midsommarhelg

solen lyser ute och det är riktigt stekigt, härlia tider! :)
snart kommer emil hem från jobbet också, då blir det lika fika mys ute.
sen ska jag med brudarna och plocka en massa blommor och pynta till våran lilla midsommarstång!
och ikväll ska jag åka och hämta henne, den efterlängtade bruden! michaela malinen är min kamrat denna långa helg, och det kommer bara sluta huuuuur bra som helst, det gillar jag verkligen! :)

glad midsommar!

ett år sen..






21/6 sicken otur! ;)

idag när jag hade vaknat bestämde jag mig för att gå ut på gården och rensa en jäkla massa ogräs, de är kul att hålla på ute faktiskt. speciellt när de är fin väder! :) men jag hann knappt börja, eller ja.. jag höll på i 5 minuter sen ringde jobbet, och jag var tvungen att avsluta. när jag väl får ett ryck så skiter det sig, typiskt! ;) hihi. men jag skulle faktiskt vara lite gullig och överaska emil.. men han såg ialf att verktygen stod där ute.
men jobb är ju också bra.

nu har jag precis kastat i mig mat och nu blir det träning.
förmodligen kommer jag få håll, tanke på maten. men vafän!


20/6

den här helgen har varit finfint vettö!
fredags åkte jag till österby till elin :) där väntades det middag som var så god, några glas vin och massa prat och mys med mina saknade brudar. åh vad jag älskar att träffa dom! så roligt :) lovar er att natalie också var med där, på hennes änglar sätt. min smula, mina fina, jag saknar dig så...
på natten kom snälla emma och hämta oss, så åkte vi runt läby med. det kändes som man var hur långt borta som helst! alla dessa vägar, ojoj! men hem kom vi, och bums i säng.
tack för allt elin!

igår gjorde jag och emil ett riktigt ryck här på gårn.
vi började med att ränsa en jäkla massa ogräs, sjukt vad jobbigt men man såg verkligen resultat. klippte även lite gräs, och fixa bort all äckliga mossa på stenplattorna, så nu måste jag hem till bruket och hämta lite ute möbler. duger över sommaren! och hoppas på altanbygge tills nästa sommar.. vill ha allt klart nu nu nu! men det går ju inte såklart.. aja!
kvällen slutade med lite party här hemma, satt med brudarna först. mysigt värre. vilken lyxig helg, vart med massa fina vänner heeela helgen. guldigt!!
och idag har jag hunnit med att träffa mina små prinsar och bästa svägerskan! funderar på att kanske följa med dom till fjällen nästa vecka och fixa&trixa i deras stuga.. mys! :) får prata mera om det.

nej, nu ska jag fortsätta dampa på alla myggor här inne! kom in hur mycket som helst igår, och vi har verkligen sjukt mycket mygg här nära skogen och bäckar, fy fan!
26 st mygg i sovrummet imorse!! och hela nedervåningen är full också, och inte fan försvinner dom, fast jag dödar flera stycken. mosar sönder dom totalt, de är dom värda!! äckliga och fula, nej usch!
de tar livet av mig..............



vill tillbaka..

17/6 FYNDAT!














sommarsommarsommarsommar


idag har det varit en otroligt skön dag. allting känns mycket lättare och härligare så fort solen kikar fram. varför inte få så varjedag? :) vore ju fantastiskt!
idag hann jag med att träffa moa, ge henne en kram.. ibland är det jobbigt smulan.
sen hann jag med att kika förbi lina, hon ska snart flytta :( så hon hade en liten loppis hemma igår, som jag inte kunde komma på, så kom idag istället. jag handlade en full påse med kläder. allting skulle säkert gått på 6000 kr, och då skämtar jag inte. jag betalde 215 kronor för allt. var tre jeans i replay och miss sixty, som satt som ett smäck! som hon knappt använt! sen skjortor, shorts och annat smått och sött! kläder som knappt är använda är det sjukt att man kan köpa för 10 - 20 kr,  jag älskar att fynda! :D
det firade jag med att ta mig en springtur, vet inte vad jag fick för ryck. men 5 km fick det bli, och längesen det var så skönt att springa! hoppas det håller i sen när det är uppehåll med fotbollen.

