1 liten vecka

måste börja med att säga att nu är det endast 1 vecka kvar med gips! förhoppningsvis iallafall..
hur skönt känns inte de? förjävla bra :)

gårdagen bestog av att kolla på fotboll, två matcher blev det. härligt. sen slutade kvällen med filmmys med hjärtat mitt. och systeryster åkte hem till sitt hem igår. får se när jag ser henne igen? buu.
menmen.
idag har jag umgåtts med carro! hon bor fortfarande högst upp i trappuppgången, men efter 4 veckor är man kung på kryckor ska ni veta, ojoj!
så nu tänkte jag kika på träningen ikväll och prata lite. emma kommer förbi och hämtar upp mig, och i september fyller hon 20. kommer bli kanoners :)
sen satt jag och carro även och prata om lite festligheter som kommer i höst, och det ser vi sjukt mycket framimot. vill nu nu nu!!
sen vet ja inte om ja ska färga håret ljusare eller mörkt. har alltid mörkt och kort tycker jag.. bestlutångest så in åt bomben!

nej, fick nog bli ett litet inlägg..
adjö.

rysare

varför utsätter man sig själv för läskiga filmer när man vet hur lättskrämd man är?! men de är ändå något man gör.. eh, bara dumt egentligen. men inte bara jag som blev rädd iallafall, hihi!
vilken tur jag inte behöver sova själv iallafall. mysemil!

godnatt!

sweet

det har verkligen vart fel på mitt huvud denhär veckan. ont i huvudet till och från hela tiden, så himla drygt! får ju spatt snart om de inte slutar.. jaja!

igår kväll blev de krogen för emil och jag var uppe hos carro med millan. vi kikade film och såklart kommer ja itne ihåg vad den heter, men den var riktigt kul! haha! vi hade det mys. blev en rätt tidig kväll, skönt de också. och vaknade på natten att emil kom hem och krama mig. gullnos!
blev en mysmorgon och vi kom inte upp fören halvtolv, bra skönt. sen tog vi oss en god frukost och åkte till huset och måla lite, och nu är han fortfarande där och skulle grejja något men, nu kom han precis genom dörren hem hit, komsikt :p menmen.
snart ska vi göra strips och korv, eller ja. jag tänkte faktiskt försöka fixa maten själv. men alla vet hur de kan sluta, och vill ju gärna ha mat.. han kan ju stå bredvid mig. jag lär ändå vara sämst i köket, hur ska mitt liv gå egentligen? :D vanliga enkla maträtter är svårta för mig, bra där.

sen ikväll blir det en till myskväll!
blir film och mysprat med kajsa agnes och moa som kommer hit. brabrabra :)
sen imorgon ska ja kika på laget, vi möter månkarbo. hoppas de går bra trots våra äckliga skador :/ bara köra på ändå.

nej, nu ska ja hjälpa emil hänga lite tvätt! ( de är ja lite lite bra på iallafall ) de tar sig!
du är bäst!

fredagsmys

passar på att skriva ett litet inlägg medans de är paus i sverigematchen, som förövrigt är bra! damerna överraskar verkligen, kul :)

idag blev jag och syster sugen på att åka och fika, och det slutade med att vi hamna på biltema? eh. men tomas var med och skulle ha massa trams eller nåt. men sen gick vi in på ica maxi och de fick bli köörv, men det funkar alltid. såklart spillde jag ner min nya tröja, alltså jag är som en tre åring ibland. inte bra mia.
sen körde de runt mig till min gos. vi visade dom även huset, syster blev lite avundsjuk, hihi. så hade emil satt i duschpanelen, kommer vara sjukt skönt att duscha i vår dusch! kan välja mellan tre olika lägen. svårt att förklara, kan visa någon bild sen, är för slö att föra över nu. oops.

ikväll skulle några in på krogen, kul tänkte jag. men sen blev jag bara ledsen för att jag vill härja. men nu är det faktiskt bara 1,5 vecka kvar!! sen åkter gipset bort, fantastiskt! :) hoppas det går fort att komma igång med fotjäkeln bara..
men emil och jag ska upp skapligt imorgon och måla och dona vid huset, så han var inte alltför sugen att gå ut tror jag. men får se hur han gör, han är på träning nu iallafall. de tokarna har börjat spela innebandy på allvar nu, kul! men jag är avundsjuk, vill också spela innebandy.

nej, nu är det dags för fredagsmys!
adjö.

