Torsdag

Idag drog skolan igång igen, det gillas inte riktigt.. När vi samlades i klassrummet för att prata så var det exakt som att jag satt där förra veckan. Jag fattar inte, så fort lovet har gått alltså. Menmen, nu är det nya tag som gäller!
Schemat såg iallafall bra ut (: två dagar praktik & tre dagar i skolan ska vi nog fixa det sista året! Massa kul att träffa alla vänner igen, vad jag gillar er! Och hann öven bli sjuk i veckan, fast nu känner jag mig inte lika hängig men min hosta är kvar. Speciellt på nätterna, så sjukt drygt! Den som kom på idén att vara sjuk borde ju inte fått funnits! Dålig grejj..
Så inte tränat på hela veckan heller & det känns jobbigt. Jag får verkligen ångest.. Men hoppas jag blir piggare tills machen på söndag.
Jag vill kötta lite..

Meen, imorgon är det fredag & vi slutar 11:45 i skolan, riktigt skönt (: så kilar hem till Caroline en snabbis efter skolan & sen vidare till emil senare. Blir förhoppningsvis kräftskiva men annars lite party (: det gillas! Jag & Wänge har bestämt att vi ska hålla igång! : D
På lördag blir det nog mysdag med älsklingsemil som det ser ut nu iallafall (:

Nej, nu måste ja packa lill väskan så ja klarar mig under helgen!

Puss!


1 vecka kvar

Endast en vecka kvar till skolan börjar..
Hoppas detta år går fort & att min apu på stadium kommer vara rolig!

Imorse åkte jag hem från emil, sen mötte ja upp caroline & vi gick på en lång promenad ännu engång. Blev över en timme iallafall, hur skönt som helst (: mötte även upp mor&far direkt när vi var klara så åkte med dem hem. Sen var vi förbi syster på fika & surrade lite gott (:

Men nu måste jag redan runda av, packa väskan & kila träning..
Jag har fortfarande ingen bra motivation till den längre, det är tråkigt att känna så.
aja,

Juste, min underbara mamma ville köpa en jacka till mig till hösten/vintern (:
Och nu har ja hittat två stycken,
men vilken färg är snyggast?


13:e Augusti

Nu har det gått alldeles för länge sen innan jag skrev sist, jag har nog haft lite sommaruppehåll med bloggandet. Vilket kanske är tråkigt för det är på sommaren det mesta händer..  orkar inte skriva om alltind, men har haft det så sjukt bra på detta sommarlov (: alla mina vänner & min emil har gjort det till det bästa!
En vecka runt stockholmsskärgård med min älskling & hans familj kan ingenting slå, otroligt underbart! <3
Årets cityfest var klockren även iår, de gillas!  Mycket kärlek till mitt lag, vi har alltid roligt (:

Nästa vecka börjar skolan, det känns rent sagt åt helvetet! Visst det ska bli kul att träffa min brudar, men sen då? Jag htar högbergsskolan & jag är väldigt tacksam för att jag går sista året nu!
Nog om det..

Kanske blir mer skrivande när skolan drar igång & så (:














 Du är det bästaste jag har, jag älskar dig! <3

RSS 2.0