : O Då är man slut som människa. Jag åkte nämligen med Johanna in till Uppsala för att vara hårmodell där (: Så nu har jag page & är lite ovan att ha såhär kort hår.. Men hon klarade provet på mig & det var kul (: Sen när kom ja hem till Caroline igen & mådde dåligt hela dagen & åkte till Emil sen. Och hur dåligt får man må xD tre timmars sömn efter en långkvälls festande, det är jobbigt..

Och idag blev det ingen skola, är helt slut & kroppen & mår inte hela hundra. Hoppas jag mår bättre imorgon.

Och i lördags hade jag & Emil 6 månader (a) Du är underbar! <3

Godmorgon

Jag sitter i skolan & är alltför trött & orkar inte riktigt ta tag i att börja jobba. Men det kommer om en liten stund kanske.
Igår åkte jag hem till Emil efter skolan igen (: Vi hade ingen träning med fotbollen, så vi skulle ha en egen träning. Och direkt när jag hem från skolan drog jag på mig spring skorna & tog en runda. Var ganska jobbigt faktiskt, haha. Men skönt att jag tog det direkt. Sen när jag var klar kom Emil precis hem, bra där!
Och våran dag var rätt lugn, duschade, hyrde film & köpte lite godis till & sen en mjukglass! Min älskade mjukglass (: Och min snutte är bäst i hela världen <3

Och ikväll är det träning igen, jag hoppas inte min kropp säger ifrån. Känner mig helt slut i kroppen. Och saker kvar i skolan att göra & det är jobbigt. Och inte hört något om sommarjobb heller, börjar bli ganska jobbigt nu. Det får inte bli en fattig sommar vill säga! : p Och får föressten min lön imorgon ( a ) bra där.
Så imorgon blir det en tripp till stan med Caroline (:

PUSS!

vad lider vädret av?

vart är vädret påväg?!

Idag blev det en väldigt kort skoldag. Efter trafiken imorse fick vi veta att vi hade endast en lektion kvar som började strax efter tolv & att vara kvar i skolan var inte alls lockande. Vi gjorde en fuskis & tog en kortdag. Ibland kan det verkligen behövas!
Så jag hade tid att kika förbi hos Caroline, hon höll på att tvätta & grejja. Hon är duktigt hon. En annan vet knappt vad en tvättmaskin är.. Men någondag lär jag mig något bra också.

Och nu sitter jag hemma hos Emil (: han har precis börjat ätit jordnötsringar som vi hittade här hemma (a) så blir att kolla på en Beck film som började vid nio tiden. Nog för att man sett de felsta, men dem är bra. That´s It (:

Och sist men inte minst, tack Mickis min vän & vi lär hålla ihop en heel kväll snart & inte bara någon timme sådär. Haha!

Adjö!

Nu jävlar försvinner du!

Halloj!

Helgen är passerad! I fredags var vi hemma hos Caroline & grillade även Molle&Malin kom förbi! Vilket var riktigt trevligt! Blev massa prat & speciellt om Mehedeby tiden, haha! Jag & Molle hade det ibland lite jobbigt när en viss person skulle passa oss, kan liksom inte ens göra en bra boll x )
Kvällen slutade skapligt lugnt iallafall : )

Och ilördags åkte jag & emil in till stan (: Köpte studentsaker till syster & kikade runt lite. Sen direkt efter det åkte vi till hans syster elin & pella & såklart felix : D Åt massa god mat, spelade spel & hade ritkigt kul & mysigt!
Sen på söndagen var det 1 års kalas, han var så söt när han försökte öppna alla paket (: Sen åkte jag hem & började ladda inför matchen som slutade 1-1 & det kändes riktigt surt alltså. Vi hade 3-4 riktigt mål chanser i första halvlek, menmen. Vi får komma igen! Blev även matchens lirare, vilket var lite chokande.. Tyckte inte alls att det gick så bra på den här matchen. Men ah, det var lite skojj iallafall. Och efter matchen kom emil hem till mig (: Vi åkte förvbi mormor en sanbbis sen hem & kolla film & äta chokladhjärtan (a) du är underbar! <3

Och idag ska jag äntligen in till uppsala & färga håret! Äntligen försvinner min fula utväxt, vart lite drygt att inte fått färga sitt hår.. Men idag ska den bort, tack&lov!