nu ska jag fixa lite käk i en kylväska och invänta emil. äntligen har vi en kväll tillsammans, och det ska vi mysa till med, åka ut till hans sjöbod i slada och grilla. så jobbigt när han jobbar så mycket.. men så underbart när vi väl är tillsammans! älskar dig!! <3

16/6 ey!



när en bild som denna kommer upp på facebook och att man blivit taggad från en fest, de är då man inser att man ska undvika en kamera när man är lite glad i knoppen. men man lär sig aldrig... men man får helt enkelt bjuda på sig själv iallafall, jag hade ju kul. och det syns. hämd är ju alltid kul! ;)

idag har jag vart in till stan med bästa elin och svärmor! :) var runt i lite affärer och jag hade köpförbud, som jag självbestämde igår. men idag gick det såklart åt skogen, men vem försökte jag lura egentligen? ingen idé alltså.. men jag gillar att handla, speciellt till huset. de är roligt :) okej, jag handla en tröja med. men det var faktiskt för att jag blev så ledsen förra veckan när min bästa kofta gick sönder, så blev en likadan ungefär, fast ett annat märke. så nu känns det bra igen, och jag kan kasta den gamle :)

men nu har jag inte tid med datan, packa väskan sedan trejna fussballe.

juste, lillebror är här med. han är gullig han, tänk att han börjar i gymnasiet i höst. vart tog min 8 åriga lillebror vägen? herrejösses!

13/6

har spelat match idag och det blev en vinst.
vi spelade riktigt bra och skulle vi satt alla våra chanser skulle vi minst vinna med 20 mål :) men tre poäng och fint spel är kul!

i fredagskväll gjorde min emma mig glad. efter en jobbig dag och sen komma till henne i gävle och äta gott och dricka några glasvin och sedan ut på heartan. hon räddade kvällen sjukt bra, och jag är så glad att jag har henne.
och i torsdagskväll kom syster hit och sov, min sakande syster. äntligen fick vi tid till bara oss två och toka som vanligt. systra mi! <3

känns som jag har lite bloggtorka förtillfället.. kanske kommer tillbaka.
sjukt mörkt och trist ute också.
tur jag har en underbar pöjk som gör alllting ljusare.

du är hela mitt hjärta, hela min värld.




12/6

min älskade farfar,
i går fick jag säga hejdå till dig, allting var så himla fint..
vi ses snart igen, älskade farfar.


Jag drömmer jag vandrar
i skog och mark
Jag drömmer jag åter
är frisk och stark
Väck mig inte ur dröm så
skön
Låt mig få sova
Det är min lön

sov gott, farfar.



älskade farfar

har haft en helt underbar vecka på rhodos.
direkt när jag kommer hem till sverige kommer man tillbaka till vardagen och verkligheten..
det första jag får veta när jag ringer hem är att min farfar har dött. helt ofattbart! alla blev så himla chockade. han var bara ute och klippte gräset, så bara föll han ihop. jag förstår inte hur livet kan ta slut på en enda liten sekund. det gör så ont i mitt hjärta. lilla farmor då? jag tänker så mycket på henne, hon som fick vara med om det. var iallafall skönt att krama om henne igår.. men jag förstår fortfarande inte. han var ju helt klart i huvudet och inge gammal. inte alls gammal i mina ögon. jag hoppas farmor klarar det här.

nästa fredag är det begravning, det värsta jag vet. det gör bara ont.
jag hoppas du tar hand om farfar nu natalie. hoppas ni vet att ni alltid kommer vara saknade och älskade.
vila i frid nu, min gubbe! <3

mer om resan och bilder kommer sen.. känner inte riktigt för det nu.

RSS 2.0