:)

ursäkta den lilla röran, bygger om!

<3

vänner är verkligen helt underbart! vad gör man utan er alla egentligen :)
och vad gör jag utan emil? underbara älskling!

jag älskar er!


godisråtta

nu har mamma kommit hem från jobbet men en liten godispåse till mig! wie!
så nu blir det soffläge och titta på kanal 3 ända till klockan fem! ( nörd )
sen blir det filmdax! syster hade med sig filmen " män som hatar kvinnor "
kanon bra, för den har jag vilja sätt länge!
slapp och mysdagar är så guld!

imorgon är det fredag, heeelg!


svampar?

juste!
pappa pch syster var ut och plockade svamp när vi kom hem från stan.
alltså jag förstår inte själva grejen med de? de var ute två timmar och hade mygg som sina vänner, och de kom hem med hur mycket svamp som helst. visst, kul för dom! men de är ju skittråkigt att plocka? ofta det kan vara kul? och verkar jobbigt att böja sig ner hela tiden, tråkigt!

och förövrigt är det blää med svamp!


systrarnas dag!

idag har jag haft fulltupp hela dagen med systeryster!
jag och syster lånade mormors bil och drog oss en liten runda till valbo, där det blev lite shopping! syster fick med sig hem två jeans, en tröja och t-shirt och ett vanligt under linne, och lilla jag fick med mig hem ännu en till tröja ( oops), t-shirt, top/tunika, och ett under linne! även lite puder, puderborste och ögonskugga. åh vad jag verkligen älskar att shoppa!! man blir så glad och glad :)
men jag hittade snygga leggings och jeans med. men såklart kunde jag inte prova dom med mitt ben. så jag vet vad ja ska köpa när gipset är borta. hihi! iallafall leggingsen jag hitta, åh!
blev även bjuden på mat av syster, hon är för go! och att hoppa runt på kryckor en hel dag i valbo och även ikea var ju en liten utmaning. men jag såg alla kläder framför mig så då gick det fint, hah! men mina händer och armar är trötta nu, och orkar inte egentligen skriva. men vad gör man inte! tss.

hahaha, åh juste! igår kväll hade vi världens skrattanfall här hemma! kan börja asgarva bara jag tänker på det. men vad som hände och varför vi skrattar håller vi oss för lilla familjen, men min syster gjorde det hela :D hahah, vilken kväll! och fort ja kolla på pappa garva vi ihjäl oss nästan. ah, det var så kul! galeen.

och jag mitt klantarsel skulle bara kollade lite på design, och råka trycka fel och råkade spara den här!! så min gamla är försvunnen :( buuhuu. så jag måste försöka komma på en idé hur min design ska se ut.. har ingen fantasi!

nej jag avslutar det här inlägget med en otroligt vacker och seriös bild på syster och mig! eller ah, jag behöver ju inte vara helt seriöst jämt! :)




höstmys

hittade tre helmysiga tröjor idag.. två gråa och en brun, höstmys känsla verkligen!
och tack min älskling, du är bäst! :)

nu blir det soffläge hela kvällen,
fotboll, heja sverige! ( men först skörda farmen, hihi! )

<3

en nörd som mig

idag känner jag mig verkligen som en liten tönt-nörd. dels för att jag spelar farmville rätt hårt på facebook. och jag är inne på emils och skördar och fixar massa också medans han jobbar! visst är jag för snäll? hihi!
från början lovade jag mig själv att inte spela de, det verkade så himla tråkigt och de verkade som alla spela det. sen gjorde emil en farm och även till mig och jag blev arg på han. men nu är jag inte arg på han, för de är så kul ändå.. tss. men jag har ju inte så mycket för mig om dagarna så ja kan skörda på som en riktig liten bonde!

