29/4 pirr i magen

åh min känsla i magen är pirrig, jag säger som klingan; " det känns som om att det vore julafton imorgon " precis den känslan har vi inför imorgon! :) det kommer bli toppen. först tipsrundan som börjar 11, sen är det långbord med grillning som gäller på eftermiddagen/kvällen. åh så mysigt! :)

ha en trevlig valborg allesammans!
sova nu, upp halv åtta och skjusa emil och några ut till putte, sen ska jag upp till carro så vi kan fixa ut alla frågor och all material till lekarna, wiihoo. godnatt!



ett år sen!

28/4

dagen började mysigt ute i solen.
nu har jag ont i stortån efter matchen och ska sova.
vill ha fredag typ NU!

om exakt fyra veckor har jag landat på rhodos, känns jävligt bra :)
ny dag imorgon med nya tag..


27/4 ängel

fick bli jobb idag iallafall, men de är bara positivt. så min roliga städning får bli eventuellt imorgon.. pfft.
efter fyra när jag slutade drog jag in med brudarna till stan. vi tömde systembolaget, tur ja har stor baklucka, haha! sen skulle vi upp med allting högt upp i trappuppgången... fick även bli tre vägpinnar efter vägen... var ju tvungen. så nu är allting klart till tjejrundan på fredag, åh vad jag längtar! :) vara med fina roliga brudar hela dagen! helt kanon ju :) ska träffa carro på torsdagkväll och kolla in allting och sådär. fredagmorgon blir det att vara uppe tidigt och fixa fram allt. hihi.

saknar natalie så himla mycket. hon som fattas i mitt liv, på ett alldeles för jobbigt sätt. tänk om jag bara kunde få ringa henne och skratta och bara höra hennes underbar röst och skratt. tänk om jag fick träffa henne nu och busa och mysa och snacka om allting mellen himmel och jord.. tänk om jag kunde få en riktig natalie kram. tänk om natalie hade varit här som förr och att jag fick träffa henne när jag ville. nu måste jag till en grav, se en bild på henne och tända ett ljus och prata till henne. när kommer jag att inse? jag vill fortfarande inte inse. du är bara borta på en lång semester.. visst?
saknar dig så enormt mycket, kommer aldrig kunna beskriva min saknad och kärlek till dig. du fick en att le så himla lätt. du var så äkta på alla sätt och vis. finaste natalie.


vi fick låna en ängel, men alldeles för kort tid..

26/4 myggor!

åh nu är golvet lagt och alla tapeter uppe i sovrummet, så skönt att ha det klart!
nu ska emil börja med alla lister och dyligt, sen in med sängen och allting, underbart att äntligen få ett renoverat sovrum. mysigt!
träningen ikväll var så härlig med, så skönt ute. men så äckligt med alla myggor. men egentligen, varför finns myggor? de gör inge nytta. det irriterar oss alla så man får nippran, är fula och ja allmänt äckliga. men mest jobbiga, störande moment på hög jäkla nivå. sommarplåga. fast underbart på ett sätt att myggorna är framme nu, vadå sommarkänsla! :)

imorgon måste jag verkligen städa, fy bubblan. golven känns inte okej här hemma, speciellt inte trappan nu sen vi har hållt på med övervåningen. och varför har man en tendens att ha kläder överallt? dumma mig.
sen blir det stan med några fina brudar, ska införskaffa allt tills på fredag!! sista april here we come!
jag och carro har allting klart in i det minsta detalj, this is gonna be awesome!
bra väder hoppas vi på, men vafan... kläder efter väder! kul skall vi ha, heeela lååånga dan!!

emil är uppe och sover, snart ska jag med gå upp.
jag är så galet kär i honom :)
mitt hjärta.


sommarmys ute med båten..

