Godkväll & godnatt

Jag är trött efter träningen & jag är sjukt sugen på kebab! : O
Men smörgåstårta fick gå ( a )

Jag sitter även här & tänker på hur skönt det är att denna vecka är kort, imorgon är det som "fredag" för vi får helg efter den dagen (: Nog för att den dagen blir stressad för mig, men vafan! Får ledigt sen ett tag (:
Två prov imorgon i skolan, ett slutprov... Suck, jag kan inte mycket alls. Lite svårt att plugga till också anser jag, sen är det näthandel för missade förra. Och får se hur det går, menmen! Sen när jag gjort det blir det en liten lättnad iallafall (: Sen efter skolan åker jag in till Uppsala, ska in till Johanna igen på friösren, träna på mitt hår lite mera så. Och åker nog bil in också med Anki, så slipper åka tåg in iallafall, skönt! Och hennes sterio har inte blivit inkopplad så då får jag äran att sjunga! Och då blir det hålligång! Eller inte.. Jag är sämst x) Men ska nog dra någon vits förna! : p Kanske bil hem om vi åker samma tid, annars kanske ja tur att träffa Filledutt-snutt (:

Men nu ska jag ringa till min älskade emil & sedan hoppa i sängen min!

Och vill även säga att min mamma är bäst, jag älskar dig & tack för allt du gör! <'3


The Weekend

Ojoj, sällan att jag hinner inte med att blogga under helgerna! Aja,
den här helgen har vart lika bra som alla andra (: Efter skolan i fredags åkte jag med Natalie hem, vi pluggade en massa & satt ute i solen, riktigt skönt (: Sen kom Emil & hämtade mig & sedan åkte jag & jobbade : D Jobbade på Kadax i Karlholm till 12 på natten, nice med pengar (: Sen åkte han iväg & jobbade på lördagsmorgonen men han kom hem när jag precis vaknat typ. Sen kollade vi fotboll sen åkte vi hem till mig & myste bara (: Var upp till SYster & Tomas lägenhet & kollade också (: Och inatt ska jag sova där med syster för hon vill inte sova själv. Och det värsta är att det spökar där säger dem xD Lagom läskigt?! Men jag ska skrämma bort dem, eller nåt..
Och igår var det seriepremiär ; D Vi mötte Danmark med förlorade med 1 jävla NOLL!! Riktigt surt, men de spelade bra & vi stod emot bra. Tråkigt att dem fick in mål på en endaste hörna, men såhär är det : p
Sen åkte jag till Karlholm & kollade på Emil & de vann (: Sen tog vi det bara lugnt.

Och nyss har jag & Natalie brummat lite bil också, det är kul (: & ska följa med henne hem en snabbis innan min träning ikväll.
Och nu snart slutar vi också, skönt & ännu skönare med kortvecka : D

Hare bra ät choklad!

EMIL <3

Kärlek

Idag råkade det bli en till mjukglass med tuttifrutti strössel.. ojsing ( a ) Men det är hur skönt väder som helst & det ska alltid firas med glass (: Lev & njut liksom! Kärlek <3

Men nu ska jag kila iväg på träning, så måste packa väskan!

Och Puss på min underbara älskade emil, 5 månader med dig & jag är kär kär kär kär <3


Glass är livet & sol är bra

Underbara sol!

Idag är det onsdag, dagarna hittills har gått fort & det är bra (: Är sjukt trött på skolan nu & längtar en massa till helgen & om inte sommarlovet då (:
Men nu har vi gjort några prov i skolan & bara hälften kvar ellet nåt x) men skönt det iallafall!