snart tänkte jag försöka pallra mig till duschen, vilket inte är lätt. allt blir så mycket krångligare nu. värsta stora sopsäcken måste jag ta på, sen sätta en pall i emils sitt badkar typ, så jag kan lägga upp benet så det inte bli blött. nej fy, tack vet ja o-gipsade ben! men jag härdar ut, de gör jag!
sen vid två tiden börjar bra tv pogram ända till fem! kanal 3 är en räddare i nöden i veckorna må ja säga!

sen skulle förmodligen emil kunna komma hem senast tre sa han, så hoppas på det! :) vi tänkte ta oss en sväng ner till folkan sen, är lite klädförsäljning och sånt. de mesta är kanske inte för  ungdomar, men hittade faktiskt en fin kofta där sist som är så skön! så vem vet om jag gör ett litet fynd idag :)

och i eftermiddag åker jag hem, och inväntar min syster! vi kommer ha såå mycket att pata om! :)

skadade?

när jag ändå är på g kan jag skiva ett till inlägg idag!

jo vi åkte till huset efter middagen idag och jag förstatte slipa och måla fönsterna, börjar bli haj på de där nu ja. emil och svärfar slipade vardagsrums golvet och vilken skillnad de blir! wiee :)
medans fönstrerna skulle torka så kollade jag på våran träningen, för bor ju granne med fotbollsplanen typ hihi.
och då hade mickis brytit armen på matchen och har nu gips också.
alltså det är helt sjukt, hur många kan bli skadade i ett lag egentligen? vi har fyra som inte kommer tillbaka i höst, typ 3-4 stycken eller om de är mer ;/ som är halv skadade och kommer förmodligen tillbaka inom kort. de här har väl aldrig hänt, och jag har aldrig vart med om det. men vi får ta nya friska tag till nästa år! men ända så skumt att de blir såhär..
om man jämför vilka de var som spelade i våras..

och imorgon kommer syster hem :D åh vad jag saknar henne! hon bor alldeles för långt ifrån..


kräftstjärt

måndag idag och det fick bli en riktig sovmorgon!
helgen blev fullfartig av olika saker.

ifredags blev det lite klippning hos kajsa, men bara ltie toppning. och kvällen blev mys med hjärtat emil.
och lördagen var vi till emils hus och grejjade från tio till fem ungefär, en heldag! gick kanon, vi slipade och målade fönster och garageporten. elin, pelle och lilla felix kom också och hjälpte till. så felix fick en idé att börja måla på väggen för han såg pinnen som emil rörde om färgen med! men som tur så hann han inte måla mycket, och de var vitfärg! haha, klart han också vill måla om alla andra gör det! sötnosen våran! och snart bli han storebror, kan komma när som helst egentligen. så himla mysigt :) så otroligt små kläder..

på kvällen blev det kräftskvia hos erik, vilket var riktigt trevligt och kul! fast jag tycker inte om kräftor för de luktar äckligt, de nyper en typ, och smakar inte så bra.. lite konstiga tycker jag. men för de så hade jag de minst lika roligt. och satt på en och samma stol nästan hela kvällen så länge jag inte gick på toa! haha oj, det gick fint! farligt de där.. tss. men var upp en gång och dansa med benet och kryckan! härligt, men såg lite stelt ut ;) men nu är det endast två veckor till jag ska ta bort skiten!

igår var jag bra seg, alldeles för seg.. emil hade match så jag kikade på den. sen skulle jag kolla på våran borta match, men var en jobbig dag med benet igår så fick inte bli någon match. men åkte till elin pelle och felix på mat för emil skulle kakla de sista i deras hall :) kvällen slutade med film och chips och såklart en emil!

nej nu ska jag titta till farmen på facebook, hihi! och måste ha koll att gå in på emils klockan två och skörda!! kom ihåg det nu mia! nördar som vi är :)

1 år och 9 månader med världens bästa!




mia´s mackor!

