sjfiueqgfqergbt

åh jag är alldesles för trött för att vara vaken idag helt enkelt.
sov piss dåligt inatt, är glad om de blev 2,5 timme. sen upp sex för att jobba till halv fyra. mådde som en jag vet inte vad,
sen direkt till barngympan, hade avslutning där för denna termin. så slutade med fika och lite gott.
fick även en chokladask av barnen, ej mig emot! gulligt :)
sen hem och äta, emil åkte iväg och jobba igen.. ja la in bilder sen helgen, fick mig många skratt och moa och sanna kom över och kolla med.
annars har jag mått dåligt heladagen, att jag orkade jobba är knasigt. imorse mådde jag absolut inte okej. men ju mer tiden gick så blev det bättre.. men nu är jag helt slut och det lockar inte att klockan står på 06.25 och jobba i 9,5 timme imorgon. men det är bara att hålla i och tacka för det man får.. men jag orkar inte med att bli sjuk nu. håll tummarna att det vänder annars blir det sjukt jobbigt imorgon.

nej, nu måste jag verkligen försöka sova.. utan emil! :( men han kommer väl om någon timme eller två.

bjuder på heliumballongbilden, mer finns på facebook och vissa bilder är förbjuda att se och de tackar vi för, hahaha.


första advent!

helgen är snart passerad och det är första advent! mys :)

ja som sagt var det moas födelsedag igår, vi träffades tidigt på morgonen, åt lite pastasallad som frukost. tog oss en liten cider. sen begav vi oss mot tierp för att sedan ta tåget till uppsala. och fem minuter innan vi lämnade karlholm råkade lina försäga säg x) hahaha. vi alla hade vart så nära senaste dagarna. men det gjorde inge, moa var pepp. så vi tog oss från uppsala och åkte buss till eckerö båten där det var fullfart i fyra timmar. folk lär trott vi var dum i huvet. men vi var lite galna och hade förjäkla skoj! sjöng oss hesa och vi hade även en varsinn stor helium balong fastknyten runt armen så vi inte tappa bort varandra. slutade med att några small, vi gav några till barn och såklart var vi tvugna att blåsa in helium i munnen. fram med kameran och filmade, haha. det var kul.  och slutade bussresan hem med att carro hånglade med busschaffören, HAHAHAHA!! så jävla kul. han var as shysst! körde oss till MCdonals med vafan.
men helt slut när vi kom hem vid halv tolv så jag banga och gick hem och sov. det tackar jag för idag! :)
är mest trött, men de får man vara.
har även hunnit med 80års firande idag, emils farmor fyllde. så vart i gävle heladagen. passade även på att köpa julklappar till syster och lillebror! så storebror kvar nu bara, men tror jag vet vad jag ska köpa. sen något litet till mamma och pappa med. måste ringa och höra med storebror vad han hade köpt hitills..


nu ska jag fortsätta mysa i soffan med älskling.
chips, dipp och el clasico. kvällen är såå räddad!
imorgon måste jag upp vid sex, ska jobba. så bra :) blir tidig kväll, vilket jag behöver.

natalie, alltid i mina tankar! <33

27/11

nu känner jag att jag måste börja ta tag i dennadag!
har varit riktigt slapp imorse, vaknade efter nio. sen låg jag var i sängen och slappade med datorn, men nu har jag beflyttat mig ner till soffan, bra ;)
men jag hade tänkt äta frukost nu, sen fixa julstjärnor på övervåningen om ja klarar det själv. jag menar, ja kan lyckas med allt. men det visar sig. sen måste ja prova lite kläder inför morgondagen med.
när carro slutar jobba vid två ska vi fara oss in till staden, fixa det sista inför imorgon för att moa fyller 18! det blir spännande. det kan sluta hur som helst. hon vet absolut ingenting förutom att hon ska vara klar halv nio uppe hos carro imorgonbitti. sen rimmade vi ihop oss en lapp, så vi fick in alla saker hon skulle ha med sig, som består av en limefrukt, en meter snöre, 10 st muttrar och en visselpipa. hon kommer ha använing av allt. men kan inte skriva vad vi ska göra, jag vet inte om hon kanske kollar in mitt inlägg ikväll typ, de vore lite tråkigt! haha, kul kommer de bli. peppilipepppepp är jag iallafall.

