26/5 UTLANDSRESA

tånaglarna är målade och benen är rakade; NU DRAR VI TILL RHODOS!! :D

hade så bra här hemma, för vi ska njuta varje sekund av våran semester med sand mellan tårna! ses nästa vecka!



rhodos stad
, here we come!

25/5 mina ögonstenar

idag gick jag upp tidigt och började damma och hann även dammsuga, sen kom elin med casper till karlholm och jag gjorde sällskap medans hon hade affärn. sen åkte vi hit till skutskär och hämtade upp felix. sen myst hela dagenlång!
sen sju tiden ikväll har jag vart barnvakt åt små prinsarna medan elin var iväg. men nu har pelle kommit hem och jag inväntar att emil ska komma hem från stan och hämta upp mig! :)

mina fina, älskade prinsar..
vad gjorde jag utan er?






men avslutar med en bild på bästaste elin, mig och mimmi! helmysig dag/helg i påskas i elin&pelles stuga.


24/5 snigel-kärlek

2,5 år med världens bästaste emil! han gör mig lyckligare än någonsin :)


23/5

sur förlust i fredags, varför ska vi förlora med ett mål hela tiden? det finns inge mer frustrerande. man skulle lika gärna kunna tagit poäng. aja, nya tag igen bara.. samma visa igen då? hahah.
efter matchen låg jag förstörd i soffan och kokade i kroppen. febern kom som en blixt rakt ner bah. typ iallafall. slocknade på soffan efter att kvällens film var slut. när jag väl tog mig upp till sängen kunde jag inte somna, bara svettades och hade ont i hela kroppen.
vaknar upp dagen efter och mår helt plötsligt bra? fattar ingenting. min kropp lär ju vara helt knasig.
men glad blev jag, för igår hade felix sitt 3 -årskalas! :) det ville jag såklart inte missa. var där hela dagen till sen kväll/natt. myste ute vid altan och drack vin när små pojkarna somnade. felix var helt utslagen på kvällen, gohjärtat.

idag har vi vart ut till ica maxi. kastade upp lillebror från sängen också, han drog en sleepover. jädra rännande på han här, haha. på maxi införskaffade vi oss massa solskyddsfaktor, annars lär ju jag gå under. bränd och röd är mig grej ni vet. sen lite annat smått och gott till resan. typ yatzy och kortspel. juste, även tre små bollar som vi kan kasta till varandra, haha. men är man på stranden så måste man få busa ibland, det blir man aldrig för gammal för :)
var hem till mor&far sen på middag, även mormor och lasse var där. mysigt värre.
fick ett par jeans shorts av mammsen, sen klippte jag av ett par jeans med. där tjänade jag en slant ja! finte!
sen efter några timmar skulle vi åka, och varför är det svårt att säga hejdå när man ska iväg längre? haha. alltså det känns alltid så mycket jobbigare när man kramar om dom, än när man kramar om dom och bara ska hem hit, till karlholm. fast det kanske handlar om lika många dagar. men är man i ett annat land har man ändå rätt att ha  mera hemlängtat en vanligt, hihi.

nej nu måste ja ta upp tvätten, sen sova. jobba i morgon, fast början halv två! :)
juste, har försökt packat kläder till rhodos nu ikväll. emil blev klar på 5 minuter och jag är fortfarande inte klar och det har gått timmar alltså. men beslutångest ni vet. jag blir tokig på mig själv! vet inte alls vad jag ska ha och väljer mellan olika kläder hela tiden. fast egentligen behöver man inte så mycket. men ändå är massa kläder framme?

ibland är det lite jobbigare att vara tjej...

21/5 mysigt?

igår blev det jobb, sen blev det ett dop med millan och moa, eller jaa.. jag bade bara tårna. tss.
hade ont i magen hela dagen, det var så varmt och allting.. fast jag ska inte klaga på värmen, men den var jobbig när man inte kände sig hundra. försökte äta lite, någon tugga.. heja. sen sova en timme, sen iväg och träna. slutade med att magen sa ifrån efter knappt 40 min. hem och sova mera och frös och svettades. fick även bli att springa till hinken engång.. inte okej!!

ikväll är det match som gäller, jag måste vara med, jag vill spela.
har kunnat äta idag, och druckit vatten. känns bara lite konstigt i magen, men den har ju vart rätt tom.
så nu har jag precis äti lite lunch och ska ta mig ut på en promenad får vi se vad kroppen säger! kanske bara vara nåt tillfälligt igår, därför måste ja äta en massa nu och kolla! (tänkte om ni ville veta hur mysig min gårkväll var, haha)
men tackar gudarna för att jag har vart dålig nu, en om det skulle vara nästa vecka när vi åker till rhodos!

annars då? rätt värdelöst.

men har världens finaste pojkvän som jag älskar så oändligt mycket.






