snoriga hälsningar

klarade av jobbdagen fint idag, och de är jag glad över! min förkylning har tagit över mera och jag hatar när det rinner i ögonen. när det känns som man ska nysa och det kittlas i näsan som slutar med att det kommer tårar. men nu ska jag inte klaga för jag har faktiskt helg nu! så skönt! :) och har tillbringat denna torsdagkväll med bästa emmsan, fikamys med te och självklart idol!
känns lite jobbigt bara att jag inte mår topp när jag har braiga saker framför mig.

morgondagen består av att åka hem till söderfors. först ska jag träffa mammsen på en promenad och lite lunch, mysigt! och pappa jobbar natt så kommer hinna träffa honom med, saknar dom!!
sen ska jag gå cirka hundra meter från huset och gå till miiiickis! hon ska få äran att göra mig lite fräsch i håret. tror det får bli ljusa slingor. ingen större skillnad alltså.. men jag brukar alltid bli mörkhårig till hösten men känner inte riktigt för det just nu. men vem vet, mickis kanske gör om mig helt? man vet aldrig med henne ;) men blir nog bra.
sen blir det fredagsmys och kurera mig med massa tacos och soffhäng! härlig dag blir det.

sen kommer min favoritdag, LÖRDAG!
den ska bjudas på en mysig sovmorgon hade jag tänkt. och eftermiddag/kvällen kommer tillbringas på majorsvägen 12 hos elin. där det blir tjejkväll med god mat och vin. kommer förmodligen bli hur trevligt som helst :) min svägerska måste vara den härligaste på denna jord. vad gjorde jag utan henne? min stjärna!

sen är det söndag och då ska jag på födelesedagskalas hos min storebror som börjar bli gammal på riktigt, hihi. det blir mysigt. jag har inte träffat han på länge nu.. buu för det!

nog tjatat om min helg..
hoppas ni får en fantastisk helg! :)

<3


30 september

MOT JOBBET MED NÄSSPRAY, HALSTABLETTER & ALVEDON! <3





29 september

min näsa vill inte riktigt andas med mig som vanligt. jag tackar för att nässprayen vill vara min kompis. men lär nog köpa en ny snart, icke att förglömma!
jobbet knallade på idag, kämpade igenom med mitt tunga huvud. men nu återstår bara morgondagens jobb kvar som är mellan 11-18 vilket betyder sovmorgon. och hej&hå vad jag kommer njuta och ta vara på den..
skulle egentligen behöva gå upp lite tidigare och duscha med, men tanke på att pelletsen kommer imorgonkväll så måste jag elda och tänker inte direkt gå upp ännu tidigare för att först göra det?! nej, jag får vara lite skitig helt enkelt. ta mig som jag är liksom. tur emil gillar mig ändå :)

när jag slutade jobba åt jag mig lite mätt på våfflor och glass. tänk att man alltid är värd det, och idag var det för att jag mådde lite halv rasligt. hihi. sen tog jag bilen till elin och barnen, och ja såklart pelle med! blev en kvällspromenad med elin och mys i soffan framför idol. kanonkväll, like always! <3 snart lördag elin ;)

nu ska jag hoppa ner i en tom och kall säng.. buuhuu.
emil är ute och jobbar kväll igen eller ska jag säga jobba natt? ibland kommer han hem så sent, som han kommer göra nu. menmen.. hans dregel kudde får duga bra. alltid något :) lider lite med honom att han jämt måste upp så tidigt. men han ska väl passa på att jobba mycket medans han är ung och fräsch? jag får det lite tråkigare och ensamare bara..
älskar dig, mitt hjärta.





28 september

idag är det tisdag vilket innebär endast två arbetsdagar kvar till helg! och denna helg kommer bli bra också, eller rättare sagt; den kommer bli guld.

nu har har jag precis vart lite duktig och fixat om mitt förbaskade CV och PB! det krånglade ett tag med programmet jag hade det på, men sen laddade emil ner nå annat bättre grejs. och jag trodde jag skulle få skriva om allting igen (!) men icke! tur tur :) men nu är det klart och ska bara be emil läsa igenom det ikväll innan jag skickar iväg det.

ska traska över till carro på lite kvällskaffe snart. men blir nog massa te för mig och ännu massa mera honung. min hals är inte riktigt vän med mig idag, och mitt huvud är definitivt inte min vän, mer mobbare och bara trycker ner mig, ehehe! menmen jag ska inte klaga för har klarat mig undan riktigt bra senaste veckorna. många filurer jag umgåts med har legat sjuka eller vart rasliga.. men jag har klarat mig fint än så länge. peppar peppar ta i trä  och nej jag tog inte på mitt egna huvud! nu är iallafall tjänsten ute som jag vikarierar för, så nu får vi se hur mycket mer jobb de blir. denna vecka verkar det bli. sen är det bara vänta och se.. så snälla förkylning kom inte riktigt än.

nej, nu ska jag be carro koka vattnet!
och trycka i mig lite mer ipren.

bjuder på en rätt gammal bild på lille casper.. på honom ser man verkligen hur sjukt fort tiden går! han bara växer min lilla prins.



