31/1 mys

alla ljusen är tända, min fina älskling har kommit hem, det doftar vanilj.
imorgon ska jag åka till mammsen och pappsen, syster är äntligen hemma där några dagar, även med sin lille vovvsing.
förutom att min kamera är dum med minneskortet och jag kan inte lägga ut bilder från caspers dop gör mig lite irriterad, men orkar inte böka med det nu och bli arg.
för nu ska jag ha söndagsmys tills jag somnar..




sommarnatt 09


31/1

helgen är paserad och jag är hos elin, pelle och mina två prinsar.
igår var det dop för lille casper :) han var så otroligt go och duktig hela dagen. vilken unge!
har vart här hela helgen, i fredags bastade jag och elin och hade det allmänt mysigt.
och igår efter allt främmande åkt hem stannade även svärmor och svärfar kvar här, så det blev en trevlig kväll som alltid.

kommer ut lite bilder senare idag kanske,
ska iväg till emils kusin som fyller hela 15 år idag! mer tårta!

tack till alla som finns runt omkring..
och jag saknar mammsen och pappsen.

29/1 jag saknar dig, min finaste natalie

det gör så ont.

inatt drömde jag om dig natalie, du kom tillbaka till oss. du såg alllt vi skrivit och hur stor och hemsk saknaden är. jag hatar att vakna upp och inse sanningen att du är borta.
jag vet inte när jag kommer förså, kommer jag någonsin egentligen förstå att det här har hänt dig? jag har så mycket jag vill berätta för dig, vi ringde alltid varandra och pratade en massa skvaller. vi skrattade alltid så himla mycket så vi fick tårar som kom, av lycka. vi gjorde så mycket tabbar som bara vi kunde göra, i skolan och ja, överallt.
direkt när jag började på högbergsskolan och såg dig, jag visste att du och min kusin hade samma syster helene. och vi fick kontakt på direkt och började prata om allt från himmel och jord, det gick inte att få tyst på oss. vi hitta varandra snabbt och sen dess släppte vi varandra inte taget i skolan, du var mer än en klasskompis. du var en vän, en vän som stod mig så nära till mitt hjärta. du fanns alltid där för mig, lika som jag fanns för dig. vi har delat så många tårar tillsammans, så mycket skratt tillsammans. vi har haft såna mysiga dagar till festligadagar. vi hade så mycket gemensamt och var så lika på ett sätt. din humor var den bästa jag visste. dina fina bruna ögon var det finaste, ditt underbara leénde var den vackraste och ditt skratt gjorde en så glad.
att varje dag i skolan få möta en natalie kram när hon alltid stod och vänta på mig vid busslingan, fast det var vinter och hon höll på att frysa arslet av sig, men hon stod ändå där varje morgon. vi ringde varandra varje morgon när vi gick till bussen. kom vi inte till skolan skickade vi alltid ett sms och sa det. hon var ljuset i skolan. hon gjorde allting så himla mycket lättare.
alla som kände natalie vet precis hur jag menar, hon gjorde en glad fast man ville krypa ner under täcket och bara vara. hon fanns alltid med sina härliga kommentarer och ja, allting. hon hade verkligen allt.
jag kände mig alltid så trygg med henne vid min sida, vad som än skulle hända mig så skulle hon alltid finnas vid min sida. och det gjorde hon. hon visste allt om mig, jag berättade saker till henne som jag aldrig berättat för andra, jag litade på henne så högt. jag visste att jag kunde göra det, för hon var underbar.

jag vill inte förstå natalie. att de är dig jag åker och tänder ljus för, det är du som är borta. varför fick du inte fortsätta leva med alla oss. du hade så mycket kärlek att ge, och du hade så fina vänner och familj.
jag kan inte förstå att världen kan vara så orättvisst. och om gud nu finns, varför gjrode han såhär? det kan inte finnas en mening egentligen. vad är meningen med att få sluta leva när man är 18 år och har hela livet framför sig. hon hade livsglöd och planerade sin framtid, den såg så bra ut.

natalie är föralltid den finaste ängeln, och jag saknar henne så otroligt mycket. minnerna kan ingen ta ifrån mig, aldrig någonsin.




första bilden på mig och natalie tillsammans, början av skoltiden 2006.

