25/2 carros dag!

grattis min vän på 20 årsdagen!
hoppas du får en underbar dag och att ni får det awesome imorgon! :)
typiskt att jag missar det, men det finns fler gånger.
kärlek på dig! <3



:D

OS-GULD!!
härligt jobbat grappar, och mer härligt att northug kan pilla sig i stjärten hihi!


24/2 funäsdalen

jag blir fasiken knäpp på den här blogg sidan, snart lägger jag ner denna jäkla blogg eller byter blogg sida. den jävlas ju med en helatiden, pitt-arne på det lär jag säga!

jaja, idag tog jag en sovmorgon tydligen. när jag vaknade så skulle jag kolla på klockan på mobilen som alltid, så visar den att den är 11:38 och jag fick panik. jag brukar absolut inte sova så länge. skönt var det men lite ångest. upp och käkade fruksot sen ut på en mys promenad i det härliga vädret som var.
sen mot söderfors en sväng idag igen.
nu har jag precis fikat lite efter träningen som var skön som alltid. jag älskar när det suger i låren så man håller på att smälla av, jajjemen! bara le och se glad ut, grymt skönt efteråt iallafall och tur är väl det? man ska pina sig själv.

imorgon blir det en kanon dag.
först ska emil jobba och jag får packa inför funsäsdalen! drar upp imorgon till emils stuga, blir där till söndag. ska bli så himlans skönt att komma bort några dagar med min finaste. mysa hela dagarna.
skoterturer, bubbla ute, basta, göra mat ute i vindskyddet, och ja.. bara vara! :)

2 år och 3 månader idag, och jag älskar dig bara mer och mer.
du är min finaste, du är hela min värld min älskade emil.





24/2

jag lär ju vara världens snällaste storasyster idag?
min lillesötabror kommer vara skyldig mig endel genom livet.. ;)

love you!





23/2 fille-fis

ska snart bege mig ut mot mich, där det väntas lite middag och även få kramas med fillefis en sistaste gång innan hon drar till australien, vilket hon gör på lördag. jag åker till fjälls på torsdag, så denna kväll är den enda gången vi kan. det känns så knasigt att hon ska vara på andra sidan jordklotet så himlans länge? våran egna galna fille :) hon är så busig.

jag kommer sakna dig, tur att facebook finns snuffsan!
och tur att det alltid går så bra att ladda upp bilder på äckliga blogg.se!
nu när jag är hemma i söderfors där ja hade en massa bilder på mig och fillis..
pitt också.

nu ska jag åka!


22/2

jag trodde visst de var den 21 februari idag när jag skrev det senaste inlägget, hihi.
fel av mig.


21/2 <3

godagens.

imorse när jag vaknade var jag duktig och började städa på direkten och det var skönt att få det gjort! :)
sen drog jag i mig lite frulle och begav mig mot hemmet i söderfors och tog mig en fika med mor och far, sen följde lillebror med mig hem hit. så nu chillar vi lite i soffan, inväntar att emil ska sluta jobba så vi kan äta pizza! ;) såklart skulle emil jobba över en timme, hahaha.
sen är det träning ikväll, ska börja träna måndagar nu också. guld värt i mina ögon, det blir finte.
och imorgon ska vi upp tidigt för lilleskiten måste vara hemma till typ 8, men vad gör man inte? :)

jaja, nu ska vi dra igång legobatman!

och juste på måndag börjar pappsen jobba igen, så himla glad för hans skull och så stolt över dig, allt du klarat som gått emot dig senaste året. du är så stark i mina ögon min farsgubbe!
älskar dig <3





21/2 slappdagen

gokväll! här sitter/ligger jag i soffan i min ensamhet. känner att de är lite synd om mig, men varför vet jag inte? kanske för att jag sitter och räknar ner tiden till hjärtat mitt ska komma hem. och då går såklart tiden sakta, för sakta. jaja!
igår kväll blev det lite taco-mys. sen råkade de bli lite förferre här med lite brudar innan vi begav oss upp mot karlitplan. hans hade inflyttnigsfest, det började sådär, de ena och de andra och bla bla! jag och mickis fattade inte så mycket så vi tog oss i kragen och tog oss ettt glas och sen var vi igång och hade det kul. en helt okej kväll som slutade med att jag mickis och emma satt och åt vid fyra i natt, gott så in åt bomben var det. somnade sedan ovaggat.
emmsan åkte hem tidigt, mickis och jag har legat i soffan typ hela dagen. inte många knop här inte! men söndagar är en sån dag då allt slappt får förekomma. godmat och lite onyttigheter blev det. tack för helgen snuffsan! :)

nu borde jag verkligen ta tag i berget i köket, typ plocka ur diskmaskinen, plocka i den, diska, dammsuga, tvätta.. men vet ni vad? det blir inte av idag, idag är det inge måsten som gäller. kommer ju faktiskt en nydag imorgon, med nya tag så att säga.

