tjugoåttondemaj

gårdagen var jag som sagt också barnvakt, hämtade upp lilltrollet vid 3 tiden :)
vi var ute först och sparkade lite boll, han kommer förmodligen bli grym, en nybliven 2 åring som älskar att sparka boll mer än något annat, mia blir bara glad! vi spelade även lite bandy inne med, min sportkille! lite farligt ibland, men eh!
slutade med att vi läste böcker och sedan kollade vi på nicke nyfiken, sen kom emil och vi gjorde mat. sen kom pappa pelle hem så vi åkte hemåt för träning. mysdag till hundra!

igår ringde även hållnäs förskola och undrade om jag kunde jobba idag från halv åtta till ett, och självklart tackar man jag. när jag väl började så slutade det med att jag jobbade över ända till fyra! bara bra! jag är depserat av jobb, ge mig ett jobb så jag får pengar!
så fick i hop 8 timmarsjobb idag också, vart med småungar hela dagen.. och det känns mer än vad man tror. energin tar slut på direkten, men bara att passa på om de ringer! det är kul! :) sova gör man i graven!

nu är jag hemma och haft en myskväll med mammsen och papps, även lillebror. blev dipp & grönsaker, smaskens imagen må ni tro! :) så skönt att bara vara hemma.. pratade lite om studenten, vad som behövs handlas och så! :)

så snart ska jag krypa upp till min säng och nuffsa gott och sova ut imorgon!
för imorgon blir det lag-träff på kvällen, tävlingar och grilla, trevligt! :) sen återser det var lördagen bjuder på, har lite små alternativ.. så det visar sig. bra blir det nog! fullfart :)

nej, sängen var det ja..
sov gott!



<3

jag är så glad att jag har min emil!
du är det bästa för mig!




min buse

varför går vi ens till skolan? idag slutade vi vid 11 igen, sen gjorde jag ett samhällsprov. så nu har jag ingenting kvar att göra, ändå är det tre veckor kvar typ? herregud, känns ju bara konstigt! menmen, bara bita i det sura äpplte och njuta av ledighet! :)
ska bli en sån sjukt skön känsla att ta studenten!

idag hämtade jag lilla felix på dagis, gick så bra så! han är väl världens goaste och man får direkt en stor kram! sen hade vi det busigt&mysigt hela dagen/kvällen. imorgon ska jag också hämta han! han gör mig bara glad :) ledledare nr 1!
sen har jag träning imorgon också, ska försöka träna. mina knän gör ont och min rygg är bara konsig.
imorse när jag vaknade hade jag grymt ont i min hals, och jag har inte tid att bli sjuk nu! mycket som händer varje helg nu, så nej det går inte alls! får försöka ta det så lugnt som möjlgit dom här dagarna.. hejja på!

har hunnit träffat lite brudar på kvällskvisten med, gick upp på herrernas match, hann se andra halvlek iallafall! :)
mina vänner är roliga!

nej nu känner jag att det blev ett tråkigt inlägg men är så himlans trött..
inväntar emil att han ska komma hem, när han nu gör det?
han kommer väl jobba ihjäl sig stakarn.

jag älskar dig!



helgen

helgen är över och den har vart riktigt bra! :)
fredagen blev lugn med träning och sen gick jag och emil över till anton och kajsa där vi kollade lite på talang och åt chips. vi var rätt trötta allihopa så gick hem rätt tidigt. behövde verkligen sova ut, vilket vi gjorde! :)
lördagen blev det en snabbis till skutskär, till elin och bus-felix! :) kollade vart hans dagis låg, ska hämta han två dagar denna vecka, kul! :D hihi, världens sötaste unge!
sen på kvällen blev det lite party, men rätt lugnt för min del, hade match dagen efter. men en trevligkväll iallafall :)
matchen mot månkarbo blev en vinst med 3-1, rolig match och det var varmt. de är sommarkänsla :) och idag är det ännu varmare, helt underbart!

hade även endas två lektioner idag också, så går knappt i skolan.. fattar inte varför vi tar studenten den 12e? man är i stortsätt klar med allting nu.. helt världelöst!

nej nu ska jag göra någonting så tiden går fort..

träning ikväll! :)

en fredag

hej&hå!