Men nu ska jag försöka jobba lite..

Studiedag!

Idag är det studiedag, hur skönt som helst att vara lite ledig! (:
Så igår efter träningen tog jag bussen till tierp sen hätmade Emil upp mig där, tack för det! (:

Och nu har jag precis ätit frukost & har pratat lite med Fille också. Tänkte åka ner till Tierp snart & umgås med henne en stund. Saknat!
Och sen mot eftermiddagen går jag till Caroline, blir till att vara några brudar där föst ikväll & äta & ha det lite skojj, sjunga singstar & sånt. Eller ah, sjunga & sjunga x) Ska bli riktigt kul! Får väl se hur den kvällen slutar ; p
Och imorgon åker jag hem till Emil igen & kollar på fotboll sen åker vi till hans syster & sover nog där. Busa massa med sötaste felix & sen kalas på söndag & match!
Så helgen är fullbokad & den kommer bli mer än rolig! : D

Men nu ska jag börja göra mig o ordning,
ha en bra helg!

du är allt hjärtat <3

Studenternas

Ikväll blir det att åka med brudarna i laget till Uppsala & kolla på fotboll, Bälinge mot Umeå på studenternas! Ska bli riktigt kul att få kika (: Kommer nog bli kul. Och imorgon är det torsdag, alltså sista dagen i skolan denna vecka. Skönt att vara ledig på fredag, och då blir det nog grillning & fest med några brudar, riktigt kul! : D Men mer prat om det blir sen. Och sen på söndag ska jag på 1-års kalas, världens sötaste Felix fyller! (:

Men nu ska jag ta fram några varma kläder så jag inte fryser ihjäl ikväll, är skit kallt ute!

älskar dig, <3


Tisdag

Jag sitter i skolan
& vi har precis fixat klart årsredovsingen för företaget. Skönt att ha det mesta gjort nu (: Och imorse hade vi slutprov i trafiken, hoppas det gick bra. Nu kunde man iallfall läsa frågorna som man inte kunde sist! : p

Träningen igår kändes rätt tungt för mina ben, hej & hå! Och jag hade glömt att packa ur väskan sen matchen i söndags x ) Kan lova att den luktade inte alltför gott & var inte det mysigaste jag vart med om. Haha! Kunde inte direkt använda väskan sen till träningen iallfall. Mys! Men idag får den stå & vädra för ingen träning, sen blir det att kolla på Bälinge-Umeå imorgon & då blir det också vila. Skönt skönt!

Och idag ska jag hem till älsklingen (: Måste egentligen plugga & jag känner redan nu att det inte kommer att gå. Jag föstår inte så mycket & blir bara less. Får ta någon snabb titt. Sen senare kilar vi & kollar på fotboll (: Sen hem & bara kramas, <3

Nej nu ska vi snart ha lunch & sen har vi samhäll & sen en kort lektion med Louise, drygt men okejdå.

Ha en bra dag!

image142
Elin hejjar på mig förra helgens match när hon var skadad, bra där Elin! ; )

12 maj

Börja med att säga grattis till Lina som fyller 18 år idag (: & till Hägglund som fyller 18 imorgon! : D Deras föräldrar har iallfall planerat deras födsel! Som inte mina har med andra ord! aja, jag har faktiskt bara exakt 6 månader tills jag fyller så! xD

Måndag idag, vilket innebär att helgen är över. Jag blir depprimerad.com , men helgen har varit bra. Träffade Caroline i fredags & åkte dit & sov i lördagskväll, hyrde två filmer & åt massa gott. Tack för den kvällen! <3
Och ifredagskväll sov jag hos min Emil & på lördagen började vi med att ligga på en filt på hans gård hela förmiddagen, blev även en bricka ut med frukost (: Hur skönt som helst, sen kollades det på två matcher & sen åkte jag som sagt till Caroline.
Och i söndags var det match mot Rosenberg/Märsta, de spelade bra & vi spelade bra. Förutom att domaren var helt sjuk i huvudet så var det kul. Och jag fick ett till gult kort, inte så bra om jag skulle få något till.. Skit saker.
Nåväl, efter matchen så kom emil & hämtade mig vid tierp där bussen stannade också. Han hade även köpt pizza till mig, jag var så jävla hungrig med andra ord! Du är helt underbar! <3

Men nu måste jag ta & packa väskan, träning väntar!