26/4

helgen är över och det är måndag igen, satan vad tiden går fort. bra ibland iallafall.
i lördags kom elin hit och lämnade barnen hos svärmor, vi började tapetsera i sovrummet! det kommer bli bra :) såklart räckte inte tapeterna så vi ska in till valbo idag och införskaffa oss mera, sen hem och fortsätta.
elin med familj sov även kvar i lördags, hade ens super trevlig kväll precis som alltid!
söndagen blev det lite mysmorgon med fika i solen, sen var det dags för träning, städning och möte med laget. gick ju finte. kvällen spenderades med emil, mamma, pappa och lille jeppe. vi var ut till bomhus och kollade när lillebror spelade, såg riktigt bra ut må ja säga. kul att börja kolla på hans matcher nu när han bytt lag, lite mer action och spel! ;p

jaja, nu måste ja dra i mig en macka sen hämta upp elin!
träning ikväll med, guuuld.
ch guuuld att all snö är borta på planerna.




23/4 ÄCKELPÄCKEL SNUSKIGA VÄDER

åh vilken underbart start på denna dag. jag skulle bara vara duttig och ta mig in till tierp kl 9 men jag kom dit kl kvart över elva!! fast jag åkte halv nio hemifrån..
jag skulle bara vara snäll mot mina söta kusin och hämta hennes väska som vägde ton, och hon bor alltså ute i ödes marken. jag hade stora bilen med sommardäck. körde ner på hennes gård och hämtade väskan. två timmar och en kvart efteråt kom jag loss med biljäveln. jag har aldrig kokat så jädrans mycket, överkokade gjorde jag. emil hade det jobbigast för att fick prata mest med mig och jag lät ju inte alltför trevlig, haha. alltså helt sjukt hur galet arg och förbannad jag var. har sån ilska inom mig fortfarande!! min mamma och jag skulle även mötas i tierp på en fika för hon skulle till tandläkarn, så efter 1,5 timmes kämpades där så kom hon och försökte. när jag väl fick loss bilen efter 4 st fastnignar så kom ja inte från gården fast ljulen inte satt fast. den klarade inte av att backa upp, bara slira. sen kom tre gubbar och hjälpte mig att knuffa på, tack och lov att de fanns människor där ute! sist men inte minst höll ja på att fastna igen på vägen utanför för att en bil parkerat som en fjärt! men ja kom förbi, men någon decimeter och sliring. shit, hatar SNÖ så jag finner bara äckliga och fula ord.
sen kom ja väl till tierp så var in på äckliga arbetsförmedlingen och banken sen drog ja hem direkt. grrr...

jaja, kusin följde med hem från tajerp iallafall, så vi åt tacos och hon drog sen iväg till sina brudar.
nu har jag precis rustat lite i sovrummet, blir mer imorgon!
nu blir det fredagsmys med min emil, först en varm dusch.
sen kommer lillebror också, han ska på party och dra en sleep over here.


mitt lilla mongo till kusin, du är skyldig mig mycket efter denna morgon!! hihi


22/4 varför vara grönt när det kan vara vitt?

då var det snart jul igen, äntligen har det kommit snö! :)
så jävla äckligt! varför? helt onödigt.
står just nu i köksfönstret och tittar ut på fotbollsplan jag sprang på igår och var så glad. nu är den helvit och jag gråter.

lär ju inte göra ett dugg resten av denna dag än att äta mat nu.

fredag imorgon och jag är leedig.

21/4

imorse var det så himla gosigt under täcket och jag var sjukt trött. alltid är man det när man måste upp, och när man har chans att bara sova och sova så gör man i stort sätt inte det. varför egentligen? rätt typiskt.
dagen rullade iallafall på bra, skönt. jobbilijobb hela dagen imorgon med.
nu är jag proppmätt och såhär trött efter maten ni vet. så ligger i soffan och typ halvdör av trötthet och jag ska snart orka packa väskan till träningen. jag som var så taggd till grästräning. gillar inte trötthet och huvudvärk. inte min grej. hade aldrig ont i huvudet förr, men nu då? ja allför ofta.

haha juste, maria lurade i mig att springa vårruset! ;) var man 6 st som anmälde sig får man en fikakorg, så jag tackade självklart ja! helt klart! mysigt! en liten tjejdag så där med finfina tjejer, lär ju bli kanon! :)

nu måste ja försöka bli pigg och jag måste även gömma filten tills ikväll. emil har nämligen hunnit tagit den två kvällar inrad :( orkar aldrig gå upp och hämta tecket heller. men ikväll då ska jag hinna först! så kanske han får en liten bit av det om han är riktigt snäll. hihi.
han är förövrigt så duttig och grejjer för fullt i det blivande sovrummet, han är världbäst!




