fredagsmys

underbara fredagseftermiddagar, ingen ångest och har helg framför sig!
ikväll blir det att träffa carro här i karlholm, ska upp dit och dricka lite och bara ha det kul! med henne kan man inte annat en skatta åt allting, underbara människa! så får se hur denna kväll slutar, kan bli spännande.. : p
och hoppas wänge kommer hit ikväll med, hon gör en glad!

och imorgon verkar det bli fest, det blir nog kul! :)

nu ska jag kika runt lite,
puss så länge!

emil <3

torsdag

nu har jag helg! så himla skönt må ja säga (:
den här veckan har gått riktigt fort som alla andra gör nu förtiden.

igår var det karate träning på shemat, det låter jävligt kul att jag tränar de xD men det är fotbollslaget och det är faktiskt riktigt kul & framför allt jobbigt! men värt det, helt klart! (:
och idag var det fotbollsträning, den var riktigt kul & härligt. jag gillart!

och imorgon är det redan fredag dårå, och ihelgen ser de ut som lite partajj & umgås med härligt folk. så det blir nog kanon! och framför allt ser jag framimot att sova, vart ruggigt trött denna vecka. ändå har den vart lite halvslapp förutom pitt provet i naturkunskap, alltså förstår mig inte på struten.. ah ni fattar om ni går i min klass. menmen, det visar sig hur det gick!

nu ska jag krypa ner till sängs och mysa!
pussinuffsan! <3


onsdag

hejhopp!
dagen rullade på bra idag, är ju praktik denna dag. vi fortsatte att ringa runt till olika företag som vi gjorde förra veckan. fick in ett möta imorgon, bättre än inget! och precis den tiden ska jag till sjukhuset med.. så typiskt! men det där fixar mathilda ;) haha!
och idag är det alltså ondag och det innbär karate ännu engång, jag som fick bort min träningsverk i helgen kommer få en ny om några timma.. eh känns ju bra. men vafan, bara bita ihop det! skönt efteråt när man känner sig lite duttig såhär! :p

nej nu fick det bli en kortis inlägg, ska vara social mot min sjuke pöjk!
pusspåpankis!

<3


du gör mig alltid glad!

fisdag

den här dagen gick tyvär bussarna till skolan, drygt med andra ord.
natalie var shysst och väntade vid bussen på mig, så vi kunde gå armkrok som 70-åringar, men det var halt verkligen! höll väl på att dra på vurp minst 14 gånger iallafall, men det  bjuder vi på!
efter skolan åkte jag hem hit till emil, han åkte hem från jobbet och är sjuk. stakarn, så vi har ätit lite godis idag och sovit en massa. jag leker att jag är sjuk, det funkar fint! (:
min mys!

och juste, inte berättat så mycket om helgen heller.. men i fredags var det tjejfest hos jenny i söderfors! det var trevligt, inte alltför ofta man träffar dom sötfröná! sen på lördagen blev det heldag istan med emil och kvällen slutade med en bra film och mina älskade chips! toppen! och söndagen bara var, precis som den brukar! (:

nej nu ska jag försöka göra någon nytta...
typ lägga mig i sängen och kolla på tv!
adjöös.


vitt vitt vitt vitt

det kan man verkligen beskriva dagen med ord!
ja älskar snön egentligen, det gör jag verkligen. det är mysigt och hoppas det är mass snö på julafton, då blir det en riktigt känsla :)

men när de mer som storm är det bara obehagligt, och visst de som är riktigt bra med storm är att bussarna till skolan blir inställda! pepp pepp! vi gillar´t :) haha! så idag är det en riktigt skön dag! (:
ska snart försöka ta mig ut och gå upp till millan&carro här i karlholm, kommer inte hem på någe sätt idag så blir att nörda lite med flickorna! millan ska faktiskt bjuda mig på mat och det känns bra, jag kan som sagt inte laga mat och lär inte pröva på det idag heller!
på med jackan och ut och yra i yr vädret!