19/5 felix!


grattis min finaste älskade bus-felix på din 3-årsdag! :)
på lördag blir det kalas med tårta och presenter. min guldklimp. älskar dig!



idag har det varit en sånhär gulddag igen!
började med att åka ut till wänge idag igen, 35 grader i pooolen och vi hade faktiskt sol också. hur härligt som helst :) solen var framme mesta dels under 3 timmar, skönt!
åt pastasallad och myste. även millan och carro var med ut! jag lekte även delfin i vattnet, det var kul!
när vi åkte hem åkte vi förbi moa, hennes katt hade fått små bebisar! när vi kom första gången hade en tittat ut till världen och precis när vi åkte kom den andre. sen nu ikväll när vi kom hade det kommit 5 st små kissemissar. såå söta! hihi.
har även kollat på fotboll, emil spelade. vinst blev det och det var en rulig matck. mathilda kom även och tittade, har inte träffat henne på evigheter! hon var så saknad, min smula.

nu ska jag mysa lite i soffan innan sängen kallar!


<3



18/ angelica wängelin

nu ska jag bara ta mig lite frukost i magen sedan fara ut till gunbo där det väntas en dag med finaste wänge! :)
27 grader i hennes pool, det är bara att köra!
ikväll blir det jobb också, vilken bra dag! :)




made it!!

vårruset avklarat, ajjamen!!
all fika efteråt satt som smäck i min mage, super mysigt att sitta ner tillsammans efteråt.
hela kvällen blev mysig. uppvärmningen var ju bra het alltså, och inte på tal om hela rundan.
tyvär startade vi i stort sätt sist, haha. men det gjorde inget, det var lika kul ändå.

nästa år ska vi satsa lite mera, nu när vi vet vad det går ut på!
lite häftigare kläder, lite snabbare ;) och lite snyggare!!
detta är nu en ny tradition, känns bra!

nu blir det en dusch, sen sova och invänta hjärtat som är ute och jobbar extra..
åh vad bra kväll jag haft! :)

17/5 ruuuun, ruuuuun

laddar inför vårruset ikväll med brudarna!!
efteråt får vi fikakorgen, det är ju liksom den man vill åt! helt klart! :)
snart kommer maria hit, sen hämtar lina upp oss och sedan möter vi mich, mohlén och johanna inne i stan. sen köör vi bah! solen är med oss idag också, guldit!

 

heeeja heeeja!


16/ 5 strips

äntligen sitter jag här i soffan och det är kväll!
sen jag vaknade imorse har jag längtat tills det skulle bli kväller. mest för att jag är så himlans trött efter gårdagen, som förövrigt blev riktigt bra! :)
våran allra bästa carro hade sin 22 års fest, och vi gav henne massa små paket som hon blev super glad av och sedan kom vi med den riktiga presenten, sean paul parfymen som hon velat ha så länge. så nu har hon en stor flaska och hon blev så fantastiskt glad och lycklig. hon var värd den så himlans mycket! :) kvällen slutade sent. jag och charlotte körde på, skitkul som alltid! dooelys var våran vän under kvällen, men den svek oss rätt fort. eller var det vi som var klupska? hah!
inatt eller ja, snarare i morse gick jag och mickis hem hit och skulle sova, slutade med att vi somnade runt halv sex imorse. tog sin lilla tid att gå hem, sen åt vi strips och titta på soluppgången, supermysigt! hihi. (därav min trötthet idag) men det var det väl värt? absolut!
massa bilder finns på charlottes kamera, måste försöka få in dom på min data med! hahaha.

