Onsdagsmorgon

Jag är helt slut & trött. .
En sak är säkert & de är att min förkylningen aldrig kommer ge sig. FAN!

Igår kväll blev den ännu en tripp till självaste Tierp som inte alls är så speciellt! Men jag träffade mina nördar Caroline&Felicia igen. Vi hyrde två filmer, humor filmer som passar oss utmärkt! Vi delade också på en pizza. De var gott & blir precis lagom om man delar, man orkar aldrig äta en pizza själv. . Men efter vi hade sätt första filmen så skulle vi ta den andra. Och den funkade inte ens. . De var nog därför vi fick den lite billigare. Lättlurad ?
Åkte hem med tio bussen på kvällen & var sjukt trött & somnade nästan direkt i sängen. Vad är det med mig ? Jag mår ju inte bra. .

Och idag är det onsdag, ångest för snart är lovet slut. Men idag blir det Tierp igen fast jag ska träffa Linda & ta en mysig fika : ) Den tjejen är hur klockren som helst & vi kan sitta hur länge som helst när vi pratar & skrattar. Precis som det ska va : )
Vi har nog massa nyheter att prata om, hih!

Men annars är väl allt som vanligt med fötterna på kudden. .
Jag är förvirrad!

296308-60

Syster & Jeppe ( min gris )

Maniac

Michael Sembello - Maniac är det som bara hörs ur högtalarna nu i en högvolym. Den låten är bra, grymt bra!

Denna dag har varit seg.
Började med att Pappa är taskig & låter Jeppe komma in i mitt rum halv tio & hoppa upp i min säng & är skit glad.. Visst, kul att min hund tycker om mig. Men jag ville sova .. Men han är för söt för att bli för arg på. Men jag kastade ner han på golvet ändå, tss ..
 
Segdag som sagt, men tog på mig mina joggingskor & sprang ut. Skönt faktiskt. Visst, det kändes i kroppen att man varit förkyld allt för länge. Och jag är ännu inte bättre. Men är man lite halv förkyld kan det vara bra att träna sa Pappa, antingen blir man piggare eller blir man värre? Jag hoppas jag blir piggare! Och på torsdag börjar träningarna med laget, känns kul & bra : )

Men nu får se hur den här kvällen egentligen slutar ..
Bye!

She's a maniac, maniac, I sure know

And she's dancing like she's never danced before

She's a maniac, maniac, I sure know

And she's dancing like she's never danced before

Maniac, maniac, I sure know


296308-59
 Jag skulle vilja åka bort en för en stund också ..
Helst hit igen!

Jag trodde jag aldrig mer skulle få se dig : (

Vilket värdelöst väder idag! Jag sov hur mycket som helst inatt & jag ville sova hela dagen. Men så fick det inte bli ..
Åkte iväg på eftermiddagen till Tierp & träffade mina små grisar, Caroline&Felicia! Vi fikade upp våran daim tårta vi missade ihelgen & hyrde även Snygg, sexig & singel & den filmen är väl bara för klockren, hah! Vi hade det allmänt mysigt & jag tycker om er så sjukt mycket!

När jag tog bussen hem fick jag meddelande av min Felicia ( fillerille ) att hon hittade en vit klocka under sitt bord i sitt rum! Jag blev hur glad som helst för jag har inte sett den sen 1 år tillbaka & nu vet jag vart den är! Jag trodde jag aldrig mer skulle få se den.. Men så blev det inte, den låg bara i koma ett år & mådde inge bra! Så snart är den tillbaka på armen! Bättre sent än aldrig vill säga! : D

Nej, nu är jag trötter & ska natta mig själv! Och får se om det blir Tierp imorgon igen .. Thii : )
Inte för jag älskar Tierp direkt, men vissa person är för bäst!

Tidvis

det har tidvis gått bra
tidvis har skakandet lagt sig
ibland har jag vaknat på morgon
och gjort det jag ska. .


Första söndagen på länge utan att va depprimerad !

