hubbabubba = farligt

jag tuggar mitt godaste hubbabubba melon smack tuggummi och ja biter mig i tungan så det bara smäller om det! fan vad ont det gör, helt sjukt vafan! fast nu börjar de kännas lite bättre. farliga saker alltså.

igår kväll var det verkligen en lyckad kväll! brudarna kollade in våra underkläder som vi sålde och köpte även (: åt mat och hade det allmänt trevligt hela kvällen lång! det skall göras om, inom snarast hoppas vi! :) fan, det här året har gått läskigt fort må ja säga!

och idag blir det att åka in till stan igen, ska möta upp syster och sara där och gå runt me dom en stund tills emils slutar jobba (: då ska han och jag ut till valbo och kolla kakel b la, och blir även att kika på tapeter. känns som vi måste bestämma oss nu! men finns så mycket snyggt :)

nej men nu ska jag äta fruksot, promenad, duscha och sminka mig!

onsdag och sol

började morgonen med en skön promenad i det härliga vädret! solen lyser och de är ändå ganska kallt ute, mys!
gick iallafall runt en timme och de är alltid något. musik i öronen och sina egna tankar. det kan behövas ibland!

igår träffade jag min vän mickis! vi åkte med marina in till uppsala och åt mat, och vi kikade även runt lite! jag köpte nya saker till helgen, kan aldrig bestämma mig vad jag ska vara! men nu ska jag vara en riktig djävul med min fina röda stora boa! haha (: sen åkte vi hem till mickis och jag lånade ett par skor som jag ska ha till, sen hämta emil mig och vi åkte hem! bradag såklart!

och snart kommer mathilda och hämtar mig här i karlholm, hon skulle ända skjusa hem markus lillebror. vi måste förbi danne och fixa med företaget och så, beställa nya kallingar och få säljbrevet!
och ikväll ska vi fixa mat och mys till några brudar i klassen! det ska bli riktigt mysigt! :)

nej nu skall jag börja göra mig i ordning!

<3



höstlov

hejhejhej, hemskt mycket hej!

helgen är passerad och jag har ingen ångest att de är måndag för det är det efterlängtade höstlovet! (:
och ihelgens fotbollsavslutning var mer än klockren! vi hade riktigt skojj! god mat och dans hela kvällen/natten, toppen!
lördagen var de fira sebbens 20 års dag, så grattis i förskott. blev en tidig kväll för mig, inte på hugget. menmen..

idag har jag vart i stan hela dagen med mormor och kusinjävel (: det var mysigt! träffade även mosterposter, saknade du! så blev att kika runt massa och även hittat lite saker till emil nu, så svårt att veta vad man köper till sin pojkvän som fyller 20?!

men nu ska jag invänta att han kommer, och prata lite med systeryster! <3

adjö.

torsdagsjävel

idag kom våran efterlängtade produkter! trosor och kalsonger såklart (: kallingar var riktigt fina och tydligen väldigt sköna säger några som vi sålt till. extra plus är bra! och trosorna var lika fräna som alltid, nu är det bara att sälja! hör av er om ni är intresserade såklart! :D

och nästa vecka är det höstlov, och skämtar inte att det var för någon dag sen vi sa att det var 6 veckor kvar? gått riktigt fort alltså, men de är bra! :) men blir att jobba på lovet med försäljningen och så, så att man kommer igång riktigt och allt! hoppas det går bra. lite drygt att min förkylning blivit värre, men inte förvånad för jag är som sagt sjuk tjugofyrasju! ge mig en nässpray, jag håller på att dör!

men nu sitter jag bara och laddar inför helgen bravader! skiter i att jag är halvtsjuk! imorgon är det som sagt lagfest, mia är mer än pepp! och inväntar att elin också är pepp som fan, hon lär inte komma undan! :D
och imorgon har jag och emil 11 månader också <3 du är det bästa i mitt liv.

nu ska jag duscha, fika och vänta på emil <3



rörgubbe

onsdag onsdag onsdag! det innebär alltså praktikdag, mer än roligt nu alltså :)
och idag kom fyra lärare och vi hade möte nere hos tibring så de såg hur vi jobbade och allting. tror det blev lite chokade av att vi faktisk har fixat väldigt mycket saker och skrivit ner allt! det kändes riktigt skönt! :)
så nu inväntar vi fortfaranade underkläderna! hoppas det kommer imorgon! :)
allting känns så himla mycket bättre. vi lär oss mycket mera, jag menar.. vafan lärde man sig på stadium? larma kläder och hänga upp? komma hem så jävla sent, inget att sätta i julgran tycker jag! :)
jag och mathilda busar igenom dagarna! <3

nu sitter jag hemma hos emil och han åkte till huset för ett tag sen, en sån där rör gubbe skulle komma och fixa massa där. själv funderar jag på och ta en promenad och kila förbi och joina gubbarna lite. kanske kan åstakomma med något? hah!

nåväl, :)

FOTBOLLSAVSLUTnING PÅ FREDAG!
kuuuul & pepp som fan!