28/1

har i stort sätt skrivit i alla inlägg att jag är trött, och nu tänker jag också göra det för att inte bryta det eller så skriver jag det för att jag är grymt trött! jag är alltså inne i en trött period och jag känner att det vart någonting helatiden. men imorgon är det fredag och det blir en sån lättnad, förmodligen en dag då jag kan försöka sova ut som det ser ut nu. sen upp skapligt på lördag, in till stan och hämta caspers dop-present och  vidare till dopet, sött! men alltså missar jag träningen på lördag, så imorgon måste jag ta mig ut på någon löprunda och köra lite styrka med mig själv, får se vad det blir! :)

arbetsförmedligen kommer aldrig med något vettigt fasten man är där i timmar.. vad är grejjen? jag förstår inte. men fynda en tröja så det bara small om det, 65 spänn. 75% rea är inte dåligt, sen blev det en hemköpssallad och så råkade jag få med mig hem en liten ljuslykta som man lägger på lite vaniljdoft olja på, så här hemma har det luktat gott!
nu ikväll har jag vart ute hos wänge, vi badade och fikade. hade det allmänt mysigt som alltid, go rumpan min!

nej, nu ska jag krypa ner i sängen där emil sover och har gjort det vaaarmt. finns inge mysigare att få krypa ner då! :) älskar dig!! nattinuffsans.

27/1 fötterna upp & huvudet ner

ja som rubriken säger har min dag varit, den här dagen behövde inte vara med denna vecka. börjar med att när alarmet ringde imorse trodde jag att det var ett skämt. trött som en trött apa som är skit trött. upp kom jag, men sen var inte skallen med, fast ja nu tänker väl ni att de är den ju aldrig för mig, ehe. men ja, det var en tung dag. min underbara pappa kom runt och lämna mina betyg här och upptäckte att det var öppet och funderade om ja var hemma fast ja sa att jag jag jobbade, jag glömde alltså att låsa dörren. jag blir rädd för mig själv. mitt huvud är ur funktion idag. sen var de fotbollsträning som kändes som en virrevirrevirrträning men det gick an! så nu ligger jag i soffan och är trött och ska somna tidigt, för imorgon ska jag till äckliga arbetsförmedligen och slösa en massa äcklig tid. blee.

nu får ja sluta skriva, ingen bra skrivar dag!

jaja, godnatt.

26/1 dagens

en långdag är avklarad och jag är trött.
men imorgon är det bara påt igen, 8-16.30 men jag klagar inte direkt! :)

ikväll får jag besök av caroline lillen fridsjö, det gillas. grabbarna våra har sen träning och då skadar de aldrig med en myskväll med sin vän.

och kameran min lilla kärlek är ju tillbaks igen, efter någon vecka borta på lagning. puss på det!


26/1

godmorgon.
jag är trött, trött, trött. sov förmodligen som en kung i natt och täcket var så mysigt varmt. jag vaknade inte ens när emils alarm ringde och märkte inte att han gick upp ur sängen ( vilket jag jämt märker ), men sen när han kom in och skulle säga hejdå trodde jag att han var uppe på toa eller nåt, men icke. han åkte till jobbet och jag insåg att jag skulle upp om en timme lite drygt, det är en jobbig känsla som inte borde finnas!
jaja, nu är jag uppe. tog mig en varm och skön dusch. har hunnit föna håret och ska dra på lite make up och sen äta lite frukost sen vidare mot en långdag på jobbet, det blir skönt när man kommit hem! :)

ha en bra dag!