mysig morgonkvist


har precis vart ute på en timmes promenad, de är ju helt fantastiskt att bara gå och gå. sånna här gånger ska man ha en lite vovvsing bredvid sig. tyvär vet jag att jag inte kommer ha tid med att ha en hund så länge jag är ung.men jag har ju min jeppe hemma hos mor&far iallafall.

imorgon väntas de sämre väder. hur ledsen blir man egentligen? vädret var ju toppen imorse.
tur jag ska jobba iallafall. och lite typiskt att jag har träning på gräs på kvällen om de är äckelpäckel väder. men lika glad är ja för det..... hihi.


20/4

igår kväll hade jag svårt att somna, så jag låg med datan iknät och satt in usb minnet där alla bilder sen förra året ligger. åh vad jag längtar till sommaren nu. och idag är det sol ute, alltid något! :)
nu ska jag ta mig en macka eller två, slänga i en maskintvätt och sedan åka och jobba till 18.

ha en bra dag! :)


glass i mysiga öregrund med mina fina vänner..

bus med min prins..

emils stuga i slada..

kryssnigar...

åh vad jag längtar tills vi tar fram vattenskotern..

sommar 2009.

19/4 fisrumpa

ojoj helgen har gått över och den har vart såå bra!
i fredags hade jag det så himla mysigt och roligt med brudarna, träffas alldeles för sällan! ni är fantastiska :)
lördagen blev det match, spelade inge vidare alls fören en stund i andra halvlek. men så kan det vara. sen match i söndags och spelade betydligt mycket bättre. kändes skönt! :) och juste, i lördagskväll var jag hem till svärföräldrarna där det blev middag och lite 5-kamp. det var skojjsigt! men jag och emil kom sist.. haha, jag vet inte varför? förutom att jag var sämst på biljard och pil. men annars var vi ju bra, eeheh.
så igår kväll efter matchen blev det filmmys med emil. han hade fixat svensk text till avatar. jippi tänkte jag och vi började kolla. men efter en halvtimme försvann texten och jag blev lite ledsen. men jag kollade faktiskt klart på filmen och förstod den rätt bra. men då fråga jag emi en heldel med, finte! emil sa att det kanske är bra att jag övar lite innan vi åker till rhodos. herregud, jag utomlands med engelska? ja varför inte! tss..
men filmen var hur bra som helst, äntligen fick jag se den.

idag var jag till carro på lite kaffemöte. nu är allting klart till sista april och det kommer nog bli riktigt kul! :) nu håller vi tummarna på att solen är framme med oss också.
och förtillfället tittar jag runt på jobb, och hur i helsike hade arbetsförmedlingen tänkt där? de vill att vi kikar runt och söker en massa jobb och alla jobb KRÄVER erfarenhet? kyss mig i arslet, hur fasiken ska jag kunna ha det? gick tyvär ut skolan i sommras och har ingen utbildning i stort sätt. japp, men lycka till! hejdå.
grr... vet inte ens vad jag vill göra. jag får bara ont i magen. ibland vill jag inte bli vuxen. men ibland vill jag det. nej, men om jag bara visste vad jag ville göra så skulle en liten klump i magen släppa.

nej nu ska jag krypa ner i soffan på riktigt, har ialf vart duttig och hjälp min emil med att riva tapeter och kan väl inte tycka att de här gamla huset haft så fina tapeter, hihi.
ny dag imorgon lite nya tag.



en helt "vanlig" dag i 9an. vart tar tiden vägen egentligen?

natalie min lilla kladdkaka


snart kommer mina saknade brudar hit och först ska vi åka och tända ett ljus hos natalie. egentligen skulle hon också varit med, precis som förr. men ingenting kommer bli som förr igen.. hon är biten som fattas. det känns så himla jobbigt. jag har gjort en kladdkaka som ska in i ugnen snart som blir efterätt, för om natalie skulle vart med ikväll så skulle hon så gärna vilja ha det. fast iofs så vet jag att hon är med oss brudar ikväll, på hennes sätt. hon är nog glad att vi håller ihop som förr, och hon är ju fortfarande med oss som de var i skolan. men som himlens finaste ängel.

ha en bra helg!