sen är jag lite glad för emil sa att han ville åka in till stan efter han jobbat och köpa xbox 360 med lips! dåå blir jag så jätte glad i magen ska ni veta! :))

jag älskar dig, du är bäst!


vackraste.

det går inte att besrkiva hur det känns utan dig..
saknaden är så stor och gör så jävla ont.
önskar du kunde vara med oss här i verkligheten.
jag förstår inte hur orättvis den här världen är.
varför just du? finaste lilla smula..

glömmer aldrig alla minnen,
bilden från sommaren 07, de var så sjukt kul. men allt med dig var bäst, att få vara din vän var det bästa. du har alltid varit en ängel på så många sätt.  vi höll i hop, humle & dumle som du själv sa.
alltid i mitt hjärta! älskade du..




wie

har turen med mig, blir jobb idag med! :))

25/11

är riktigt trött efter dennadag.
jobbade hela dagen, sen hem och kasta i mig lite korv med bröd, och jag förstår inte hur en enkel matgrej kan vara så förbaskad god. tokigt.
sen gick jag upp till carro, skrev ihop ett litet brev till moa ;) så bra!
sen hade jag träning med brudarna, och hej&hå vad det kändes idag. men riktigt skönt efteråt, så det skall vara. kul är det :) men foten är bara dum. måste nog försöka gå till sjukgymnasten igen och få nya övningar som min tränare sa idag.. mjaa, får visa sig. skulle vara bäst tror jag!

nej, trött var jag.. och hörde nyss att bilen kom hem, alltså är mitt hjäta på ingång. <3
godnatt och jag ska soova imorgon, eller ah.. försöka.

<33

24/11-07 - 24/11-09
tiden med dig har vart underbar på alla sätt och vis, jag är så lycklig som har dig. du är mitt allt min älskling :)


idag jobbade jag som sagt, fick även jobba över, blev lite stökigt, bra nog..
så slutade vid sex tiden.. var en jobbig dag ändå. men bara samla nya krafter för imorgon blir det jobb från halv nio till fem, så stänger fritids då med. men brukar gå fint :) sen vet jag även att jag ska jobba på måndag mellan sju och halv fyra. så skönt! lönen nästa månad kommer kännas fint, perfekt in i det minsta detalj! sen får vi se hur slutet av veckan blir, man vet som sagt aldrig hur det blir. blir stan och fixa de sista åt moa på fredag eftermiddag med carro iallafall, busigt.

när ja kom hem från jobbet gjorde emil mysmiddag med ett litet glas vin, och även mysiga ljus. spelar roll om det är tisdag, vi har faktiskt två år :) det blir man gör det till heltenkelt. får bli mys inne i stan en helg sen. fast, borta bra men hemma bäst slår ju allt ändå.

men nu ska vi mysa vidare i soffan..


ner som en pannkaka sen upp som en våffla, eh..

ja den här dagen blev lite upp och ner, eller ja.. den började neråt.
jag vaknade tidigt imorse och mådde illa som bara den, och ja.. in på toa en snabbis och fick ur mig lite äckelpäckel. tyckte synd om mig själv, väckte emil så han kunde hämta in hink och vatten till mig. gullis. sen somnade jag om.. sen när jag vaknade mådde jag tydligen hur bra som helst och jobbade mellan halv ett och halv fem. men vågade inte riktigt vara med på barngympan, för visste inte hur ja skulle må efter jobbet. dumt att chansa tänkte jag. men nu mår ja helt okej faktiskt. skumt..
så imorgon blir det mera jobb, kvart över sju till kvart över två sen halv fyra till fem och stänger då. kanonbra känner jag. till jul behöver man pengar, så är det bara. och speciellt till den 19e december, de kommer bli awesome! ;) och moas födelsedag på lördag, härligt! sen hinner ja fylla år den 12e med, tååårta och fika. men tråkig ålder, men vad gjorde de då? får ju fika!

idag kom julstjärnorna till köket upp.. oups. jag kunde verkligen inte hålla mig :) mysilimys. druckigt lite glögg med. så nu ligger ja i soffan i min ensamhet med tända ljus och försöker känna ett lugn och lite harmoni. nej ja skämta, haha. men tända ljus har jag iallafall! emil extra jobbar ikväll så han är hemma i natt. och ja ska somna själv, blä vad tråkigt. men ja är lite fjantig också. men ensamhet är tråkigt för de är tyst. jag har ingen att prata med, jag som älskar att prata. hihi! men får väl ringa emil lite då och då och dryga lite med han :)
nu känner jag mig hungrig också, ja åt ju mycket sist! jaja, en liten kvällsfika får jag ta minsann. sen ska jag bädda ner mig i soffan och somna in till tvn. vågar inte sova uppe själv. ni ser, jag är verkligen fjantig. men ärsch, de är väl inge fel med det!

