Inte kul, men snart är det jul : )

Menhejpådig!
Ja, torsdag idag & vi hade yttligare ett till prov iskolan. Vi har haft 4 prov denna vecka & blir inte förvånad om vi får ett imorgon. . Men nästa vecka står det mer pluggnade på schemat. Men bara bita i det sura äpplet & gilla läget eller nåt! Och veckan efter ändå är det två prov till som jag vet nu, ångest?! Men men,  Det är inte kul, men snart är det iallafall jul! Är snart december, tiden går fort : ) Även jag får min födelsedag snart. . Tss.

Jag & Mathilda tänkte stanna kvar nu till klockan tre & plugga! Kan ni tänka er? Jag & Mathilda? haha, men lär sätta fart. Ska lämna in massa strunt nästan vecka sattee. . Och har blivit sämre i förkylningen. Hej jag blir aldrig frisk eller nåt. Halsont, allt för täppt & snorig. Och huvudvärken gör inget bättre.. Någon som vet hur man blir frisk på på riktigt? Hör av er : p
Så, det blir ingen träning ikväll heller. . Sjukt värdelöst. Men Vevve behövde hjälp med hennes tal hon ska ha i skolan & jag gjorde ju faktsit det förra året så kan tänkte hjälpa kvinnan lite på travet såhär, och jag tackar inte nej till att få träffa henne : )

Och imorgon är det fredag! Leka hemma hos Linda i skogen då, tufft ska jag säga er! Och på lördag blir det julhandla med Caroline såklart! Mina små stjärnor!

Och just de! Igår satt jag upp min efterlängtade julstjärna, jag kunde inte vänta längre. . Thii! Så mysigt!

Allt för mig, HEJ!


Helg & ny vecka

Nejmenhej!
Har väl inte direkt haft tid & har inte heller haft någon data så inte vart för databeroende på sistone faktiskt.. Låter konstigt tanke på att jag är en nörd! Som min Lillebror sa igår " Mia, du har blivit så lugn på sistone sen datan gick sönder " Jaha, hur tar man det? Haha, lillnöten! Så, datan har fortfarande inte kommit hem. Skulle tagit en vecka så Mamma ringde igår men det hade tydligen glömt bort den? Vänta några dagar till.. Tragiskt vafan!
Menmen, jag försöker leva mitt liv ändå & hittills har jag lyckats. tss. .

Helgen var som den var, haha!
Långdag i fredags i Gränby. Gick väldigt bra för oss med vårat företag, kul! : )
Sen när vi kom hem var det nåra nötter som fixat tacos & myskväll. Det var så sött!
Fick bli stan på lördagen & kikade lite. Och sen på kvällen drog vi in till stan igen, gick upp till Alex lägenhet & vi bowlade senare. Caroline var inte med så länge, haha! Nu ska jag inte gå in på nå mer.. Men, jag ägde! Eller, jag vann ju inte. Men jag råkade faktiskt bara göra en tabbe & det var att klotet åkte ur mina fingrar & det åkte bakåt.. Pinsamt! Men ett gott skratt förlänge livet, så nu borde vi leva ett tag till! Men efter gick vi tillbaka till lägenheten & körde allt för läskiga & farliga spel, inte bra.. Man lär passa sig om man sitter ensam Söderforsare med detta gäng! Nog var inte Caroline med, haha! De kommer babe ; )
Ja, trevlig & roligt men ändå lite störd helg, haha! Men sånt tillhör livet! Eller hur Caroline? ( a )

Nåväl om den helgen!
Sitter hemma hos Söta Mathilda nu, hade två natinonella prov i engelska imorse.. Slutade med att man fick ont i skallen av all jävla text som man skulle fatta också? Aja, vi orkade inte vara kvar så vi gick hem hit & åt :  )
Och snart slutar Caroline att jobba & då skall jag leka med henne. Dra en liten sammanfattning om helgen & bara ha det allmänt bra! Hon är bäst & jag älskar henne mest! : )

Och på fredag kanske jag ska träffa sjävlaste Linda! Så sjukt bra!
För hon är typ riktigt bra : )

Det fixar sig med tiden & det kommer bli bra . .
<3


. . .