fredagfredagfredag!
härligt :)

idag har det vart en seg dag, dels för att jag tog en liten sovmorgon som behövdes? eeh.
sen när jag skulle äta frukost fanns de två färdiga mackor i kylen som de stod mia´s mackor på. alltså, min pappa är snäll han och tänker på sin lilla hopplösa dotter med ett ben eller nåt. nej men det var gulligt gjort av han!
tog mig en frukost ute och titta på när pappa och storebror höll på med veden. finns de något tråkigare en ved? skulle faktiskt inte tro det. fy blä. ibland är man glad att man är benlös ;)
sen skulle jag sitta vid datorn, vilket jag gjorde.. framtills musen inte funka länge och då är det rätt svårt att göra något. så när mamma kom hem böt vi till den gamla, och oj oj! där finns det ingen rull i rull grej i mitten inte! rätt i rriterande men jag klarar mig!
nu väntar jag bara på att ved-nissarna ska bli klara. för min bror ska få agera chafför och skjusa mig till skärplinge där kajsa ska få klippa mig, och jag tänker bara toppa mig. för jag kan inte bestämma mig hur jag ska ha håret. varje dag har jag olika planer och det funkar liksom inte. får tänka vidare ännu ett tag...
sen kommer emil och hämtar mig och så får kvällen visar sig! :)
kanske lutar åt kräftskiva imorgon, får se helt enkelt!

nu ska jag nörda runt lite!

jag är fräsch

yes, idag på sjukhuset passade de på att tvätta mitt ben och min fot som har vart instängt sen den 3:e augusti! ;)
så nu inväntar jag bara 2,5 vecka till så jag kan ta bort gipset och tvätta det igen!
jag känner mig förjävla fresch alltså! :D
lär ju ha det mysigaste höger benet ever!
mamma och jag passade även på att äta i tierp efter, satt fint!

nej, nu får det bli soffläge resten av kvällen!




20 augusti

nu har jag precis borstat mina tänder och försökt göra mig till en levande människa!
snart kommer mamma och hem och hämtar mig så åker vi vidare till sjukhuset.
behövs nämligen byta gips, svullnaden har lagt sig och benet blivit smalare vilket resulterar såklart förstort gips, så dumt att inte lägga om det!
men jag hatar känslan att vara på sjukhus.. blä.

men snart är det helg och jag får mysa med emil och träffa några läckra brudar, och de är ju kanoners :)



19 augusti

nu har jag kommit in i en dålig fras må ja säga.
nu har jag svårt att somna på kvällarna igen, vrider och vänder på mig så gott de går med gips-skiten!
men det var ett tag sen jag hade svårt att somna så nu är det väl bara gilla läget och hoppas det försvinner snart.

idag har jag knappt börjat dagen tror jag. när jag vaknade gick jag direkt ner till soffan och la mig, kollade på friidrott såklart. vilken tur att det går om dagarna, annars hade jag väl förmodligen fått nå fnatt!
sen nu sitter jag vid datorn och funderar starkt på att lägga mig i soffan igen och försöka hitta någon bra film. okej, jag vet att de är sol ute men jag får bara ångest för att jag inte kan göra någonting.. då är jag hellre inne och gör ingenting.
och min lille hund är sjukling idag :( han är hängig, skakig och allmänt konstig.. gör ingenting. förmodligen är det den där dumma fästingen som pappa tog bort igår som spökar, den var rätt big. pluttis!

och emil jobbar på överallt i veckorna så man tror han inte har nå liv. och en annan är slapp så in åt skogen och inte har nå liv. men jag byter hellre liv med han! faktiskt :p
men snart är det helg och då blir det förhoppningsvis lugna puckar för han! :)

nej, nu ska jag kanske ta tag i mig själv och försöka ta mig ner i duschen. alltig lika kul och se hur det går! förra veckan blev det en vurpa ner.. med sån tur var ramlade jag baklänges! sen gick mamma bakom mig upp för att om jag ramla då skulle jag ramla mjukt, hihi! hon är knasig. lilla mamma!
men trappan ner är faktiskt lite läskig med kryckor..

grisenosen min..