Jag är inte depprimerande & har ingen ångest fast det är söndag? Men jag har lov & jag är nöjd..
Igår kväll var det kul! Började med att äta hemma hos Fille i hennes lilla bod, tände massa levande ljus som lyste upp lilla huset & det var så mysigt. Efter vi ätit & blivit lite mer fnittriga fick vi besök av Limpan, Nyman & Ture. Det var trevligt! Spelade lite spel & sen skulle jag ut & visa min " talang " när det gället tekningen på en fotboll. Direkt när jag rörde bollen låg jag ner & smällde huvudet i en stenplatta men jag tycket det var jätte roligt att få en fin stor bula i skallen. Jag klagar inte! Tabbe.. Haha! Limpan hade något att skratta åt ett tag.. : p
Nåväl, kvällen flöt på. Sällskapet åkte hem & jag & Caroline drog vidare till Karlholm, Fille bangade? Karlhom är ett ställe jag engentligen inte gillar, men lyckas alltid åka dit på någotvis.. Men träffade trevligt folk & hade lite roligt när det var leggkontroll. Jag gick in som om jag var 18 & sen när jag skulle gå ut därifrån frågar dom efter mitt legg? Mycket bra att dom frågar på utvägen lär jag säga.. Vilka nötter! Haha : )
Nej, en bra helg ännu en gång : )
Nästa helg blir det fest igen, Halloween! Kul med träning på morgonkvisten.. Hmmsi ?

Och nu sitter jag här & är tröttare än tröttast. Helst slut, men det gör inget för jag har en ledig vecka! : D
Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees !!

image58

Vi är som vi är helt enkelt.. Med alltid tabbar & roliga händelser. Så det skall vara : )




Inte så jätte dum ändå ?

Jag kom på en sak ikväll, jag var arg & irriterad att allt försvann. Men nu har jag fått tillbaka några bilder genom bilddagboken men dock inte alla, saknas lite dock. Men tur jag hade bilddagboken på sidan om. Fick lite Takida låtar av Alex, vilket uppskattades tanke på att jag inte hade någe musik just då. Och Takida tackar man verkligen inte nej till! Natalie fick även skicka massa & Tobbe med! Men nu kom jag på att jag kan lägga över massa låtar från mina två Mp3;er där det bästa musiken faktist ligger. Jag tycker jag var lite smart såhär i efterhand efter jag fått lite utbrott, tss . .
Mitt liv går alltså inte under, men nästan : p

Nåväl, ska väl snart traska vidare till sängen & nuffsis lite. Imorgon blir det en bra dag, en väldigt bra dag. Åka till Caroline&Felicia. Massa festligt!
Får även träffa lillagöte! Wihoooo : D

Nej, trött! Godnatt vettja!

Tår ögat

Allt är borta !
Mina bilder & all musik ?
Har iallafall spart bilder från bilddagboken nu, men ändå försvann andra bilder som är minnen. Och all musik är borta ? Musiken ? Underbara musiken..
Min fredag är inte rolig längre..
Tur Idol går på TV iallafall !!

Och fisen fick veta en hemliget av mig som nästan bara hon vet (A) Kul för henne på en fredag & ja sitter här med en tår i ögat av att mina dator är knäpp i skallen : )

Men nu har jag lov, vilket är hur skönt som helst & jag har tid att fixa all musik igen..
Men ändå : (

Beroendeframkallande !

Varning !
Detta är beroendeframkallande & jag har fasnat för det..

image57

Sötsugen? Det ligger i släkten!

Är du godissugen oftare än dina vänner?
Nu är det bevisat att smaken för socker går i arv.
Finska forskare har funnit en gen som styr sockersuget.
Så nästa gång du blir godissugen -
Skyll på mormor!

Jag känner mig väldigt träffad & det borde mormor också göra.. haha : D

Nåväl, jag är sjukling idag. Igår kväll blev det värre & inte mycket sömn inatt. Men hoppas på att gå till skolan imorgon. Vill inte missa så mycket, speciellt inte trafiken..

Sötsaker!