var även till svärföräldrarna på middag, och mina älsklings små killar var magsjuka.. casper var lite piggare, men felix var det inte många knop för idag. små tussarna mina.
maten var kanon, och efteråt var jag tvungen att lägga mig en stund, sov en timme och insåg att jag blev lite piggare. vilket jag verkligen behövde, var nämligen på gefle- ifk göteborg idag med laget. solen lös på oss under hela matchen, kunde sitta med linne och bara njuta och kika boll. synd att det inte blev en vinst för grabbarna. 0-0 också..

nu ska jag äta lite chips och ladda för vårruset imorgon, hihi!
och förövrigt är det MYRFRITT här hemma igen, jäkligt tryggt och skönt!

juste, min lillebror kom ju i fredags och han är fortfarande kvar?! haha, gobiten!
men imorgon överger han sin systers place.

14/5 PANIK!!!

ÅH HERREMINGUD!!
vi har massa myror här hemma, INNE!! :'(
jag får panik och dammsuger och dödar dom hela tiden och det kommer bara fler. allt från ytterdörren typ! och emil är inte hemma och här sitter jag! det klias över hela min kropp och jag började böla för emil när jag ringde av panik-attack, haha. men de är så förbaskat äckligt och jag kan inte slappna av!!! har försökt satt massa tejp där jag tror dom kommer in i från, men det verkar ändå inte funka. måste skaffa MYRR!!

antingen blir det myrsoppa ikväll eller är det jag som blir deras köttbit ikväll.....

jag som vart så duktig hela morgonen och flyttat över alla kläder till det färdiga sovrummet  och städat uppe, sen kommer jag ner och inser att hela min dag är förstörd.


13/5

tung förlust, 2-1 mot östhammar. fast egentligen var det bra, tanke på hur det gick mot dom förra året, då vi blev utklassade. men jag tycker att ett poäng i var skulle vara väldigt rättvist. nu fick vi noll. grr...

känner mig sådär.. kände att jag inte kom in riktigt i matchen ibörjan, blev förvirrad när jag fick en ny roll. men i andra halvlek fick jag tillbaka mittmitten, det kändes bättre. men försent att komma i gång med, men aja.. alla matcher kan inte klicka lika bra.

nu ska jag äta en massa mat sen ut till edvalla och kolla på mera fotboll med mina fina vänner!
helgen kommre förövrigt bli guld!!

12/5

ska först säga, grattiiiis lina den fina på din 20 årsdag! :) puss på dig!

idag vaknade jag av att arbetsförmedlingen ringde, yes tack så mycket! nej men det gjorde väl inte så mycket egentligen, var på tiden att gå upp ändå.
men jag fick bara mer ångest för livet nu, alltså vad i helskottas köttebullar vill jag göra egentligen?
de ringde iallafall om att de skulle lägga till mig som en av de sökande hos swedbank genom att man ska ha praktik där i tre månader.. och ja, fulla långa dagar ska man arbeta och inte få någonting. men emil påstår att de är bra att ha som erfarenhet och bla bla. jo men visst är det väl det. men ändå.. om det skulle bli något så är det väl 3 månder i sommar säkert? kyss mig i arslet vad roligt.
nej men helt seriöst, vad vill jag göra????
får bara ont i magen och blir ledsen över allt..

nu ska jag trösta mig med att åka till stan med charlotte! pinglan man blir på topphumör av! :) kan inte bli bättre idag säg. ska inhandla present till min lilla felix, men såklart får han inte en skiftnyckel av mig.. hihi. isf är det något emil får införskaffa sig till honom :p jag vet redan vad jag ska köpa, de har jag vetat länge! min coola kille ska få något coolt! :) och tänkte försöka hitta något till emil med kanske. han blir alltid så glad och jag älskar ju honom :)

ikväll är det vårstädning med laget.. skjut mig vad tråkigt de är. men tydligen lär ju det göras också. men efter är det träning och match imorgon. finte sickan! 

två veckor kvar till rhoooooodoooooos!! njuter redan...