Snurr i bollen kallas det.
Mina tankar flyger runt&runt. .
But, It will be fine?
Man kan alltid hoppas. .

Hörs eller nåt,  Heeeej!



22 november

Godmorgon.
Jag är trött & jag vill redan hem från skolan. Men måste fixa allt med företaget tills imorgon. Gränbymarknaden imorgon, yesyes!
Igår eftter skolan gick jag & busade med min bästaste Caroline. Att vara med dig, då mår jag som bäst! Tack för allt snutt! : )

OCH, det är 22 november & det regnar?! Det ska vara snöööööö ute nu! Skärpning Sverige! Även hört talas om att det skall bli en grönjul? Vafan är detta. . ?

image75

Såhär skall det ju vara nu . . INTE REGN!  : )

Söt-Sara

Hejhopp!
Sitter hemma hos Sara! Jag lyckas sitta vid datorn fast min är sönder, tss . .
Vi sitter här & jag har precis skrivit klart en uppsats. Var tvungen att låna hennes dator. Och fick lite hjälp på traven. Tack snutt : )

Hade bara en lektion idag, hur skönt som helst. Åkte hem & var ut & brummade lite bil med Pappa. Roligt för han är lite rädd, haha! Skulle egentligen ha tränat ikväll, men får inte för hostan. . Undra när jag ska bli helt frisk.

Men nu ska jag & Sara nörda lite!

Adjö : )


Jag + Mormor = Sant

Ja, sitter hemma hos mormor, min bästaste vän! Hon har en data & jag passar på att låna den en liten stund nu när jag är här. Var tvungen att gå in på en sida & kolla om en klänning fanns kvar som jag velat haft rätt länge & den fanns kvar! Och mormor sa att  hon kunde beställa den, så nu väntar jag bara på att den ska komma. Tack & tack min lilla gumma. Hon är helt enkelt den bästa jag vet : )
Hon & jag liksom!

Nåväl, hade matteprov som sagt. Säger jag att det gick bra så gjorde det inte det, så därför säger jag ingenting & hoppas på det bästa. .
Imorgon var den sista & långa lektionen inställd & innan det har vi ett stor hål & slutar nog rätt tidigt imorgon hoppas jag, palla sitta i 3 timmars hål & vänta på en 40 minuters lektion som vi har? Det pallar jag inte : )
Förövrigt har den här dagen gått fort, kom hem halvtvå & jag sov i tre timmar, var helt slut. Sen tog jag mig i kragen & pluggade teori tills imorgon! Sen en promenad med Mammis & Jeppis & nu är jag här. Och jag är trött fast jag sovit. . Hmmsi!

Menmen, nu skall jag gå & fika mig lite mätt med mormor&lasse : )

<3

Yes & No

Godmorgon eller nåt.
Igår eftermiddag gick jag till Caroline innan jag åkte hem. Jag kände att jag var tvungen att träffa min lillasnutt. Hon av någon vet verkligen . . Jag är glad att jag har dig! 
Men nyss har jag haft nationelltprov i engelska, gick väl sådär. .  Sa mest  Yes & No! Jag & Mathilda var tillsammans & pratade & det var tur. Hon hjälpte mig när det blev lite tyst, haha : p
Matteprov om någontimme & hittade inte boken igår, men jag borde kunna lite, Eller ? Man vet aldrig med mig, tss. .

Måndag idag då, skulle egentligen fikat med Maria efter skolan för sist låg jag hemma & hade ont i magen & idag är hon hemma &har ont i magen. . Lite lustigt : p
Men idag får bli en pluggadag & det gillas inte!
Och jag måste leka med Linda snart igen, mycket att snacka om som alltid, min lilla ros : )

Nåväl, jag vill ha helg. .