Du kan ta dig en sup

Som ni kanske märkte sist så skrev jag att jag bara ville hem & sova, därför tog jag 12 bussen hem! När jag kom hem vilade jag inågra timmar så jag blev lite piggare, kände mig lite bättre & kilde över till älsklinsmormor. Där jag började få mina hostattacker & blev hes & helt igen täppt i nosingen igen. Mormor hade hostmedicin hemma så hon sa " i kylskåpet finns det, du kan ta dig en sup " de lät lite roligt tyckte jag.. Äckligt som det är är det bara svälja.
Nu har jag inte blivit bättre & mitt i allt skall jag få min magknip som vanligt, jag blir så jäkla less..
Får se om det verkligen blir skola imorgon, men så drygt att missa endel saker..

Nåväl, nu lär jag pina mig att ta medicin & sen försöka få lite sömn..
Bara jag blir frisk till på lördag så!


Apologize

I'm holding on your rope
Got me ten feet off the ground
And I'm hearing what you say
But I just can't make a sound
You tell me that you need me
Then you go and cut me down
But wait...
You tell me that you're sorry
Didn't think I'd turn around and say..

That it's too late to apologize, it's too late
I said it's too late to apologize, it's too late


           

Är huvudet dumt får Mias kropp lida !

Jag är dum, jag kunde vart hemma & nuffsat i min sköna underbara säng. Men jag är dum & går upp tidigt & kilar till skolan när jag kan vara hemma? Jag är inte helt frisk & orkar inte göra något speciellt på lektionerna.. Gaah, jag vill göra om denna morgon lite! Vad gör jag här ens här..
Men när jag bara är hemma blir jag galen, får panikångest för att man inte kan göra nåt & tänk dig när man går i pension? Jag kommer ju dö av uttråkighet..

Och nu ska vi göra hemsida till företaget vilket jag inte har börjat med, varken Hanna, Bea eller Mathilda är här & skulle jag börja med något inte de vet om kanske de inte skulle bli så bra om jag känner mig själv rätt. Haha.
Så jag sitter & har allmänt tråkigt & vill sova, sova, sova, sova i min säng.

Längtar förövrigt till helgen som alltid! På lördag ska jag leka med mina små älsklingar Caroline&Felica, man vet aldrig hur den kvällen slutar.. Tss.
Och nästa vecka är det lov, och vet ni? Det ska bli hur skönit som helst! Ska träffa Lina som vi har bestämt & även försöka träffa Linda som ja bestämer själv här & nu : p de är två viktiga grejjor som måste genomföras! För nu var det ett tag sen..

Nej, nu längtar jag hem till min lilla nässpray..
HEJDÅHEJ!



Plain White T´s - Hey There Delilah

                                        Hey there Delilah 

image56What's it like in New York City?

I'm a thousand miles away

But girl, tonight you look so pretty

Yes you do

Times Square can't shine as bright as you

I swear it's true





Att vara sjuk är inte kuligt

Jag är sjuk & det känns värdelöst.
Inatt sov jag över 14 timmar & det var nog det skönaste jag gjort på länge.. Fast känner att jag fortfarande kan sova 14 timmar till, Hmmsi..
Igår kväll hade jag & lillebror en filmkväll & fick även bli en liten godispåse, de var lite mysigt såhär på en måndagskväll : )
Var dock lite dumt att jag gick till skolan igår, mår inte direkt bättre idag för det. Men men ..
Hostilihost & halsont som faen & även massa seg ikroppen till&medknoppen!
Nej, nu ska jag ta en varm kopp The med extra klick honung i så halsen kanske blir lite bättre någongång..

image54
 
Hej kompis.
 

Fotbollsfest = Seg efter dag ?

Som sagt, fotbollsfest igår. Var riktigt festligt. Mycket god mat bjöds det på, priser lite här & var. Och även massor av dans, dans, dans & dans. Det var så roligt! Och extra kul att jag fick upp storebror på dansgolvet, thii! Men det var en lyckad kväll iallafall : )
Jag & Fillerille komsi väl hem efter två nånting på natten, vi var sjukt trötta & hann knappt äta mycket chips innan vi sov ..
Och kan inte direkt påstå att min halsont gick över, den blev värre.. Pratade som en stekt kråka! Men de sägs att whisky skulle hjälpa till halsont kom storebror på.. Så jätte mycket hjälptes de faktiskt inte, tro mig : p

Så idag mår jag mycket sämre & inte har jag en vacker röst : p  halsont, snorig, huvudvärk & nästan feber.. Helt slut ihela kroppen & får se om jag orkar med att gå i skolan imorgon. Orkar inte vara sjuk igen .. Menmen. Finns andra som har det mycekt värre än mig, men ändå : p

Hann knäppa några bilder igår kväll, men de var mest på förfesten..
Kameran hänger aldrig med på senare kvällar längre.. Hmmsi ?