25/1 tröttis

jag måste bara säga att johan falk filmen igår var riktigt bra, man var ju nästan lite smårädd. men de är klart, jag är ju lite töntig när det gäller sånt. men söndagskvällarna blir kung iallafall! mys.

idag var det jobb som gällde mellan 8-16 sen direkt till barngympan, som jag vilket sagt ifrån nu. känner att jag inte riktigt vill ta den tiden som är till det, får inte alltför mycket för det heller. sen känns det som att de är något varjekväll på nå vis. jaja, vill jag fortsätta så är det bara göra de. är ju knapert med ledare.
imorgon blir det jobb också, 9.30 till 18. härligt, man blr glad av att veta att man får jobba!

men nu kommer mormor och kusin in på en kaffe hos mig! mer än trevligt :)
tjiiing.



jag och bästa kusin!


24/1 <3

söndag idag, och det är dagar då man myser hela dagen. och en söndag den 24e, 2 år och 2 månader med min underbara emil! <3

helgen blev som jag trodde, lugn och mysig! :)
igår åkte jag elin och lille casper till valbo, hämtade ut min kamera som gick på garantin, fintee! sen såklart in till ikea och fynda lite, sen köpcentrumet. fanns förmodligen hur mycket som helst jag ville ha, blir nästan irriterad för jag vill ha så mycket. kvällen slutade för oss med godmat och en mycket trevlig kväll med lite spel, det gillas!
idag var jag och emil till stan, när vi ändå var i skutskär hos elin. så vi har fixat dop present till lille casper nu, sen inhandla jag jord så jag kunde plantera om mina blommor, hihi! där har ni lite vuxen poäng minsann!!

innan vi åkte hem stanna vi till hos natalie och tände ljus, och det gör så himla ont. saknaden är obeskrivlig och jag önskar bara hon kunde få komma tillbaka till oss alla igen. hur kan det få vara så orättvisst? varför just natalie? finaste natalie.

du är så saknad och älskad, jag glömmer dig aldrig min vän.
all min tid jag fick med dig är jag så otroligt tacksam för, du hade allt!





22/1 en helg

jag vaknade före tuppen imorse, eller nej. men jag vaknade tidigt iallafall och beslöt mig att inte somna om. jag vaknade alltså strax före nio. men varför gick jag upp? kan inte säga att jag gör så mycket vettigt ändå, tss.. men skönt de också faktiskt. är ju faktiskt fredag! :)
sen har jag vart som en tre åring hela morgonen, kollat på barnfilmer. men ja, det är faktiskt bra haha. nu tittar jag på en film där alla djur kan prata, gillar stort!

sen har jag hunnit kollat igenom en massa bilder sen i somras, och hej på dig vad jag saknar sommaren. helt sjukt vad kul vi hade det och härjade och bada och ja vet inte allt. men sommaren som kommer blir säkert lika bra, minst! sen har jag faktiskt rhodos att se framemot, underbart.
och hittade tydligen bilder som mina vänner måste få se, ej kort man vågar lägga ut på internet. men jäklar vilket gott skratt man får. roliga bilder är guld!

men iallafall, idag är det fredag och vem älskar inte fredagar? den borde vara sjuk i knoppen.
när emil kommer hem från jobbet blir det tacos, äta som en häst alltså, fantastiskt.
ikväll blir det filmmys med carro, alltså carro i kalleholm. det blir trevligt.
imorgon väntas det träning mellan 11-13 och innan den ska jag fixa carros hår.
och efter min träning ska jag bege mig till elin, pelle och små pöjkarna. kanske blir att vi åker in till valbo, elgiganten och hämta min kamera, sen skulle jag och elin behöva gå in på ikea som vanligt ;) hihi.
emil är såklart på match så han får komma senare, kvällen blir det middag och lite vin mys hemma hos dem. det ser jag verkligen framemot! :) så en lugn och mysig helg ska jag ha minnsann.
det är guldvärt må jag säga.

jag och mitt gips i sommras var ju såklart bästa vänner, speciellt när det var kokhett ute och alla badade :) fem veckor tillsammans med kärlek, som inte går att beskriva! två av de fem veckor var de varmaste veckorna på hela sommaren nästan, skrattretande. men det stoppade inte mig för att inte härja minnsann.