.... nu är det bara massa busigheter som gäller :)






27 september

måndag.
bara de ordet säger hur tråkig den dagen egentligen är. måndagar är måndagar.. måndagar är tråkdagar, för det mesta. alltid lite tungt med måndagar. bara måndagen blir slut så känns det liksom liite bättre.
nog tjatat om ordet måndagar.

jobbet knallade på fint idag. dagen flöt bara på, så sa det bara poff och klockan blev halv fem och jag fick kila hem. skönt! :) sen slapp jag laga middag också, hade rester från helgen. och jag är ju lite töntig och har svårt för rester.. iallafall vissa maträtter. men idag gick det bra. emil tycker jag är töntig som sagt, men han tycker ju om mig ändå och tur är väl det, för vad gjorde jag utan honom? min guldklimp.
och på tal om honom så har han somnat lite gulligt bredvid mig här i soffan.. han hinner ju knappt hem innan han drar iväg och jobbar igen. förstår inte riktigt hur han orkar.. men duktig är vad han är! <3

ska snart bege mit ut till skogen, till emmsan! vi ska ta en lång promenad och sedan mysa med massa te framför idol. det kallar jag lyx-måndag! något bra med denna dag trotsallt!
jag saknar redan sommaren och alla kvällar jag och emma hade, haha! hon är för bra för att vara sann hon!
tänk vilken otroligt härlig sommar man haft! :)




helgen i detalj

i fredags fyllde min syster år! och jag saknar henne nå så otroligt mycket..
jag måste verkligen ta tag i att åka dit. mammsen och mormor är uppe hos henne denna helg, tills imorgon.. och jag ville också med upp såklart, men det krockade med svärfars överasskning. men snart så, sätter jag mig upp till bussen till henne! ska bara hitta en helg som är oplanerad.. inte lätt.

men iallafall.
i fredagskväll var det bara mys med älsklingen. vi åt godmat, drack lite vin och myste i soffan framför en film. somnade rätt tidigt med, skönt!
lördagen var planerad att elin, pelle och mina två prinsar skulle komma, sen skulle vi kidnappa svärfar lite. han fyller nämligen 50 år, fast i november. men vi hade fixat och bokat att han skulle få hoppa fallskärm.. han visste ingenting, så drog vi in han i bilen och satt på ögonbindel, hihi. men det lilla tråkiga  var att vi visste att det skulle bli inställt tanke på att det storma isbjörnar ute. men så är det.. vi åkte ialf dit och kikade och han blev väldigt glad. så nu bokar vi bara ny tid!
när vi kom tillbaka gick vi till pizzerian här i karlholm. beställde in lite drinkar & vin och förrätt, super gott! och sen tog vi plankstek och jag kan lova er att det var den godaste plankan jag ätit! mums! trodde inte det skulle smaka sådär grymt gott här i lilla byn.. så tummen upp på det!
kvällen avslutades här hemma hos oss med vin, kladdkaka, frågetävlingar om oss "barn" för svärfar och svärmor.. väldigt lyckad kväll! och små busarna mina var lika underbara som alltid.

jao! men nu har jag iallafall dammsugit hela huset och ställt allt till rätta. blir liksom lite tokigt med en liten casper som gärna vill röra allting han inte får, buse! men nuså, är det städat och fint igen! :)

nu hinner jag inte sitta här längre.. ska sätta på lite kaffe och ta fram kakor åt grabbarna uppe på taket som arbetar så flitigt!
och en dag som denna kan man inte låta bli att ta en låång mysig promenad..
myssöndag.

imorgon är det jobb som gäller igen. så kul!

23 september

hela kvällen har jag skrattat med mitt fina fotbollsgäng! :)
blev en pizza stund tillsammans med hela laget här i karlholm.
drog även lite statiskt om hur mycket man hade tränat i procent, hur vi låg till förra året med serien och nu.. bra skillnad på det mesta ialf, kul! :) lyckad kväll!

nu sitter jag ensam för emil jobbar massa denna kväll igen. tråkigt att komma hem i ett jätte tyst hur när man pratat och skrattat hela kvällen. tur de är idol ialf! och inte är jag sugen på nå kvällsfika heller efter pizzan.. men tur är väl det? eeh..

imorgon är det freeeeeeeeeeedag!! och jag jobbar 13-18 så när jag kommer hem kommer fredagsmys maten vara klar av min pöjk! ibland kan det vara bra att jobba sent! :)
helgen kommer bli kanoners!

