äckliga småskitar

hej hopp gummisnopp!

jag älskar hösten när det är sol men även lite små kallt samtidigt, de är hel mys! men bara för att jag tänkt på det på sistone så har de precis små regnat lite, förvånade? svar nej.

men iallafall, jag lär berätta dagens äckliga händelse,
det började när vi skulle ha naturkunskap som vi verkligen älskar, eller inte! men vi fick iallafall som uppgift idag att gå ut i skogen och leta svamp, mossa, växt, levande djur utan rygg rad? men något i den stilen var det . så vi traskade ut och jag hittade två svampar som jag höll i, när vi kom in igen så la vi ner det på bordet OCH det kom fullt med små små svarta krypandes djur från svamparna : ( det var så jäkla äckligt och panik vara bara förnamnet. och såklart börjar de klias överallt och fick sån ångest att jag gått och hållt i äckelsvamparna, jag hatar detta!
och för det andra kändes de som att man var liten och var ute med skolan i skogen x ) haha, aja.
man ska vara barn så länge man kan. men jag blev riktigt äcklad av småkrypen, bara kliar i mig fort jag tänker på det! äckelpäckel passar in ganska bra faktiskt. men annars var de kul att se oss gå med klackskor i skogen, grejt!

nog om det.. idag är det alltså tisdag och det innebär två dagars praktik framför mig. ganska tråkigt, samma göra ännu engång kanske? skulle tro det.

men nu ska jag ta mig en dusch, städa mitt rum lite och sedan åka till min emil! (:

hejdåhej!


måndag

måndagar är alltid lika depprimerande, för det mesta iallafall!

ny vecka och nya tag alltså, prov imorgon och jag känner att jag inte kan så himlans mycket.. rättskunskap är verkligen inte världens roligaste och läraren gör inget bättre heller. åh nej! men får väl bara bita i det supa äpplet igen, lär fan inte ha nå mer äpplen kvar snart känns det som! : p
fast en sak gjorde mig riktigt glad idag, emil fick ja på budet! (: mycket roligt och även mycket göra. Men så värt det i slut ändan alltså! wie :) mys!

annars ihelgen så var det trevligt. skulle lekas med mickis men hennes chef ringde och hon skulle jobba tyvär. så åkte till karlholm på kvällen och kilade upp till caroline där, även millan och malin var där (: vi drack och spelade spel och hade allmänt kul! sen vidare till sjöbbe där alla var, fotbollsfirande för de hade gått upp en division (: men mot ett tiden var jag och emil hemma igen. sen på lördagen var de ganska lugnt, åkte till elin,pelle och hjärtat felix! vi hade de allmänt mys me spel och lite vin.
sen igår var de året sista match med söderfors, verkligen på två sätt.. men det hinns inte med. speciellt inte när man kommer vara ännu mera i karlholm sen. men allt visar sig till nästa år :)

jag är glad iallafall, och hoppas det går igenom för mig & mathilda!
allt skulle lätta så himla mycket! :)

jag orkar bara skriva med småbokstäver ikväll, coolt.


jag och hägglund när vi har det lite kul mot varandra och millan också, även häggis som åker utomlands i två veckor på onsdag! fuskit..

Fredag

Godmorgon världen!

Det är fredag och de är alltid lika pepp! (:
Hoppas på att träffa mickis idag, kanske de blir film&mys eller så festar vi. Det visar sig (: allt kan hända med henne! But I like it! Annars får vi se vad helgen bjuder på, alltid någon skojj är det! Även sista matchen på söndag, sista matchen med söderfors.. Känns på två sätt. Menmen!

Igår efter träningen drog jag som sagt till jossan med film& mys, kollade på What happens in Vegas, riktigt bra film alltså! Den var så härligt rolig! (: Sen cyklade jag hem i kylan och mörkret, läskigt värre.

Nej men nu väntar en långpromenad med jossan & även min lilla gosegris hund!

emilemilemil <3


Studiedagar = bra skit

Javisst, studiedagarna gör en alltid lika lycklig!
Och det gjorde verkligen inget att man missade en dag på praktiken.. Hih.

