2008 in i det sista!

herregud vad den här tiden går, jag hinner inte med att sitta vid datorn och bara ta det lugnt!
men de här hänt mycket sen sist!

julafton, och de är alltid lika mysigt! och iår var vi bara familljen och plus systers kille dårå, men de var ändå bara skönt och mysigt! bra julklappar och god mat, kan man må bättre? (:
och av min älskade emil fick ja en parfym ja önskat mig och även presentkort på att fixa naglarna :D världens bästa julklapp! så snart blir dom fina och långa :) hih!

snart nyårsafton och jag tycker verkligen att de är överskattat! men vi blir ett gäng som äter middag och sen visar de sig hur det blir! :)

nej nu ska ja umgås med carro, millan & wänge! :)
hejs på en stund!

mia, en helg som 18

nu har jag inte alls hunnit med att skriva!
haft fullt upp kan man säga (:

i fredags var min dag, jag fyllde hela 18 år och jag känner mig verkligen så mycket äldre! eller inte.. men ja måste väl försöka uppföra mig vuxen nu när jag är myndig! kan alltid försöka! :p
men min födelsedag var nog den bästa! :) först var det julbord med förtaget, allting gratis där! så blev några glas vin för mig och mathilda, kul hade vi! :) sen hämta pappa oss, åkte hem och börja fixa lite.. sen kom ungefär 13-15
härliga människor till mig och firade förfest innan krogen! och det var en sån lyckad kväll! :D tack alla! sen lördagen var väl världens segaste dag, men det gjorde absolut ingenting! :)
så nu är man ett år äldre och lite klokare? ungefär :)

idag hade mathildas svärmor homeparty med våra trosor och kalsonger så fick en del sålt på det, riktigt bra! :) så nu inväntar jag emil efter hans träning. så ikväll hoppas jag på en tidig kväll! är verkligen hur trött som helst, och nu är det sista veckan i skolan innan det underbar jullovet! älskar´t !

bara invänta lördagen med, ett helt gäng åker eckerö med julbord! en egen buss har vi! så jäkla nice :)

helgis

helgen är passerad och redan måndagen har gått!

den här helgen var iallafall väldigt bra och mysig, i fredags blev det ju som sagt lite impuls att ja tog på mig lite smink och kila till brudarna och hade det roligt! senare på kvällen/natten kom de andra också. bra kväll!
lördagen var vi til furuviks julmarknad och det var faktiskt riktigt mysigt! så himla mycket jul belsysning på alla träd, buskar, hus och ja you name it! det var sån julkänsla! (: vann även en stor björn, haha!
sen på kvällen åkte vi hem till mig, begav oss senare till syster och tomas där det blev hembakt pizza! mumsis, och även vin&öl. en väldigt trevlig och bra kväll! (:
söndagen färgade ja håret, mickis är bra hon! sen var de middag hemma hos emil, världens godaste mat. sen blev det en lång promenad sen krypa ner till sängs och mysa framför wallander!

nu är jag i stort sätt sjuk ungefär, ögonen rinner, täppt i näsan och hostar så jag blir alldeles svettig!
jag har verkligen inte tid med detta, imorgon kommer släkten och grattar mig! onsdag-torsdag träning och träff hos mig, utgång på kvällen då jag fyller! inte långt kvar :)

nej, nu ska ja faktiskt borsta tänderna och krypa ner..
älskar dig emil!

glad-mia

godkväll
här sitter jag och är mer än glad! :)
inhandlat lite julklappisar till mina syskon än så länge, och även fått lite ideér vad ja kan tänka mig köpa till emil. men det är alltid så himla svårt!

fick ju som sagt välja vad ja ville ha av emil med hans smakråd, så kom hem med en hög kjol, en kortare variant av kofta som går under brösten och även en part topp typ sen två halsband och ett armban,. och även ett par till klackskor! :) tack så mycket hjärtat!
perfekt med lite nytt nu i december, så mycket partajj som det blir nu, så man inte kommer me samma kläder :p ! himlans kul kommer det bli! :)
så nästa vecka får jag mer presenter, de är bäst att fylla år :D inte långt kvar!
sen är det jul också, mwhii! mer klappar, de är så mys!

nej nu kommer snart millan och carro och hämtar mig, blir en liten tjejfest. lite impuls så drog dem ihop några, de andra är på krogen så,lite för liten än :) haha!

puss på emil!

underbara fredagar

godmorgon,
idag är det fredag och jag är alltså ledig. jag älskar´t (:

träningen igår var lika rolig och jobbig som vanligt, kuul! det bästa när man mår dåligt och på dåligt humör är träning bäst, de funkar alltid!
och idag blir det att möta upp emil inne i gävle, vi ska julhandla massa och jag ska även få kika på vad jag vill ha när ja fyller. ja får välja en massa som ja vill ha kläder, parfym, smink ja vad ja nu vill ha.. så de känns riktigt bra :D nu kommer han bli runerad! nerå, (:
han är för söt!

nej nu ska ja försöka få i mig lite frukost och frächa upp mig innan bussen går!

och imorgon får jag busa med felix också! (:


depp-korvsdag

varför finns det tider när man verkligen känner att allting är piss, fast det egentligen inte är det? jag borde vara glad, jag fyller snart 18 och har mycket roliga festligheter i hela december. men här sitter man som en depp-korv och funderar på varför man lever ungefär.. jag hatar sånna här dagar. jag vet inte ens vad jag vill, vill inte våra någonstans.
blev hemma från skolan med, missade ett prov.. bra mia! men kan lika gärna göra det nästa vecka, men mathilda skrev att jag fick G på naturprovet, och hur jag lyckades med de är en fråga i sig. jag hatar natur. men glad att jag klara det..

nej nu ska jag inte skriva mer, de är bara fistråkigt att läsa.

träning imorgon iallafall!
plus i kanten.

en dålig dag, vill säga!

jaa, helgen har redan tagit slut. lika tragiskt varje gång, men tur att veckorna går fort iallafall! (:

ihelgen blev de partajj, och ilördags var det riktigt roligt. massa folk, kareoke och allmänt bra liksom. men även en väldigt skumkväll, haha. aja, sånna ska finnas med så att säga. kom hem runt sex på morgonen ungefär, kände att nej nu är de dags att knata hemåt, men emil var duktig och kom hem fyra ungefär. ( nudu mamma får du höra hur länge ja är ute om nätterna/mornarna) hih.
nej men det var lite roligt, men mindre roligt när man vakna upp. och även visste att de var släktmiddag hos emils mormor&morfar, inte lika mycket hurra för det. men jag överlevde, tur att smink finns i sånna lägen! sen blev det en promenad med emma sen sängen typ.

idag är det bara en dålig dag annars, orkade inte vara kvar iskolan, den är riktigt värdelös på alla sätt. lärarna är en sort för sig, typ världens sämsta och jag är allvarlig. min mentor borde..... ah ni vet typ. blä! och mår illa idag, ont i magen och allmänt trött. jag känner typ, "skjut-mig" förstår inte riktigt hur jag ska orka med denna vecka, jag vill ha lov!

och snart mina vänner fyller jag... 18!

RSS 2.0