30/12

nu har jag och älskling kommit hem från fjälls.
alltid lika tråkigt att veta att man har en lång bilresa hemåt bara. menmen, bilresan gick bra och alltid lika mysigt där uppe. i februari åker vi upp till emils stuga med lite kompisar, det blir galet! :)
nu har vi kommit hem till mammsen och pappsen, för imorgon ska vi åka skridskor här som vi gör varje år. men jag får stå över för min hosta, förkylningsastma blir alltid värre till vintern, självklart nu när det är så mycket som händer. förjävla drygt är det, hostar till man nästan spyr, fintee. eller inte!
men jag super i mig hostis medecin, alvedon och lite godis. skiter i hur jag mår imorgon, för morgondagen kommer bli så sjukt bra känner jag på mig! fira in det nya året med i stortsätt alla sina härliga vänner. helt fantastiskt! :) mums!

och inatt drömde jag en sån härlig dröm om min älskade natalie. vi brudar i klassen härjade runt och dansade. natalie och jag stod med varandra helatiden, gick efter varandra hela tiden. hon log så glatt och jag hörde hennes skratt, vi kramades och ja.. jag älskar att drömma om henne, det känns som att det är verkligheten. men när jag  vaknar upp och inser att det bara vara en dröm och att jag aldrig mer kommer kunna busa med henne igen som förr gör så förbaskat ont i mig. jag saknar henne så himla mycket och jag vill uppleva nya fina minnen med min finaste. men här sitter jag hemma och aldrig mer kommer få träffa henne. fast.. en vacker dag, vet jag att jag kommer få se henne igen. berätta allt skvaller vi hört som vi alltid gjorde, försöka laga mat tillsammans, äta kladdkaka, gå på promenader och skratta tills vi inte får någon luft. en dag, kommer jag få uppleva det igen, det är min önskan.

fast min största önskan är att du fanns här med oss, att jag fick höra ditt underbara skratt och se ditt vackra leénde. du är alltid den finaste smulis som jag någonsin haft. minnerna med dig är det finaste och betydelsefullaste jag har. natalie är den finaste ängel, som finns över oss!
humle&dumle <3





sooool

bokat & klart!

Rhodos med med min underbara emil och min kusin den 26e maj :)
så jäkla härligt!

nu ska jag mysa vidare här uppe i fjälls...
införskaffade mig nytt skoterställ idag, så nu är det vara brumma vidare i kylan!
långtur imorgon :)


ögonstenar <3



världens goaste bebis :)




busigaste felix :)



felix i sin ena tuffa skoterdress :)



lill-tomten våran :)



mina två prinsar, som jag älskar så mycket! :)


26/12

som sagt åkte vi upp till fjällen på juldagens morgonen :)
resan gick finfint, lugnt med trafik också.
kom upp till elin och pelle stuga i loftsdalen vid halv tolv tiden ungefär. svärmor och svärfar var också här då. åt julmat och sen hade vi mera julklapps utdelning. hel-nöjd med att jag fått denna jul. mys!
kvällen slutade med spelet " lika par leka bäst" kul hade vi, haha. blev sent innan vi somna, hann såklart med lite lips också.
den här dagen har vi myst inne i stugan hela dagen, var ner till byn en sväng och handlade lite.

imorgon bär det av till funäsdalen där emil har stuga :) så blir där i tre nätter innan vi far hem igen.
det är bara för underbart att komma iväg. och mer underbart att jag och emil tittar på utomlandsresor till nästa år :) jag har ett sparkonto till resa, är uppe i 10 500 kr nu. får se när det blir dags! spännande :)

men nu ska jag och elin börja med pizza!!
sen ska vi fortsätta hade braaaa-7.

går ju aldrig att ladda upp bilder, blir fan irriterad!!

23/12 dagen före julafton

helt sjukt att det är dagen för julafton, hur kunde detta år gå så förbaskat fort egentligen? knas.

nu håller jag på att städa och packa, eller ja, inte just nu förtillfället med jag gör annars. tss.
emil skulle få sluta vid två tiden idag, tänkte försöka vara klar tillsdess. sen ska vi fara hemåt till mor&far :) fira julafton där imorgon, och de var så julmysigt hemma hos dem igår. åh.. ville inte åka därifrån. men kommer ju idag igen. ska äntligen få äta SKINKMACKA ikväll med tre kilo rödbetssallad på, grr grr..
helmysigt kommet det bli.

juldagen går vi upp tidigt, åker mot fjälls! :D
först till lofsdalen till elin&pelles stuga, där svärfar och svärmor är redan. blir två nätter där och fira jul och mysa en massa. sen åker vi vidare till emils stuga i funäsdalen och myser där vidare. kommer bli underbart härligt att få komma iväg. bubbla ute, basta, massa skoteråkning, och bara vara... vem vill inte :)

en tanke till natalie och hennes familj! <3
du är alltid i mina tankar, lill smulan.
hoppas du har det bra där uppe och äter julskinka och myser som du brukar vid juletid.