11/5 hjärtat som brast

idag började dagen bra.
åkte till elin och mina två prinsar, tog en promenad och lämnade felix på dagis, sen blev det promenad till pojkarnas faster och kusiner. så fick träffa och hålla i lilla axel för första gången, såå liten och såå söt! :) kan inte förstå att det gått så fort sen det var lille casper som var några veckor gammal. små fisarna mina!
frågade även felix vad han önskar sig i present, han fyller nämligen 3 år snart! jag frågar; vad önskar du dig i presen då felix? felix svarar; skiftnyckel!
okej.. hahaha, så söt. sen sa han liksom inge mer. han är för tokig och go! jag älskar att vara i deras omgivning.

jag och emil var även till natalie idag innan vi åkte på fotboll och kikade..
hennes gravsten hade kommit och den var så himla fin. men det bara huggde till i mitt hjärta och fick så himla ont i magen att jag mådde illa. hennes namn var inristat i stenhjärtat. det går inte att beskriva känslan jag fick, det bara brast. våran natalie, våran tokfia som alltid fanns där och gjorde dagen så bra som den kunde bli. våran fina solstråle som bara ville alla gott. hur kan det fått slutat såhär? hur stor är chansen att det händer att man mister sitt fina liv bara för att man är ute och går? för att "hälsa" på natalie nu måste vi se en gravsten med hennes namn på. minnas alla fina stunder vi fick tillsammans, och vara stolt över henne för att hon var så himla bra. natalie hade allt, allting. sen försvann allt, hon försvann som en levande ängel hon var. nu är hon himlens finaste ängel och saknaden kommer alltid göra så förbaskat ont. jag kommer alltid att minnas henne, som den gladaste och finaste natalie. jag har så fina minnen, så fina ord kvar att minnas. jag fick vara en vän till henne, jag såg upp till henne. hon kommer alltid vara min stjärna och jag kommer alltid att älska natalie svensson.

min mobil krånglar tyvär, så får inte in någon bild från när jag var dit idag..

du fattas oss, föralltid..



10/5

mot arbetsförmedlingen och tillbring min hela förmiddag där, känner ju helt fantastiskt!
eller känner jag bara massa jobbigt obehag när jag ska dit..
heja heja! träning ikväll ialf, ruligt!


 


9/5

helgen är passerad och jag har haft en toppen helg.
gårdagen blev super mysig, först en heldag med carro och även soffan kom över.
lite champagne med jordgubbar och mat i magen så tog vi bussen till läby där bästaste elinutt väntade. blir alltid lika glad av dom brudarna, alltid saknade. kvällen höll igång länge, emil kom väl ungefär vid 2 tiden och hämta mig. drog en bennys med, och fy sjutton vad det satt fint i kistan! somnade direkt efter jag hade ätit, dumt. min kära kusin satt i framsätet och hade kul med sin mobilkamera, farligt.. jaja! haha! hann knappt lägga mig i sängen innan jag somnade sen. jätte lyckad kväll! jag och elinutt var på g tillsammans vi, haha. finte!
en seg dag har det alltså varit. men var till elin och mina två prinsar på en fika med. sen kollat på fotboll. och legat på soffan, skönt!

nu har emil somnat så sött här bredvid mig i soffan och jag ska snart väcka honom, upp till sängen och sova vidare. äntligen sooova, så galet trött.
imorgon ska jag till arbetsförmedligen också, bara äckligt. hela jäkla förmiddagen!
lär ju köpa mig en hemköpssallad efteråt för att jag vart duttig. typ.

nej, för lat för att lägga in bilder sen igår är jag också, det kommer...

7/5 guld!!



vad tänker ni på denna bild? jag skulle tydligen rita en sil när jag gick i ettan och jag tycker att det mer liknar en liten snopp! hahaha, kan lova att jag, mammsen och pappsen fick ett gott skratt hemma! jag har alltid vart så kass på att rita, här har ni beviset! rätt gulligt.
förövrigt haft en toppen mysig dag med mamma!

nu ska jag bara njuta av helgen mina vänner!
vinst idag, så jävla skönt!
till tierp imorgon på mys frukost med jordgubbar hos carro i tierp, sen fixa och trixa hela dagen och senare åka till elin och korka upp ordentligt. fullfart imorgon kväll, här ska det firas för hägglund! ska vara med härliga vänner hela dagen och kvällen, kan inget annat än att gilla läget! :)
såklart fattas natalie.. det kommer alltid vara så. varför? hon kunde varit med imorgon som förr. jag älskar henne, föralltid.

ett glas vin nu och mysa till en film med min finaste emil, jag är världens lyckligaste som har honom!
och imorgon är han fyllechaffis åt mig, hihihi. snällast.