gårdagen blev en väldigt speciell kväll för sig! vi börjad hemma hos carro i tierp, där millan, mickis, var. hade det allmänt trevligt och munnarna gick i ett! sen drog jag och mickis till mehede? haha! jaja, träffade gamla klasskompisar så det var kul! jag och mickis hade en rätt galen och impulskväll, hur kul som helst! slutade med att vi somna hos henne, sov i tre timmar sen upp och hoppa. hon skulle iväg in till uppsala. kan lova att man kände sig som en död nykelpiga när man vakna upp..
nu har jag kommit hem till emil :) ska försöka göra det sista klart på religionen nu! men först ska jag äta ltie godis och kanske försöka sova en stund, är helt slut!
vilka minnen jag har med mickis! åh haha :D

ikväll blir det träning, och sen myskväll med älskling! :)


mohammed, jag vet vem du är!

sitter med det sista av religionen nu, återstår endast två frågor nu! skönt :)
så får se om ja orkar göra en fråga till.. ska snart möta kajsa och sen ska vi kolla på match tillsammans! :)

ikväll visar det sig, kanske blir middag med carro och gänget. men det visar sig, något bra blir det iallafall!
tummen upp.

hejs på ett tag!

mina fina gummor!

nu har jag precis kommit hem från en dag istan med min älskade mor och min älskade mormor! :)
behövde inte ta med mig plånboken, härligt!! ibland är stan verkligen extra kul!
har blivit helt klar med min outfit för studenten, skorna är söta och sköna! jätte bra! sen en liten kofta ( om det skulle vara lite kyligare ) vilket det säkert kommer vara bara för att det är jag som tar studenten... sen köpte ja en söt liten väska till också, som är fin! och sen såklart annat lite smått&gott som man kan hitta ni vet! :) b la ett par tygskor, väldigt bra att ha!
och en bufé middag på det! mer är nöjd! tack för dagen mina kära gummor!

har precis kommit hem till emil nu, de skjusa runt mig hit! så inväntar att emil ska komma hem, så ja kan visa mitt hår sen jag var hos frisören igår, lite kortare och ljusare är det nu.. duger väl till en trasa som mig! :)
sen har jag träning ikväll, kanonbra dag! :)

förövrigt valde jag ut lite snygga kläder till lillebror med, han börjar verkligen bli stor. han är väl typ sju hundra meter lång nu med, och det värsta av allt är... han blir hela 15 år i sommar! PANIK! tiden går så sjukt fort! min lilla söta bror, hihi!

nåväl, nu ska jag runda av här, ska vara smakråd åt svärmor! :)
ha en bra dag!



brabrabra

jag känner mig riktigt duktig efter att nästan gjort klart religionen!
vilken lättnan i min kropp!!
ska vara inlämnat på måndag och jag har endast två uppgifter kvar, så bra mia!

nu ska jag mysa ner mig i sängen mer än aldrig förr... hihi!

godnatt!

en jäkla måndag

hejhoppgummisnopp.

den här dagen känner jag är jobbig! redan imorse insåg jag det, jag gäspade säkert sjuttio-elva gånger innan skolan började. och det fortsatte fram till lunchen.. vädret gjorde allt värre med. sol?
och jag inser att jag måste verkligen plugga, men det går aldrig för mig. vad har jag för fel egentligen? eller jag? varför finns religionkunskap? bara onödigt och svårt. idag vill jag inte finnas bara.

men iskolan försökte vi komma på en studensång som vi kan sjunga tillsammans, jag var på g kan jag lova! sen blev de lite överdrivet kanske, eeh. haha! jaja, jag/vi försökte, snart sitten den nog! ;) lite fantasi så ordnar det mesta sig.
det är faktiskt inte långt kvar.. shit!

och förövrigt ska jag köpa glass av natalie isommar, hon ska jobba vid rullsand! ( om ja har råd med glass ) haha x) men det ska jag nog ha :)

nu kurrar min mage och jag får inte mat fören en timme, och snart kommer emil hem, jag måste få gnälla ur mig lite hur jobbig dag det är. då känns de bättre, hihi!

