Dagarna går ..

Jag lever, orkar bara inte sitta vid datorn. Inte ofta jag säger så..

Men nåväl, julafton var lika mysig & bra som vanligt. Maten god & nöjd med alla klappisar : )
Och vovven min blev glad för tröjan + halsduken jag köpte, eller blev han verkligen de? Thii, men han var sjukt söt i den iallafall. Somnade alldeles för fort på kvällen, de är verkligen lite hårt alltså. Kanske var all spänning som gick ur, ja menar.. alltid lika spännande vad som ligger i klapparna. Jag brukar alltid små veta vad jag ska få, men nu visste jag bara en sak & de var rosa morgontofflor från lillebror, dock väldans mysiga & sköna : )
Sen dagen efter blev riktigt bra, snuttis kom hem en dag tidigare. Vilket gilades verkligen. Så fick besök på kvällen, sen var vi kattvakt hos mormor. Kj = kattjävel, nej men ska inte vara dum.. Men den var lite konstig. Den liksom gjorde ingenting, tråkig grejj..
Och nu sitter jag ensam i ett hus & jag är rädd.. vad kan hända liksom? Rätt mycket!
Väntar dock på att Caroline & Sebastian ska göra mig sällskap någon timme : )

Och snart nyårsafton & jag vet inte vad jag ska göra än.. Måste prata lite med brudisarna & få ihop något festligt : )

Men nej, jag orkar inte nörda data så mycket nu faktiskt..

Adjö!


Julmys : )

Nu är snart den mysigaste dagen på året här, vad man tjatar om julen, men inte konstigt! : )image99

Mysigast är nästan dagen före, man sitter & kvällsfikar & tar den första biten av julskinkan som är så förbannad god! Sen spelar man spel, sen kollar vi "barn" på film medans Mor&Far slår in klart alla klappar. Sen försöker man sova, men kan inte sova för man är lite spänd. Nu låter de som att jag är 5 år, thii... Men iallafall, sen vaknar man upp & är riktigt nyfiken vad som ligger i julstrumpan! Och julstrumpan är något jag alltid kommer ha, spelar ingen roll hur gammal jag är! haha : )
Och imorgon vid elva tiden går vi till Farmor&Farfar & fikar & öppnar klappisar, sedan hemåt igen & inväntar Mormor&Lasse & även MosterHjärndöö kommer, massa mysis. Sen är det som alltid med KalleAnka, liksom helt kanon!

Men nu väntar film ,

God Jul : )

23 december

23 december & det är endast en liten dag till julafton !! I love it : )
När det är julafton kommer man alltid vara som ett barn tror jag..

Men lite tråkigare de senaste åren, dock inte kommit någon tomte, men får helt enkelt invänta när man får egna barn som börjar tro på tomten : plär inte de bli inom några år x ) Får helt enkelt stå ut utan tomten ett tag till !
Fast, de är ju knappt nå snö så den lär ju inte komma fram så lätt nuförtiden..

Men nu sitter jag hemma hos Sebastian med Caroline. Jag & Fille blev bjudna på mat. Vi kollade även film, pratade massa strunt, fjanta & skrattade! Caroline öppnade även 4 st julklappar hon fick av mini-tomten som är mig för tillfället.. Thii. Hon blev glad & de är huvudsaken : ) Och nu bakom mig ligger dom två & snuttar. De är sjukt söta tillsammans & jag är väldigt glad att jag har dom! Dock saknas en liten del här.. Hmmsi?!

Men hade även en mysig kväll igår med Mickis! Hon fixade mitt hår lite grann, kollade film & hade allmänt mysigt. Jag tycker om sånna kvällar! Alltså, har jag haft en lugn & skön helg. Kan dock behövas såhär lite innan julen. Haha, vad seriöst det lät : )
Men lär ju bli lite rajjtan tajjtan på nyår! Klänningen kom dock iförrgår, wihoo!

Och jag har faktiskt inte så mycket planerat på mitt lov. Men det kan vara rätt skönt för får ändå massa saker att göra & det är ju bra! 

Och nu håller mina ögon på att slå ihop!
Så jag säger alltså Godnatt folket !