Mia på vanlig väg + 7 knivar !

Fick lite bråttom sist jag skrev, hade helt glömt bort att jag skulle köra i skolan. Och denna gång fick jag ut & köra på vägar runt i Tierp ( detta är farligt för alla bilförare ) & det var massa läskigt tanke på att jag bara kört på en grusplan innan .. Men det gick faktiskt helt okej tanke på att det var första gången & hon jag körde med tyckte de såg bra ut fast jag så mycket " ojojoj " Jag tyckte jag var lite cool, tss .. : p

Och nu har min halsont blivit värre .. Känns som jag sväljer 7 knivar, ändå har jag hällt i mig varma koppar med The & även stora klickar honung i! För jag får verkligen inte bli sämre tills imorgon! För imorgon är det fotbollsfest & jag får inte blir sjuk. Bara att försöka sova massa inatt & ladda batterierna till 100! För imorgon blir det  partyparty : )


image53

Och jag hoppas snart få köra lika coolt som den rosa ahlgrens bilen !! : D

Kick off & Puplikhockeysyster !

Nu har jag en liten stund att skriva, har inte haft tid med datan. Tänk er, jag har inte haft tid att sitta & nörda?
Men iallafall, i onsdagskväll gick jag & far till farmor&farfar på kvällen & kollade på sverigematchen. Och båda vovvsingarna låg över mig & började snarka som bara den, de sov så sött på mig så det fick ligga kvar hela kvällen, mina små älsklingar : )

Igår var det Kick Off i Uppsala md företaget, det var helt okej. Lite drygt att sitta på arslet från halv två till halv sex .. Men fick fika i en kvart & jag & Linda blev lite besvikna .. Vi hade velat haft en liten bulle men fick istället en banan. Nåväl, det var bara att tugga & se nöjd ut! Och efter jag nästan halvsomnat där inne så kom Putte & började snacka! Alltså Putte som gjorde den första Hultsfredfestivalen, han var bara för klockren! Han gjorde den sista timmen lite lättare, haha : p
Och kom till Tierp igen vid sju tiden, mor&far hämtade upp mig & vi kollade på lillebrors Hockeymatch, jag var alltså en PubligHockeySyster & jagf var mer nervös än bror .. Hmms? Men han var såklart duktig, min lilla fisgris!
Så kom hem efter tio tiden igår kväll & jag var helt slut & somande direkt. Långa dagar är jobbiga ..

Meen, nu är det fredag & det är kanon : D

Oj, nu skall jag ha min körlektion om 5 min! Hejs så länge!

Tisdagar är sega . .

Sitter i skolan & har den älskade håltimmen från 10 till halv två. Hur segt som helst ..
Men igår kom Mickis hem till mig & lekte! Det var massor av kuligt, allt för länge sedan nu .. Pratade massa gamla minnen & vi har verkligen samma humor som förr! Underbart : D
Och ikväll är det fotbollsmöte igen, fixa lite mer till helgen. Och direkt efter skolan kilar jag hem till Åsa & vi skall baka en stor fin kladdkaka & chokladbollar så vi kan fika massor på mötet med, annars blire tråkigt möte tycker jag! Mohihi : p
Och har hunnit träffat Linda en stund idag också i skolan & det blir så sjukt mycket snack under 5 min, jag bara diggar den bruden! : )
Nåväl, nu orkar jag inte yttra mig så mycket mer för stunden ..

Hajhaj!

Söndagar & de är som det är med det ..