22/12 pitt-arne

jag skulle kunna riva sönder allting omkring mig och kötta allt, precis allt. jävla dålig start på morgonen. ÅH!!

för det första har jag chans att sova hur länge som helst för att jobbet börjar 13. men jag vaknar halv nio, HALV NIO.  piss less. och jag vaknar för att det är så jävla kallt här hemma. olje brännarn vill inte funka för oss, och de är ju jäkligt bra när det är minus 75 grader ute. så vi måste försöka elda hela tiden, och hur lätt är de när båda har jobbat senaste tiden? och imorse, bara för att ja är flottig i skallen och måste duscha så går de inte att elda heller. jag har fasiken lyckas så många gånger förr, och mitt tålamod var kort som en stubin så pannrummet kan dra åt skogen!! ringer emil och är arg, fy så arg ja var eller är. han den stakarn får höra allt hur arg jag är och ja.. när jag blir arg då blir jag det. sen ringer svärfar nyss och fråga om ja är nere och eldar med ironisk röst. emil hade ringt och varnat, haha. men han sa att han hade ringt efter en rörmokare nu som skulle komma, GULD!! för lilla svärfar är uppe i deras stuga i funäs och har det gött och kan inte hjälpa lilla mig.

nej men annars då? kanske låter som att de är en fisgrej, men inte för mig! svinkallt, flottigt hår är inte kul. och hur skall denna dag kunna gå bra nu då?! lär ju skrämma barnen idag, ingen ska vara på mig idag! då blire nog ett pannskott.. grr.

nej, nu måste jag försöka tagga ner, ville skriva av mig. men inte känns de bättre!
men ni kan ju få se bilder hur emils nya bil ser ut som har kommit. riktigt snygg, och skit härlig att köra. vi har kört hela 5 mil med den, yeah! x)
den är även leasad, vilket betyder att de går som en företagsbil och slipper låååån. guld :)

nu är det inte just denna bil på bilden, men den ser likadan ut typ! :)






21/12 naglaaar

sitter hos maria med michaela, har fixat mina naglar igen. denna gång blev det vanlig fransk manikyr och en silverhjärta på ringfingret. men jag tycker mycket om det rosa glittriga som jag hade sist.. men det kommer fler gånger ;) vi har precis fikat en massa gott och kollar på sunes jul, GULD! hahaha. söt film. men en sak har vi kommit fram till, hur kan det vart en julkalender för barn? de svär mycket.. och ja, haha. fattar man allt egentligen? knappt att jag gör det nu, men jag är ju som sagt som jag är också.

imorgon blir det också jobb, som det blev idag. fintee! lönebeskedet var mer än bra. ska nog lägga undan rätt mycket, spara är faktiskt bra. och jag kan ju iallafall försöka :)
efter jobbet imorgon ska jag åka till min älsklingsmormor! även kusin fredrik är där, han har jag inte träffat på två år.. två år?! hur länge som helst. har nog endel tokigheter att prata om! :)
sen hinna hem till mammsen och pappsen, idag gjorde pappa köttebullar och de är han kung på! sen hade mamma gjort lite gottigheter till julafton, mums!

nu ska jag återgå till att nörda vidare!




love it!

gick in på h&m och beställde lite,
hel nöjd! allting gick på 674 kr, som hittat! :))

h&m i mitt hjärta, tss..






20/12

gårdagens bravader var guld! :)

eckerö+julbord och häng i baren. väldigt gungit var det.. på ditvägen när vi åt var det sjukt jobbigt, gungeligung. hemvägen märkte jag inte lika mycket. för då satt vi i baren, mohihi.

sen blev det grupptryck ;) så hamnade på heartbreak med snygga brudar. sen nattbussen hem efter donken i magen, sen på efterfest här på hemorten sen somna efter fyra och upp tolv. gick iväg till svärmor och svärfar, blåste även lite på skojskull på alkoholmätaren och fick 0,2. oops. fast det var mitt på dagen. läskigt. tur jag håller mig inne nu! men börjar man 12 på dagen och slutar vid halv fyra på morgonen kan det gå så. fast jag kände mig pigg hela tiden. knas.

nu har emil åka på match, jag ligger här ensam på soffan och nästan somnar snart. men ska äta lite pizza nu och kanske ta mig en stödvila sen. slå in julklappar ska jag med göra.