imorgon har vi 2 år av kärlek!
det går inte att beskriva med ord hur lycklig jag är med dig :)
du är världens finaste och världens bästaste.
spelar ingen roll om jag skulle skriva här hur mycket jag älskar dig och hur mycket du betyder, det finns inte ord som räcker till. du är helt underbar på alla sätt mitt hjärta. och det vet du :)




emil & mia! <3


inte allt för svårt?

söndagskväll.
dagen  har vart mer än bra! :)
kom iväg skapligt in till valbo, och att gå på ikea med presentkort var det lättaste jag gjort, inte alltför svårt att göra av med det om man säger så. men så kul! ikea är bästigast.
sen var vi in på köpcentrummet med och köpte b la julstjärnor till köket och julklappar till felixen och casper. jag smälter när jag ska handla till dem.. allt är så gulligt!!
sen gick vi även in på mediamarket. emil tittade på x box 360 som han är lite sugen på. putte hade köpt det och även lips som är precis som singstar fast tydligen bättre. så som det ser ut nu så kanske det blir det till nästa lön sa emil. wiihooo, vad kul! inte för att jag sjunger när ja är nykter, haha. men får väl ha en vinkväll med brudarna dårå ;) 
hemvägen stannade vi till hos elin och pelle, pussa på pojkarna och fikade. beställde även mat som vi åt där med, mys. vi köpte ett vitrinskåp som de ville ha från ikea, så passa ju utmärkt att vi handla de idag när vi ändå skulle förbi.

nu sitter jag i soffan och myser med hjärtat. har hållt på och donat en massa sen vi kom hem, plockat upp nästan allt. och även börjat julpynta lite, thii. jag kunde inte låta bli när allt var framme! men tänkte försöka fortsätta i slutet av veckan om ja kan vänta tills dess, men det är så förbaskat mysigt ju! vill ha mysig snö och mysig jul nu.
grr grr :) juste, hann även me att damma lite. jag som knappt märker att de är dammigt, man behöver ju inte kolla så noga liksom, hahaha. jaja, det syndes liiite nu tyckte jag. så det var nog lika bra! ;p

nej, nu ska vi snart bege oss upp mot sängen och försöka sova, man vet aldrig vad morgondagen har att erbjuda!
godkväll!

älskar dig emil!

favortikillarna!


SOL

vilken härlig dag och mysig dag! solen gör verkligen så mycket!! :)

idag började jag och emil dagen med lite sovmorgon, mys!
sen åkte vi till hans föräldrar. jag och svärmor tittade igenom massa julpynt som vi kunde ta hem, så nu blev det en helkartong. fick även två fat, ett litet och ett stort som jag redan har hunnit pynta upp för fick massa ljus och dekrationstenar med. tack så mycket! :)
sen håller emil på med massa ved nu, han är så duktig så.
jag ska snart ner till konsum och sälja bingolotter med emmsan, tur vi är två så det inte blir långtråkigt.
sen ska jag och emil hem till mamma och pappa ikväll på middag och även sova kvar, mysilimysmys! <3
och imorgon ska vi in till valbo och julhandla! :D han har massa presentkort som går ut sista december, så bara shoppa på. blir nog inge problem ;) finns ju inge mysigare :) meh han kommer väl få nippran på mig, hihi oups.
snart får man börja julpynta och ja allt.. åh, bara älskar´t!
och snart fyller jag år med, fasiken vad detta år gått fort.

allt börjar bli så mysigt den här tiden... :)
jag bara älskar julen!

godkväll!

igår blev det en fullspäckad dag!
jobbade heladagen, sen träning. så härligt med träning igen :) lite tråkigt med foten bara.. jaja, det blir väl bra snart hoppas jag.
deckade på soffan när jag kom hem som alltid när emil  dubbeljobbar om dagarna och är hemma vid natten. han som borde vila hemma.. men killar kan inte inse att de mår dåligt egentligen. menmen..