nej hopp, nu ska jag räkna ner tiden ännu mer innan jag får kramas med min saknade älskade emil! :)






20/2 lördag

jajjemen, då har vi lördagen här och här sitter jag och funderar på hur jag egentligen mår? haha!
gårdagens bravader var guld, så galet roligt hade jag. fille min finaste hade fixat allt så bra, middag med femkamp och en massa bus. riktigt trevligt hade vi, och kul med lite nya människor också! :)
vid elva tog vi tåget in till gefle, heartan väntade. och där inne var det kul som alltid. dansa, dricka och umgås. nej, en klockrenkväll och jag tackar fille för allt. och det känns så konstigt att hon kommer vara på andra sidan jordklotet om en vecka? hallå, de är liksom andra sidan? nej det här känns lite läskigt må ja säga. men fille är cool och grym, hon klarar allt! :) har vi tur ses vi till sen hösten, då hon anländer hemåt igen.

kom hem sent i natt och försökte ringa emil hela tiden och han svarade aldrig. konstigt tänkte ja, de var ju också ut på krogen fast i funäs då. men så försökte jag ringa imorse, men nej då var mobilen av, haha.
men tillslut visade de sig att han hade sovit så himla djupt och inte hört mobilen och tillslut drog den ner i backen och tappa luckan så batterit åkte ur. jag vet inte om jag peppra på med samtal för mycket? så kan det bli, men nu vet jag att han lever! ;)

imorse var det lite jobbigt, upp och direkt på träning. att träna med en halv hårdbrö macka är inte det bästa. men kunde inte direkt äta heller, men jag tog mig igenom 2 timmars träning och jag klarade det. förutom att jag är som ett lik nu, men de ordnar väl till sig under dagen. träningen är gjord iallafall!
så snart kommer kajsa förbi, börja förbereda tacos, lite tjejmys ikväll här hemma. sen förmodligen upp till hannes, det visar sig. mickis kommer även ikväll och är sovkompis, det är kanon det. så det visar sig hur denna kväll slutar, den blir ju bra hur de än blir! :)

ha en trevlig kväll!




18/2 ensam hemma

nu har jag fått helg, och det känns så skönt! har vart så sjukt trött alla dagar, vet inte alls vad de vart med mig. men nu, nu är det helg och jag gillart :)

har precis pratat med min lilla svägerska elin! hon är min räddare ikväll, jag får sova där inatt.
så då blir det bra tills imorgon med, då jag och mich ska in till gefle och fixa lite till fillerille! wihoo :)
jag vet inte riktigt hur jag ska klara mig själv i huset utan emil. och speciellt inte nu, pelletspannan stannade upp igår kväll och även i morse, så ni kan ju tänkte er hur kallt de vart här! och känns inte vidare varmt nu heller. men vadå, jag kan ju alltid fixa den i helgen när emil är i stugan i funäs? nej, det kan jag inte.
men svärfar är iallafall hemma om det skulle vara något. men ändå, pittsaker.

så ja, nu måste jag vekrligen planera denna helg.
emil åker idag, jag sover hos elin med pojkarna.
emil är borta i morgonatt, då sover mich här när vi kommer hem från krugen.
emil är borta på lördag, mia har ingen sovkompis och har inte riktigt bestämt vad hon ska göra än heller. förmodligen någonting lugnt.. det visar sig.

jaja, nu ska jag kolla igenom garderoben och kolla vad jag ska ha på mig imorgon.
sen kramas med emil innan han åker.

men nästa helg åker jag med emil till funäs, jag bara älskar att få vara där!




17/2

trött efter jobbet,
korv med bröd i min mage, gott som in åt skogen! underskattad mat :)
hunnit kramas på älskling som nyss kom hem,
och snart ska jag packa väskan och kila på träning, och det gillas!
efter den kommer kajsa med mig hem hit och färgar min utväxt, och det behövs må ni tro!

tjaaoooo.