16/4 lillebror

tiden bara rinner iväg och det är nu jag inser hur min lillebror har växt! nyss var han ju såhär liten och jag var längre.. nu är han tre meter längre än mig! :( fast de är väl inte så svårt men ändå, han är så stor nu min fis..




haha stekarn!


lite längre & lite snyggare, 2009!


15/4 dött dött dött




döda blommor?
för några månader sen köpte jag små blommor till hörnskåpen i köket. blommor som man istort sätt inte behövde ta hand om så mycket. jag vet inte vad som gick snett? förutom att de är döda! men vem är förvånad? de är trotsallt mia vi talar om :) jag är nöjd att dom klarar sig så långt som gjorde. hihihi! hej sopkorgen.

annars idag har det varit en bra dag. var ut till wänge och fikade, var kvar över hela dagen! :) super trevligt. pratat en massa ute under filtar. vi längtar verkligen till sommaren, vi ska ha det så mysigt, wiie.
sen hem och göra lite käk sen kom mor&far och lillgrisen jeppe på fika :) så det var kul att träffa dom. saknar familjen så mycket. man har vart van att träffa de så mycket innan man flyttade på riktigt. men de är väl så antar jag när man leker vuxen. riktigt vuxen känns de som att jag aldrig blir, mohihi.

nu ska jag titta på tv resten av kvällen och invänta morgondagen! åååh längtar :)
kanon helg!!

14/4 underbara dag

hej underbara dag.
dagen började tidigt med sol, mer än att bli pigg direkt kunde man inte bli. åkte hem till elin och små pojkarna till halv nio, sen lämna vi felix på dagis och åkte in till stan och fynda lite. sen hemåt och fika ute i solen och bara njöt. sen tog vi oss en promenad i 1 timme och 50 minuter! det var så otroligt skönt ute och man har alltid så trevligt med elin :) tiden bara rann iväg när vi gick, haha. super mysig dag iallafall!
träning har det också vart, perfekt väder. inte för varmt och inte för kallt. kanon!
blir även två matcher i helgen ändå. lördag mot söderfors f16. jag och några till skulle först inte vara med för att dom har ett rent flickor 16 lag men dom skulle tydligen ha me några från damlaget när vår tränare pratade me dom, så vi "större" fick vara med endå. eller ja, typ jag och emma blev det som kunde. sen söndag är det match också. vilken helg! :) och på fredagkväll kommer mina saknade brudar, wiie! 

nog om det, nu ska jag ta en mysfika med emil och känna lättnad att jag hann damsuga innan träningen, eheh. och juste ska sälja bingolotter den 1 maj på konsum. tur att vi bara ska hålla igång med alkoholhaltiga drycker från 11 på morgonen sista april. man är väl hård? eller hur var de? nej juste. tur konsum har godis.

vår kväll!

min dag har varit en topp 10!
först jobb, sen var jag ute hela eftermiddagen/kvällen.
mjukglass premiär och spela kubb premiär med mina fina vänner.
kan inget annan än att somna gött! :) åh vad jag älskar när det börjar bli vår!

nu ska jag snart sova, upp till elin imorgon och träffa mina två prinsar :) vi ska in till stan och strosa.
om inte jobbet ringer då, de brukar kunna ringa när jag oftast planerat nåt, hahah. såna bullar man får ta ibland.

PUSS! och jag längtar till fredag.

13/4 tankar

känner mig piggare än vad jag trodde idag. somnade inte fören sent igår, vet inte varför. bara låg och vände mig, tänkte på precis allt. från hur mitt liv är om 10 år, vad det blir för mat "imorgon", att jag längtar till fredag och till sista april. att jag måste till arbetsförmedlingen, snart är det rhodos också. och jag tänkte på hur mycket jag har att se framemot nu! jag är knäpp ibland. tillslut kunde jag iofs somna, tur.

det blir nog en bra dag i dag känner jag på mig! men dessvärre har jag magvärken med mig, suck.
men nu blir det ett glas proviva sen mot jobbet! hoppas på att det släpper då.
see ya!


oh yes!