idag har jag jobbat heladagen också, kanon det! sen åkte jag in med emil och svärfar in till stan och kikade på bil. vi har lånat hem en citroen c4. riktigt skön att köra. men inte så stor som emil tänkt att han vill ha. fast sjävklart duger den åt oss två :p men ja, bra att provköra lite med. lite läskigt att hastighetesmätaren är digital och den sitter inte ovanför ratten, den sitter i mitten. knasigt!!
men det visar sig. vi får kika runt lite mera :) kul!

jaja, nu börjar emil tappa tålamodet att vänta på mig! han ska köra iväg mig till mickis för jag ska slagga där och köra in henne till stan imorgon med deras goffe! mohihi.

heeeelg.



den här fast i svart har vi hemma nu.. men mjaa, får se då hur vi tycker.

17 november

ja, som sagt så kom självaste michaela till mig igår kväll. hon satt vid datan och läste på teori och sjukt bra gick det för henne idag när hon skrev. härligt jobbat stumpan!!
så jag körde in henne och hon var nervös så de hette duga. men det var jag med, för att jag ville att hon skulle klara det. körde även hem henne och hon var lugnare och man kunde få kontakt igen. hahaha.
bara uppkörning kvar nu vännen, det fixar du!

kvällen har jag tillbringat hos elin med emil och svärmor. blev lite fika och massa prat. myste med grabbarna också. så nu har vi kommit hem till soffan och ska börja smaska på varma mackor. mumsfilibabba i magen :)

imorgon kommer zarro förbi, så ska vi åka och tända ljus hos natalie. våran finaste!
sen blir det lite jobb imorgon med, härligt.
och kvällen blir det träning, som jag längtar!!

nu blir det mys..

17 november

ja, som sagt så kom självaste michaela till mig igår kväll. hon satt vid datan och läste på teori och sjukt bra gick det för henne idag när hon skrev. härligt jobbat stumpan!!
så jag körde in henne och hon var nervös så de hette duga. men det var jag med, för att jag ville att hon skulle klara det. körde även hem henne och hon var lugnare och man kunde få kontakt igen. hahaha.
bara uppkörning kvar nu vännen, det fixar du!

kvällen har jag tillbringat hos elin med emil och svärmor. blev lite fika och massa prat. myste med grabbarna också. så nu har vi kommit hem till soffan och ska börja smaska på varma mackor. mumsfilibabba i magen :)

imorgon kommer zarro förbi, så ska vi åka och tända ljus hos natalie. våran finaste!
sen blir det lite jobb imorgon med, härligt.
och kvällen blir det träning, som jag längtar!!

nu blir det mys..

min ängel, min finaste ängel! <3

nu är det två månader sen natalie.. det går inte att beskriva hur stor saknaden är och hur ont det gör inom mig. att veta att jag aldrig mer kommer få träffa dig, få mer minnen tillsammans med dig, prata gammla minnen med dig. du kommer alltid vara den finaste. tjejen med den härliga skratten och de varma kramarna som bara du kunde ge. föralltid dig i mitt hjärta, jag glömmer dig aldrig min lilla ängel! <3

---------------

ja det sägs att det finns folk till allt, men det finns verkligen gubbar till allt.
emil skulle ju köpa en ny bil som vi skulle hämta imorgon eller på onsdag. sen när emils pappa ringer och hör om när vi ska träffas och vart så har han tydligen ändrat sig och ska inte sälja bilen? kunde inte fått ut de lite tidigare. dumma gubbe, du är konstig! men blir till att kika på en ny.. lite inne på en opel insignia nu kanske. den är rätt nice! :) men får se hur det blir. kanske kommer till en snällare gubbe då, tss..
jaja, de är ju inte hela världen.

annars idag så är det min emils födelsedag. hela 21 år stor :) grattis på dig mitt hjärta. men det kunde börjat bättre. redan i torsdag börja han känna att han fick så ont i magen, så har de hållt i hela helgen och han har kännt sig konstig. så tyckte han det var precis lika symtom som när han hade magkatarr sist, vilket inte var så länge sen ändå. men vi bestämde oss för att han skulle vara hemma från jobbet idag och jag körde ner han till sjukan, fick ut medecin och åkte hem igen. sen har han leget på soffan. stackarn. men jag köpte lite godis och en trisslott till honom. och även en färdig tårta, haha. men den var god, de som räknas! :) vi firade ju han förra helgen satt :) men hoppas han blir bättre snart. man blir ju orolig..