: )

Söndagen är depprimerande

Sitter här hemma hos Fille i hennes säng. Jag har ingen data hemma på minst en vecka & jag vet fan inte hur jag ska klara det här. Men blir väl rätt mycket plugga iveckan istället. . Hur tråkigare som helst.
Menmen, Söndag idag & det känns jobbigt. Nationellt prov imorgon igen + matteprov igen. Så måste hem & kolla igenom matten lite. Tråkigt. Sen lär jag fixa klart & svara på alla frågar med trafiken, gosch. Sen en uppsats sen kanske jag får lite vila. Du ser, söndagar är fan inte bra. Finns ingenting positivt att tänka på! Eller jo, kanske lite (a)
Helgen gick fort iallafall, i fredags var jag bara hemma & tog det lugnt. Somnade tidigt & gick upp tidigt på lördagmorgonen & jag fick inte träna för förkylningsastman så jag var tvungen att vara i skolan klockan 10 på öppethus, stog med företaget & sålde. Gick bra för att vara första gånge, var lite roligt : )
Åkte hem & sedan tillbaka till tierp igen. Och jag trivs i en viss närvaro. . Thii.
Gick hem till Fille senare på kvällen & nuffsade & nu sitter jag här som en liten nörd. .

Annars är jag rätt glad..


Dålig nyhet

Fick nyss ett sms av min älskade mamma att datan hemma är körd & måste lämnas in. .
Mitt liv går ibitar & de känns som endel i mitt liv just har lämnat mig : p

Nåväl, sitter i skolan nu. Har fått trosorna idag till företaget. Väldigt söta & fina : )
Imorgon ska vi stå på öppethus & nästa helg på gränbymässan!
Och nu är det fredag & helg snart efter trafiken. Ikväll blir det nog bara att ta det lugnt, rätt skönt.
Men imorgon blir det nog lite filmkväll, thii : )
Så blir en lugnhelg & det känns skönt för det behövs!
Hoppas hostan går över bara..

Sötilio!

Trött, trött & hostig

Inatt kom jag hem från Ullared.
Dryg bussresa & kunde inte somna under alla timmar, var framma vid 6.30 & var mer än död. . Så skapligt trött nu. Inte sovit på typ två nätter, men snart helg vafan : )
Kom dit med pengar & kom hem med massa mindre pengar.. Men det är så det skall vara. Trevlig resa iallafall. Synd med alla jävla rökpauser, de rökte ju varannan jäkla minut! Blä.
Men men, nu har jag iallafall fått tillbaka min hosta & halsont igen. Inte ovanligt, hinner inte blir frisk innan jag blir sjuk igen. Är småsjuk hela tiden, help me. Så får se om jag tränar ikväll . . Svårt trött också. Det visar sig.
Jag tänkte dock jag skulle köpa massa julklappar, men köpte en till lillebror & sen bara saker till mig själv. . Ooopsi! : p

Nu orkar inte skriva nå mer, lär tänka ut lite saker nu & Mickis finns på Msn som hjälp! Bra där!

TuffsiSkrutt. .




Nördarna * 2

Måndag idag &  en vecka framför mig!
Fast den här veckan borde gå fort hoppas jag..
Imorgon skall jag köra i skolan & det är halt ute?! Hur slutar detta undrar jag.. Ojoj!
Sen imorgon kväll/natt drar jag & nåra brudar från klassen till självaste Ullared! Bussresan kan nog faktiskt bli lite rolig.. tss. Men kanske passar på att handla lite billiga julklappar : p fast mest sugen att bara handla massa saker till mig. Men nej!
Och Nationellaprov på fredag i engelska.. hej&hå!

Menmen, nu sitter jah iallafall hemma hos nördisen min, Natalie alltså : )
Hon sitter & nördar Ont Tree Hill & jag nördar data. Vi är två nördar & vi trivs med det.
Hon&Jag : )
Men nu skall jag nog till henne & vara social!

Snurr i bollen är nog det rättaste ordet just nu. . .