åh vad den här dagen har varit bra!
carro och jag har i stort sätt planerat klart allt inför sista april tjej rundan :) det kommer bli så roligt! och får hoppas på bra väder, de har vi haft två år i rad nu. och när jag satt på carros balkong så satt jag i linne och det var så otroligt varmt, precis som en riktig sommardag. var till och med tvungen att gå runt lite så jag inte flöt bort. det är kärlek det.
sen åkte jag vidare till mehedeby och träffade mich! vi var ut på en lång och skön promenad, sen tog vi oss en liten tripp till tierp med och nu sitter jag här och inser hur fina vänner jag har.

vädret kan verkligen göra ens humör, idag är det topp väder och jag har ett toppen humör! :)
och hjärtat mitt är uppe och fixar i det blivande sovrummet också, hinner bara hem från jobbet så börjars han jobba hemma i stället. go plutt.

nu ska jag ut på en till promenad med musik i öronen och längta till sommaren. love it!
och imorgon blir det jobb, 8 - 16,30! skönt :)

12/4 sol




solen lyser in på mig genom fönstret, det är en ny vecka med nya tag.
nu ska jag träffa carro på ett litet kaffemöte som alltid efter en helg, hon är guld!
karlitplan here i come!

ha en bra dag!

11/4 min sötaste

usch och fy vilken grismatch, hela 90 min.
domaren fortstod man inte ens vad han sa. han blåste i sin pipa hela tiden och kunde inte ens förklara varför. förstörde hela matchen och mias frustration. irriterad och arg på en plan är inte så jätte bra. höll mig från kort iallafall, kors i taket! jaja, trodde man var domare för att man var "utbildad" till det. men ibland undrar man ju! ägg i skallen är han värd. och inte nog med det var det strålande solsken, så kommer vi dit och inser att det är grått&trist och kallt!! blä blä bä.

men nog om det. casper var så himla snäll och gosig hela tiden, världens underbaraste unge. köksmattan blev en hit, där satt han och lekte, den är så mjuk och gosig precis som honom så den fick även följa med in till vardagsrummet! :)
åh vad jag tycker om honom, min prins!










haha sötnos! man kan inget annat än att smäla sönder :)

10/ gosis

så skönt att ha pappsen hemma igen, blir en sån stor lättnad!
hoppas på att få bra svar nu bara.

snart ska vi till skutskär och hämta lillgosen casper :) och ha han till imorgon. åh, kommer bli så mysigt! hoppas han är snäll och sover bra inatt, hihi. nejdå det går nog bra vilket som.

sen är det match imorgon mot norrskedika, kul!


9/4

fredag idag.
ska försökta ta mig ner till träningen ikväll och lira lite, skönt att komma på andra tankar.
smsar även med pappsen nu, nog för att de tar lång tid för han att skriva sms men ett sms är guldvärt. han har även blivit en hejjare på att smsa mot förr och då skall ni veta att han har haft samma mobil i 10 år. han skickade även ett mms till mamma nyss, en bild på han. han är väl för söt. han har nog det riktigt tråkigt om han kom fram till hur man gör det! haha, åh han har alltid sån vilja. min älskade farsgubbe. jag vet att han är stark. så idag är det undersökningar hela dagen, skönt att blodtrycket är lite bättre. men sen resten skrämmer mig. jag får sån klump i magen, jag tänker på det värsta hela tiden.. varför min pappa?
och jävlar om sjukhuset skickar hem honom för tidigt nu, vill ha slut på det här!

och imorgonkväll ska jag och emil vara barnvakt åt lille casper ändå till söndag. så himla mysigt! att en sån liten plutt kan ge så mycket kärlek, min prins.

och, underbara älskade vänner! <3




8/4 pappa

hur mycket motgångar finns det egentligen?
min älskade pappa som kämpat och vart så stark om och om igen..
precis börjat jobbat igen och mår så himla bra så smäller det bara till och så ligger han inne igen.
jävla värld man lever i. helvete!!

jag älskar dig och jag vet att du är stark ännu engång... <3 <3
visst?