snart kommer iallafall michaela till mig! :)) hon ska slagga över här, och så ska jag köra in henne till stan imorgon. ska vara ett extra stöd ;) blir nog skitbra! tur att jag kan ta emils bil med, ragga lite. hihi!




världens finaste emil och världens bästa elin som även hon fyller redan imorgon :) grattis på er mina fina! <3




söndagsmorgon

vad gör jag ens uppe egentligen? skulle kunna sova och ligga i sängen hela morgonen.
men jag skyller på att det är lite spännande med alla militärer som är här i karlholm idag! :)
sanna upptäckte att det var några militär bilar vid grusplan som ligger nära vårt hus, man blev nästan lite rädd, hihi.

igår anordande jag emma och mickis en liten lagfest, tacos, och lekar och lite spel. en trevlig kväll med gänget, kul! kusinvitamin fick äran att sova här på soffan, men hon har inte klagat än. så det dög väl fint.
min mage börjar kurra med, så blir nog till att koka något ägg och äta sig en rejäl frukost.
sen funderar jag på om vi ska åka till tierp och ta en fika hos storebror och malin :)
och sen hem till söderfors och kolla på lillebrors match. allt beror på hur emil mår. inte riktigt topp 10 denna helg, min lilla sjukling. men han behöver ju inte köra ;) hihi det känns så kontigt.

igår hade jag fått hem blombud också med super fina blommor frånn mammsen och pappsen för att jag klarade körkoret, gulligt! juste, var in till valbo igår och köpte en bärbar, äntligen! soft i soffan hela dagarna nu då, hahaha! men den känns bra och skön! nöjdis.
så bjuder på en bild sen igår med mig emil och sanna. otroligt vackert!



K Ö R K O R T

fredagen den 13e idag och världens bästa dag för jag har tagit mitt efterlängtade KÖRKORT! :D
åh så glad! skrev förra fredagen och klarade det och körde upp idag, wie!
lilla mig i en bil.. mja, det känns lite finurligt! hihi :)

min natalie var med min sida idag, det tror jag verkligen! :)
jag saknar dig så himla mycket. all tid med dig var underbar min ängel! <3

tar samma bild som carro för att hon klara det i måndags!! :)
vad jobbigt att jag har 3 carrosár jag skriver om ibland, hihi!


<3

jag älskar dig så otroligt mycket,
du är mitt allt hjärtat! <3



F O T B O L L

tänkte att jag hinner dra ett snabbt inlägg innan jag lägger ner mig i soffan med te framför tvn resten av kvällen!

kom precis hem från fotbollsträningen och det var förjävla roligt! det känns så himla kul att vara tillbaka efter att jag missat hela höstsäsongen. det gick rätt bra faktiskt, eller ja.. foten kändes absolut. men var med på i stort sätt allt. förutom riktiga närkamper och skott så.. men det kommer det också. jag ska kämpa mig frisk i foten, så är det bara ! :) åh jag är glad för att jag äntligen har fått träna! ni anar inte :)

nu ska jag softa i soffan.. som bara den! :)
fast helt värdelöst att vara själv. buu..
men emil väcker mig alltid med en puss när han kommer hem, då hinner jag se han en stund innan vi somnar! min söte :) jag älskar dig.


tionde november

ännu en dag har i stort sätt gått och jag har tillbringat den med elin och pojkarna.
aldrig dumt de inte! :) förjäkla bra att hon är mamma ledig, hihi!

idag när jag kom hem skulle jag även försöka mig på lasange, som elin även skulle göra idag. och hon förklarade lite lätt innan jag åkte hem. men det var inte så lätt som det lät, haha! eller ja, jag råkade ha för lite köttfärs på slutet så det blev liksom aldrig riktigt mjukt på de övre lasange plattorna för det fattades. men emil åt och tyckte de smakade precis som vanligt, tur tänkte jag, för han älskar lasange. jag åt mest sallad och hårdmacka. jag kände mig lite missnöjd och då var det liksom inte lika roligt att äta, haha. jag är så muppig. men nu har jag iallafall försökt, och vet hur jag ska göra till nästa gång! ;) var ett stort steg för mig! heja heja! de tar sig gott folk! eller ja..