Och juste, igår åkte jag & Mathilda in till uppsala för Johanna skulle träna lite på mitt hår igen (: Så vi kom in lite tidigare så vi hann äta en McFlurry, endast 10 spänn liksom ( a ) Och under tiden vi satt på en bänk mötte vi FF som är Fis&Fille , det var mycket roligt! Sen innan vi hann med tåget hem hann vi äta den käraste mjukglassen med tuttifrutti strössen som också endast var för 10 spänn åsså ( a ) Kunde inte låta bli den chansen! Mjukglass <3
 Sen åkte jag hem till min skruttis & tog det lugnt. Kollade igenom lite plugg typ. Men nu är det svenska prov imorgon som jag ska fokusera på, heja mig eller nåt. Jag är så ointresserad av Antiken som var för liksom 1000000000 år sen, okej men nästan! Aja, måste försöka få in något innan för pannbenet iallafall! Goodluck ass!

Nej nu ska jag ge Jeppe lite mat i magen kanske & sen förberede mig för kvällens träning!
Seriestart på söndag! (:

KÄRLEK PÅ MIN EMIL <3

Mjukglass med tutti frutti strössel tack!

Ojojojoj, hår går dagarna undan & jag hinner inte med att sitta vid datorn!
Men kan dra igenom min helg lite kortfattad, vart med min älskade emil hela helgen (: I fredags åkte vi till caroline & sebastian, vi drack lite vin & ost med kex & även chips & godis. Spelade även olika spel b.la melodofestivalen, grabbarna vann av fusk ( tycker vi ) En väldigt trevlig kväll må jag säga! (:
Sen på lördagen hade jag träning, blev snäppet till sjuk men tog mig till karlhom senare där det väntades 4image1410års-fest. Väldigt god mat bjöds det på, trevligt! Sen blev kvällen kort, emil fick jätte ont i magen & jag var helt slut så vi kilade hem & somnade klockan elva ungefär. Och den natten sov vi 11-12 timmar & det behövdes för oss båda! På söndagsmorgonen var ingen på topp men efter en dusch så kilade vi ut på promenad, köpte årets första mjukglass !! Hur gott är inte det? Och såklart med tutti frutti strössen ( a )Och medans vi köpte glassen träffade vi på alla andra också.Sen blev det en lugn & tidig kväll igen för oss!
En bra helg iallafall : )

Och nu sitter jag här & är rätt trött. Tänkte ta mig en kopp kaffe snart & packa väskan för ikväll är det match i skuttunge på gräsplan som väntar! Yäääh (:

Min emil är det bästa som finns <'3

Sol är bra & Glass är gott & Skolan är skit

Lalalalalalala! Jag mår bra av solen! (:
Idag när jag kom hem från skolan satt jag mig ute vid altanen med Mamma, vi pratade lite strunt & lillebror var ner till affären & köpte glass till mig. Så satt ute & åt min kära glass. Hur gott som helst & solen bara lös på! Kollade även på alla svenska papper vi ska ha prov på. Jag blir verligen sjukt less på min skola! Oftast har vi inte alls mycket prov, kanske små läxor hit & dit. Och nu dom närmaste veckorna framåt har vi prov & prov. Planerar aldrig med varandra eller någonting. Jag blir irriterad & förvirrad för jag hänger liksom inte med nu va! Fast, de gör jag väl aldrig.. Men ah, ni fattar! Man får små utbrott på Handelsprogrammet ibland!
Men skönt att de blir helg snart iallfall, redan fredag imorgon! Och jag & Mathilda ska ha idrotten imorgon också, Hah (:

Men nu ska jag packa väskan & kila iväg på fotbollsträningen! Skönt väder att träna i också (:

<3

SolSolSol

Det är sol ute & jag blir glad!
Man blir så mycket gladare & får mera energi, så idag blir jag dryg ;D Nejdå, jag ska hålla mig passiv!
Juste, igår var jag & kollade på systers lägenhet & den var mysig (: Kul för henne att hon & Tomas flyttar snart & att jag blir av med henne (; Haha, nej jag skojjade bara. Lite grann..

Och ikväll blir det nog träning också (: wie. Längtar till en grön gräsplan!
Nej nu måste ja jobba!