Min bästaste Caroline : )

Alla mina helger med dig. Vad säger man? Så sjukt mycket tokigheter, roligheter & ja allt.. Varje helg är det nya saker som sker & även mycket tabbar. En kväll som är oplanerad kan sluta hur klockrent med dig. Du är alldeles för härlig. Men det är så det skall vara. När jag är med dig mår jag hur bra som helst. Du är verkligen min andra hälft & jag älskar dig! : )

296308-74

Tack för allt! <3

Fredagaskväll & godis

Hej hallå där ute med snöflingorna.
Fredag idag & det är helg. Helg är bra & jag klagar inte. Ikväll fick det bli en lugn hemmakväll. Men det kan vara riktigt skönt ibland. Bara vara & finnas till liksom..
Har vart en rätt seg dag, skolan var seg. Idrotten var jobbig & Hanna ska få tillbaka den dagen jag ska hålla en egen idrottlektion, din jäkel! Haha : p
Kom hem & var allmänt irriterad & seg. Men fick bli en promenad ut i det snöblöta vädret med Pappis & Jeppis. Mysigt med promenader men mindre mysigt när man knappt kan kolla rakt fram utan att bli blöt. Men när man kom in var det bara att ta på sig mysvarma kläder & få tillbaka värmen. Sen iväntade jag Idol & som vanligt var det tvungen att bli en Godispåse, ja menar.. Vad är Idol utan godis? Inte lika gott.. Så lillebror fick följa med till affären & han fick rejäla träffar på mig med snöbollar, men vintern är lång & jag kan lova att dagen kommer när jag ger tillbaka lite hårdare! Och blir ledsen i ögat för han har vuxit lite mer längre än mig.. Det känns hårt!

Men nåväl, imorgon är det lördag & då blir det lite andra bullar. Åker iallafall till Caroline & det är kul för man vet aldrig hur det slutar. Får förövrigt fina sms av denna dam nu. Hon är ute på äventyr med sina jobba kompisar & jag tror hon har tagit en eller två drinkar för mycket.. Hmm. Haha, snutti! Men jag gillar dig ändå! : )

Nej, nu ska jag invänta en liten grejj.. Hih!


296308-73

Vi ser det snöar, vi ser det snöar . .

Tröttig Mia

Är helt slut efter träningen & orkar inte skriva så mycket..
Förutom att de snart är helg igen & det känns skönt!


Och jag tänker därför kila upp till min kojja & nuffsa.. Godnatt!

296308-72

Surt som en Citron

Dagen började med att jag nästan missade bussen, jag var alldeles för seg imorse. Men jag gjorde allt för att hinna med den! För första timmen hade vi trafik & den ville jag inte missa. Jag kommer till skolan & den är inställd & vi hade hål till halv två? Lagom surt.. Men snacka till oss satt vi fick åka hem. Jäkla tur det iallafall. Annars vore jag lite mer arg.. Grymt sa Grisen & Mia!
Kommer hem & sover.. För att jag kan aldrig sova på nätterna längre.

Men snart börjar träningen iallafall & det är brabrabra : )

Grisenos : )

image70


I think I´m allergic to mornings ?

Ja, ännu en dag har snart gått & jag längtar redan till nästa helg.. Men inte konstigt, Tss : )
Vart en rätt lugn dag idag, har haft eller rättare sagt HAR värdens träningsvärk i mina ben efter träningarna! Så kände mig rätt tvingad att gå & på en promenad med Mammis & Jeppis såklart då.. Kan alltid behövas gå lite när man har träningsvärk. Fast man ser lite knasig ut, hah : ) Kanske dumt att komma till träningen imorgon & inte kunna gå?