snart ska carro hämta upp mig sen vidare till sanna, ska planera lite inför moe´s födelsedag. busigt :)
ska försöka att inte komma hem så sent. älskling och hans pappa ska hålla på nere i källan ikväll, äntligen! hoppas de hinner långt så vi kan koppla in tvättmaskinen!!
hoppas kvällen slutar med mys i soffan! :)

och mitt headset har vart borta i flera veckor nu! och jag vill ju ha det :(
och min sjal försvann för några månader sedan, även min kofta.
hur lyckas man egentligen? men är ju mig vi pratar om..

och ett stort grattis till min vän caroline jansson för körkortet! nu är jag stolt över dig :)
och en stor saknad efter våran ängel natalie.. vi saknar dig! <3



måndagen den nionde november

imorse vaknade jag vid sju tiden av att dagis ringde och hörde om jag kunde jobba mellan halv nio och fyra. bara tacka och ta emot! :) dagen kunde börjat bättre, fick en unge som spydde över hela mig. och jag som är så extremt känslig för lukter. eller ja, vem är inte det när man får en spya på sig? men tur jag bor nära så jag kunde gå hem och byta om :p menmen. sånt som händer? hahaha.
sen blev det direkt till barn gympa och stressa. men det gick.

när jag kom hem var maten klar, otroligt skönt! slängde i mig den lite snabbt sen körde hjärtat mig till elin och pojkarna. så nu sitter vi och myser i soffan. imorgon blir det stan en liten snabbis med :)
felix var iallafall bäst i helgen! hahaha. " felix, var har du i munnen?" " gooodis säger felix. " men vadå för godis?" så svarar felix snobuse. allt lät så otroligt sött och jag skratta så jag vek mig. han är för söt mitt lilla charmtroll :)

nej, nu ska jag fortsätta kolla tv!
godkväll!

farsdag!

idag är det farsdag och jag älskar min pappa! :)

helgen är över igen, eller nej faktiskt inte än. söndagskvällen är kvar och den brukar oftast vara mysig!
ifredags blev det glada bullar, så jag var glad hela dagen, wie!
var även hos elin och var lite barnvakt när hon bakade tårta. sen skjusa hon hem mig för hon skulle också till karlholm. blev till att stor städa hela huset till kalaset, och sen godmat och idolmys. lugn och härlig kväll :)
somnade på soffan som alltid, sen tog vi oss upp till sängen som två zombies, men det var en hård städdag, tss..
lördagen var vi uppe efter sju, vi skulle åka till tönnebro med emils pappa och farbror som kan allt om bilar och tur är väl det :) emil har spanat in en bil, opel vectra eller hur fasiken det stavas? elin och pelle har precis köpt en också, fast den emil ska köpa är det tonade rutor och mörk mörk brun klädsel. riktigt fina bilar :) stora med. så jag undrade om emil hade tänk skaffa tre ungar. haha. nej men den är jäkligt skön, automat och går väldigt billigt. kalas bra! :) och extra bra att det blir som en företagsbil, så allt blir billigare att ha den.

mot eftermiddag kom det massa släktingar till emil på deras kalas, även mammsen pappsen och lillebror kom. och mormor och lasse. det var kul! och extra kul att lillbrorsan kom! men det jobbiga är att han inte är så liten längre.. vart tar tiden vägen?! min lilla plutt!
kvällen slutade att elin pelle med barnen och svärmor och svärfar stannade kvar till sen kväll. myste framför tvn och drack gott. tände även i öppna spisen för första gången, och vilken mysfaktor! åhh :)

började denna morgon med att göra frukost vid vardagsrummet med tända ljus och vara lite kärleksfull, haha. nej men det var mysigt att vi hann äta det tillsammans. jag vaknade och jag var så täppt i näsan och kunde inte somna om, då tog jag mig i kragen och gjorde det lite mysigt för att jag är så kär i min pöjk och han hade samlig halv elva!
så nu är emil på match iallafall, borta match i ockelbo. han är väl hemma efter halv fem kanske? nollkoll. men tänkte iallafall göra ordning kebab i bröd till kvällen, mumsfilibabba!

avslutar med lite bilder, ni hittar resten på facebook inom kort! :)

halloween

- min emil som är en konstig snubbe och jag lite brottslig.