 




ÄLSKLINGAR


21/1

blev en mysigdag i dag, precis som tänkt! :)
elin och pöjkarna gör en alltid på bra humör. puss på det!

nu känner jag att jag inte riktigt orkar skriva någonting,
är trött och en huvudvärk som smyger sig på alltför mycket.

därför får det bli en ipren och en flaska vatten, och såklart soffläge under min filt.
och, imorgon är det fredag. jag ser framemot en helmysig helg. GULD!




jag behöver busa med min rödtott inom snarast känner jag..


20/1 ey yo

nu är jag trött efter en skön träning med brudarna, fotboll är så himla roligt igen! :)
foten kändes sådär i början, men det går över ju mer man kommer in i träningen men istället börjar ljumsken balla ur lite. får ta mig lite promenad inför träningen på lördag, kanske det släpper.
men som gällan sa, tänk att du faktiskt bröt foten mia. och det har hon lite rätt i, jag är mer än nöjd att jag kommit igång såpass mycket. galet bra!

nu ska jag ta mig lite fika och mysa ner i soffan och kika på handbollen som går.
imorgon ska jag upp tidigt och åka till elin och mina 2 små gullungar!!
vi ska gå på kyrkis, vi ska baka och ha det trevligt som alltid såklart :)

ibland vill man för mycket helt enkelt..


20/1

ska nu bege mig mot tierp och utföra lite ärenden,
och även ta mig en liten träff med caroline my babe, när jag ända kommer till storstan.



dra upp håret i en snod är den bästa uppfinningen just för idag!



19/1 jag är en mogen ärta

idag var det tänkt att jag skulle åkt till elin och pöjkarna. men jobbet ringde så det var bara att traska dit, 7-15. bara ta det man får och tacka för det. pengar behövs ju, om man säger så.
men på torsdag blir det förmodligen att jag åker till dem, ska vara lite barnvakt så ska vi även baka till caspers dop som är nästa lördag, sött! :)

idag är jag bara så äckligt trött så jag vet inte vad. emil har åkt på träning också, först innebandy sen fotboll. så sitter lite i min ensamhet och blir ännu tröttare, lyckat.
juste!! min kamera är tydligen klar nu fick vi i sms, så jag har ingen aning om det går på garantin eller inte, så i helgen får jag försöka ta mig in till valbo, ( kanske måste råka springa in på ikea med ) hihi.
för min stora fina blomma jag köpte till köket är lite sjuk, fick ta bort en massa blad som ruttnat fast jag vattnat (!!) men krukan var varm, smart att de är golvvämre? men nu står den i det i ena fönstret i vardagsrummet och får bli lite sval, behöver mig ett typ litet hörn bord som den ska stå på, men ikea har ju förmodligen det, ( en till liten anledning att springa in dit ) oh yes!

jag är lite knäpp kom jag på idag, okej egentligen kom jag på det för 19 år sedan men iallafall.
förr hatade jag majs eller ja, jag tyckte inte direkt om det. nu tycker jag tydligen om det för att jag kan sitta med en burk och smälla i mig, äckligt va?! de är ju fasiken gott.
sen har jag inte vart en fisk älskare, okej de är jag inte riktigt men jag äter fisk nu?! hmm..
sen har jag börjat äta sånna här vad heter de, ärtor? de runda gröna? jaja, de äter jag när jag jobbar. det ogilla jag som fasiken förr, men nu äter jag det? men de är inte så super gott, men jag äter det för att jag försöker leka nyttig.
antingen är jag sjuk, eller har jag mognat! okej, nu skrattar mamma om hon läser detta, jag lär ju aldrig mogna :) men det gör inte mig något, jag trivs att vara lite efter, ibland.
mia är ju ändå mia, om man säger så..

nej, nu saknar jag min familj också..
nu har jag alltid bil men tar mig ändå inte hem, dumt av mig!!
man får dåligt samvete, och jag förstår inte vad tide tar vägen?





bästa lillebror!