Min Emil är helt underbar <3

Onsdag

Imorse var jag död, jag kände hur jag låg i en grav med jord över. Aldrig har jag åkt bussen till skolan & vart så deckad! Fyfain! Hade svårt att somna igår också, började plötsligt hosta som en gris. Och imorse också.
Så hoppade över träningen idag igen, men var dit & kolla iallfall (: Nu var Elin & tränade & jag lite halvraslig! Typsikt : p Och milla&milla försöker få att jag ska må så dålgit för att jag ska på 40års-fest ihelgen istället för en heldag & kväll med laget.. Jag vet inte hur jag ska göra! Det visar sig väl :/

Och idag klippte Johanna mig lite grann & tränade med mitt hår på att föna det i volym. Så det är inte alls som det ska bli än, kommer bli mycket bättre sen sa hon. För då klipper hon till det mera & sådär. Det märks inte så mycket nu, men lite drygt för om 4 veckor ska jag hon färga håret på mig & jag har en fet utväxt. Men vafan, jag ska nog ta & överleva på nåvis! (: Sen så efter det ska allting vara klart! Och det roliga är att min storebror ska också få vara hårmodell den dagen jag ska vara det tror jag. Hah (:

Nej men nu är jag hungrig!

<3


Fistisdag igen då

Idag är det tisdag & jag längtar till helgen rätt mycket! Lär bli en mysig & festlig helg om jag mår bra (: 
Inatt sov jag verkligen riktigt dåligt igen,  frös eller så svettades jag. Lagom drygt med andra ord. Och när alarmet gick igång imorse trodde jag det var ett skämt, men icke! Halsont har jag också, men inte nog med det! Hade två prov idag också, eller 1,5 för ett var bara läxförhör men ändå. Första provet hade vi första timmen & jag var mer än död. Menmen!
Blä för skolan för det mesta..

Men nu ska jag invänta mitt hjärta som snart kommer hem <3

Hals jävel + hårmodell

Jag har väldigt ont i min hals & det är drygt!
The med honung i är det som gäller nu för min del. Missar träningen ikväll med, dumt att träna. Men snart skjusar mamma mig till Natalie, vi ska äta kebab! (: Den ollisen gillas mycket! Och antingen sover jag där eller om Emil hämtar mig. Det visar sig :)

Och för en stund sen ringde Johanna & frågade om jag ville vara hårmodell! Så ska få klippningar & få färga håret, roligt! Hoppas bara det blir bra, för jag hade inte tänkt vara korthårig längre. Men kommer bli det efter det, men vafan. Det visar sig om jag kommer se ut som en get eller nåt : p
Hittade förövrigt en riktigt tjusig bild som Natalie gjorde till mig i somras (: ! <3


Nu blir det att dricka varmt..

Ny vecka

Nu glömmer vi det senaste & depprimerasnde inlägget.
Nu är helgen över, var hur trevligt som helst i fredags när vi åkte till Emils moster. Vi satt uppe hela natten & spelade spel & drack vin. Riktigt kul hade vi. Sen i lördags var det rätt lugnt, eller mot kvällen var vi först hos Putte på förfest, sen vidare till Pizzan & Freddes lägenhet. Men blev lugnt för min del hade match på söndagen. Men en trevlig kväll också (:
Sen efter min match igår så köpte jag & emil chips & dipp & bara myste framför tv´n tills vi gick & sov. Du är verkligen helt underbar! <3

Nu sitter jag i skolan & har sjukt ont i min hals & ont i huvudet. Så blir nog ingen träning ikväll.. Måste hinna plugga med. Världelöst.

Nej, Pusshej!


...

Jag orkar inte..

Dum-mössan

Juste, glömde nämna att jag fick dum-mössan igår på fotbollsträningen..
Hahaha, de är fan inte lätt ibland. Men ibland säger man tokiga saker & även bra saker kan fakitkst vara en snäll-mössa också (:
Så nu ska ja hålla ögonen & öronen öppna så jag kan ge bort den om någon vecka ; )

Håll i hatten!

HELG!