tisdag = fisdag

det är inte klokt vad fort dagarna går alltså, helgen är redan över och det är tisdag?! men helgen var greejt, kollade på emils match och de vann med 6-2 över skärplinge (: den lille skiten täcker upp bra i målet! haha <3
sen blev det festande när vi kom hem, träffade alla mupparna. mer än trevligt! sen på lördag och söndagen höll vi på i huset hela tiden, riva riva och riva. men snart har vi rivit klart och kan börja med roligare saker (:
blev även promenader med emma, hon är mer än bra!

och idag har jag haft lock i öronen hela tiden, riktigt drygt. sen har min nacke börjar balla ur lite. kan knappt kolla lite neråt.. vet inte alls var de är för knas! men pappa får väl masera lite när han kommer hem så huvudverken går över! fast fort man börjar trycka lite gör det så förbaskat ont och bara ilar :s sällan att jag har problem.
men snart kommer emil efter sitt jobb, vi ska till farmor&farfar och fika! mumsfilibabba. får lite ångest över att ja aldrig hinner träffa dom.. nu när farfar börjat må så dåligt ibland. usch, allting går verkligen så himla fort.. :(
sen ska älskis på träning och han släpper av mig hos elin och pelle, och förhoppningsvis är lilla felix vaken så jag hinner pussa på honom!

nej, nu kom pappa hem så här rundar vi av!

min älskade emil! <3


och dagarna bara går?

alltså, jag hinner inte riktigt med.. dagarna går så himla fort och man är trött och att sätta sig vid datorn har inte lockat allt för mycket de senaste dagarna! men nu har jag lite tid känner jag.. :)

veckorna rullar på och praktiken känns så himla mycket bättre! :) slipper klumpen imagen och inte alls lika långa och dryga dagar! jag & mathilda vafan! :D
s¨nu har vi beställt underkläderna och inväntar dem, de borde komma när som helst! sen har vi fått en varsin softshell jacka där det står Bruxelles Mode på ryggen, haha :) väldigt roligt! så allt rullar på som det skall vill säga!
mathilda klarade körkoret i måndags med, så vi åker mycket bil nu under tiden också, drog en jäkla sväng igår. aldrig skrattat så mycket på en heldag! svängde förbi skärplinge och sa hej tll bea i preem macken med! yääh :) kulkul!

och mamma fyllde år förra veckan också, jag älskar kalas fika! <3 inte direkt ovanligt kanske (:
och helgen innehöll 75 -års kalas och 14 - års kalas! så det blev massa mat och massa fika både lördag och söndag, jag mådde bra med andra ord, såklart!

och idag är det torsdag redan, helt sjukt! så helgen inväntar alltså. imorgon blir det att kolla på emils hockeymatch, sen visar de sig vad som händer.. blir väl ganska mycket i huset och river också, men bara kul! :)
min emil är världens bästa!

nej, nu ska ja förbereda kvällen inför brynäsmatchen!


Wihoo

jag känner mig glad fast jag mår dåligt ungefär.

idag var jag och mathilda till tibrings och snackade. vi kommer börja sälja trosor igen som vi gjorde med företaget i skolan : D så nu blir våran APU hos han! (: så himla bra! så idag beställde vi trosor för typ 4000, det kändes skönt att de gick bra iallafall, så nu är de en liten början. någonting vi verkligen vill också, och han hade så himlans mycket ideér, så nu blir det mycket tid till bra saker! kul : )

lite drygt att jag börjar bli sjuk, sjukt ont i halsen på morgonen så kör hårt på te med rejalt med honung i. så det släpper lite på dagen iallafall, sen är jag trött som vet inte vad varje dag, vad lider jag av? fast jag sover ganska bra också. menmen, livet är hårt i bland som man brukar säga.

sitter även och tänker om jag ska vara duktig och pallra mig ut och springa.. men lär tänka lite mer på det. haha, känner mig inte riktigt på hugget för de faktiskt. borde även läsa bokjäveln som ska vara klar till måndag. och jag är verkligen en höjdare på det också! läs-mia? verkligen inte..

nog om allt,
HEJS!


REA

mjuklass rean har ju börjat! så självkart var mia & natalie vid kiosken och tjockade i oss. mer än gott må ja säga! var även soligt och mysigt väder idag, det gjorde det bättre! prövade även en ny ramlösa? vilket var dumt.. den var riktigt äcklig, misstag av mig, tro mig! men nu vet jag att jag inte gillar det, bra där!

annars då, måndag och jag känner mig inte alls på hugget som alla andra måndagar. men nu känns det som att man är påväg att bli sjuk, kroppen är hängig och bärjar få lite smått ont i halsen, sällan? nepp. men förhoppningsvis inbillar jag mig kanske : p vet vem.

helgen var lugn och bra iallafall, var med mitt hjärta (: i fredags träffade vi våra vänner och umgicks, blev en ganska tidig kväll. och i lördags var vi till stan, kikade på olika tapeter och såntdär, så hima mycket ideér man får alltså! ska bli så himla kul sen när allt är klart! (: wie!
sen blev kvällen lugn, felix sov hos oss i karlholm och han är världens goaste unge. älskar´n : )
en lång promenad med emma också, hon är bra! 
och i söndags blev det kalas hos storebror som fyllt 24, grattis världens bästa!

och idag blev alltså emil husägare, full fart med all rustning i hela huset. så himlans roligt : )

älskar dig <3

RSS 2.0