onsdag, en dag mitt i veckan.

hallå i pååttan!

här sitter jag och har precis blivit frisk efter min sjukt mysiga magsjuka! helt seriöst, det finns nästan inget värre, usch och fy och massa blä! men nu är det bara huvudvärk som kommer och går hela tiden... tagit några alvedon och vart ute på promenad med mammsen också, så känns lite bättre nu iallafall! :)
och det jobbiga också var att jag har verkligen vart tvungen med att påbörja min debattartikel till svenskan nästa tisdag. det har verkligen stått helt tomt i huvudet när de gäller den, ( okej de är inte ovanligt ) men iallafall, så idag tog jag tagi det och skrev till det på 30 min, det får helt enkelt duga för mig! får fin slipa på den när jag känner mig piggare.

och imorgon är det redan torsdag, veckan har gått så himla fort. men antagligen för ja vart hemma hela veckan man iallafall! så snart är de helg! :) på fredag ska jag fixa mina naglar! :D ska bli så himla härligt att få de fina! de kommer förgylla mina dagar! sen på lördag är det en cup också, finte.
sen skall vi börja tapetsera i huset ihelgen också, så jäkla roligt! så himla mycket jobb de har vart, men nu märks de att de går verkligen framåt! :) riktigt kul.
så elin, pelle och lilla felix kommer ihelgen och de blir ännu mysigare. mitt lill hjärta felixen! :) världens goaste unge förmodligen :)

nej nu skall ja mysa framför soffan med min mamma!

puss på tån!

underbara lördagar

igår blev det en väldigt impulskväll, fick sms av carro att hon var sugen på krogen. så skulle wänge och dom in också, så det blev ju riktigt rolig kväll lär ja säga! :) drog in till people och det var väldigt mycket folk lär jag säga. men de var helt okej, lite kontiga människor i uppsala tycker jag. gävle är rätt mycket bättre lär ja påpeka :) men man lär ju ge det lite chans med.. men en helt okej kväll.
och mitt hjärta hämtade mig på natten i tierp, tack så mycket för det!

vaknade upp vid ett idag och kände mig riktigt pigg faktiskt, skööönt! :) och ikväll ryckats de om fest här i karlholm, inte ovanlgit kanske.. haha. men ah, får se hur mycket ja orkar parta. denna helg skulle vara vit för mig, och de har ju gått åt helvete med det kan man uttrycka det. men vafan, jag lever en gång. huvudsaken man har kul! :)

nej nu ska ja snacka lite med carro å millan, sen äta min favoritmat!

du är bäst emil!


grilla korv är det mysigaste och kallaste som nästan finns en dag ëfter lite party!


torsdag

nu sitter jag uppe hos carro&millan och inväntar min träning, och jag känner mig inte riktigt på hugget. det måste verkligen vara en tid när alla är sjuka nu. hela familjen min har legat i veckan med feber, nu är det endast jag kvar.. jag som aldrig brukar vara sjuk heller, eh.. jo ungefär hela tiden! så jag bara väntar tills de säger pongpang i mig också.

idag har jag och emil hunnit vart in till stan och hämtat alla tapeter, all sista kakel och lite annat smått&gott. så känns verkligen som att man kommer någonvart nu! :) så himla roligt!

och imorgon är det fredag, alltså helg.. otroligt skönt. har ingenting planerat heller, så det  får bli en spontan helg! och dom brukar funka riktigt bra lär ja säga, alltid blir de lyckat.
eller ja, imorgon ska jag kolla på emils match då. troligtvis följer carro med också om hon känner sig piggelipigg i kroppen, för millan jobbar kväll satte.

men nu ska jag vara lite social! :)

det ser ut som att du luktar fötter....

nytt år, vart tar tiden vägen!

jahaja, mitt senaste inlägg som jag skrev för en vecka sen kom tydligen inte med? och vilken tur att jag är så slö och orkar inte skriva om allting! :)

men skolan är i fullgång, lovet har varit otroligt bra och mysigt! blev en vecka i emils stuga i funäsdalen med, jag älskar verkligen det stället! bubbla, basta, köra skoter och bara må fantastiskt! åh :)
men nu är dagarna som det ska igen tyvär, skolan, träningar och allt.
men bara en termin kvar nu, känns så knasigt konstigt alltså.. lilla jag? nej ja förstår inte!
men ändå skönt att få komma ut och känna att man måste ta ännu ett större ansvar och allt,
men skolan är ändå endel man har haft hela livet.. ibland vill man bli stor, ibland inte!
nej vad seriös jag låter...

idag skulle jag egentligen vart ledig från skolan som typ alla andra.. men mina lärare tvingar verkligen dit mig och mathilda med vårt företag, så var bara att knata upp dit imorse och stå och prata om företaget och handels. ska jag vara ärlig så har jag inte mycket possitivt om det, mest för att jag känner att jag valt fel linje. bra att komma på det sista året! men företaget är iallafall en bra sak att tänka, då känns det bättre! ska ha möte med någon brud från tierp som har hand om att strata eget företag, hon blev så nyfikna på oss, så det kan bli riktigt intressant! :)

men nu sitter jag hemma hos hjärtat , men han har åkt iväg på en lång borta match.. åkte två och kommer hem typ ett inatt. och jag tycker det kan vara jobbigt att åka buss till skolan bara ; p så bara jag & svärmor hemma nu, så lugnt och skönt så!
och helgen blev festlig! :) jag hade riktigt kul, yes!

nej nu ska jag ta och dricka lite vatten och invänta träningen!

jag älskar dig <3


2009

hejhopp,
nu har jag inte alls suttit och roat mig framför datan alltför mycket, men jag har haft ett sista jullov och haft fullt upp hela tiden! :)
vart uppe i emils stuga i funäs en vecka med, alltid lika härligt att vara där! köra skoter, bubbla, basta må bra varje dag! älskar´t.  så ett riktigt bra lov lär jag säga! nyår var riktigt lyckat också, kul! (:

och nu är skolan igång, det säger väl sig sjävlt egentligen.. men nu är det bara en termin kvar, det känns så himla knasigt faktiskt. gått i skolan nästan hela livet känns det som, träffat alla varje dag och allt dedär. får ta vara på den sista tiden även fast ja egentligen inte alls tycker om skolan, speciellt inte med shemat nu... stressigt kommer det bli med allt. men får försöka knapra ihop nå bra tillslut.

men nu ska jag invänta att emil kommer han, han har byggt ihop nå tak eller vad han surra om :p
sen är det träning! :D

jag måste försöka lära mig att de är 2009 och inte 2008!

RSS 2.0