Skithål

Det är torsdag den 8 maj, vilket innebär att det är studentskiva för treorna på högbergsskolan. Några från min klass skulle dit, jag har tyvär ingen ålder inne & får sitta hemma. Kul kan man inte tycka. Jag är liksom inte ens 17,5 än! Eller om 4 dagar är jag det, men iallfall.. Alla är verkligen 18 år. Jag känner mig liten & det känns jävligt tråkigt. Palla fylla i december? Skithål var ordet..

Och inte nog med det, jag har prov imorgon. Det kommer gå dåligt känns det som, jag har inte pluggat tillräckligt mycket som jag borde. Jag känner mig kass..
Och allting känns blä.

Men en sak är bra, det är fredag imorgon vilket innebär helgis snartis! Ser ut att bli rätt lugnt, imorgon efter skolan kilar jag hem till Caroline (: Hon ska först köra till gävle så jag ska till hennes lägenhet & vänta. Kanske ska klippa bort ogräs om ja har ork xD hah! Sen på kvällen blir det att kolla på Strömsbergs matchen, sen kommer älsklingsemil & hämtar mig. Sen kollar på Karlholms matcherna på lördag & sen på kvällen hem till Caroline igen & tat lugnt & ladda inför matchen på söndag! Blir en långdag satt.
Bara dricka vatten & ladda!

Men imorgon ska jag upp massa tidigt som alla fredagar, så rundar nog av nu!
Puss & Godnatt!

Du är kärlek <3

Måndag

Ny vecka med nya tag!
Började skönt som alla måndagar, slutar skolan halvtolv & det är skönt (:
Efter skolan åkte jag hem. Och direkt när jag kom hem gick jag på en promenad med Jeppe som hade vart själv hela dagen, lillen då! Så vi tog oss en rätt lång & skön promenix, gick även förbi till syster & tog en fika i hennes lägenhet också (: Sen följde hon med hem en stund.

Och just nu känner jag mig inte alls taggad till att kila upp till träningen. Just nu känns det inte alls kul med fotboll, & det är jobbigt. Fotboll är kul egentligen, men någonting är inte kul här längre..
Skitdrygt & jag vet inte hur jag ska göra med allt!
Menmen.. Jag känner mig alltmänt snurrig i bollen.

du gör mig alltid hel & får mig att le ,
älskar dig <3

Långhelgen

Hej&hå!

Dagarna går alldeles för fort & jag hinner inte sitta vid datan & kolla läget på världen. Menmen, jag kanske har fått lite bättre liv eller nåt x) hah.
Jag måste börja med att säga att sista april var hur klockrent & kul som helst! : D Tänkte dra en snabbis igenbom den hela långa & roliga dagen! Började med att jag vaknade upp hos Caroline, sen fixa vi oss & stressade lite. Sen vidare till karlholm där vi gick hem till Emil. Han var ute & paddlade med massa andra som det gör varje år. Jag & Caroline började med ett glas vin & väntade in Matilda som skulle komma förbi också, sen kom hon vid kvart över tolv ungefär, sen vidare till Carro&Malin där vi alla tjejor skulle samlas. När alla hade kommit var vi mellan 10-15 stycken inte helt säker. Började höjja musiken lite & hade riktigt kul & alla kom igång. Sen var det tipsrunda som gällde, jäkligt skojj! Alla började bli lite mer runda & sen var det lekar & grillning & sen flöt kvällen på hela tiden, åkte iväg till alla grabbar också & fortsatte. Och hela dagen var hur rolig som helst! Tack & tack för denna dag!

Och nu sitter jag hemma & kommit hem från emil som jag myst med hela ledigheten <3 dricker även lite vatten, match ikväll & vi måste ladda på ordentligt!! (:
Och Fis, drick vatten också! (:

Och juste, nu har Natalie åkt utomlands en vecka. Hur skönt låter inte det liksom? Sen tanke på utomland frågade Sebben&carro mig och emil om vi ville följa med på sista minuten :O Men det där blir det mer snack om sen (: Men hur skönt skulle de inte vara..

Men nu har jag iallfall visat att jag lever!

Du är världens underbaraste emil <3

RSS 2.0