Söndagar är depprimerande & inte blir det bättre av det värdelösa höstvädret! Vi vill at solen skall lysa & vi vill inte se isbjörnar ute än ..
Helgen har gått fort som alltid. har tillbringat denna helg hemma hos Caroline & vi har tagit det lugnt & blev även en runda till stan. Jag är förvånad att jag bara kom hem med en mössa? Men jag lovade mig själv att inget köpa,men mössan kunde jag inte lämna kvar i affären så den fick följa med hemåt!
Det fick även bli en lugn filmkväll i lördags, vi följde md Angelica till Anders & det var kul. Skattanfall & alla somnade till sista filmen & vi vaknade upp vid 3 & tänkte att vi kanske borde gå hem & sova, Haha : )
Och imorse gjorde jag en sak, en väldigt stor sak som jag vågade, jag klippte av mig håret ungefär 1,5 dm .. Så nu mina vänner har jag korthår & jag vet inte om jag ska skratta eller gråta? Känns väl kanske rätt mycket ovant .. Men man måste testa på saker för att veta om det känns bra eller inte : p  Men jag bjuder på en liten bild ialf ..

Och nu längtar jag redan till nästa helg .. tss.

image49

Blött, Blött & Blött!

Sovmorgon & jag gick upp tidigare än vad jag behövde?
Gick upp vid halv tio för kunde inte sova längre, konsigt.. : p Men direkt när jag gick upp behövde Jeppe en promenad, så det var bara klä på sig & kila ut i det blöta äckliga väder. Men vad gör man inte för sin lilla gris.. Så direkt när man kom in var det bara att hoppa in i duschen & nu sitter jag här & vill inte ut igen. Men måste till skolan med halv ett bussen. Menmen, jag har ju faktist haft sovmorgon så skall inte klaga så mycket kanske. Men jag hatar detta väder!!

Men idag är det fredag & det betyder HELG inom kort! : D


image48


Jag kommer aldrig klara det. .

Vilken kyla det har vart idag & det snöade lite också?Jag kommer aldrig klara av den kalla vintern. .
Jag vaknade av att de lös in orange/rosa i rummet för himmelen var så otroligt vacker, men inte blev vädret någe vidre för det ..image47
Men en dag som denna har det iallafall vart skola & var även den traditionella TierpsMarknaden så jag drog en liten runda & köpte Marknadsnougat & sen kilade jag vidare till tåget mot Uppsala där en efterlängtad Linneá mötte upp mig : ) Vi tog en mysig fika & pratade om allting. Riktigt trevligt var det, har verkligen saknat den bruden! Lär göras om oftare!

Och imorgon är det fredag & jag börjar klockan 1 i skolan vilket innebären fet sovmorgon & jag ska verkligen njuta av det! Och direkt efter skolan ska jag leka med Caroline som hela helgen. Yesyes, I like it : )

Skruttispådig!


Frostbiten is here.

image45Nu är det verkligen kallt ute & var liksom frost imorse, frostbiten.
SItter här med en varm kopp choklad & försöker bli lite varm. Har precis för en stund sen vart på ännu ett fotbollsmöte & vi börjar komma framåt när de gäller avslutningsfesten! De här kan verkligen bli hur kul som helst & jag ser framimot de riktigt mycket : D
Och det blev inge fika idag? Alla hade glömt det & jag & Åsa mådde ju inte bra, därför ska hon & jag träffas innan nästa möte & baka! Yesyes!
Och känner även av lite halsont, men de var väl mest en chock igår kväll kanske? Jag & Pappa drog en springrunda.. Kändes faktsit rätt okej i benhinnorna & knäna, så jag hoppas de håller i sig så att jag kan börja träna ordentligt igen! : )

Och längtar till ihelgen, det blir en hel Mia&Carro helg & de behövs.. Bara umgås & träna lite & sen får man se vad som mer händer. Inget riktigt planerat men skönt det också!
Och jag & Linda lär fixa våran plan snart! Och vi lär även leka snart igen! : )




Och onsdagkväll ikväll.. Vilket innebär en liten sak : )            

Grattis Mamma!

