Motionscykel = Ont i arlset !!

Jag har väldigt mycket hat till den vita fula motionscykeln vi har uppe på fotbollsplanen !! Jag hade tänkt tränat en vanlig träning, men min rygg var allt för dum och så ifrån .. Så jag fick äran att cykla ! Yes tänkte jag, nu kan jag sitta och små cykla och kolla när dem andra springer .. Jo tjena, här vare fullrulle, och jag är helt slut och har så väldigt ont i arslet efter den !! Så, mycket hat till den idag !! Och tack för att jag inte kommer kunna gå imorgon med mina ben x) Nu var det mycket gnäll .. Och jag är väldigt sugen på en chokadkaka. Help me ..

Men idag var jag lite duttig, Pappa väckte mig strax efter åtta. Jag parlade mig upp och sedan åkte vi till Sandviken och kollade till Lillebror som var på Bandyläger, han är så duttig han ! :)
Sen drog vi en väldigt god och fin hamburgare .. Jag blev nöjd :p

Nej, nu skall jag ta en fika och sitta mysa med mamma för mig sjäälv :)

sötebus ..

Kalasa med brudarna!

Gårdagenskväll är ett minne!
Började med bussresan till Karlholm, ibland är det riktigt kul att åka buss :p väl framme så kilade vi över till Rasmus på förfest, mycket trevligt folk. Efter att alla blivit lite mer glada och sugna på dansen så gick vi vidare till hällskär. Jag tyckte det inte alls var mycket folk ibörjan, men sen kom det en massa och massa. Lite roligt att träffa sin materiel tränare som var nattvandrare? Haha, sånt som händer .. :p
Men jag skulle ju gå in på själva dansen, men jag kom inte ens så långt innan kvällen var slut! Haha, liten miss där tror jag .. Men jag hade ialf kul. Fick t o m prata engelska, fick en riktig flört där alltså .. Och även en Hägglund som spydde på min hand? Jag fattad ingenting först, ditt fyllo! :p
Jag har alltid lika kul och det händer så väldigt mycket bus när jag är med mina brudar, så kul! :D

Ibland undrar man väldigt mycket.. Hur vissa folk tänker, om dem ens tänker? Man blir så less!

Det finns människor till allt ..

Vinst.

Jag är stolt över mig själv att jag kom upp kvart över åtta idag ! :p
Började med att ha femkamp, eller sjukamp eller kommer inte ihåg hur många grenar vi hade .. Men ialf, jag fick bli en cool kapten i mittlag. Jag hade Fille&Jenny med mig, vi var faktist bäst i alla grenar ( eller inte ) , men vi kom näst sist av fyra lag .. Haha! Jag tror jag orsakade lite till det när vi hoppade längdhopp och dedär .. :p Men jag tycker vi var bäst ialf, så !
Sen blev det maaat, det var lite gott. Men man fick inte ta Pizza, vilken besvikelse :p Men sen var det bara ladda för match, vann med 2-0 fick bli ett assist från min sida idag, men det var ialf kul att sparka boll ! :)

Näej, nu lär jag packa ur väskan och packa om sedan dra till tierp sen vidare till karlholm och kalasa med mina bästa brudar :)

It´s just a game ..

Seriösa personer ?

Ja, jag följer nu Elin. Hon hade tänkt sig blivit en seriös bloggare! Jag följer därför henne med att skaffa en seriösblogg tanke på att vi är så seriösa person .. tss :p

Idag har jag nog iallfall haft världens tråkigate dag! Nästan skrattretande hur tråkigt det har varigt .. Men imorgon skall det bli kalasa med brudarna och det gillas! :)
Men innan det ska jag upp rätt tidigt till fotbollsplan, blir lite smågrejjs och mat sen träningsmatch .. Jag går väl mest dit för maten, Eller? :p

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0