16/2 hårding

efter jag och emil ätit pannkaka idag skulle vi ta en semla, men den var sten hård :( till och med grädden! ni skulle se min besvikelse.. den klarade alltså inte av att vara i kylen nåhon extradag.. men det blev en kaka istället, (tröst-äta)

men annars så blir det jobb resten av veckan denna vecka med, och det gillas!
och min söta pojkvän har somnat på soffan så sött, puss på honom!

och nu skulle jag ladda upp bilder sen elin fyllde 20, men det sket sig ju som vanligt med blogg.se sidan. pitt också.




16/2

godmorgon!
när jag hade chans att sova ut idag, så gör jag det helt enkelt inte. men jag kanske är utvilad, hoppas på det.
igår var en jobbig dag, min rygg var ju kokkobäng. den gjorde ont fort man andades lite för mycket, rörde sig lite för hastigt och när jag sträckte fram armen, jobbigt blev det att jobba. men jag klarade det.
hoppas på att den gillar mig lite mera idag, så vi kan ha en bra dag tillsammans. tss..

nu vill jag ha helg, men samtidigt inte.
fillerille ska ha avskedsfest slasch middag och sen krugen. det kommer bli galant, absolut! :)
sen på torsdag åker emil upp till fjälls till hans stuga med två jobbarkompisar, kul för han och läskigt för mig att vara själv. men har lurat in att mich ska sova här på fredag när vi åker hemis från stan. bara jag hade chirre hemma, och sjävklart fixar jag det! lite jobbigt att jag har en träning kl 11 på lördag, men de tar jag då.
nej, det blir nog fint dehär, har ju as braiga vänner som annars ställer upp! :)

nu måste jag hoppa in i duschen, sen lite frullerulle och lite make up.
sen traska mot jobbet, 12-18.

5 månader sen min ängel, kom till oss igen..




14/2 helt enkelt

alla hjärtansdag idag, och mitt underbara hjärta gjorde min dag helt underbar. han är för go, han är världens bästa och finaste! :) jag älskar dig!

gårdagenskväll blev mer än trevlig, vi brudisar sammlades uppe vid karlitplan, tog oss några glasvin och sen fortsatte kvällen. slutade med att några grabbar kom upp också. en rolig kväll, det gillas!
när vi gick upp i morse var det lite halvsegt, men ändå lugnt. och vädret idag var ju mer än fantastiskt. så en morgonpromenad blev det, sen kika jag lite kläder från ellos som jag typ måste ha, lite sommarkläder. jag vill ha sommar nu. men iallafall, sen drog jag och emil ut till owes och gick och kikade runt lite, hitta lite smått och gott. drog sedan in till gelfe city och gick runt i stan, en liten tröja fick det bli, även för emil med.
när magarna våra blev hungriga gick vi till helt enkelt och åt mat, sjukt gott var det och mysigt. ett ställe jag rekomenderar iallafall! :) efter vi var mätta gick vi till donken, haha. men vi tog en kaffe och mcflurry, men enbart för att fördriva tiden, hihi. halv sju började bion, snabba casch. en bra film även fast jag inte hängde med ibörjan, fattade liksom inte grejjen. men sen är jag seg i mig med, och tar lite länge tid än för alla andra att fatta en film. och vet ni mer?! vi tog en stor popcorn, men vi rörde endast 1/4 typ, hahaha. vad hände där liksom? glömde bort att äta, eller så var jag fortfarande proppis.

jaja, nog om det.
nu ska jag ha lite soffläge innan sängen ropar. hoppas även den ropar snart, är så trött.
jobb imorgon också.

jens lapidus är så sjukt galet snygg och han är min lilla hemliga kärlek, hihi!













12/2

spotify på hög volym, fläskfilé och göra i ordning potatisgratäng, invänta michaela och sen ska det mysas i soffan med gottigott. sen hämta min svägerska som är ute och har tjejmiddag med hennes vänner. agera fyllechaffis! hihi.

love fridays!