Annars har dagen varit sjukt tröttsam! Började morgonen som vanligt att dricka ur morgonkoppen där de står " I think I´m allergic to mornings " Och det kan verkligen inte stämma bättre. Totalt död varje morgon. Visst, vissa har det värre men ändå. Och kom iväg till skolan iallafall & vi hade engelska först & vi skulle kolla på film. Jag var fortfarandre rätt död & sjönk ner i stolen & benen på bordet & jag somnar till.. Och jag trodde skarp att jag låg i min säng & fick värsta chocken när jag var i skolan? Kansigt.. Men ibland har jag inte heller alla hästar inne? Alla somnar väl någongång liksom?
Och jag kom hem & somnade i soffan & de var lite bättre än att sova i skolan.. Tro mig.

Men nu ska jag knata in i duschen & sedan dricka en kopp The & läsa lite ur teoriboken tills imorgon. Mysigt med The, mindre mysigt att plugga.. Men med en speciell låt kan man göra vad som helst, Aawh : )

NÖTTER, jag gillar er!

Lovet är slut & det känns surt

Ja, nu sitter jag här & är mätt. Syster gjorde Tacos till mig, hon är snäll ibland hon också : ) Thanks!
Och det känns tungt att lovet är slut.. Men jag får helt enkelt tänka på de postiva, jag får träffa vissa nötter : )
Men mitt lov i korthet är ;
Filmkvällar
Sovit
Ätit
Sovit
Ätit
Festat
Tränat
Shoppat
Sovit& Sovit igen
Haft trevligt sällksap till de mesta : )
Jaaa, nåt i den stilen har mitt lov vart. Precis som ett lov ska vara typ! Jag är rätt nöjd, duger helt klart!

Nåväl, igår vart det fest som stog på shemat. Jag, Carro&Fille gick till Mackan på förfest. Visste inte riktigt vilken fest de skulle bli.. Men hörde att det var mycket folk i Vendel  vi drog dit. Kommer dit & de är bråk & söndriga saker & ja sånt.. Tråkigt. Men vissa är verkligen idioter, men träffade iallafall några trevliga filurer : )
Och sen blev klockan efter tre på natten & jag & fille drog hem & sov för vi skulle upp tidigt & det stog två timmars träning på shemat! Fotbollsträning, Yes! Kul var det. Dock var jag rätt trött & seg.. men vafan. Kul att lira lite boll lärjag säga. Fast inomhus är inte alls lika roligt. Jag vill ha en stor fin grön gräsplan & springa på! Inte nå hårt skit me massa olika färgliner, nej tack! Efter vi kände oss duttiga så ringde vi upp Carro & vi gjorde de vi alltid gör på dagen efter en fest. Vi drog & käka på pizzerian. De tillhör liksom.
Sen hyrde vi flm också, inte ovanligt. Men nu har jag sätt hur mycket filmer som helst men mer vill jag se!
Sen gick ja vidare till en annan filur & kollade på film! Trevligt sällskap är roligt. Jag gillart : )

Och nu är jag sjukt trött & ändå vill jag inte sova. Hmmsihmm.
Inte orkar jag fixa desigen heller, wtf.

Jag tror jag rundar av här, eller nåt..
Som en bit med lite socker på!
Yes : )

 

Inte min dag idag !

Nej, inte direkt min dag idag !
Har försökt fixad om hela bloggen, men inte blivit klar som ni kanske ser ? Och jag fick massa utbrott & avslutat därför försöket för dagen :p Ska försöka fixa en " header " snart! Men kommer inte ha tid med det inom söndagkväll tror jag. Så ni får stå ut med att min design inte är klar på ett tag helt enkelt!

Menmen, nu ska jag försöka hetsa ner mig lite. Många på msn som märkt att jag vart arg? Haha, stakars er. Men ibland har man sina små utrbrott heltenkelt! Men snart kommer Fillerumpan hit & ikväll är det träning med laget! Kulkulkulkul tycker jag! : D
Och sen efter det åker ja till Tierp & nuffsar hos Caroline & blir stan imorgon, sen kalas på lördagkväll & kommer nog inte hem fören på söndagen efter träningen! Skönt ; )

Aja, ha en festlighelg & satsa inte förhårt. . .

Göteeeeeeeeeeeeee : )

RSS 2.0