6/5 fyndilifynd

idag har jag varit i stan igen.. oups.
men jag har fyndat massa bra saker, enligt mig.
blev iallafall en jeans jacka! äntligen hitta jag en jag ville ha, puss på det. fick den för 300 kr istället för 400 kr tack vare lite rabatter som jag hade glömt hemma men även fick, asbra! ibland lyckas även jag.
sen fynda jag lite på rean inne på gina, en kjol och en klänning. sen blev det solpuder, mascara och lite smycken. även en parfym. känns helt okej! allting billigare än tänkt och det är alltid så himla kul att handla då liksom. ni vet, när man måste handla bara för att de är billigt. undrar om killar är så också? haha! jaja, trevlig dag har det varit iallafall!

imorgon är det äntligen fredag, åh vad jag blir glad av det :)
ska hem till mor&far på fördmiddag/dagen och strosa lite, sen iväg på match mot töff och sen hem och sova och ladda inför lööördag mina vänner. min bästaste hägglund ska bli firad riktigt ordentligt må ni tro! och innan blir vi hos elin, min lilla go-gumma! nej, helgen kommer bli guld, riktigt mycket guld! mina fina vänner.

nu ska jag kolla vad jag ska ha på mig på lördag, den stora frågan ni vet..
gäller att vara ute i tid med det! ( detta borde caroline fridsjö läsa tre gånger om ) haha!
ska förövrigt härja med henne hela lördagen innan festen, lär ju bara sluta bra! hon som hinner byta kläder 8 ggr innan man ska iväg. slutar med att man måste springa till bussen eller tåget, men de är mysigt! <3

virrpanna

skulle vara duktig och åka och tanka bilen idag, medans emil var nere vid macken redan med jobba-bilen. så jag tankade själv (!!) ja jag har inte lärt mig de riktigt. men jag hinner göra en tabbe och råkar glömma att jag lägger emils plånbok på biltaket och åker därifrån... tur emil ringde och frågade om jag hade hans plånbok. oj då mia.. tur i oturen. den låg mitt på vägen.

och emil säger; tänk om du hade satt en unge med bilbarnstol på taket!
men herregud, nu får han lugna ner sig lite.. haha!

så vimsig är jag väl inte...

fotbollsträning nu!  tjing.


5/5



igår var jag till elin och mina två prinsar. möttes av en stor kram av felix, han är för underbar! min stora pojke :) sen lämnade vi han på dagis, eftertraktad unge hos barnen också. buse!
jag och elin drog till stan och handla lös.. blev massa smått och gott till hemmet, bra där.
sen så har casper blivit så himla stor, nu börjar han greppe tag i saker och ska alltid resa sig upp men de tokiga är att han inte vet hur man kommer ner och sätter sig igen, haha. så det slutar alltid med att man måste vara beredd och greppa tag i honom, han bara ramlar. gohjärtat! 8 månader imorgon.
på eftermiddagen åkte jag och jobbade med emil och svärfar till senkväll inne istan. fixa en massa med ventilationsrör i olika kontorsrum. hann inte klart heller, så blir nog en kväll i veckan eller nästa vecka med! :) kul!

imåndags blev det även en mysig dag med maria! vi åkte först till forsmark, sen drog vi ut till öregrund och satt oss och tog en lunch och pratade om allting mellan himmel och jord, super mysigt!

idag ska jag bara fixa här hemma, byta gardiner! äntligen har dom från jotex kommit! först måste jag stryka dom... finns det nå äckligare? det jobbiga är att dom är så stora, det kommer ta hundra år för mig. men jag ska kämpa. sen när emil slutat jobba måste vi dra i oss mat, sen till tierp och hämta ut passen! som vi knäppte för längesen, emil har aldrig tid att åka. men nu så :) är ju nära nu. om tre veckor åker vi! underbart.
ikväll är det träning också.

och min helg kommer bli grym! yeees!

3/5

bildbombis från sista april!
















alla grabbar paddlar kanot varje år från västland till karholm, och brudarna har tipsrunda.
härlig dag som blev för kall, och en härlig kväll! fulla & glada hela dagen!


RSS 2.0