   


<3


 


3 dagar

Endast tre dagar kvar nu!
Jag älskar julen : )


Idag kunde jag ligga & mysa hur länge som helst i sängen. Hur skönt som helst! Medans en annan liten gris fick åka & & jobba sju imorse ; ) Jag är lite taskig.. Men att för en gångsskull vare den som ligger kvar är underbart! Och nu har jag hela lovet på mig att göra det! Öppnade även en förtidsjulkapp imorse, jag kunde verkligen inte hålla mig när ja fick ett meddelande " I garderoben längst till höger där dina julklappar ligger så finns de en vitklapp som du får idag" . Tack&Tack sötsnöret!
Nu får jag bara vänta i fem dagar på att se dig.. hmm? Men det lär väl gå fort nu när det är jul hoppas jag : )

Och om en timme ska jag bege mig till Tierp för att möta självaste Mickis! Vi ska ha en myskväll & hade allmänt bra. Trösta ska jag göra ikväll.. Tss. Men ska bli kul att träffa henne. Någon som man alltid kan lita på & alla sjuka pratsamtal, underbart! Mycket kärlek till den bruden!

Och imorgon kanske jag ska träffa Caroline&Sebastian, de undrade om jag ville komma & äta tacos! Hur gott lät inte de? Men mammsi saknar mig lite hemma & lär ju fixa mitt rum.. thii. Så visar sig hur det blir : )
Och tanke på ingenting sitter Tobias & kallar mig neeerd. Varför? : O
Just de, får inte kalla han Tobias så säger väl Tobbe eller Tubbe! ; D

<3

Jullov : D

Nu har jag haft jullov i 4 timmar så det bara smäller om det! : D

Sköööööönt : )

Brummeli brumm bil

Hej, jag har sjukt trötta ögon idag..
Ja, igår brummade jag bil i skolan igen, var faktiskt riktigt kul den här gången!  Flöt på bra & gick faimage95ktisiskt bra, så det kändes liksom lite roligt. Och körde förbi polisen 2 ggr & jag blir så jäkla rädd, hahah! Men men, lär ju ha lite respekt för dom ( a ) Carro satt bakom mig kanske därför de gick bättre? Eller : p Men sen körde hon & jag fick massa pepparkakor där bak.. thii.
Men sen efter skolan kilade jag till den andra Caroline, sen fick hon brumma bil vidare till Karlholm. Det stog bio på shemat med Sebastian, Tobias & Emil. Och råkade även bli en Max innnan.. Men det var jävligt gott. Bio´n var bra eller den var så hemsk på nå sätt. Tänk vad saker & ting kan förändras.. Man blir ju tårögd när man tänker på det. Usch!
Nåväl, blev en sen kväll & jag var äckligt trött imorse. Kunde inte ta sovmorgon imorse heller för jag hade prov. Men klarade det så nu känns allt skönt! Liksom bara invänta jullovet nu, så mysigt : )

Men nu har jag ont imagen & vill heeeeeeeeeeeeem ..

Alvedon = Onödigt

Okej, jag har suttit med huvudvärk exakt hela dagen. Jag har knarkat alvedon med det hjälps inte & det betyder att de är en rätt onödig sak att ta! Och jag orkar inte ta tag i pluggandet till små företagande provet imorgon. Jag är slarvig, jag vet.. Men jag är verkligen skoltrött nu så jag vet inte vad jag sak ta vägen. Hade dock inte matteprovet idag tydligen, ska ha det på onsdag. Kanske lika bra, för igår var jag alldeles för trött & borta i skallen för matte. Lite tur där.. Men tycker iallafall inte om Jonas för tillfället! Tur jag slipper matte efter jul! Okej, nu var jag taskig.. Men just nu hatar jag att se boken & då åker även läraren dit på det! Och hans attityd är fan dålig.. BLÄ!

Och nu sitter jag & bara musik kommer ut från högtalarna, jag tänker på sjukt mycket saker! Men bra saker mest faktisk & det känns bra. Och skickar även massa bög-musik till Natalie ; D De är kul, för jag vet hon hatar det & jag älskar att reta henne!

Men nu ringde min telefon & jag ska åka iväg ( a )

<3

En vecka kvar bara!

Vill bara påpeka att det endast en vecka kvar till julafton ? De är liksom ingenting.. Tiden går så fort !
Men, det gör inget : D

Varför är jag inte förvånad ?

Sitter här & jag skulle försöka plugga matte som jag sa sist. För det kunde vart sista gången jag öppnade den där fula boken! Men, jag öppnar boken & somnar på köksoffan som en liten gris? Varför blir jag inte förvånad? Nej, för det här händer dagligen för mig när jag ska plugga. Och nu kan jag inte direkt nå mer än vad jag kunde sist. Men skylla mig själv får jag göra. Men tappat allt för skolan nu! Vill bara ha jullov & allt. .

