Midsommar helg!

Åh den var mer än lyckad! (:
I fredags var det grillning hos Caroline, sen mot kvällen vidare ner mot öregrund, satt  ute på en bar hela kvällen & drack & hade det trevligt (: Men helgens höjdpunkt var nog lövsta!  Hade en jäkla tur under helgen också, kom in på en bar precis innan de kolla legg i ö-grund sen lövsta, bra där! Först grillade vi hos Rasmus innan, sen vidare till Sebben där allt samlades sen åkte vi med bussen. Och så jäkla kul vi hade där inne, hahah. Caroline & jag lär aldrig glömma den kvällen iallafall : ) massor av härligt folk och träffa några brudar på dansgolvet & i öltältet som man saknat mycket, b la Mathilda! " Hello Fat Yo" Haha föralltid!
Sen mådde man som man gjorde hela söndagen, längesen jag var sådär seg sen en helhelg, men lätt värt (:

Och idag har jag jobbat på dagis, hur söta ungar får det vara?! Hah (: Fick även gå hem tidigare, också rätt skönt! Hela dagen blir längre & man hinner göra annat. Fast ikväll är det bara träning.. Hoppas kroppen mår bra bara!
Nog om allt, helgen var kanon!

- Min emil <3

Beirut, en ny vän?

Min hals är verkligen inte bra! Jag har fortfarande blåsorna kvar & har även kommit små vita prickar vilket som då brukar vara halsfluss & det är verkligen helt värdelöst! ; / Men det hindrade inte mig till att åka in till stan idag med Jossan! Det blev en klänning & en blus/kofta typ ( sällan jag gör det , hah ) & Jossan köpte en lång svart skjorta med ett snyggt skärp till, nöjda flickor (: Och var även in till Stadium, hoppas det blir bra där i höst!

För en stund sen kom jag hem från syster, var över en snabbis & drack te & ät även bullar, jag älskar fika! Det är gott & mysigt (: Och hon fick ju en jäkla råtta av Tomas när hon tog studenten & jag är livrädd, den heter Beirut iallafall! Den var konstig för det kissa&bajs på bordet.. Men nu väntar jag på att Emil ska sluta jobba & ringa, han skulle jobba på nå annat grejjs idag efter jobbet. En annan är lat & ligger hemma. Men vafan.. Förövrigt är han världens goaste! Inatt hade jag väldigt svårt att somna för min hals & hade även ont i magen. Han gjorde ordning te med honung & gav mig en tablett. De går liksom inte att beskriva dig riktigt,.. <3

Tanke på dåliga saker så i morgon lär de inte bli någon träning heller, får väl bara gå upp & kolla på :/ Känns rätt meningslöst & tråkigt. Och bara jag inte blir värre till ihelgen för den är ju fullbokad!

Här kommer lite bilder på råttan Beirut som jag aldrig ska vara barnvakt åt, tror jag...

 


Min hals = hatobjekt!!

Godkväll eller nåt!
Jag måste bara säga att äntligen är min APU plats klar, idag ringde nämligen Stadium i Gävle & jag trodde de hade glömt mig, hah! Och så precis så skall jag & jossan in till gävle imorgon & shoppa lite & det passar utmärkt så jag kan lämna lite lappar, brabra (:
Och myckte mindre bra med min hals, idag undersökte emil den lite & det var blåsor.. och är det något speciellt eller har man de alltid när man har halsont? Det är kvällens lurare.. Så är inte alls taggad till att sova vilket jag borde för att imorgon ska jag upp efter 8 & det var några dagar sedan mia var uppe den tiden, rätt skönt! Men måste väl försöka sova snart, emil har säkert svårt att somna när ja knapprar data & han ska upp & jobba. Hih!

Bara jag inte blir mer sjuk till helgen & nästa vecka då jag ska börja jobba..
Blä på det mesta just nu!

Sov gott eller nåt..

Tutorna <3

Nu är det måndag & helgen har vart. Den blev mer än lyckad! (:
I fredags var det match, sen belv det lördag då 20års festen väntande! Vid 6 tiden lagom till matchen kom jag & emil till caroline där annat trevligt folk var. Bjöds på tacos & massa chips & sånt. Och kvällens höjdpunkt var tutorna, helt klart! När matchen pågick var vi i carolines lägenhet, sen efteråt vidare ut till lokalen hon hade hyrt, där det kom mer trevligt folk. Jag & tess gjorde förövrigt väldigt långa sugrör men som kanske inte fungerade så bra, men de blev långa & fina! Sen efter tolv tiden åkte jag & emil vidare till karlholm där det blev en god pizza med de andra & sen vidare hem till sängs! Så grattis till caroline & tack för kvällen! <3