ångest-klump

för ett år sen var det jag som hade en stor ångest klump i magen och var så sjukt irriterad att skolan skulle börja igen. men nu sitter jag här samma dag med samma klump imagen, men varför? förmodligen för att jag just för tillfället inte har något liv. och fick veta igår att jag kunde fått vikarierat kanske fram till oktober!! om jag hade tur vill säga. men mitt äckliga ben förstör precis allt. less!
och mathilda skicka ett sms för en stund sen och skrev : nu kunde du och jag vart i skolan :(
det fick mig att tänka till att när man gick iskolan träffade man sina vänner fem dagar i veckan ungefär. vilket lyx egentligen :)
menmen, och nu fick jag lite ångest av att jag inte valde de här på komvux som var inom ekonomi som mathilda gjorde. hon får bidrag och är tre gånger i veckan. och kanske jobba lite extra i veckan med. men de är lätt att vara efterklok.. åh!

jaja! mot det positiva så fyller min svärmor 45 år idag! så igår var det kalas med världsgo fika och ni som känner mig vet att jag mådde som fisken i vattnet! och inte nog med det, i eftermiddag ska vi hem till mormor på kalas för lasse fyller år idag! ojoj här går det undan ;) även storebror kommer också, wie!

nej nu ska jag deppa lite och invänta att min underbara mormor kommer och hämtar mig!

17 augusti

helgen blev riktigt mysig och bra!
lördagskvällen med mat och bio var kanonmys och jag har världens underbaraste pöjk!
trevligt att träffa carro med, så himla länge sen.. mycket att prata om så blir en tripp till henne iveckan som det ser ut också. gilla :)

sen igår blev det fotboll hela dagen, det ända jag kan göra inom fotboll nu så! jaja, det funkar det också. både emils lag och lillebrors lag vann, kul! :)
kvällen slutade med mys i sängen framför tvn, och jag säger bara BOLT! sjukt hur en människa kan vara så grym! fascinerad är ordet, helt klart!

nu ska jag iväg och träffa en annan carro, jag får kalla henne eh nej jag kommer inte på nåt bra :)
hon hämtar upp mig med bil för jag är lite invalid och det gillas.
vänner är bra!

jag vill ju kunna träna...




:)

härlig match igår brudar!

ikväll blir det churts street och bio med älsklingen! :)

jag älskar dig!



fredagsmys

idag är det fredag och för en stund sen skjusade mamma hit mig till emil :) så jag är gladare idag än vad jag var igår!
inte träffat emil sen i söndags?! men nu ska vi mysa hela helgen :)

ikväll har laget match, jag ska ner och vara maskot och heja på. kan inte göra så mycket mer. men blir så sjukt sugen att spela, åh vill ju verkligen! otur här i livet, det känner jag väl till. men bara gilla läget och se glad ut helt enkelt.
så nu längtar jag till inomhusträningarna i sen höst/vinter. för då är jag förmodligen fit for fight igen! förmdoligen bara jag som tänker så långt fram inom fotboll nu? ehh.

imorgon är ingenting planerat heller. kajsa ringde för en stund sen och surrade, så får se vad som händer. någonting bra blir det säkert.
på söndag ska jag titta på emils match och sen lillebrors match.

nej nu blev det ett litet tråkigt inlägg, menmen! :)



vännen min!



....

konstig dag bara..
och jag saknar vissa brudar och min underbara emil!


nam nam

yes! nu har jag äntligen en ny mobil :)
den sitter på laddning och jag vill ju leka med nu på engång!
men håller på att lägga över musik och lite snygga bilder till minneskortet!
en svart blev det, och lillebror köpte en lika han åå. finte!

ikväll ska jag åka med mormor ner till tierp och kolla match,
vi möter tierp ikväll. och det blir förmodligen jäkligt tufft tanke på alla våra skador :(
men de är ju inte hela världen! :)

min emil är sjuk och hemma på från jobbet idag!
jag vill köpa en godispåse till han, men det kan jag inte för jag är hemmis!
men tanken är ju snäll ;)
nöt! <3

en rubrik skulle vara bra!

helgen blev mer än lyckad! fast jag är invalid så hade jag kul må ja säga! :)
det blir vad man gör det till helt enkelt! mysa på byggan hela dagen till sent på natten är någonting speciellt! så länge jag sitter ner går det ju faktiskt kanon! tss..