återkommer med bilder sen, är för trött nu.
heeeeeej!

18/12 min lillebror

idag är en bra dag! :)
började morgonen med att elda ( jag är riktigt grym nu ) är lite manlighet över mig ibland må ni tro.
nu är min lillebror påväg till mig, vi ska spela tv-spel och grejja tills emil slutat jobba, då vi ska fara in till stan och julhandla! mysigt och roligt. bara för att jag är en snäll syster skall jag bjuda lillen på mat också. hihi.

jag hade tänkt tagit mig en springrunda idag faktiskt, men brorsan kommer tidigare än tänkt. så typiskt ;) men de är inte hela världen. finns flera dagar och jag tar mig en liten promenad i det härliga vädret när jag möter honom vid bussen.

men nu måste jag få i mig lite frukost, råkade fastna vid denna data igen. ovanligt? nej :)
och så måste jag lägga i mer ved i pannan, fintee. och vet ni, vi har de jätte kallt här nu, oljebrännaren har pajat, och de innebär att de blir kallt om man inte eldar konstant och de går inte när båda har jobbat i veckan, men det skall lagas inom snarast, annars blir jag förkyld om inte mer!




lillebror <3


17/12

jobb 8-17
mat med älskling
ut & gå med moa
varmchoklad med kakor

nu blir det snart sänge, jag är trött och har lite huvudvärk.
imorgon blir det staden med min älskling och min söta lillebror! :) kul!



lördagen kommer bli guld, jag är peppilipepp :)

16/12 saknad

tre månader sen vår ängel lämnade oss. det går inte att beskriva saknaden, och hur världen kan vara så orättvis att ta den finaste ifrån oss. en önskan... att du kommer tillbaka till oss alla igen.
natalie svensson <3

-----

idag blev det jobb nere på dagis, kvart i sju till kvart i fyra, det var inte dumt.
och imorgon blir det åtta till fem på fritids, även jobb måndag och tisdag som jag vet nu. så skönt att veta :)
sen är det julafton också, om en vecka och en dag? låter ju bara knasigt. men otroligt mysigt och på juldagen åker vi upp till fjälls, ska bli en lycka att få komma upp dit igen. att få emil ledig någonvecka, som vi längtar! :)

nu ska jag börja fixa med maten, sen blir det träning ikväll också. hoppas foten kommer hålla bra :)


15/12 bra & dåligt

julmys, det är massa snö.
när jag slutade jobba inne i stan idag så var det lite mörkt, snön fall ner fint, det glittrade mysigt överallt och alla julbelysningar gjorde susen. vilken mysig känsla! :)

meeen.. lite klagomål också.
när man ska iväg med bilen på morgonen och måste sopa av bilhelvete och pulsa i sju meter snö med vanliga skor är ingen hitt.. att göra världens vurpa när man går ensam och är massa folk bredvid är inte heller någon hitt må ja säga. och sen var man tydligen tvungen att sopa av bilhelvete igen och pulsa med sina små skor. ååh varför har jag tagit körkort, hahaha. ja de är jobbigt med snö då!!
men annars är det bra fint :p

men nu har älskling åkt på träning, och nu inväntar jag wänge som ska komma över och ha en myskväll med mig. dricka varm oboy och prata massa inför allt kommande. kanoners! :)

och jag tänker på natalie så himla mycket, vilket jag gör flera gånger varjedag och det gör så ont att försöka inse. det går bara inte..
hon kommer alltid vara våran smulis.


nyår 07/08 <3


14/12

en dag som denna har vart bra.
började dagen med att elin ringde och skicka upp mig ur sängen vid nio, gjorde henne sällskap medans hon jobba vid affärn. så vi fika och prata en massa som alltid :)
sen kom carro över på en kaffe, pratade lite om helgens bravader såklart. finte.
sen kom emil hem från jobbet, jag gjorde mys-middag såhär på en måndag, men ibland har man sånna med! sen tog vi oss en promenad till konsum, postade 12 st julkort :) det var julkänsla. hoppas släkten blir glad och även några andra filurer. när vi kom hem tog vi på julmusik, fram med glöggen och slog in lite julklappisar, eller som jag brukar säga "paketa in" men då skrattar min svägerska elin.. jag trodde de hette så! ;) hahha. nu har vi paketat in alla iallafall. emil var ju fan bättre än mig, haha. men ja kämpa!!
tiden gick och han åkte och jobba igen.. och jag åkte iväg på ledarmötet med gymnastiken. så blev fika och lite planering inför våren. när vi skulle åka hem var det vitt ute, härligt!