Grattis Mammsen på födelsedagen! : D
Ja, Mamma fyller år idag & jag har precis fikat en massa gottigheter.. Blivit lite väl mycket fika de senaste dagarna, men alla fyller känns det som. Men det blir skärpning på det nu! Men är iallafall duttig med att försöka få i mig frukost, en nyttig sådan! Och skippar även massa sötsaker i skolan, tror det eller ej : p Meen, nästa gång är det jag & älsklingsmormor som fyller & de är i december vill säga.. Hah : )
Och på tanke på mormor är hon här nu & jag tjatar mycket om henne, men hon är bästast tycker jag : )
 
Och förövrigt är jag överdrivet trött idag, visst jag är trött varje dag.. Men idag är det verkligen en trötterMia! Och det blir inte bättre av att veta att de är matteprov imorgon första timmen.. Typiskt! Menmen, bara bita i det sura äpplet & försöka tänka. Men ibland är inte 1+1 så lätt.. Eller nåt?


image44


Och jag blev hur glad som helst igår kväll.. Snodde syster tv & kollade på teckant! Och vet ni vad de blev? Jo, nämligen Piff&Puff !! Och jag tycker det är askuligt! Helt fast blev jag, så hur söta är dom inte liksom?!
Och därför får Piffen&Puffen vara med på bildis idag! : )





Och idag träffade jag även en liten Puff innan jag åkte med bussen hem, nämligen en Tessis! Hon är bus & får därför vara en Puff tillsammans med mig, för vi är lika flum & virriga : )

Och jag känner mig glad & de är bra .. (:



Saft&Bulla

Sitter hemma hos Mathilda min fina & har precis blvit bjuden på saft&bulla! Hennes bullar satt verkligen fint i magen lär jag säg. Tss. . Men ska snart upp & kolla på lillebrors hockeyträning & kolla hur det går. Får se om han kanske börjar med de istället för att spela bandy. . Men de vet man aldrig. Tränarnörd som han är : p
Jag lär väl också ta mig i kragen & börja träna igen! Ska bli inom kort har jag bestämt : p

Och imorgon blir det yttligare mer bullar & fika för mammsen fyller år  & då kan inte vara för oförskämd till att tack nej. . Thii : )

Heejs så länge . .

Ge mig en bulle & jag äter upp den!

Jag tyckte jag var duttig som inte ätit godis ihelgen eller nånting. Så kommer jag till bror & de bjuds på hur mycket fikabröd som helst & jag kan bara inte låta bli.. Så, nu har jag vart väldigt onyttigt ändå! Men hur gott var det inte?! Haha, vilka bekymmer : )

Men, nu är designen ändrad igen! Lite mer höst & sådär! De passar ju nu till hösten typ, Tss.. : p
       

Helgen snart slut & söndagar är surt!

Sitter här dagen efter & jag kunde mått hur mycket bättre som helst. Men är huvudet dumt får verkligen kroppen lida. Men mer sömn i natt hoppas jag på! Men jag ska inte klaga alltför mycket, hade faktist riktigt kul igår! Träffade massa trevligt folk & snackade om allting & körde även massa farliga spel som alltid.. Men de är så det skall va! : )
Men sen hur idiotisk en kille kan vara förstår jag inte.. Skaffa dig ett liv & gå på någon i din ålder istället & hoppas coladuschen satt fint på dig! Haha, finns verkligen människor till allt!
Jag & Caroline körde såklart det vi alltid brukar göra när vi kalasat klart, nämligen en Benny´s & det är alltid lika gott! Och där träffade jag även SötMolle & det var jätte trevligt, hon ät saknad! Sen gick jag & Carro hem, kom väl till sängs strax efter fem & jag är glad att du finns. Dina ord värmer verkligen, min bästaste snutt!

Och idag har jag pluggat matte & mitt huvud klarade av det, men sen hur länge jag satt behövde ingen veta : p
Nu är jag klar med uppgifterna tills imorgon & det känns skönt!
Och snart skall jag, mamma, pappa & lillbror åka iväg till brors lägenhet på en fika & fira han lite sådär i efterskott! De hade även bakat något gott, så jag kommer verkligen.. Och syster ska inte med för hon jobbar, då får jag hennes fika! För jag är massa sugen & även massa sugen på godis.. Och tro det eller ej, men jag har knappt ätit godis denna helg?! Usch, känns väldigt konsigt om jag får säga det själv :p

Meeen, nu skall jag försöka hitta något gott att tugga på för att fördriva tiden lite..

Hembakad pizza är något extra ..

Fredag idag & jag lider inte : )

Har bara vart hemma idag efter skolan & tagit det lugnt. Rätt skönt de med faktist, bara vila liksom..