igår åkte jag och emil hem till mig, där senare min bror och hans malin kom på en fika! han tog med sig blåbärspaj som han lovade att jag skulle få smaka. och jag förstår fortfarande inte hur en kille kan vara så bra på att baka fikabröd! det märks verkligen att han är min bror när de gäller att fika! vi tog om två gånger av pajen och de andra engång. men de är lika bra det! (man vet ju aldrig när man får nästa fika) hihi!
efter fika tog de ett kvällsdop och jag följde med som publik och de hade även en vatten studsboll! en sån lär jag bara ha till nästa sommar! man blir liksom som barn på nytt! (y)
emil åkte hem på kvällen för han skulle upp och jobba idag.. tre veckor går alldeles för fort :( men vi har haft det massa mys! och den busen har även gått och blivit sjuk nu.. stakars! även kajsa, agnes och moa är grymt förkylda och jag har vart med de mycket senaste tiden. lär ju bara vara ett under om jag klarar mig? har en jobbig huvudverk nu men tagit nå bra tabletter från pappsen, så får se om det blir bättre snart! håller tummarna.

imorgon blir det att köpa ny mobil iallafall! mammsen och lillebror följer med in. men jag vågar aldrig bestämma mig om vilken de blir.. lutar mot LG telefon.. men har alltid vart emot touch och ja.. men det där jäkeln gillade jag skarpt mycket! frågan är bara om det blir en rosa eller svart! får sova på det inatt!

nej, nu ska jag försäka mig på en dusch och sen lägga mig på soffan!
ikväll blir det film mys med mamma&pappa!

jag saknar emil redan, så knasigt! :)
eller är jag bara såå kär!

bra fint nice mys

emil har åkt iväg till skutskär en snabbis och inhandlat lite så vi klarar oss ikväll och imorgon!
så snart drar vi iväg  till slada igen och vi blir ett gäng ännu engång :) super mysigt!
blir nog bara jobbigt om jag skulle gå runt i öregrund ikväll..
men det här blir säkert lika fint!

sol,bad,grilla, godis, alkohol och solnedgång!
och mina sköna mjukisar till kvällen/natten!



observera att tobbe var snabb som ögat att skriva på mitt gips! han är rolig :)

LG KU990i

vill nog kanske ha dig...
eller dig som svart.

bestäm dig någongång mia!




ute i slada vid sjöboden again!

idag blev det ut till slada ännu engång! jag emil och moa (:
när vi kom dit hann vi vara ute på bryggan i endast 10 minuter och sen började det verkligen att spöregna? förstår inte hur vädret kan vara så knasigt! men sen kom solen framigen! då stekte vi på med mitt lilla fina ben! grillade korv och hade det mys!
när vi kom hem tittade vi på våran träning och sen juniorernas match och snart ska vi väl iväg till de andra igen. men egentligen är jag trött och har ont.. men vill inte sitta ensam heller känner jag.

imorgon blir det kanonväder, så ja och några brudar åker till sjöboden igen och myser heladagen och kvällen/natten! kommer bli kalas mys! även mickis kommer och leker med mig imorgon :D det är bra! hon och jag har alltid kul och busar. men jag sa åt henne att vi inte kunde leka jaga... men vi kan leka prata järnet hela kvällen! tro mig, vi är grymma på det!

nog om det, nu ska jag väl göra något!

jag vill träna fotboll....
nu nu nu nu!

sooool

nu har jag klarat av en duschning med mitt fina gips ben! emil satt på en stor svart påse och tejpade på! satt i hans sitt badkar/dusch och det funkade fint. fick lite ont i låret för det var jobbigt att ha benet på en liten pall, tss..
men nu är jag ren och fin och luktar gott! (förutom mitt äckliga ben) men de får ju en riktig dusch den 7 september! hur äckligt och otrevligt låter inte de egentligen? buu. det som är lite positivt är att jag bara har ett ben att raka, hihi!

igår åkte vi som sagt ut till emils sjöbod i slada (: riktigt mysigt där ute. vi var väl runt 14 st på kvällen där ett tag, men några åkte hemåt. vi blev 10 som sov kvar. en helmysig kväll/natt. sitta ute på bryggan i mörkret med massa ljus och sola på dagen. helt underbart :) fast det skulle kunna vara bättre om jag fick bada och kunna sola baksidan. blir ett litet problem med benet.. men att sola ryggen får jag ha som projekt till nästa år eller nåt! ;p

nu åkte emil till träningen och får se om vi åker ut dit ikväll igen. ska ju bli bra väder!
får se vilka de blir denna gång som hänger på (:

mysdagar!