nu ska jag snart knalla upp till sängen, imorgon väntas de jobb inne istan!
så börjar dagen med en kaffe hos elin igen, finteee.

innan jag säger nattinuffsan så kommer lite kärlek till mina tre smådjur jag fick i lördags!



på bild; elin eriksson, malin hägglund och alicia karlsson! :D


vi tre dina vänner är,
och vi vill alltid vara dig nära.
men när vi inte kan vara där,
så får du pussa och krama på dom hära!
pussar från läbybrudarna!

blir man glad eller blir man :)


13/12

åh vad jag hade en underbar födelsedag igår! :)
först kom min bästa familj och släkt, även emils familj. gjorde två egna tårtor, japp ni hörde rätt att jag gjorde tårtor och nu är båda slut. bra där! och dom blev goda med! (!!) haha!
sen när alla åkte hem städa jag undan lite, sen vid 18 tiden börjar mina snygga brudar ramla in. började sitta i köket och fika, hade fixat långbord. alltid lika kul! tiden gick, sen blev det sjunga för fulla muggar, och självklart fuck the dealer, lite buss åkning på det ;) farliga spel, eller vad säger du alicia? ;)
senare på kvällen kom alla grabbar hit med, så de blev riktigt lyckat. trots att vi var så många var det ingen som svina, då blir man nöjd! :)
natten blev sen innan man hoppade i säng,
men en helkanon underbart härlig dag med fina present så är man glad idag.
jag har verkligen underbara människor runt omkring mig! puss på det!

nu har vi städat undan allt med, var riktigt stökigt. men det gjorde inte ett skit för jag hade så kul igår. nu har emil åkt på match, hahaha jobbigt. jag ska dra på mig lite smink, sen vidare hem till svärmor där elin pelle och pojkarna befinner sig. ska äta god mat där, fan vad jag ska äta! sen resten av dagen kommer bli så lugn.

sen har jag ett ord att tillägga; chicken dance ;)



10/12

dagen har rullat på fint. gick bra att jobba, men var riktigt lungt idag. men så är det ibland också. många som kommer in säger själv att de inte visste om oss i stort sätt. men det blir nog bättre med tiden (: så imorgon blir det jobb halva dagen, sen när älskling slutat jobba ska vi gå på stan! mys. sen på kvällen ska jag hinna med två tårter och städa och idolfinal? jag vet inte riktigt hur jag kommer hinna allt, men det ska jag nog ordna till. och de här med tårta blir riktigt spännande. det kan alltså sluta hur som helst heltenkelt. lika brare.
sen har ja ett problem till, mina pengar är typ slut med har julklappar kvar? men syster är skyldig mig lite, sen får ja en helt okej lön med. så det borde ordna upp sig de där.
men min lilla julkänsla har försvunnit nu.. jag som hade en! men jag får jobba på det igen. på lördag får jag mammas lussebullar, de är känsla!! hihi :)

nej, jag är så himla trött så jag ska göra mig klar för natten och hoppas emil kommer hem från träningen snart. hinner ju aldrig krama på han..
imorgon börjar jag morgonen med en kaffe hos elin igen, härligt!
skönt att kunna ta bilen, wie.

godnatt gott folk.

9/12

godkväll!

dagen idag knallade på fint. var på jobbet några timmar och lärde mig lite smått och gott. det som är krångligast i början är kassan, men den var inte alltför svår egentligen. gäller bara att komma in i det.
så imorgon blir jag helt ensam mellan 10-18 men det borde jag väl klara av.. lite nervör är jag. men de är ju jag åt allting jag ska göra. jaja, de visar sig hur det går! :)
imorgon får jag även ta bilen, så tänkte ställa den hos elin i skutskär slipper jag krånlga med plats inne istan, går bussar så bra därifrån med. och så hinner vi med en morgonkaffe innen jag åker vidare, bra start på dagen liksom :) sen om jag orkar och får tid så blir det att färga håret, lite utväxt ska bort. men det visar sig. kommer hem rätt sent.