18/1

idag blev det jobb 7-16, härligt!
nu skall det lagas middag, senare ikväll ska jag ta mig en promenad med min vän maria.

och jag saknar min kamera rätt mycket.. snyft!
frågan är när el giganten hör av sig när de har kollat upp om det går på garantin, var ju 1,5 vecka sen jag lämnade in den, eller ja snart två.


17/1 söndagsmys

gårdagen blev som sagt lite 20 års partaj, helt okej. tog de rätt lugnt, mådde prima skinka idag. finte :)
när vi vaknade kom maria över hit, vi gjorde ordning mysfrukost och satt och prata en massa, mer än trevligt. vid halv ett tiden begav hon sig hemåt, vi hämtade upp svärmor och svärfar och åkte till till elin, pelle, felix och lill casper. vi hade det mysigt som vanligt, felixen var så go idag så jag ville ha hem han. min lilla stora kille :) han är för underbar, och bebis casper är alltid lika söt så man vill äta upp honom. puss på dom!
vi alla åt även pizza, som satt som smäck såklart! super gott.

nu har vi kommit hemmis, och jag tänkte ta bort de juliga fönsterlamporna och ta fram de vanliga, börjar i vardagsrummet sen får vi se om ja orkar resten.
för det är trotsallt söndagkväll, och det är en myskväll.
så ikväll blir det gurka, morötter och dipp och såklart mina vindruvor! mums.
juste, johan falk ikväll med. guld!

nog om det, puss!










mina prinsar! <3


16/1 in my place

4 månader sedan våran lilla smulis lämnade oss alla.. det går inte att beskriva hur ont det gör. jag vill fortfarande inte inse att hon är borta, föralltid. jag saknar allt från förr. kom tillbaka natalie!!
----------


riktigt bra fart på träningen i förmiddags iallafall och det är så förbaskat roligt att få kunna spela igen! :) foten blir bara bättre och bättre också. helt fantastiskt!

nu sitter jag lite i min ensamhet här,
emil har dragit iväg till rasmus och äter smörgåstårta för han fyllde 20 igår. vi brudar får komma senare ikväll. men vi drar en liten för-ferre här in my place sen drar vi dit också.
mina tjejer är bra, det gillar jag! :)

nu ska jag börja fixa mig lite, ska hinna skjusa svärfar också.
och imorgon blir det söndagsmys hos elin, pelle och mina 2 prinsar!
det gillas skarpt!

puss påre.



hihihihi
 (satt fint så in åt skogen när vi åkte taxi i uppsala efter en heldag till havs)
kärlek!


15/1

blev lite jobb idag, 7-13. alltid något!
nu ligger jag i soffan, kollade nyss på tv men svärfar är nere och grejjer i källaren och tvn blev svart. vet inte vad han busar med, låter illa! men rätt nöjd att oljebrännaren är borta nu, så nu är det pellets som gäller. finte :)

nu blir det fredagsmys iallafall!

14/1 värme

ännu en kanondag!
förutom min träningsvärk i heela kroppen, men den bjuder jag på.
råkade visst handla tre tröjor, en jeansväst och en sjal. love it!

nu blir det soffläge och har tänt en massa ljus..
en dusch på detta så blir det perfekt.
fredag imorgon också, mys.



kärlek är det finaste som finns..


14/1 idag blir en bra dag

carro, mia & fille, long time ago! :) 2006!





mia, carro & fille, midsommar! :) 2008!



13/1 lööve it

fotbollsträningen var så sjukt härlig att den egentligen inte kändes jobbig, fast den var det. svårt att förklara, men det är så roligt att få komma igång på riktigt igen. nu har jag inget äckligt gips på högerbenet, bara köra! :)

nu ska jag mysa ner mig i soffan,
imorgon väntas yttligare ett gympass med carro&fille. de kör skiten ur mig, men lika glad för det är jag.
jag gillar ju dom! :) hihi!

och.. jag älskar min emil!