puss-pankis

wiihoo

ja jag var nöjd igår när det var eurovisions som ni kanske märkte! iallafall de jag tillbringa den galna kvällen med...
så himla roligt att norge vann, bra låt och jag hejjade på dom från början. och när poängen kom var det pepp,pepp! de var ju nästan utklassning mina vänner, hihi! och det spelade nog ingen roll vad sverige har för stil på musiken.. ingen verkar gilla oss nästan. låten är bra, man får rysningar till och från. jäkla dumma länder.. menmen, grannen våran vann iallafall! :)

nu ska jag snart på träning, men känner mig inte alltför taggad faktiskt. är så himla trött och känner mig inte alls pigg. gårdagen blev sen och jag har en känsla i kroppen att jag börjar bli lite krasslig.. jaja, det visar väl sig!

nej, nu ska ja ta några chips och dricka vatten... bra laddning!

emilemilemilemilemil

Utknoorge

var de inte ja som tyckte  norge hade en sån bra låt??!! :D
de leder stoooort nu!! :D

HEJJA!!!


såklart är sverige typ sist!.......

frustrerande match

matchen igår var väldigt tung, en tung förlust med 1-2! släpper den inte från mitt huvud..
lilla sara bröt benet, fyfan! :( och sandra är skadad på revbenet.
och motståndarlaget spelade inte fult? eller hur var det? :p hahah!
jaja, tyvär så är väl de också fotboll... oavgjort skulle vara rättvisst!
mål gjorde jag med, vad är det som händer med mig? jag gör aldrig mål, och då är jag ärlig. haha!
jaja.. vi tar nya tag! :)

snart kommer mathilda förbi och hämtar upp mig, ska kolla på killarnas match :) sen ska jag till felix och ge han lite paket och krama han! sen ikväll blir det lite alkoholintag med mina vänner. låter finemang! :)

nu måste jag fixa till mig lite..

tare lugnt ikväll gott folk!

fredag

fredagmorgon och såklart när man har all tid i världen att sova ut så gör man det inte.
det är så himla typiskt. menmen, jag ska ända ingte klaga, jag är utvilad :)

nu sitter jag och lyssnar på norges bidrag, jag tycker faktiskt den låter är skön :p haha!
jag blir glad av den av någon anledning, tokigt de där..
kollade inte på hela semifinalen igår, kollade bara på slutet. då såg de rätt okej ut, om man jämför de jag såg i tisdags.
nu låter som att jag är helt insatt i eurovision, men helt insatt är jag faktiskt inte ;p

nu ska jag äta lite frukost och fixa mig lite..
sen ska jag & millan in till stan en snabbis, köpa en lite sak till en grej som vi ska ge till vår vän.
sen är det match ikväll, ska bli kul! missade förra matchen när det var studentskiva, så känns som att det var hur länge sen som helst jag spelade.

nej nog om det! :)
ha en bra helg!

min mysigaste emil!





tooorsdag

måste börja säga att tandläkaren igår gick finfint!
hon var snäll och sa att mina tänder var riktigt fina, och att jag verkade noga med min kost och att jag inte små åt så mycket. eh, hihi! de är väl bara att hålla med och se glad ut! hon behöver ju inte veta vad ja brukar äta.. thii.
så igår var jag faktiskt inte lika rädd, bra där! :)

träningen igår gick fint, kul var det. match på fredag hemma, bara kul!
och idag är det torsdag, alltså ledigt ännu endag.
nu inväntar ja på att millan ska höra av sig/vakna någongång.. vi behöver fixa&trixa lite till helgen!
sen ikväll ska ja träffa kajsa och kolla på match :)
och juste, hittade present åt felix igår då :) så himla sött! och jag råkade även hitta en söt sommar klänning och en sommar fin topp! så jag blev glad! fick även underkldäer av emil, tack hjärtat! <3

nej nu fick de bli ett litet inlägg..
måste försöka ordna upp min hals, den gör ont..

min dröm i natt var inge kul, jag hatade den riktigt jäkla mycket!!



du är så bra på alla sätt!