1 år med världens bästa emil idag också :)
allt med dig är helt underbart! <3

träningsverk, agda 85

den här dagen har varit bra och väldigt jobbigt lär jag medge!
det braiga är att jag vågade ringa runt till massa företag idag och babbla på lite, och de som känner mig så är jag den personen som älskar att prata, visst.. men när det gäller att ringa i telefon till okända så vänder det riktigt fort! men idag tog jag tag i mig själv och gjorde det! jag känner mig stark :p bra där!

och det jobbiga är att jag har haft världens mest värsta träningsverk idag sen karaten igår! helt sjult alltså, mina lår först då.. jag ha haft skit svårt att sätta mig ner på en vanlig stol eller bara gå i en trappa, haha det var jobbigt, tro mig! och mina armar då? mina överarmar och till ryggen, sån grym träningsverk så jag nästan skäms :D menmen, jag är ändå nöjd med mig själv! jag lever ju faktiskt trots gårdagen bravader :)
och idag var det också träning, men fotboll dårå! hur kul som helst lär jag säga! det var jobbigt också.. så nu kommer dn nya träningsverken imorgon säkert. men det är smällar man får ta helt enkelt! även kul att jag fick med carro också! (: wie!
men annars känner jag mig som agda 85..

och idag åt jag och tildus även middag med de två nördarna natalie&sofie, de kom och hämta oss! drog ner till brorsan och jag var duktig att ta en sallad och den var inge god alls må ja säga, så helt plötsligt blev det världelöst att äta... men jag åt massa bröd!

nu är jag hur trött som helst och skönt att de redan är fredag imorgon! och imorgon åker vi till stockholm på älvsjömässan och kikar runt.. de borde jag orka, iallafall att åka bussen! (:

nej nu ska jag krypa ner och kolla på stoooooooor tv! :D

min emil!

hejhå

karate träningen kan beskrivas med ett ord...

JOBBIGT!!


typ såhär söt var man... NOT! (:


onsdis

nu har jag precis ätit och ska snart bege mig mot gävle där det väntas karate med laget, det här kommer bara se sjukt roligt ut. världens ovikaste människa, fram med filmkameran och se glad ut typ!
thiii...

och emil är och ska köpa en tv nu, det var tydligen bra erbjudande på en 50 tummare han hade kollat in, så nu borde jag kunna se texten sen, hoppas vi : p

hejsilihejs!

tisdag

jag lär börja med att säga att helgen var riktigt rolig! emil fyllde 20 och kompisarna kom till oss på lördagen och åt smörgåstårta och fikade och vi förfestade tillsammans innan vi drog vidare ner till årsfesten! (: där var det riktigt godmat och hela kvällen/natten var så himla rolig. b la så fick emil en stor tavla med mig och han på, en närbild sen i somras när vi lipar på varandra typ, det gulliga var att vi fick den av sanna och putte, haha. ingen hade någonsin sätt bilden heller, det var roligt! så söt tanke bara (:
sen i söndags var det en ganska meningslös dag som det brukar såhär dagen efter, men vi gick lite gjort.. sov ut, åt kebab, åkte hem till mig och kollad på lillebrors bandy match, han var så duktig! (: sen hem och fika och sovning.

idag har det vart en bradag! eller ja skolan är som den är må ja säga.. men mina brudar är väl typ hur bra som helst. jag och hägglund hade även en fantastisk dag skulle man kunna säga! vårt nya språk och alla planer till den 20e december då vi drar ett stort gäng till eckerö med egen buss dessutom, de lär ju bra fantastiskt, också! längtar! (:

sen när skolan var slut blev det en mysig fika för mig och linda, den vännen har jag saknat! vi har alltid försökt träffas men nu blev det av! (: såklart hade vi hur myckte som helst att prata om så lär nog ta en fika snart igen! ; ) alltid lika trevligt med henne, och hoppas hon hänger med ut den 12e (: lindis!

nej nu ska jag nog runda av!

emil är världens bästa!

12 november

jag måste förstochfrämst börja med att säga att det är endast exakt 1 månad kvar tills lilla jag blir hela 18 år! såhär nära min 18-årsdag har jag aldrig varit! tro mig! :D det känns som jag börjar komma framåt i mitt liv, eller nåt! x)

ja annars så har det varit stressiga dagar och mitt i allt blir man sjuk. väldigt drygt med det fixade sig med allt iallafall :) homepartyt igår var så himla mysigt och trevligt! jätte fina smycken och vi fick jätte mycket sålt av våra produkter, kulkul! lär bir mer gånger, helt klart! (: och idag har vi hjälpt till 2:orn på handels som har haft modevisning, vi skjusa de framåtillbaka sjuttielvagånger ungefär.. men tillslut fick vi upp våra saker också! stressigtoch ingen dag med tid att äta heller. jag och mat ni vet, hah. nejdå, men nu är jag iallafall hemma! (:

imorgon är det träning också, ska bli kul att börja igång igen. hoppas förkylningen ger sig, men det tror jag väl inte. men jag kör på ändå, den försvinner ju aldrig ändå!
och till helgen blir det nog att kolla på älsklings hockeymatch och sen årsfesten i folkan på lördag med mat och fest! det blir nog kanonkul!