är så otroligt tacksam för det jag har runt omkring mig.

emmsan dag!

idag fyller en av dem bättre år. min finaste emma fyller 21 år! :)
grattis min finaste snutt! jag älskar dig.



bästaste du. <3

 


22 september

mätt i magen efter att ha vart på lite födelsedagsfika hos emils mormor! mumsigt med tårta och lite kakor såhär en onsdageftermiddag. även elin min bästa och mina små älsklings-prinsar var också där. passade självklart på att pussas och kramas! <3 åh gullehjärtan!

idag flöt på bra på jobbet och dagen bara rullade förbi! kul med lite annat nu när jag har ettorna. så gulliga matteböcker. och jag minns själv när man gjorde uggle böckerna i svenskan och ärtan och hela den biten. så kul! :) när man är sådär liten så tycker jag verkligen att man skriver så gulligt, hihi.
kommer så väl ihåg när jag gick på bruksskolan och var sådär liten.. allting var så bra, inga problemo alls. lekte var dag! :) härliga tider med härliga filurer. skulle vara kul att träffa alla igen på någon mer festlighet eller så. gäller bara att man är några som tar tag i det.. :)

nu ska jag såklart ta mig en kopp te och lägga mig under filten. njuta av att min emil är hemma och självklart titta på idol!
ny dag imorgon med nya tag och händelser!

våra små prinsar..





ensamhet

sitter i min ensamhet här hemma nu efter säsongen sista fotbollsträning. lite tråkigt.. man är så van att träna och träffa brudarna. men snart drar vi igång igen! hoppas jag inte blir förslappad nu..
hade en tyst minut för emelies lillebror också.. så mycket tankar till familjen.
var lite jobbig stämning i skolan också, och mycket prat om det med de små. frågor och funderingar har dom små liven..

emil jobbar ikväll igen och skulle komma hem sent.. åh det är så tråkigt att vara ensam! de är mörkt och tyst.. jag mår inte bra av ensamheten. men blir tidig kväller. upp tidigt imorgon och ha frukost på fritids. sen ska jag ha ettorna i morgon och på torsdag, hoppas det går bra! :) aldrig haft dom själva. men känner igen dom väl sen förra terminen i förskoleklass. ska nog gå bra!

en kopp te på det här så..


massage-mys innan sista matchen.. hihi!


21 september

vad är det som håller på att hända med denna värld egentligen? vart finns all rättvisa? trodde aldrig jag skulle få vara med om på drygt 1 år, att veta att så många unga har fått gått bort..
hur kan man få förlora sitt liv, när man knappt börjat levt?

tänker på dig emelie, och resten av din familj! det är så jävla fruktansvärt!!
stackarns barn.. 12 år gammal!


känns konstigt att gå till jobbet idag..
det kommer vara konstigt för alla på skolan.

20 september

drog en vinst igår med 5-0, kändes sådär lagom bra sista matchen och allt. gick lite segt ändå, de var inte direkt tempo i motståndarlaget och blir lätt att man går in i deras tempo, men vi kämpa på bra. lite surt att vi inte sätter alla lägen.. tänk om vi gjorde det varje match! :)

men iallafall, då var denna arbetsdag avklarad, och den gick riktigt fort må ja säga! men det är skönt det också! :) skönt när det rullar på fint.. jobb denna vecka med, så kul.
nu har jag precit satt igång en maskin tvätt, och ibland önskar man att man kunde sätta igång flera på direkten. tänk så fort det skulle gå att tvätta då. men dessvärre jobbigt att ta hand om den rena tvätten. att tvätta är inge jobbigt, men däremot att ta hand om den. ack ack.. men så skönt när det är klart.
blir till att laga lite käk nu. emil är snart på ingång hoppas jag.. sen ska jag ta mig en promenad i det härliga höst vädret. hösten har sin mysiga stund... en promenad med mysig mössa och halsduk, sen in och mysa ner sig under filten med tända ljus och en kopp te! åh, kärlek det! :)



mysig morgon gör dagen bäst bara sådär en då..