Veckan har vart kort då med andra ord, jobbade sista dagen i måndagskväll. Skulle egentligen jobbat tisdag kväll med men blev klar med allting så (: känns kul.
Och skolan är som den är, jag hatar det mesta ämnerna. Men sista året borde man palla tycker jag. Men faktiskt är praktiken ganska värdelös.. Samma sak hela tiden, larma kläder och hänga på galjar? Vafan de kan väl vilken unge som helst. Och det blir långa dagar så hinner inte ens äta när jag kommer hem för blir stressad av allt. Menmen, bara ett jävla år kvar ( ursäkta svordomen men den var skön att säga ) men mina flickor tycker jag om och dem är bra att ha!

Igår var det även en speciell dag! Min syster fyllde 19 år och jag 10 månader med min emil, underbart kär! <3
Så det bjöds på tårta och massa kakor och kaffe, jag trivdes må ni tro!

Men idag på min underbara ledigadag har jag tillbringat hos min kära mormor! Vi kollade på toon-disney och drack kaffe och åt wienebröd. Mer än mysigt! Hon är världens bästa min gumma! <3
Och nu har jag precis ätit och skall inom snarast höra av mig till jossan för vi ska förberede kvällens mys! De innebär godis, chips, läsk PLUS film efter kvällens träning (: det blir mys.
And imorgon är det friday! Det blir kanske partajj? Emils lag har lagfest så det visar sig hur den kvällen blir x) hoppas även på att få busa med min saknade mickis! :)

Benen på ryggen så kör vi!
HEJS!

vfjwhgfe

Lite dåligt med tid att sitta vid datorn på några dagar nu!
I onsdags och torsdags kom ja hem tio båda kvällarna för jobbade, gick finfint (:
Sen har jag vart helt slut och inte orkat riktigt..
Men nu så! :p
Tack snällaste Sara också!

Helgen har vart bra som vanligt (: min emil är bäst! Även match idag mot tierp, spännande var det alltså! (:
Imorgon och på tisdag blir det också jobba så kommer inte ha tid.. Sen studiedagar på torsdag och fredag, underbart! :)
Praktik är skönt att missa för de är typ helt värdelöst alltså, skolan är grymt värdelös nu. Jag orkar inte..

Förlåt mig de blev ett riktigt tråkigt inlägg men jag är helt slut och väntar på att emil ska komma hem sen. De vann idag och gick upp en division och nu dricker alla öl tillsammas såhär på en söndag? Men GRATTIS på er! :D

PUSS!


Helg är bra

Helgen är över och jag hatar det. Nya tag till en ny vecka..

Ihelgen blev det lite partajj i fredags (: trevligt! Lördagen hann jag och hjärtat med stan också, fick bli en klänning och en sjal för mig, mycket nöjd. Och emil hittade en skit snygg jacka på carlings (: även en läcker halsduk och tröjor! Härligthärligt! Sen var de ganska lugnt i lördags och matchdax för båda i söndags. Sen titta vi på filmen Arn tillsammans, ja jag är lite efter och kollade på den första nu. Den var ritkigt bra! Men helt kass slut! Lär se den andra filmen nu, men hört att den ska vara sämre.. Men så nyfiken hur det blev! Hah, nörd-mia!

Nog om det, skola i dag också. Känns verkligen helt värdelöst, hur mycket som helst helt plötsligt. Jag hatar det, min hjärna hänger inte riktigt med nu. Men bara bita i det sura äpplet vill säga.
Och imorgon skall jag färga och klippa håret (: Vet inte hur än, sugen på mörkt såklart med även lite slingor.. Det visar sig!

Nu vill jag bara spy på naturkunskapsboken...

Jag är helt slut som artist!

Jaaa, jag är verkligen helt helt slut!

Idag var de också praktik som stog på listan!  Har haft fullt upp hela dagen, vagn efter vagn kom med massa jackor, all sorts kläder och väntar m.m. Visst är de jätte bra att ha saker och göra så tiden går lite fortare.. Men min rygg gör skit ont och jag har fortfarande fruktansvärt ont i mina fossingar : p de är ltie drygt.. Och långa dagar med. Det tar lite faktiskt. Men nu är jag lite negativ igen men de är halv roligt bara. Visst de är verkligen jätte snälla men de blir lite långa dagar och allt. Busa i skolan men brudarna är lite roligare faktiskt! Menmen, nu är det heeelg som man har framför sig kan man säga (:

Helgen är här för mig nudå, ruskigt skönt! (: har bara bild imorgon och fixar de hemma eller nåt : p
Och den här helgen ser ut att bli ganska lugn.. Åka in till stan med hjärtat kanske? (: Och sugen på att hälsa på lilla Felix också! Sen eventuellt match på söndag.. Om jag känner mig i form vill säga!