FREDAGAR ÄR BRA ! : )

Ja, fredag idag & det är bra! Och imorse slapp jag åka buss för mamma åkte lite senare så jag kom till skolan strax innan halv 8, så jag slippte stressa också (:
Och nu sitter jag hemma hos Emil & snart kommer hans syster & lilla Felix. Jag ska vara lite barnvakt medans Elin jobbar, man tackar inte nej till att vara barnvakt till han direkt. Underbara unge! (:
Och sen ikväll åker vi till deras moster & äter som det ser ut, trevligt!
Sen blir de väl lugnt imorgon kväll med, match på söndag mot Huge, hur kan de sluta tro? Aja, bara försöka kämpa på mot dem : p

Men nu ska jag runda av lite, ha en bra helg! : D

Puss EMIL! <3

bla bla bla

Dålig dag idag, jag har haft ont i huvudet hela dagen & har fortfarande det! Och jag hatar det här vädret så sjukt mycket. Jag blir liksom irriterad! Och jag måste fixa min APU rapport & det går åt skogen. Har inte ens gjort allt man ska ha gjort under APU´n & det kommer sänka mitt betyg. Jag blir så trött på allting just nu!
Och sen är det träning ikväll, mindre motiverad i de här vädret & jag är väldigt trött..
BLÄ PÅ ALLT!

 jag saknar emil!


Fis dinTisdag!

Idag är det Tisdag, alltså min vilodag från fotbollen. Och igår efter träningen bastade vi igen & satt & pratade ur oss lite. Kan vara bra & skönt ibland. Även roligt, men kan inte bli så mycket annat med brudisarna.

Och nu sitter jag i skolan & är trött. Jag vill ta bussen hem till Emil nu & sova middag tills han slutar. Men jag får försöka stå ut ett tag till.. Dagen idag började iallafall med prov på trafiken. Prov B är vi bara på, men endast för att vi har vart ute på APU & sånt där. Och för en stund sen hade vi läxförhör i näthandel B som jag sitter & jobbar med nu. Jag har tråkigt, jag vill inte vara i skolan idag! Och caféterian är fan inte ens öppen idag! Hur depprimerande blir inte dagen idag dårå? Nåväl, jag får härda denna tuffa dag!
För sen ikväll så kommer jag bara vara med min Emil, wihoo (: <3

Nej nu måste jag runda av!

HEJS!


Hår + Bil

Jag vill verkligen inte ha kort hår längre. Jag vill ha långt hår! Men att lägga ut några tusen till låimage139ngt hår är jag inte direkt sugen på.. Men jag är less på mitt hår & jag hatar det!
Och en till sak jag hatar är våran bil! Jag hatar att köra den, den är konstig på nåvis. Skolans bil är så skön att köra & känns så lätt. Sen idag märkte jag verkligen hur mycket jag hatar att köra våran bil & nu vill jag aldrig köra den för den är inge kul alls! Så jag måste försöka ha Emils bil här hemma nästa gång eller nåt ( a ) den är också bra att köra tycker jag!
Nåväl, nu blev det lite blandning om hår & bil : p

Nu blir det kaffe & sen kila iväg på träning!

E M I L  < 3

Måndagar kan ta sig någonstans!

Nu är helgen över, den går alltid för fort!

Men min helg har iallafall vart lugn & mysig! Ifredags tog jag & emil det lugnt som sagt. Kan säga att jag lyckades lite grann med att göra pizza degen, den ena blev lite tjockare bara : p Men emil & hans mor blev väl lite chokade öer att se mig göra någonting som har med mat att göra x ) Men vafan, en dag lär jag mig!  Vi avslutade iallafall hela fredagskvällen med Ice Age 2, klockren film! Hah.