11/2

den här dagen har vart helt okej!
jobbet var relativt lugnt idag, och det uppskattas verkligen. man känner sig så himla mycket piggare när man kommit hem. tummen upp på den!
efter jag jobbat drog jag direkt hem till svärföräldrana där elin och mina två prinsar var, busa lite med felix och pussa på casper. och såklart umgicks med elin.
imorgon förmiddag ska jag hjälpa till med barnen medans elin har affären, blir lite hejvilt att ha dom två medan man samtidigt ska hålla koll på affärn.
och jag har även gjort lite nytta idag, jag har nämligen hjälpt hjärtat att bära en jäla massa pellets, och hej på dig vad tungt de är. men tillslut blev vi klara, skönt! sen drog jag igång en tvätt, så ska snart ner och slänga in de i torktummlarn, kul för er att veta mena jag. eh.
imorgon måste jag också försöka tvätta, har alldeles för mycket tvätt, gått över gränsen tror jag? yes.

och imorgon kväll kommer min mich och sover här!
hon skall klippa mig, så ska hon få göra mig lite sällskap när jag agerar fyllechaffis åt min svägerska! mer än guld!
jag saknar mich, och hon gör en alltid så glad. puss på dig! :)

så min fredagskväll kommer bli mer än bra, och det gillar jag helt enkelt.
nu ska jag kramas med min finaste emil för jag känner inge riktigt bloggsug.




11/2

en trött mia.

10/2

jag var dum idag.
när jag skulle gå hem från jobbet tänkte jag att jag skulle gå genom grusplan som alltså är en bra genväg om man säger så. men jag visste att det kan ju vara mycket snö där och det kan ju vara någon som gått där.
men nej, där pulsa jag så jag blev svettig, hur dum kan jag vara. jag var alltså för slö för att ta den andra vägen, som egentligen inte skulle vara lika jobbig. jaja, nästa gång jag tar genvägen skall det vara snöfritt!

nu har jag precis gjort klart maten och inväntar hjärtat som är påväg hem.
sen blir det till att träna, får se hur mycket jag orkar med. känner mig lite piggare idag, men huvudverken kommer minsann in ibilden iallafall..
men ja, sen blir det soffan på kvällen och en tidigkväll.
jobba imorgon också, och även på måndag. skönt att veta i tid, det gillas.

och min sladd till kameran är borta.. jag måste hitta den typ nu.



världens bästa.


9/2

idag började jag jobba 12 till 18, helt okej.
förutom att jag inte mår riktigt på topp, men klarade mig rätt bra från huvudverken men när det var två timmar kvar kom den som en bomb. men en alvedon och en ipren så härda jag ut..
och imorgon är det jobb igen, 8 till 16.30 och jag får hoppas jag känner mig lite piggare då. kan inte tacka nej heller, jag måste ta det jag får och vara glad för det. jag behöver pengar, så är det bara.
när man gick iskolan var man hemma för det minsta lilla, skulle ju lätt vart hemma från skolan igår idag och imorgon men nej, nu är man tydligen i det där så kallade vuxenlivet. kämpa på ba.
imorse fick jag mig ett ryck att sätta upp gardinerna, men jag vet inte om jag tyckte om det. har ju hittat gardiner från jotex + en massa annat fint, men de är lite dyrare.. men nästan så det är värt det. får ta mig en funderar helt enkelt.

nu ska jag och emil strax åka till natalie och tända ett ljus, berätta hur mycket jag saknar henne och jag längtar tills jag får se henne igen. hon kommer alltid vara den finaste, alltid.


9/2 natalies dag

idag har himlens finaste ängel sin 19 årsdag, och jag önskar hon kunde få vara här med alla oss och få fira den.
men jag vet att hon har det bra där uppe, mycket tårta, kakor och såklart kladdkaka.
men jag blir så arg, varför är världen så orättvis?
kom tillbaka till oss!! <3



min ängel.

7/2 söndags ångest

gårdagen blev mer än lyckad!
en heldag med fotboll som var kul, förutom min fotjävel som inte riktigt vill skjuta. men får försöka träna upp det tills serien börjar iallafall. menmen, kul var det att lira lite igen.
sen fick jag äran att åka med hägglunds nya vrålåk till läby, det satt finte! ;) gick undan.
hem till henne och hade 20 min på att att byta om och fixa oss, självklart hann vi det! så kom i tid bra till elins middag och party. väldigt godmat och efterätt. sen var det spel, dans och skratt kvällen lång.
jag bara älskar att få umgås me dom brudarna, de är så sällan tyvär. men man har alltid lika kul när man kommer dit. och ännu engång, tusen tack för kvällen elin! :)
och tack carro att du skjusade mig till tierp idag, guldvärt!

nu är jag hemma i soffan och har fått en sjuk huvudverk så jag vet inte vad jag ska göra. mått bra sen jag vaknade faktiskt, men det kanske kommer nu. vad vet jag.
blir inte alltför många knop denna eftermiddag, lite soffläge passar nog bäst.

ska jag vara ärlig orkar jag inte lägga in bilderna, tar de sen.
och ja har en sjukt rolig film på hägglund, men det bör ej visas, hahahah.