13 maj

kollade på eurovision semefinal igår kväll... ja vad ska man säga? ena var förfan värre än den andre, hur dåliga borde inte de andra bidragen vart i deras länder om dessa låtar blev bäst för deras land? haha! jaja, de var roligt att titta på enbart för det var så jävla värdelösa. sverige var bra, de är är huvudsaken! :)

nu har jag precis ätit lite lunch. och jag har även hunnit med att packa lite till helgen, och jag har vart ner till frisören och pratat lite om håret. måste använda lite hårinpackning tills på tisdag, tror det blir ljusa slingor eller nåt. vågar inte göra för dramatiskt heller, vore skandal om man ser ut som stryk i håret till studenten med. så jag fegar mig lite, kanske lika bra :p

snart ska jag ta en liten tripp med hunden, sen åka till tandläkaren.. åh, jag är nervös och rädd. när jag ska jag få bort skräcken? fy.. jag vet att de bara är undersökning, men ändå! känslan att vara där.. puh. men min mormor är iallafall bäst. hon ska skjussa ner mig slipper jag vänta så himla länge om ja åker buss. hon skulle ändå ner till tierp satt hon kunde åka tidigare så jag kunde följa med :) hon är världens bästa.
sen ska jag möta upp kusinvitamin en stund, sen åka till karlholm och invänta emil. blir att åka till gävle direkt efter hans jobb.. 2 års-kalas på lördag för lilla bus- felix :) sen har jag träning ikväll också, kul!

nej nu ska jag borsta tänderna ännu engång till..
håll tummarna tack!


jag hoppas att jag inte har hål.....


jag hatar religion

rubriken säger sig självt.
här sitter jag och skulle kunna få världens värsta utbrott, slå sönder ett fönster skulle kunna funka riktigt lätt just nu. först tyckte jag den här dagen var riktigt bra. fick sluta tidigare idag och allt. sen kommer jag hem, jag inser att jag måste ta tag i min hemtenta i religionskunskap. och ja.. ni som känner mig vet väl att jag inte fattar ett skit om kristendom, jesus, koranen, islam och hela tjottahejjtan, herre min gud! jag har svarat på tre frågor som tagit alldeles för lång tid. först tar det sju hundra år innan man ens fattar frågan, sju hundra år att leta upp ett bra svar, sen har man ändå inte fattat ett skit och det känns som man har skrivit helt fel. så nu har jag gett upp, bra där mia! nej fy, fattar inte hur jag ska orka.. jag hänger inte riktigt med just nu lär ja säga. så jag måste verkligen ta en paus och tare lilla lugnan innan ett fönster går sönder..
och inte hjälper internet heller, håller mig bara till boken. tack och lov att det ska vara inlämnat nästa vecka iallafall. vill spy på det.

nej nu måste ja bli lite positiv! nu har ja fått ut de negativa!
men nu är det tisdag, vilket innebär helg redan för mig! kan inte beskriva känslan! :) men visst, får lite nippran på mig själv att bara vara hemma med. fast de här dagarna framför mig har ja rätt fullt upp, så det känns bra :)
skulle behöva plugga med... men de vill ja inte tänka på just nu!
till helgen verkar det bli riktigt bra också, hihi! så himla kul (:

och juste.. imorgon ska jag till tandläkaren för undersökning. åh herregud... jag som är så sjukt rädd för den fortfarande fast jag är 18 år. men det kommer jag alltid vara. inte haft hål sen jag var liten heller, så hoppas innerligt att jag har fina tänder än! trots min onyttighet ibland, hih! men ja får hålla tummarna för mig själv. och även gå utan min mamma! stor steg det här må ni tro!
bara jobbigt att bli stor.. allt utan min mamma!

nej nu blir det en promenad med mamma, måste verkligen ut med mitt huvud känner jag!
hörs mer, om ja överlever dagen och morgondagen...

kratt-jävel!

måndag igen,
varför känns det alltid som att det är måndag hela tiden? knasigt.

helgen blev riktigt lugn och mysig för min del! i lördags kväll umgick jag lite med brudarna och pyste lite, emil och de kom sen också. slutade med att klockan 12 på natten sov både jag och emil. rätt skönt att få sova ut ordentligt.. :)
igår hade vi planerat att vara i emils hus hela dagen.. han har inte kunnat kaklat för de är nåt som fattas eller vad han pratar om. så vi började göra i ordning gården lite, slänga massa skräp som vi lagt där som kommer inifrån, typ de gamla köksdelarna, rivna taper och ja sånt skit. sen började vi med gräsmattan.. eller ah, typ gräsmatta. gården har ju stått still i minst 7 år. så de finns som sagt endel att göra, men bara kul! :) krattade på som en galning allihopa. rätt mycket dött gräs som man fick tabort. efter en långdags arbete blev det fotbollsträning, kul! sen blev det myskväll framför tv med godis! helbra dag och helg.
såklart vaknade jag upp och har hur ont som helst i min högra handled, för att jag krattat så mycket igår! ibland är jag duktig, har lite dolda talanger tror jag? hihi.