jag känner mig riktigt trött ikväll. täningen tog bra, de var så förbaskat roligt. fotboll är verkligen kul igen, kanoners! idag kunde jag skjuta lite med, stort steg med min fot. men får se hur den mår de närmaste dagarna. men jag vill inte veta hur mina ben kommer må. ordet träningsverk passar in bra imorgon och på fredag. men de är nice.

nej, min mage vill ha kvällsfika nu. sen ska jag försöka sova, eller ja... får somna själv ikväll, vet hur de går. åt skogen. sen längtar jag lite hem också.. men hinner ju aldrig åka hem. men på lördag kommer alla hit, mys!

 jag vill ha helg.

8/12

idag är det mickis dag! åkte in med henne till stan för att hon skulle köra upp, och dra åt skogen så bra det gick. nu har hon äntligen fått sitt jäkla körkort! grattis ännu engång min älskade vän <3

sen har jag haft en liten turkväll..
imorgon skall jag nämligen in till gävle och jobba och lära mig lite i en butik som säljer barnkläder. emils jobbarkompis fru startade upp det i sommras och behöver förmodligen lite extra hjälp ibland. så torsdag och fredag blir det jobb 10-18 som det ser ut nu. hoppas det går bra och att de fortsätter bra :) äntligen har jag användning av att jag gick handels. känns som en liten lättnad i kroppen. slipper man tjat av folk hur man har tänkt sig göra om dagarna!! känn på den ni. hah! lite irriterad ibland bara.


jaja, nu har jag inte tid. måste duscha och sen sova. jobbigtläge att somna med blötthår, men såvärt tanke på morgondagen :) och vill inte se ut som en litet smutsigt troll imorgon direkt.


wisch me good luck.


glitter

idag har mina naglar vart i farten och det har vart en heldag med maria.
började med att jag följde med henne till gefle där hon går sin nagelutbildning och fick spa massage med mina händer och naglar. härligt var det :) sen beställde vi thaimat och åt hemma hos mig och jag fick ett ryck att förlänga mina naglar igen, men nu med rosa glitter. sött och fint blev det, hihi! :)
tack för dagen snuffsan!
nu ska jag tillbringa resten av kvällen med moe, och lite fika. och softa i soffan.





andra advent

åh, jag fick en liten kommetar av linnéa som blev stor och värmde så himla mycket. hon var natalies allra bästa vän i tretton år. hon är en människa som alla borde få ha. vilken tjej, helt underbar. så många gånger natalie pratade om henne, det är så fint. och jag saknar natalie så sjukt mycket. jag saknar när vi gick i skolan tillsammans. hon gjorde mina tre år på handels helt underbart. jag skulle göra allt för att få tillbaka den tiden. bästaste tiden i hela mitt liv, och jag kommer alltid minnas den! <3
---------

helgen har iallafall varit toppenmys.
fredagen blev det som sagt idolmys med min lillen. det var så saknat!
lördagen blev det uppsala för julbord och show, och det var riktigt bra må ja säga. otroligt bra uppträdanden och godmat och dricka. men uppsala är ändå inte min grej, de kännns som man är hur långt borta som helst och bara fel. undra varför? man är väl så hemmakär i gävle nuförtiden :) men absolut en heltrevlig ikväll med härligt sällskap. när vi kom hem från uppsala blev det efterfest här med lips med vännerna här. slutade med att john somna på vår soffa och jag väckte honom lagom till vi skulle iväg och kika på innebandyn, som grabbarna tog hem. härligt!

nu ska jag och älskling göra mat, sen ner till julmarknaden här i city, hihi.

4/12

fredagen innebär:

jobb 9:30 till 18. finteee.
hämta lillen i tierp,
vi ska titta på idol, äta pizza och dricka vin.
det kommer bli en helmysig kväll, min saknade vän! :)

nu måste jag äta frukost sen bege mig!




sjukt gammal bild, men sjukt roliga tider.. <3


3/12

imorse skulle jag ta sovmorgon men vaknade halv tio, jag blev mer än besviken. men bara gilla läget och kliva upp tänkte jag..
svärmor kom över vid förmiddagen också, prata lite och inväntade elin och pojkarna.
sen blev det lite lunch och sen bakning. as goda chokladrutor! jag kunde göra allt själv, ( men då behöver ni inte veta att det var lätt) men iallafall, dem blev goda. nu har jag frysit in alla och ska invänta släkten nästa lördag. om jag klara mig. jag menar, jag kan ju få ta någon ibland iallafall. tss..