en dag avklarad!

inatt var det så otroligt svårt att somna med mitt ben. liksom hur kan man somna på rygg när man ligger helt raklång och benet upp i högläge? det går inte för fem öre! jag som är som en helikopter innan jag somnar! efter mycket om och men på natten försökte jag lägga mig på sidan med en kudde mellan benen som gjorde att jag inte belastade benet. det gick bättre och kunde tillslut somna mitt i natten. vaknade tidigt och kunde inte somna om! men det är lugnt, är ju bara så till den 7 september! åh :(
jaja..

jag, emil och micke åkte till emils sjöbod och kollade läget lite idag. tänkte dra ihop oss ett gäng imorgon och åka dit :) sola,bada, grilla och mysa. eller ah, jag måste ju hoppa över badandet. får hälla en hink över mitt ansikte eller nåt. men jag kan inte sitta hemma och deppa heller.. får hoppa mig fram sakta och säkert!
men det blir säkert super mysigt iallafall!

vi har även hunnit vart in till biltema, jag stod framme vid kassan och inväntade emil typ. han behövde ett nytt batteri till sin bil, den vägrar starta utan hjälp. så vi drog oss en plus meny på donken på vägen hem! ( bara för att få två söta glas såklart ) satt iallafall fint må ni tro! var såklart tvugna att ta en drive in och köra raka spåret hem, bilen fick ju inte slå av. satt och mata emil, men det gick de å!

nej nu ska jag väl förflytta mig till sängen och kika lite film..
inte så mycket annat att välja på!





                                                       jag älskar dig!



FAN!!

gipsat ben i fem jävla veckor.
inge mer fotboll i höst. hann spela i 20 min första höstsäsongs matchen.
inte konstigt att smällen gjorde så förbaskat ont.
inge sola och bada mia.

fanhelvetesjävlaskit!!!!!!!!

ha ett bättre liv än mig nu.
hejs.

jag vill inte längre

självklart är det strålande väder ute idag och jag kan inte åka med vattenskotern eller bada.
bara för min fotjävel! jag blir så himla less nu! det gör ont, den är fet, den är blå och kan inte ens stödja mig med den. just nu känns det som att jag aldrig mer kommer kunna sparka boll igen. åh!
så imorse hade vi klockan som ringde vid 8 så vi kunde ringa till sjukhuset. så har fått en tid halv ett. hoppas det kan göra att jag får mindre ont och att det blir snabbare bättre! har absolut inte tid med att hoppa på kryckor! och för det andra är det så jäkla jobbigt också, hela överkroppen har träningsverk. bra!


nej, nu måste jag försöka tänka lite positivt..
igår var jag ute och kolla lite på kläder på internet, och jag ska nog beställa lite ikväll kanske.
så jag blir liiite gladare! :)

emil har en vecka kvar på semester också, blir iallafall en natt ute i slada och mysa!
sen lär väl jag försöka skaffa mig ett liv när han börjar jobba också..

jaja, nog om det!
nu ska jag ta mina förbannade äckliga kryckor och ta mig ner till tierp! :(


JAG VILL HA RIKTIGA SOMMARDAGAR











smärta

inte alls hunnit skriva mycket nu! men har inte riktigt tid att bara sitta vid datorn :)
haft två mysiga nätter i stugan med emil! vi tog även med oss vattenskotern ut! lillebror blev glad! och dum som jag är glömde jag hans två paket kvar hos emil. men får komma hem om någondag!
igår var det seriepremiär för hösten! vinst med 3-2 efter att halva startelvan är skadade, jag hann spela i 20 min innan jag fick bäras av. helvete vad jag blir less, sjukt ont i foten/benet och att gå på kryckor är det jobbigaste som finns förmodligen. men ska vara riktigt envis och försöka låta bli dom om någondag... orkar inte.
och att ta mig in till sjukhuset är det sista jag gör.

jaja, snart ska jag försöka ta mig ner till djupön där det blir grillning. men maria får hämta upp mig, snällt!
och ikväll skulle det bli lite party med brudarna, men för min del blir det väl soffan och ett glas läsk.

nog om det, bilder från semestern kommer nog sen!


RSS 2.0