5/1 min pappa

idag är det fredag och det är min pappas födelsedag, grattis älskade du! :)
jag är så stolt över han, efter allt han har gått med om de senaste åren. du är så stark, du är så bäst!
älskar dig farsgubbe!!

gårdagen blev mer än lyckad, jag och elin råkade visst åka in till stan, hihi.
fick med mig gardiner hem till vardagsrummet, men jag vet inte alls hur det kommer bli. har ju en fondvägg och så är det mönstrade gardiner, men ja, fönsterna sitter inte på fondväggen men jag vet inte. man kan iallafall sätta upp dom och se resultatet därefter. sen var det lite små saker jag kom hem med bara.
sen stanna jag där ända till sen kväll. grabbarna våra jobbade över, så då passa jag på att vara kvar och mysa med små fisarna innan de somna, och såklart mysa med svägerskan min! inväntade även emil, så vid tolv i natt var vi hemma och vi somnade direkt ba.

nu ska jag snart kila till en dag på jobbet, jobb till 18.
hoppas på att kanske inte alla som har tid till 18 stannar sålänge, haha.
jaja, de är fredag idag, alltså blir det en lugn dag.
ikväll blir det bara mys och gos med hjärtat, upp tidigt imorgon för att fajtas lite på kommuncupen, spännande säger jag. känns som det kan gå hur som helst?! :p men roligt blir det!
sen imorgon kväll är det 20-års party!! :D
äntligen får jag träffa mina saknade fina vänner från läby, så mycket kärlek till er! <3

nej, nu måste jag dra i en högre växel!
tjiiiiiiiing! ( pitt-arne är inte med mig idag, oh yeeees)





eeeh, vakande tydligen på en bra sida idag. höger? eller vänster? vilken är den braiga?

4/2 grattis jeppe

min söta underbara lilla grisenos jeppe fyller 10 år idag! lillgubben min :)


4/2 lite piss-arne idag

åh jag har vart irriterad sen jag vaknade. alltså, jag har kunnat slagit sönder allt här hemma i stortsätt. speciellt dammsugaren som är helt störd, sen vårt äckliga sovrum. jag vill bara att emil ska ta tag i övervåningen någongång så man kan få ooooordning där uppe. men han gör alltid en massa annat här hemma. okej, ja vet att de också måste göras men jag prioriterar faktiskt övervåningen..

jaja, och inte nog med de måste ja gå hem till emils föräldrar och hämta bilen för den har stått i garaget inatt, enbart för att jag ska ha den idag. jag ska åka till skutskär och umgås med elin och mina prinsar, de gör en alltid på bra humör.

nog om det, nu ska jag fortsätta sura. min vän piss-arne är med mig hela morgonen.
hejdå.

3/2 jajjemen

idag jobbade jag hela dagen, 8-16:30.
så himla skönt att göra nå bra om dagarna, hahaha. jaja, fredag är det jobb också. skönt att få ihop dagar lite då och då. jag ska ju inte klaga! :)
idag när jag slutade kom kusinvitamin hit, vi gjorde mat och då skall ni observera att jag kokade potatis för första gången (!!!) mer än stolt, sen stekte jag dom även. jäklar ni ;) ja men alltså, när ja gör maten är de alltid vanlig lätt mat, sen när emil gör då blir det lite roligare mat. men idag, då satsa ja stort! tss..

efter vi var mätta drog vi på träning, den gick fint.
kommuncupen i helgen, som jag egentligen hatar.. men ändå vill vara med. de är liksom ett måste känns det som. är ju bara köra, märks om det går åt skogen för mig helt enkelt. hoppas på foten att den vill lika mycket som mig vill säga. håller tummen.

nu ska jag göra i ordning lite fika, och ge er lite bilder sen helgen från caspers dop! :)
felix & casper är de sötaste och underbaraste som finns.



mor & son :)



sötaste felix, älskar dig så mycket bustroll!