Sen på lördagen ringde Sanna & väckte oss, vi åkte till Norrskedika & kollade på fotboll, de var ju kanon vänder ute så (: Sen när jag & emil kom hem var felix där, så vi busade massa med han & sedan åt vi god mat. Sen på kvällen åkte vi hem till mig, kollade på tv & åt popcorn. Blev en rätt tidig kväll, jag hade som sagt match på morgonen..
Och på tal om matchen så förlroade vi mot IKG Gävle, men det var fakiskt riktigt kul att spela! Synd att de fick in två mål från början, men annars spelade vi bra (:

Så när jag kom hem hade emil nyss vaknat, så vi åkte vidare till skärplinge på kalas! Hans kusin fyllde 10 år, så blev god fika. Sen kollade vi på film när vi kom hem & tog det lugnt. Somnade skit fort, brukar aldrig somna fort på söndagar. Men blev rätt seg efter matchen, hostig & halsont. Men känns lite bättre nu så (:

Nej nu ska jag jobba det sista, slutar halv tolv idag! Skönt : )

Äntligen fredag!

Fredagar är bra, jag älskar när skoldagen är slut & man har helg framför sig! (:
                          
Idag efter vi slutade följde jag med Mathilda hem en snabbis, vi åt rostade mackor & drack O´boy, mumsfilibabba! Sedan vid två tog jag bussen hem till Emil, nu sitter jag här & väntar på att han ska sluta jobba. Sen hade han & jag tänkt börja med pizza degen, men vi har numret till hans mammas jobb. Liksom, allt kan faktiskt hända när jag är inblandad i köket, tyvär. Men någondag ska jag kunna göra alla förvånad & bjuda på korv med bröd. Nej men seriöst, jag är kass! Men med tiden kanske det går bättre, den dagen jag står själv i ett kök & måste göra mat? Det visar sig x ) men Emil är iallfall duktigt! Så kommer kanske klara uppgiften idag : p

Nåväl, den här helgen blir iallafall lugn! Ikväll ska vi bara tat lugnt & mysa (: Och imorgon kväll blir det lugnt för mig också, har match på söndag som sagt. Åker 07:10, de är sjukt. Jag kommer dö! Får se om Emil följer med hem också & kollar på min match. Men skulle vara lite synd om han också fick gå upp tidigt kanske, hah! Nej men det visar sig hur han gör.

Nu ska jag nog ta mig en stödvila!

Hejs!

Zombie

Godkväll.image138
Träningen avklarad, match på söndag 09:00 , det säger allt om mig, det blir en Zombie Mia på planen! En trött sådan.. Och imorgon börjar vi halv 8 så vi slutar 12 istället, alltså en Zombie Mia imorgon på skolan, och vi har idrott efter också. Det känns ännu mera pepp, or not! :O

Nu ska jag borsta tänderna & försöka somna i tid när jag ska sova ensam utan skrutt, Goodluck! :(

EmilEmilEmilEmilEmil <3


En vanlig rubrik

Jag är trött, jag orkar egentligen inte att vara i skolan idag. Och nu har vi fått uppgifter till APU.Rapporten & jag orkar inte ens börja med den.. Jag orkar ingenting. Tränade inte igår heller, de gick liksom inte.. Men blir väl träning ikväll. Annars blir det ett jäkla liv!
Hur ska jag göra..?

Jag vill bara ha helg nu med älskling..
 Tack för att du alltid gör mig glad<3

Puss på fis också!

image137

Jag vill tillbaka !!

Hej Tisdag

Tillbaka till det vanliga. Skolan är igång igen, känns jobbigt att vara här igen efter 4 veckor. Jag är redan trött på det mesta, höras deras röster. Lärare är inte det bästa ibland. .

Men vi hade det riktigt bra i Funäsdalen igen (: Fint väder, åkte även längdskidor xD Emil fick alltid vända sig om & resa upp mig, det gick inte så bra.. haha. Aja, det var jobbigt iallafall : p Sen blev det 20 mil skoter också, de tog på kroppen men så förbannat kul! Så sjukt fina skoterleder (:
Sen på lördagen åkte jag & Emil till Lofsdalen där hans syster & Pelle har stuga. Åt god mat, kollade tv & drack vin & spelade lite spel. Mycket trevligt var det, jag & Elin skrattar rätt mycket, haha (: Och söt Felix var såklart med!

Men nu måste jag slua & hänga med lite på lektionen..
Sen blir det Gävle idag med Emil Caroline & Sebastian : )

Min min min <3

RSS 2.0