13/1 pumpa

imorse gick jag upp tidigt igen, tog bilen och åkte till tierp. hämtade upp carro och åkte vidare till gymmet. den jäkeln har förmodligen gjort att jag kommer få träningsverk som heter duga. mycket mage och armar idag, och imorgon blir det mage och mer ben. för att ikväll har jag fotbollsträning så vill spara benen, hahaha.
men helt seriöst, jag hade glömt bort hur jobbigt de egentligen är att gymma. men de är bara pumpa pumpa! kul och härligt är det.

tack för en härlig förmiddag, imorgon blir de en heldag med min vän :) och då kommer fillerille också.
som gammla goa tiden!

12/1 härlig dag

om 11 månader fyller jag 20! ( bara så ni vet liksom )

idag har det vart en bra och mysig dag. gick upp efter sju, tro det eller ej man det gjorde jag.
efter lite frukost och fixning tog jag bilen till elin, vi skjusade bus-felix till dagis och vi åkte vidare in till IKEA och fynda, och vi skulle ju kunna fått me oss hur mycket som helst hem. ibland kanske de är tur att en plånbok säger ifrån, annars vore de farligt, hihi. men jag kom hem med en stor växt som jag har placerat i ena hörnet i köker, tre små lila krukor med tre växter till som hamnat i köket också, sen en knubbig liten lila lampa till köket. och ja, jag har lila detaljer i vårat grå/svart/vita kök :) sen blev det en matta till toan uppe och ett kastrull underlägg. mer än nöjd! :) sen har ja hittat en massa annat som jag verkligen skulle vilja ha, men kanske sen? vill bara ha och haa. synd att man inte är gjord av pengar, tss..
en helkanon dag med min lilla svägerska, henne gillar jag skarpt, och förmodligen den personen jag litar allra mest av. hon är som en bästa vän, hon är för bra! :)

nu kom emil hem också, precis klar med maten. han passar tiden bra ;)


annars då? glad i magen :)




11/1

promenadmorgon sen städningsdag.
dammsuga, torkagolv och damma huset..
CHECK!!


10/1

jag och emma hade en riktigt trevlig dag igår och kvällen blev bra, lite vin och träffa på de andra och drog till folkan. men tog det rätt lugnt, alltid kul att träffa vänner! :)
vi började morgonen med en promenad i solen, kallt var det men ändå så himla skönt.
sen åt vi en mumsig fruskot och emma åkte hem.
jag och emil fastnade framför tvn, kollade på karlsson på taket och jag diggar han. hahahha. karlsson kommentarer är bara klockrena. sen åkte vi till elin, pelle och mina två prinsar och åt mat. elin gör alltid lika godmat och jag trivs så bra i deras sällskap.

nu kollar jag och emil på johan falk, spännande! :) söndagskvällarna är räddade 6 veckor framåt, fintee.
och kärlek till riskakor! och såklart mina två prinsar <3


9/1 fotboll

började denna lördagfördmiddagen helt kanon.
träning mellan 11-13 och det var härligt, jobbigt och roligt.
efter träningen följde emmsan med mig hem, så vi ska ha en mysdag. ta oss en promenad upp till pizzan sen, men skall äta sallad. tro det eller ej ;) haha.
sen ikväll visar det sig, blir väl lite vin till och börja med.
det blir de det blir helt enkelt. jag gillar´t :)


 

 


jag älskar dig


puss på dig för att du alltid är bäst :)