<3



goaste gobit! som kommer få lika underbara ögon som storebror felix.. :)




avslutar med en bild på mig och bästaste elin! :)

grr

okej, jag har vart irriterad halva dagen idag och det gillar jag inte.
förstår mig inte på allt, liksom att det ens finns tid och ork till någonting så litet. jaja, alla är vi olika och ibland vet man inte om det är så bra. aja,

var över till carro på karliten (här i city) på en kaffe i förmiddags, så hon kunde snacka om helgen hennes, haha. hon är alltid så galen hon.
sen hem och fixa middag tills hjärtat kom hem. sen kom även carro till mig, fast min lilla carro från tierp. jag säger lillen till henne, de kalla alla henne förut men jag kör på de en. hon är ju min lilla! :)
puss på henne. vi tog oss en kall promenad och hade det allmänt bra, snackade en massa som alltid. käftarna går i ett :)

nu ska jag upp och krypa ner i sängen där emil försöker sova,
imorgon ska jag fara ut till valbo och fixa och trixa lite som det ser ut och dagen avslutas med att kusin kommer hit och busar innan våran träning.

nattinuffsans.

2/2 min saknade ängel

- Vänskap sedan den 21:a augusti 2006. Insåg på en gång att du är en sådandär vän man inte släpper. Vi delar både glädje och sorg, stöttar i vått och torrt. Sommaren 2007 var vår sommar. Så många minnen, så mycket vänskap. Jag förlorar den aldrig. Jag kan bara säga att jag aldrig skulle klara mig utan dig. Världens bästaste Mia.

Ollonkärlek <3

------------

Mia Westin, 17 jävla fuckade år idag :)
Har undrat många gånger hur man ska beskriva dig
Lika rosaälskande som en fet schlagerstjärna.
Lika virrig som min farfar Bördie.
Lika kåt som jag.
Lika nördig som alla mobboffer.
Lika mycket sucker för fetingfester som resten av HP06.
Lika pratig som deltagarna i Palramentet.
Lika puckad som the biggest pucko in the world.
Lika lat som jag (fast skillnaden är att du inte visar det öppet)
Lika mycket datanörd som alla CS-geekar.
Lika underbar som jordgubbar och glass.
Lika söt som Hemköps choklad.
Lika gosig som mitt nussigaste lakan.
Lika fin som Jessica Alba.
Lika bra som de allra bästa.
.. och nästan lika gammal som jag :)

Jag älskar dig så otroligt högt, hjärtat mitt. Skulle aldrig klarat mig så långt som jag gjort om jag inte hade haft dig.
Jag finner inga ord för dig, förutom allt <3

----------

när jag läser det här så inser jag vilken lycka jag har haft, att få ha natalie som en riktigt vän.
jag saknar allt med henne, om man ändå kunde få spola tillbaka tiden och göra om allt.
jag skulle kunna läsa det här, om och om igen..

finaste.


1/2 kärlek

idag är det redan första februari 2010, och det är ingen vanlig dag ska ni veta.
för min fina saknade vän elin fyller 20 år idag! hon är den omtänksammaste och goaste bruttan.
på lördagkväll skall detta firas så in åt bomben, och det ser jag så himla mycket framemot! :)
GRATTIS!!!!
elin till vänster, och alicia får också vara med för att jag äntligen får träffa henne i helgen! jippie :D
kärlek till er! <3




och idag kommer syster hit!! :D åh vad jag har saknat henne, har inte träffat hene på evigheter! hatar att ha henne så himla långt bort.. och ja, min lillebror saknar jag med. nöjd nu gubben? ;) och ja, saknar min storebror med och såklart våran lilla gris jeppe. my family!
så vi ska äta frukost tillsammans här, sen ska vi bara chilla och snacka en massa. sen ska vi åka hemåt till mor&far och på ditvägen ska vi stanna och tända ljus hos finaste natalie, en ängel med vingar.
så jag får alltså träffa henne vovvsing nova idag, ska bli så kul! tok hund :)

nog om det, nu borde jag duscha för jag känner mig lite ofresch asså.
och juste, lill plutt felix har blivit sjuk stackarn. "mosters" älskling! <3



systra mi!






RSS 2.0