Och juste! Gjorde värsta bra köpet idag må ni tro!
Såhär, ja slutade för dagen och var helt trött och kände för att köpa choklad. Så gick till pressbyrån och köpte 3 för 25 kronor, de var alltså marabou choklader. Jag blev hel nöjd för de var skitgott! Har även en kvar som ja tänkte lyxa med imorgonbitti typ! Mumsfilibabba!

Nog om det, nu funderar jag på att nästan sova..
Ta min medicin och njuta av att bara få sova imorgon!
: D


Vem vill inte tillbaka ut till stockholmsskärgård med massa sol & mys? (:


 


Hejja

Sitter och kollar på fotboll, sverige - ungern och blir frustrerad av att sverige inte gör mål? Hallå ni måste tagga till nu fan! Aja, jag hoppas de vinner idag så jag kan vara glad eller nåt.

Idag är det onsdag och var alltså praktik idag och även imorgon. Långa dagar och man blir helt slut när man kommer hem halv sju. Man hinner inte göra mycket alls.. Men ibland är livet lite jobbigare.
Och tanke på jobb så ringde Emils syster och frågade om ja vill jobba fyra kvällar näst nästa vecka och sitta vid en dator och grejja inne i stan. Det borde jag ju klara av : p thii.. Men lite mer pengar kan behövas nu i höst. Många som fyller!
Hoppas de är bra (:

Nej men nu ska jag busa med min buse!
PUSS! <3


Pisspiss

Som ni ser nu har jag en vanlig blogg design men det skulle inte riktigt vara meningen..
Började kika runt ltie igår och sådär och det slutade även med att jag råka trycka " välj stilmall" vilket inte skulle vara meningen och inte har jag orkat försökt någonting.. Så jag får ha en tråkig tillsvidare. Tänkte om Sara hade tråkigt någondag sen i regnet (a)

Men iallafall, sjukan idag.. Mina luftrör är inte alls bra och min astma är inblandad. Så nu är det två doser jag ska ta dagligen och återbesök i november. Hoppas ja blir frisk nu och kan träna som förr! Över 1 år har det hållt på nu, men nu ni! Nu ska jag bli frisk och inte må piss! : )

Men nu ska jag krypa ner bredvid min älskling!
tack för att du finns, behöver verkligen det nu efter allt!
Jag älskar dig! <3


ordet less passar in som rubrik

jag har så sjukt ont i min hals & jag kan inte äta eller dricka normalt. det är verkligen pain!
min dag iskolan idag kändes bara jobbig & ingenting gick för mig. så därför är jag inte alls på humör idag. kunde inte sova i natt heller för att jag hostade som en skitkorv! tyckte synd om emil som fick sova bredvid mig och min mamma som låg rummet brevid. sorry mig!
så imorgon kanske det får bli sjukhuset, nu är jag less på att vara sjuk hela tiden!
nej men ursch vad jag bara klagar och fick mig ett tråkigt inlägg.. men det är så jag känner mig nu. helt jäkla blä.
ingen träning på länge heller, panik i kroppen.

tack för mig.

Studentmössor!

Världens segaste person just nu är nog jag.. Att uppdatera denna sak har gått riktigt dåligt nu alltså!
Men kanske kommer igång, vem vet :p

Förövrigt är jag ganska less för att min förkylning aldrig ger sig, nu har den gått & blivit värre. Förkylningen älskar mig! Men har vart en ganska skön vecka, i måndags & tisdag var det skola (: sen onsdag praktik på stadium som vanligt. Men igår blev det ingen praktik. Åkte till skolan & provade studentmössor! Och det var riktigt kul! Det kommer bli så läckert (:
Och idag hade jag bara bild & jag kände mig inte riktigt sugen på att pallra mig till skolan så tog en ledigdag även idag. Hel skönt må ni tro!

Och idag är det fredaaaaag, egentligen match imorgon men inte kunnit träna hela veckan & lär inte orka med match imorgon men min hals & mitt huvud. Så får se vad ja orkar hitta på ikväll (: ska iväg till karlholm iallafall!
Party lär det bli i helgis iallafall! (y) hoppas på kräftis men vi får se : )

Och jag är jätte sugen på chips, det är bland det godaste!
Och du fisilifis, ja säger ett ord.. INDIAN!


RSS 2.0