- jag innan blåtiran och moa som var den snyggaste kissemissen! :)




- lina och carro :)










5 november

nu har dagarna skuttat fram lite för fort igen. men de är väl bra antar jag :)

måndagskväll bjöds på en riktigt kul kväll. jag moa och sanna for upp till carro. fikade, busade, kollade tv. när sanna hade färgat sitt hår och var klar vid elva på kvällen kom vi på att vi skulle åka in till max. vi var sugna på smältost, och kan lova att det satt fint i kistan! hemma vid ett tiden på natten efter mycket skratt. längesen jag skrattade så mycket. folk lär trott vi var dum i huvudet, men vi var bara lite busiga.

tisdagen åkte jag hem till elin och umgicks. bakade lite muffins som blev as goda!
blev även kvar på middag så emil kom, gott!
kvällen tillbringade jag med emil, älskar när han väl är hemma! :)

sen blev det en onsdag och det blev elin igen, perfekt att hon är mamma ledig när jag är arbetslös!
vi åkte in till stan efter vi lämnade felix på dagis.
handlade present till henne, hihi. sen råkade jag även köpa två tröjor, två linnen, leggings, smink och örhängen. men jag kunde inte låta bli. jag får leva riktigt ordentlgit snålt nu. men det ska jag klara! ;)
kvällen slutade med att moa kikade förbi en stund, sen kom sanna och vi planerade lite. as bra blir det! nu är det bara invänta dagen helt enkelt! :)

snart måste jag äta frukost, hoppa in i duschen, kolla upp när ja ska ta bussen in till skutskär och möta upp mickis! :) sen ikväll ska jag in till stan och sova hos emma. det blir mys :) saknar henne!

nej fruskost var det.
och bjuder på en liten bild.


andra november

ny vecka har börjat och de är 2 november, och jag förstår fortfarande inte hur det kan vara november?!
jaja, jag är väl lite seg jag med.

gårdagen blev iallafall en toppen dag! :)
när emil kom hem från matchen som dom även vann mot serieledarna (!) så hade han värsta planen för dagen.
vi skulle först åka ut till ikea och inhandla lite braiga saker. sen mötte brynäs färjestad på kvällskvisten och han är en hejjare på färjestad. så det blev först en tur på valbo köpcentrum och köpte lite presenter, även en till emil! sen blev det ikea och sen tog vi oss en hamburgare och åkte vidare mot läkerol arenan. kanon mysig dag med min underbara :) synd att brynäs förlora, haha! men emil blev ju nöjd, så då blir jag också lite nöjd :)
kvällen slutade med film och mys i soffan. underbart!

nu har jag precis fixat ordning mig och fått i lite frukost imagen, men fy vad det inte är mysigt att äta frukost själv. det är verkligen as tråkigt. frukost är mysigt tycker jag, så länge man är mer än sig själv. hihi :)
dagis ringde och hörde om ja kunde jobba en liten tur mellan halv ett och fyra. bara tacka och ta emot och vara glad för den man får. sen blir det barngympa igen, kul! :)

nu ska jag fixa lite grejjer!
bilder bjuder jag på senare :)



1 november

jag måste bara börja påpeka om att det är 1 november? det var nyss augusti och jag hade gips på benet. vart har tiden tagit vägen egentligen? veckorna går som bara den och det har hänt så mycket.. och jag saknar natalie. hon älskar när det börjar gå mot juletid. julmys och allt. en tjej som älskade allt. himlens vackraste! tänker på dig hela tiden och min saknad gör så ont <3

nu är halloween helgen över iallafall, och den har varit bra! absolut :)
fredagen blev det fredagsmys, det var behövligt. myste med emil, tar vara på den tiden han är hemma. älskar dig.
sen lördagen badade jag med felix vid skolbadet. det var så kul! haha :) sötnosen var helt galen. stod och hackade tänder " badaa meeera" bästa felix.
sen blev det tacos här hemma, jag emil och moa. började små dricka lite. emil drog iväg till grabbarna och jag och moa började fixa oss. begick senare vidare till carro&lina som hade anornat förfest, väldigt kul :) spökligt. hihi.
sen vid elva drog vi ner till folkan och där rullade kvällen på. jag har bra vänner, så är det :) och extra kul att moa agnes carro och kajsa med kom in. ingenting är omöjligt ;)
natten avslutades med en pan pizza med hjärtat!

och efter tolv vaknade jag och inväntar emil, de är galna och hade en match som började 11 imorse. hela laget är bakfulla så det nog bara smäller om det. hahaha.

nej, magen kurrar!


RSS 2.0