nu på kvällskvisten har emil äntligen dragit el eller vad de heter, fixat ett uttag iallafall. så nu vi fick upp de fina små glaskulorna i fönstrerna påväg upp till övervåningen, det blev så mysigt. men har bilderna på telefon och min kära lillebror har den där överföra grejjen hemma. borde köpa mig en egen, någondag.
vi har även hunnit med oss en liten promenad, kände att jag var tvungen att få luft. har mått lite bättre idag än igår. igårkväll mådde jag som värst tror jag. men lite sömn gör nog rätt mycket. tur det.
ska försöka somna tidigt ikväll, så jag orkar med morgondagen.

jaja, nu ska jag återgå till att titta på emil som nördar tv spel, de är på engelska så jag fattar alltså ingenting. sen ska han iväg på träning, kul att träffa han någon timme idag.. pruttunge.

2/12

måste bara påpeka att imorse kollade jag på julkalender.. svårt att bedöma på 15 min, men skulle jag vart liten skulle jag faktsikt vara lite rädd. hon på barnverket är ju bara läskigt! nej fy.. tackar vet jag förr i tiden! okej, nu lät de som att jag var hundra år gammal, men ni hajjar grejjen.

här var det täppt i näsan, hostigt, fryssen och ja allt.. ingenting har förändras sen sist. tycker det blir värre och värre. förbaskat drygt. var liksom tvungen att stå över min träning idag, hur värdelöst kändes inte det? fy bubblan.. vill ju må bra. är de så mycket begärt menar jag? fiskorv.

ja, idag var det ännu endag med jobb! och imorgon blir det (förhoppningsvist) ledigt om jag får säga så fast de är dumt, det behöver jag faktiskt. är så himla jobbigt när man mår kasst. men sen på fredag är det bara påt igen! jobb mellan halv tio och 18! blir alltså stängning, men förhoppnigsvis kanske barnen blir hämtade tidigare. håller tummarna. fått ihop några antal veckor nu, klockrent! bra start på denna månad med, vet man att de redan blir en slant i januari, positiva mia! men en peng varje månad gör så mycket, därför blir december lönen asbra. går åt en massa denna månad sattee. finte.

imorgon kommer iallafall elin och små pojkarna hit! vi skall baka lite gott till kalaset mitt. mammsen hade vart gullig och bakat en massa lussebullar, jag älskar lussisar. mysilimys. hon gör alltid massa sånna till min dag. min bästa mamma. jag vill nog hem snart känner jag.. lillmia är ju alltid lillmia :)
men får iallafall hoppas ja inte ligger deckad imorgon när elin kommer och att jag inte smittar mina små prinsar. men det ska nog gå bra!

nej, men annars då? tycker synd om mig själv för ligger här i soffan och mår dåligt.. iblande är det inte lätt må ni tro. nu ska jag ta nässpray sen krypa ner under filten och göra mig beredd för att somna, men först ringa mitt hjärta.


1/12

idag är det första december som vilket innebär att jag fick min chokladkalender idag av min mormor, lyckligt lottad som har henne, hihi! hon kommer över på en fika för ett tag sen. 5 dagar till julbord+show i uppsala med emils företag. 12 dagar till min födelsedag. 19 dagar till vi drar med en egen buss och härjar på eckerö även med julbord. 24 dagar till julafton. 25 dagar till jag och hjärtat åker upp till fjälls till stugan. 31 dagar till nyårsfesten hos wängelins. det kommer bli en underbar månad, jag bara älskar den! <3

idag blev det som sagt en långdagsjobb, bra det. men det kändes jobbigt för kroppen. helt slut nu. hostar som en tok och min näsa är mer än täppt. men jag har fyra nässpray här hemma, så borde väl klara mig?
imorgon blir det också jobb, hur jag kommer orka det tar vi då. jag ska kämpa mig igenom dagen.. jag känner mig verkligen helt klen i kroppen just nu. får bli en lång och skön dusch nu, sen ska jag bädda ner mig i soffan för resten av kvällen. ska nog äta lite glass, de sa emil att jag fick. hihi. det får man faktiskt när man mår dåligt :)
jag måste försöka få mig pigg till fredag, då det blir idolmys med caroline "lillen" fridsjö ;) som jag har längtat. det kommer bli awesome. mys!



dagens ord;  buhuu...


RSS 2.0