8/1

gårdagen blev bra.
maria kom en stund på dagen, hon hjälpte mig att dela ut lite papper i massa trapppuppgångar, guld värt!
sen åkte hon hemåt och ja började skotta och skulle vara gullig mot emil. förihel*ete vad jobbigt. jag blev förmodligen hur svettig som helst och när ja är klar går jag in och börjar med maten, nej man då börjar det snöa?! ibland kokar de till alltså, fifan. jaja!
sen kom maria igen, vi hade lite soffläge och hade det allmänt bra. sen drog vi upp till carro och kikade film, mys. men dock sluta filmen funka efter halva. haha irriterande, men var bara att gilla läget.
sen när klockan blev lite sent drog jag och maria till john och gjorde han sällskap, stackarn ville aldrig att vi skulle åka, haha. men tillslut så! en bra kväll!

idag är det fredag, skönt! eller ja, inte för att jag har haft alltför en hård vecka. men fredag är ändå fredag :)
och ikväll blir det lite mysmat med min emil.
sen ska jag vara lite hurtig nu och ta mig ut och springa, funderar på att köra lite intervaller faktiskt. klart den bästa träningen, enligt mig!
maria skulle göra naglar och höra av sig sen, så kanske hinner mig en sväng innan.

ha en bra helg! :)






7/1

ligger här i soffan under filten och tänker tillbaka till sommaren, fasiken så kul jag hade det. tokiga dagar med underbara kvällar & fester som var guld med alla sina vänner.

nu längtat jag galet mycket tills sommar och allt som kan hända.



förmodligen de sjukaste jag gjort här i karlholm :) den farliga spritrundan. bara kul!
emil var med i "mörka"laget och jag i clownlaget. finteee.

6/1 fyndigt

nu är min lilla kamera inne på lagning och har en jäkla tur om det går på garantin, men förmodligen inte. lär ju bli svindyrt. men hur var det nu? pengar är inge problem? jo! min lilla kameris..
blev storhandla inne på citycross också, vi hade inte vart in dit än så var lite nyfikna, helt okej!
sen idag gjorde jag årets första fynd, köpte mig ett par skor för endas 129 kr på rean, det kallar jag fynd. jag gillar dom. eller ja, annars hade jag väl förmodligen inte handlat dom. smartis.

nu har jag och emil hunnit vara ute på en promenad också, fast de är skitkallt. men kändes som det behövdes, måste bli änding nu miawestin, okej?! jag ska ändra mig.. pfft.
jaja, sen har jag haft ont ihalsen hela dagen också, hur kan det bli att man inte har ont i halsen innan man lägger sig och sedan har man ap-ont i halsen på morgonen när man vaknar? jobbigt är det och har haft lite känningar i öronen med, hoppas på att de bara är tillfälligt, för på lördag måste ja få träna fotboll :) älskar när träningar är 2 timmar. skön tid med, 11-13 :)

nu ska jag ta mig en kopp te, lägga mig under filten och titta när emil försöker vara grym på hans nya pingisspel, det var bara svårt och tråkigt iallafall när man är sämst själv.

.. så ska jag längta till rhodos i maj! underbart :)




6/1 kallt

alltså, jag måste bara beklaga mig liite liite.
sverige.. alltså, när kan det få vara bra? nu är det massa snö, skithärligt att vi fått haft en vit jul. men varför ska det vara -50 grader ute satt man inte ens vågar gå ut? det är antingen eller. och man klagar alltid. men de är inte så konstig heller. jag blir lite irriterad, är det sommar är det antingen skitdåligt väder eller skitvarmt. och vintern ja, de ser ni själva. nej, jag röstar för lite mer normala väder här. men sverige ska ju alltid vara som de är.
jaja, nog om det. jag får helt enkelt gilla läget bara.

nu har jag precis kokat lite ägg, mumsig frukost blir det. men emil, vart tog han vägen? han skulle hjälpa grabbsen med något. men han kommer väl snart. annars äter ja alla ägg själv, bangar inte.
sen ska jag hoppa in i duschen och göra mig till en människa, sen åka ut till vaalbo. el giganten blir det.. min kamera är helt död sen nyår :( blee. men har ett årsgaranti.. får se vad som täcker.
vi ska stanna och storhandla också, de kan behövas.

juste, igår träffa jag emmsan en stund på eftermiddagen efter ja vart ut till min smulis och tänt ljus.
så vi åkte till gimo och kollade cup, och  hade det trevligt. hon är mer än bra :)

nu ska jag börja med frukosten!



