helg

ojoj, här går dagarna på och jag hinner inte alls med att blogga... men vad gjorde de då? :)
de har hänt mycket sen sist, så orkar vi verkligen ta upp de? :)

nu sitter ja uppe hos carro, dricker lite vin och inväntar melodifestivalen. jag har inte alls följt det, vet knappt vilka som är i finalen. men final som final, den skall kollas på! :)

det negativa som hänt är att min syster flyttar massa mil ifrån. hon bor nu mera i långsele med hennes gubbe.. ungefär 5 timmars bilresa. så blir en väldigt dyr fika om man ska förbi och fika en snabbis.. så det blir lite fika nu :( men men, hon kommer ju hem ibland iallafall :)

och det som är bra är att mathilda fyller 20 på måndag :D så de blir lite kidnappning imorgon, ( hoppas hon ikke läser nu ) och på fredag blir de middag och fest och även heartbrek! det ser vi framemot :)

nej nu bli de galliano hot-shot för oss!

sup&svälj trevlig kväll!

1 mars

redan frösta mars? tiden går riktigt fort lär man ju säga.. men de är finte! längtar sjukt mycket till sommaren, studenten, båtsemester på skärdgården, sommarfester, och ja allt..

helgen är nu paserad ännu en gång, en mycket bra helg.
lite partyparty ifredags då, riktigt kul hade jag! :)
sen på lördagen var de rätt segt till 2 tiden, tröck i mig en sallad, sen åkte vi vidare till stan med lillebrorsan och kollade på hockey. emil blev såklart mallig att färjestad vann, men vafan.. gjorde de då ;p
sen blev de lugnt när vi kom hem, slog på en film och la oss i sängen, efter en halvtimme sov jag och emil hade somnat strax efter, så vakna vi halv tolv i dag, 12 timmars sömn i natt, underbart skönt! :)
har hunnit tränat boll med nu, så himla roligt och jobbigt! :)

nej nu ska ja runda av, emil kommer snart hem från stan!

myskväll!



RSS 2.0