18 september

lördagsmys med hjärtat och lillebror nu.
kom precis hem från gävle. vart ute i sätra hela eftermiddagen och tittat på innebandy. lite drygt med väntan innan matcherna. men vi hann med lite MAX besök, mums i kistan. sen fick jag en peng av emil så jag kunde gå till kiosken och handla medans dem hade samling, hih. då satt jag fint i en timme.. nöjd tjej. kände mig som en liten flicka på 6 år. men det gillar vi.
sista matchen vann dem iallafall, så det var bra! :)

igår var det som sagt 18-års firande för kajjan! en väldigt rolig kväll må ja säga. god smörgåstårta bjöds det på, sen trevligt sällskap. och en rolig bussresa.. att åka buss in till krogen/fest är nog det roligaste, haha. hemresan är väl dock inte något att nämna, då vill man bara hem..

imorgon är det hemma match som gäller. sista seriematchen både skönt och mindre kul.. men taggad är jag vilket som!

nu ska jag fortsätta äta godis,
men först bjuda er på lite bilder från bussresan in.







älskade




det spelar ingen roll vad de är för dag. det gör alltid lika ont i mitt hjärta. du borde inte vara en riktig ängel nu. du borde vara här som du var för ett år sen. en riktig levande ängel. jag förstår inte hur tiden kan gå så fort, att det redan gått ett år. hur kan tiden bara gå framåt? när ska jag någonsin förstå att du är borta? att du inte finns längre? men jag kan heller inte säga att du är borta och inte finns.. för jag vet att du finns med oss alla.

tack för allting du gav mig. du var så speciell. du var så jävla bra, på allting. minnet lever kvar i mig, föralltid. och jag kommer aldrig någonsin att glömma dig, vackra du.
en dag ses vi igen.. jag älskar dig.


KAJSA JANSSON 18 ÅR

graaaattis kajsa, min fina underbara vän!
18 år och hej&hå!




har hunnit med att små fixa lite grejjs tills på fredag, hoppas jag hinner allting jag tänkt mig. om inte annat blir nog den första ideén också bra såklart! :) men hon är värd det bästa, helt klart! snart fredag... hihi!

har även hunnit storhandlat idag på willys. såklart stannade vi hos lilla familjen skytt i skutskär på en fika, mums. lille casper hade feber också, men lika go för det.
husvärderingen gick bra idag också, hon tyckte det var riktigt kul att se skillnaden och resultat. så positivt! och mer kommer det att hända, men det tar ju sin tid såklart. men ändå :)

nu ska jag krypa ner hos hjärtat och sova, för imorgon ska jag jobba till 18 sedan stressa iväg på träning, men satan vad jag har helg efter det. ska bli gött!


imorgon är det 1 år sedan du lämnade oss..
hur kan det ha gått så fort? det gör så jävla ont.


en helt vanlig dag

tänkte att det kanske är dags att damma av det här stället och köra igång igen? jag vet inte riktigt vad som hände under sommaren med skaplig bloggtorka kan jag lova. men lite sommarlov och semester ska ju även en liten ynklig blogg också ha, eh.

vad ska jag börja? det har hänt en massa saker, mest positiva också. det som är så otroligt roligt!
min älskade lille prins casper har hunnit haft sin första födelsedag och det firades såklart ordentligt. felix och casper har så himla stor plats i mitt liv, eller ja.. hela den familjen :) helt underbara.
har jobbat hela månaden och även rätt mycket förra månaden, och blir även resten av månaden. det kommer klirra fint i kassan om inte annat så är det så otroligt roligt att få dagarna att gå och göra något vettigt. inte är det dumt att vara ledig på fredagar heller ;) eller ja, förutom var femte fredag, men det tar man ju lätt. mwhii!
så är i stort sätt slut hela kvällarna. men träning orkar man alltid, tur är väl det.

idag har jag iallafall varit sjukt effektiv! slutade runt 17 och när jag kom hem drog jag mig en svängom med dammsugarn och även torka golven, tvättat och gjorde en brasa. sen vid 18 drog jag ner på träning, ibland kan jag! imorgon är det nämligen värdering av huset, blev flyttat tills imorgon istället. ska bli spännande.. om inte annat kul för mäklaren att se skillnaden, är mycket som hänt sen den var här. gjort om allting, från att slagit ner vägg till att byggt upp en annan.. hihi!

nu ska jag invänta att emil kommer hem, han bara jobbar som alltid.. men något posivit bär ju det också med sig! :) en lite kvällsfika sen bums ner i säng och sova, skönt!

och imorgon fyller min älskade vän kajsa 18 hela år! som hon har längtat och även vi :) det ska vi fira riktigt ordentligt på fredag, kan jag lova! jag har för fina vänner :)

nej, nu fick jag skriva av mig lite.. vem vet när ja tittar in nästa gång ;)

lite blandade bilder bjuder jag också på.


sommarmys


sommarmys


kruuugen


kruuugen


min prins


min prins


du är mitt allt <3

RSS 2.0