5/1 ängel

jag saknar dig natalie, det går inte att beskriva saknaden..

när vi fyra stod vid dig vid graven tänkte jag så himla mycket på när vi gick i skolan. vi 5 höll alltid ihop, alla gånger du och ja åkte till läby och hade "läbyhelg" allt spåra, haha. åh vad jag saknar allt. minnerna blir ett leénde samtidigt tårar. men ja vet att du är med oss fortfarande. allt finns i mitt hjärta, som det finaste jag har. min lilla smulis!

föralltid älskad och saknad.



5/12

idag ska jag åka och tända ljus för min underbara natalie.
får även träffa carro, elin och hägglund där..

jag önskar jag bara kunde spola tillbaka tiden till förr, när allt var bra..

min ängel, min finaste ängel.


4/1

gårdagen var en seg riktigt seg dag, men den var ändå mysig för att jag var med emil hela dagen.
så ja, blev lite partajj hemma hos juhlin´s i lördags, hade det riktigt trevligt och kom hem liiite sent. men smällar man får ta. nu ska jag ta de lugnt ett tag, hade jag tänkt? ;p
igår blev det soffläge, sen uppryckning för att ta oss ett varmt bad och avslutade kvällen med en mysig film, som var hur bra som helt med världens sämsta slut. alltså jag blir sa arg när en sån fin film slutar så.. nästan så jag vill slå den som gjorde handligen i slutet!! men jag får tänka att " de är bara film " men ändå!

imorse sov ja förlänge, men jag vaknade inte fören carro skicka sms kvart i tolv, jäkla tur hon gjorde det! så hon har vart här idag på en kaffe och pratat massa, alltid lika trevligt :) tur vi bor nära.
emil kommer hem vid halv fem, sen så skulle han inte ut och jobba ikväll. wie :) så fråga han om han ville med på en springrunda ikväll, lät inte helt omöjligt. men han har vart dålig ett tag nu, så vet inte om de är så bra för han. men de visar sig :)

nu ska jag göra ingenting ett tag...


men här kommer en bild på systes lilla bebis, nova! :)
så galet sötnosig!


2010

hur ska man lära sig att skriva 2010? känns som att man precis hade lärt sig att det var 2009 ungefär. men man får öva helt enkelt.

nyårsfesten blev som väntat, GULD! hade otroligt roligt.
började med att åka skridskor hemma i söderfors, mys. sen åkte vi hem och gjorde oss lite nyårsfina, sen begav vi oss mot erik där det väntades tre rätters men hela gänget. godmat, god dricka och underbara människor. bussen kom vid halv nio, vidare ut mot gundbo där festen var hos wängelins. härjade ända fram tills halv tre då bussen kom och hämta oss. riktigt lyckad kväll. tack för det! :)
nyårsdagen började med sömn till ett, sen en fet pizza men några filurer sen soffläge ganska länge. kvällen avslutades med maria, drog in till stan på kvällen och åt, ragga runt och hade det bra.
idag blev det lite sov morgon igen, ups.
för ett tag sen åkte carro härifrån, var in på en koppkaffe. ska snart göra lite mat, hungriig är jag!
ikväll valkas det fest :) inte dumt. kanske blir hos erik och badar lite med, kalas!
sanna fyller ju 20 år idag, GRATTIS! firas skall de göras.
jag fyller ju också 20 i år.......december! tss.

min kamera är kvar i gundbo, och den funkade inte.... =( men det kan vara att luckan till batteri är borta. får kolla på den sen. har ju 1 års garanti. men drygt om den är sönder. men det visar sig. så inga bilder från den kommer upp nu.

gott nytt år!


RSS 2.0