nu sitter jag och väntar på att emil ska sluta jobba.. vi ska åka iväg och kasta skräp, klippa det så kallade gräset och kratta lite till! puh.. jag kommer nog ta knäcken av mig själv snart! :p men det bjuder jag på. rätt mys-kul också eller nåt.

om en månad....
student!




underbara lördagar

idag är det lördag, helgen känns mycket längre bara för det var lite kalas i torsdag.
men jag ska inte klaga på det! :)

egentligen skulle jag gått upp med emil imorse och följt med han hem, för han hade samling halv elva. så jag var rätt klok imorse och insåg att jag var alldeles för trött och han fick ta sin bil och åka själv. jag får helt enkelt utnyttja min syster som är hemma och låta henne skjussa mig senare! bra där :)
och annars ikväll vet jag inte riktigt vad som händer.. kan bli lite busheter med wänge och gänget? det visar sig :) kajsa skulle ta sig en ringning till mig sen. blir nog finte. men

nej nu måste jag äta lite nudlar och återigen packa min lilla resväska och byta boende..
hejs så länge!

och juste, här kommer mina snygga brudar också! :)


trötter men glad

studentskivan igår var faktiskt riktigt lyckad! :)
träffade massa härliga människor hela kvällen, gamla klassmates också. bara roliiigt! :) så en glad mia åkte hem på natten, men vaknade inte upp med ett leénde direkt, men det är smällar man får ta så att säga!
nu är det en nydag med nya tag! :)

idag blir det lugnt, har haft picknick nere vid dammen med lite vänner, chips och dipp satt fint.
inväntar nu emil, sen ska vi hem till mig och grilla med familjen, min älskade saknade syster kommer hem denna helg! åh vad jag saknar henne! så det ska bli mysigt! :) sen går vi se vad morgondagen bjuder på..

nej nu ska jag ta mig ett glasvatten ännu engång...

jag är glad!

STUDENTSKIVA

så grymt laddad och peppad till ikväll mina vänner! :D
börjar hos mathilda vid 2, det här blir bara bra!
bruuudarna!

HEJS! :D




fjärde maj

imorse när man vaknade var det bara depprimerande,
man har vart så sjukt bortskämd med det härliga väder denna helg.
jäkla äckelpäckel snusk regn som gör att man inte vill göra någonting och bara krypa ner i sängen och mysa med en bra film och godis, men upp skulle man!
nej fy och blä!

annars så har helgen vart så himla rolig!  har festat med massa härliga vänner, grillat, spelat kubb ( även på natten, då jag var som bäst faktiskt ) jaa, en bra helg som man sent kommer glömma. lyckat :)

på torsdag är det studenskiva, och vad i hela friden skall man ta på sig? sån ångest.. måste anitngen stå och slå sönder allt i mitt rum för jag tycker jag inte har något bra, eller löser jag det hela och försöker få in mamma till stan? jag vill nog det mest.
är ledig onsdag, torsdag och fredagar nu fram till studenten, känn på den ni! så på onsdag tänkte ja kanske försöka få in lite bra ord mammsen. jag ska kämpa för det! :)

nej nu ska jag invänta min älskling och även ta en till kall korv!


en första lördag i maj

vart mycket nu det senaste dagarna, så inte alls hunnit med datorn, finte!

sista april blev faktiskt riktigt lyckat! vi brudar hade våran tipsrunda och våran färddryck i fina påsar. efter någon timme på färden märkte vi att det bara var hur kul som helst. ena pausen på rundan var i en sandlåda, där vi gjorde en liten eld och gick runt som några indianer typ, skitbra. var bara hur kul som helst, rakt igenom! :) häärligt.

och gårdagen blev också riktigt bra, vaknade upp riktigt pigg för att ha haft det så härjigt.
slutade kvällen med folk här hos emil, kubb, massa snack gjorde kvällen kalasbra. folk skötte sig och det var kanon! idag är jag lite seg, om jag ska vara ärlig..
men snart ska vi till elin, pelle och felix och äta :) mys och bus!
kvällen bjuds på en fest, det blir kul! :)

nej, ut i sooooooolen!
njut.


RSS 2.0