Sen igår var det en allmän seg dag, men ändå inte. Jag & emil var sugna på att fika hela dagen tror jag.. Börjar med en glass vid kiosken & en liten promenad. Sen hemåt & göra kaffe i termos & lite kakor i en påse & så cyklade vi ner till djupön där det blev fika & doppa fötterna i vattnet, mys! Sen hemåt & åt världens godaste mat, sen direkt efter till tierp & fika hos min kära bror (: sen kollade vi på match i strömsberg mot karlholm & sen hem till emil igen & fika rabarberpaj! Så en sjukt bra dag vill säga! Fika <3

Och nu sitter jag här som en tönt, hur ont i halsen som helst & lär inte bli träning ikväll..

De var allt, bye!

Fredag den 13:e

Just precis när jag skrev fredag slog det mig att det är fredag den 13:e! Jag hade helt glömt bort det! Och nu när jag tänker på det stämmer de lite in, för jag har gått & fått jäkligt ont i halsen! Och har haft ont i magen hela veckan, Och jag som ska spela match ikväll mot tierp. Men får väl försöka ta det så lugnt som möjligt idag eller nåt. Skitsaker..

Menmen, nu sitter jag hemma hos emil, han kommer väl hem runt 4 tiden som varje dag. Fast i onsdags kom felix hit för elin&pelle har åkt på bröllopssemester (: Så nu får jag busa massa med lillgubben! Han är kanske den sötaste (:
Sen åker vi hem till mig senare & imorgon är det bara att ladda inför fest : D min käraste caroline fyllde 20 år igår & det ska verkligen firas! <3

Puss på min finaste (:


Studenten, havet, fest & sommarlov!

Hallå & hej för engångskull!
Jag har itne riktigt tid & lust att sitta vid datorn, har vart kanon väder från förra veckan tills nu :/ Men mycket har hänt sen sist iallfall (:
I torsdags tog min käraste syster studenten! Vilket firaste med släkt här hemma (: Blev en rätt jobbig dag, upp tidigt & fixa henne, sen fixa & dona här hemma innan alla kom. Men det blev bra (: Så grattis till alla vännerna i torsdags!
Och sen blev det fredag & det var en solig dag, det blev att åka ut med emils vattenskoter : D det var nog det härligaste & roligaste jag har gjort! Åh det var så kul! Åkte till där de andra i hans familj var, de hade åkt dit med deras stora båt, den är hur frän som helst. Riktigt snygg, är som ett hus förfan! x ) En riktigt mysig dag iallfall : ) Sen var det match på lördagen mot Gimo, förlust med 2-1 men vi spelade riktigt bra i andra halvlek! Så det var kul! Sen tog jag med mig jossan till karlholm där fest väntande (: Alla åkte till sebastian så var vi där ett bra tag, sen ner till hällskär & in vid dansen & öltältet, riktigt skojj & mådde inte alltför bra på söndagen. Men så blir det ibland, nog om det! Hah!

Och igår fick jag sommarlov! Mitt allra sista sommarlov, det känns lite knasigt. Men just nu njuter jag så otroligt mycket! Och det ska bli en sån sjukt mysig & rolig sommar (:

Men snart ska jag packa väskan & dra på träning, ska försöka hålla mig uppdaterad. Men kanske inte blir lika mycket nu, det märks helt enkelt!

HEJA SVERIGE förfan!


Tisdag & en daim glass

Allt närmare sommarlovet, jag njuter! har inte haft tid & lust att suttit vid datorn riktigt. Men helgen blev inte som vi trodde ritkigt. I fredags hade jag bara en lektion & sen hem till emil (: Vi umgicks lite med anton & sen kollade vi på lillebrors match mot tierp som slutade 4-4, spännande var det! Sen på lördagen blev det fotboll igen, fast karlholm då (: Sen ner till Djupön på kvällen med ett gäng & grillade & hade det trevligt. Sen fortsatte kvällen hos Carro där det blev fest, fast jag blev nykter. Hade match i söndags, och det slutade med förlust. Men vi får vara glada åt den första halvleken, riktigt bra spel hade vi. Men det räckte inte. Skitkorv!

Och idag är jag hemma från skolan, känner mig inte alls på hugget! Så nu kom pappa precis med en daim glass som jag ska njuta av som bara den! Och snart kommer syster också, ska färga håret på na så hon blir lite fin till studenten (:

du är bäst emil  <3

RSS 2.0