7/4

braskit ;
dammsugit
torkat golven
tvättat hela denna morgon!
träffa carro snart

dåligtskit ;
har visst råkat krymt en tröja........ hur vet jag ej, eh.

nu ska jag snart fixa den sista tvätten ( som jag inte krymt något hoppas jag ) sen ska jag till carro the karlitplan 1 a på lite kaffemöte och umgås. hon gör mig gladis hon!
ikväll väntas det lite fotbollsträning och imorgon blir det hejdå mitt mörka hår! så vilket innebär att jag slaggar i söderfors hos päronen inatt.
okej, nu får ni inte tro att jag ska bli blond! bara lite ljusare brun med slingor gott folk.

heddå.


soligt värre!

åh vilken bra dag det har varit!
träffade lina idag, och vad jag har saknat att träffa henne. hon gör en såå glad! skulle kunna prata ihjäl mig med henne :) hoppas vi träffas inomkort igen, snuttan!
vi var även förbi natalie och tände ett ljus igen, det känns som en lättnad att vara där på ett sätt. men saknaden går inte att beskriva. när kommer jag få träffa natalie igen? jag vill så gärna att hon ska vara här med oss..

men nu ska jag snart ta mig ut på en springrunda med mickan, det kommer kännas skönt efteråt. är så härligt väder ute också, man får liksom mer motivation till allting då :) förutom städning såklart.. men det kanske får bli imorgon.. eller torsdag.. eller? ja det får inte bli idag iallafall.
ikväll blir det en bra tv kväll också, gött de!

känner mig som en liten fulings-bulle idag! eheh.







6/4

frågan är vad jag höll på med igår? dyka ner i sanden kanske? tror det.


5/4

sådär ja! då var matchen mot danmark division 1 avklarat och de tackar vi gudarna för.
nejdå, men det blev iallafall en flörlust med 11-4 och jag tycker vi stod upp bra för det mesta. de var riktigt bra! shit vilket spel de hade ibland, så kommer lilla vi :) men det var en match som var väldigt kul, och en sån sjukt bra träning. försvara i hela 90 min. kul var det, och nu blir det skönt att möta lag som spelar lite mer i samma nivå. haha!

mammsen och pappsen kollade även på matchen också, de frös tårna av sig. men de var de väl värt? dom fick iallefall lite fikelifika här efteråt. så lillebror åkte tillbaka hem med dom. trevligt att träffa de en stund!

nu ska jag åka till konsum och inhandla lite, sen pröva på att göra kycklingfileér med fylld av ädelost i och till det lite potatisklyftor! får hoppas de smakar lika gott som det låter.
sen blir det soffläge med mina mysiga emil!



4/4

tjolahopp!!

nu är jag hemkommen från fjälls..
idag innan vi åkte satt vi ute och myste i det underbara vädret. hur tror ni det kändes att sätta sig i en biljäkel och åka hem? det kändes förmodligen inte alltför bra iallafall. menmen, synd att dagarna gick så fort. men har haft det riktigt mysigt och riktigt trevligt!! :)
vi har myst inne i stugan, åkt upp på fjället med skotrarna och grillat, tittat på utsikten och även tittat på skoterhoppning eller vad det heter ;p suttit ute och solat, skrattat så vi fått ont i magen, ramlat, busat, ätit massa god mat och druckit gott, och luras hela första april dagen! guld dagar har det helt enkelt varit :) toppen sällskap! tack så mycket underbara elin med familj!

nu skulle jag behöva hitta sladden till emils mobil så jag kan lägga upp lite bilder, men det kommer.. tss.
sen införskaffade jag mig en blommig sommrig väska på påskmarknaden nere på byn, så nu hoppas jag all snö försvinner och att det blir en massa plusgrader! :) så härligt! ska även beställa lite sommarkläder på H&M, wiihoo!

nu ska jag packa upp väskan sen fjällen, invänta min söta lillebror som ville komma hit och sova :)
och imorgon skall det spelas match, mot danmark divison 1! haha ojojo håll i hatten ;)

återkommer!
älskar min bästa emil!

RSS 2.0