Men har ikväll ätit mig massa mätt på mammas hembakade pizza, och jag bara älskar den.. Speciellt när man får bestämma själv vad man vill ha på. Jag är väldigt rolig & väljer bara ost & skinka.. Meen, jag tycker det är godast!
Och Idol gör verkligen kvällen det hela så bra!
Men imorgon blir det att kalasa som det ser ut nu, bara ladda batterierna!

Men nu ska jag fortsätta kolla på Idol, Idolfreak som man är : )

image42

Men något jag tycker är mysigt är kalla höstkvällar &
man tänder upp rummen med massa ljus,
I love it! : )


Mormor är som en solig dag!

Toooorsdag, snart helg! : )
Sitter hemma hos mormor nu, kände mig massa sugen på mormors mat så jag kilade över & passade på att äta huset av henne.  Och hon är så gullig på alla sätt & vis, tänk om alla vore som den gumman! Jag har alltid varit tokig i min mormor & jag kommer alltid att vara det : )
Och även kanelbullens dag idag, så jag kan alltså äta hur många bullisar som helst utan dåligt samvete! Sånna dagar borde det vara oftare, helt klart!
Och det är solsolsol ute & jag bara älskar detta mysiga höstväder! Man blir så mycket gladare & allt, I like it : )

Förövrigt sitter jag & kollar på lite bilder här, och jag saknar min busiga kusin, han är nog den skönaste gullungen på denna jord. Hur mycket skratt kan man egentligen få? MIn lilla skrutt : )

image41


Onsdagar betyder mitt iveckan?

Onsdagar i skolan är segare än segast. Men dagarna går rätt fort, så blir nog helg rätt snart! Eller nåt : p
Idag i skolan var allt flum, min engelska lärare fick ett skratt av mig & Mathilda.. Men ibland kanske man inte kan skriva så bra? Som idag då : p
Jag har bara fått mina skrattanfall som alltid, men jag gillar att skratta & därför gör jag det! Rätt logiskt.. 
Och idag kommer kusin hit & nuffsar, tycker synd om dig men bara komsi hem hit så blir det bra, lillgumsi! : )
Ska även på fotbollsmöte med laget ikväll, kommer inte ihåg vad vi skulle prata om så kanske lika bäst att dra dit, speciellt om vi får fika..
Då menar jag inte att jag går dit för den saken! Eller, tro vad ni vill : p

Jag & Linda har förövrigt en jäkligt bra Plan, vi får även fixa en reservplan, vem vet liksom?! Gäller bara att vi utför den inom kort & allt går enligt planerna! Haha, vi mår ju inte bra! : D

image40
Den här bilden tycker jag är mysigast sen kryssningen!

Gamla goda tider!

Sitter & kollar in massa gamla bilder & skrattar för mig själv .. Jag saknar verkligen vissa saker. Och jag saknar vissa pinglor från förra klassen.. Men jag har alla minnerna att tänka på & de är bra! Snuttisar! : )

Mina små fossingar ..

Börjar med att säga Grattis till min storebror som fyllde 23 år igår! :D
Lite tråkigt att du fortfarande är uppe i Umeå, men du kommer hem ihelgen! (y)

Ja, idag iskolan skulle man gå 1,1 mil!? Åh, ja.. Jag gick såklart till skolan, skolgris som man är : p Men kan inte påstå att många i min klass var där! Men jag gick med Linda, Elin & Maria :D Och med trevligt sällskap kan man gå huuur långt som helst! Men de ända som var de negativa var att jag fick en blåsa på min vänstra lilltå.. inte bra, inte bra! Men så mycket som vi ansträngde oss så, haha. Men jag & Maria tappade lite ett tag, men ryckte upp oss sedan & kom tillsut till Linda & Elin igen : p Rätt så mycket tråkig väg också.. Såg träd efter träd, mmmh..
Och jag som hade tänkt att ut & springa idag.. Men min lilltå ligger lite sjuk & jag är faktiskt rätt trött :p
 
Om man kanske ska ta & börjar om som 6år & kommentera andras bloggar som anonym ? Bättre om man står för det man tycker : p Eller ? : D HAHA!

RSS 2.0