men nu skall jag ta mig en dusch, en fika och en tv stund innan sängen ropar på mig!
hade bra och ät banan.

och juste, igår fick emil alla presenter av mig (a) han fyller 20 på söndag! <3

tjingeling

nu har jag inte riktigt hängt med att sitta vid datorn!
ihelgen har det vart mycket med företaget vårat. i fredagskväll stod vi på öppen scen två timmar, sen på lördagssmorgon på öppethus i skolan, det gick hyffsat iallafall! :) sen åkte jag vidare till emil där det skulla kalas för att han snart fyller 20 och hans syster fyller samts hans fader. så det blev släkt med god smörgåstårta och fika! jag trivdes bra med andra ord (: sen åkte några hem och vi började små ferra lite mera, haha! emils syster är väl den härligaste! alltid lika skojjsigt! sen gick jag och emil upp till john som hade inflyttningsfest, trevligt folk och det blev en trevlig kväll vill säga! :) en bra helg och en väldigt tröttsam söndag, men det får man ta! helgen slutade med en hyrd film och en chips påse min emil! :)

och iveckan blir det ganska fullt upp också!
imorgon är det homeparty med företaget, blev inbjuden till ett smyckesparty i tierp, så det ska bli jätteroligt faktiskt! :) sen på onsdagkväll är det modeshow i skolan, så vi ska även stå där och sälja! :) och köp gärna biljetter dit!det blir en bra kväll! :)  sen torsdag träning!

och jag är mer förkyld än vanligt och jag känner mig inte alls på hugget, varför blir man inte förvånad längre?! jäkla tur att jag har fått en tid på sjukhuset igen den 27:e! doserna har inte hjälp alltför mycket, drygt.

nej nu var det en väldigt tråkig blogg märkte jag, jag ska rycka upp mig! :p

tjiiiiing.

tisdag

imorse fattade jag knappt vad jag gjorde när jag duschade, jag hade nog inte riktigt vaknat. hur trött får man vara egentligen. en dusch gör en inte ens pigg..

men annars så, redan tisdag och det innebär praktik resten av veckan! blir mycket att göra, planera in alla försäljningstillfällen vi ska på nu, men det blir bara kul! lite drygt att jag fått halsont nu också mitt i allt, men man vill helst inte slippa dagarna nu heller. får köra mycket på the med honung i, det är bra och gott! (:

annars var skoldagen idag ganska värdelös.. kändes som de inte var alls så mycket som man gjorde. men jag hade iallafall roligt, mina sjuka vänner gör allting så mycket lättare. hahaha, en klass för sig! :) och blir förmodligen att träffas igen nästa helg. blir mer planerat sen, toppis!

nej nu fick det bli ett kort inläggsgrejjs,
ska kila och kolla på brors bandyträning med pappsen!

Halloween helg!

den här helgen var mer än klockren! :)
ifredags var det bara en myskväll och ladda upp kväll till lördagen! så de blev en mysmiddag hos emil, sen långpromenad med emma och sen hem och basta med emil och äta gottigott! brakväll! <3
sen i lördags var vi i huset och grejja som vanligt, sen börja vi fixa oss!
jag blev en djävul och emil hade mask, peruk och djävulshorn? bra blandning och kan inte påstå att han var söt som han brukar :D haha!
vi gick vidare till lina som hade halloween/inflyttningsfest, det var riktigt trevligt och kul! hon är även grym på att sminka låtsas sår, så ja fick ett riktigt pannskott! hur fränt som helst! sen fortsatte vi alla mot folkan, de var 18 årsgräns med det hindrade inte mig! man lyckas alltid, tur var de  för kul vare :) för bra roligt hade vi det hela kvällen. träffa massa annat folk också som man inte allt för ofta träffar och klockrent att johanna var med, jag hade en riktig bra dans&cider kompis där inne! :D lyckad och rolig kväll gjorde söndagen väldigt seg, men värt var det! :) absolut!

så nu sitter jag här och min förkylning blev inte direkt värre från denna helg, de var ju hur kallt som helt och där gick man med sina strumpbyxor? men man lever engång, gäller att inte bry sig för mycket ibland :)

och höstlovet gick alldeles för fort! men hann träffa brudarna på middag ialf! :) och detta var även mitt absolut sista höstlov. knasigt!

nej nu ska jag bara vänta till sjukhuset börjar ikväll och invänta emil! <3

nu är det inte långt kvar..

RSS 2.0