Nej, ikväll får det bli en tidigkväll för jag är helt slut efter denna lyckade heeelg!


image94

Lyckad kväll : )

Vad ska jag säga? Jag hade en väldigt lyckad kväll igår : ) Det var riktigt festligt. Förfesten hos Mathilda med mina brudar, fick presenter & vi sjöng singstar så det bara eka! Vi spelade lite farliga spel & alla var glada & allt var så jäkla roligt! Efter några timmar när vi var allt för G så kilade vi vidare till sjävlaste festen. Mycket folk var det där, mina tre små snuttisar var där! Fick ta mot present & jag fick min älskade parfym!! Och jag blev så sjukt glad alltså! Ni är verkligen hur bäst som helst. Synd att Sebben tappade bort sin påse med min present i haha, men det gör inget vännen : p Tanken var god : )
Kvällen flöt på & var väldigt roligt folk! Men efter att vi blev lite trötta så jag & mina 3 snuttisar hem till Snutt-Caroline & sov. Eller sov? Jag sov inte allt för mycket, men konstigt när man ligger på golvet.. Hmmsi. Men bara bita i det sura äpplet & se nöjd ut helt enkelt!
Jag är helt nöjd med kvällen & presentera, ni är så gulliga : )

Men nu har måste jag faktist ta tag i att öppna matteboken, känns jävligt tungt för jag är trött & vill bara gå & sova!

M E S C
<3

Tack för kvällen <3

image92    image93

Godmorgon!

Jag vaknade vid tio tiden av ett sms ; Nu är vi på båten, skål på dig!
Hahaha, okej. .  Detsamma eller nåt! Mina fylleskallar är på båten & härjar! Jag får inte träffa alla fören ikväll. Men innan dess har jag vart med brudarna & sjungit singstar & härjat hemma hos Mathilda redan. Och vi alla lär ju inte vara allt för glada & på G ikväll.. Tss. Men så det ska va, blir en riktigt kul kväll!
Och nu sitter jag & väntar på Filledutt. Vi ska nämligen stå på julmarknaden senare idag, jag ska stå & sälja ny bakat bröd.. Men frågan är om jag kommer ha kvar någonting att sälja? Kanske råkar slinka i mig en tugga eller två? Eller nej, det gör jag inte. Men men, hoppas tiden där går fort för nu vill jag bara ha kväll kväll kväll kväll !! : D

Med er, mår jag som bäst.
För vi är någonting extra : )

image91

Let´s Party !



Just det!

Glömde nämna en julklapp jag köpte idag,
Jag köpte nämligen en röd tröja & en röd halsduk som hördetill & den ska min hund få i julklapp!
De var liksom hur gulligt som helst & jag kunde verkligen inte mostå!
Kommer kanske bild efter julafton om jag inte råkar klä på han lite innan ( a )

image90


Förövrigt tycker min hund om att klä ut sig lite ibland när jag har tråkigt!
Eller det gör han väl? Tss..


Tänka på när du julhandlar!

Oookej, jag sak börja med att säga TACK SARA : )

Nu är det fredag & jag är 17 år på heltid! Jag hade en sjukt bra & mysig födelsedag i onsdags. Fick massa smått & gott & världens bästaste gäster : )  Och fick även höra att nästan hela släkten läser mig blogg? Men trevligt, nu kan jag verkligen skriva vad jag för varje helg ; ) Hahaha, xD
Men iallafall, en sak hände & jag är inte ett dugg förvånad! Jag fick nämligen magsjukan på min födelsedag! Hur lyckat är inte det på en skala 1-10? Men jag är som sagt inte förvånad, för jag är alltid sjuk. Så var inte iskolan igår för ville extra vila lite. Och bestämde att jag skulle vara hemma idag också, vill fan inte riskera imorgon kväll ; D
Men mådde verkligen konstigt bra idag, så jag orkade följa med Mamma in till stan & jag är helt klar med alla julklappar! Känns brabraba. Och direkt när jag handlat klart mina klappar kommer två söta gummor fram till mig med tomteluvor & börjar prata & ge mig en blankett där det står " tänka på när du julhandlar " Okej, visst bra saker att tänka på, men kändes alldeles för sent att få veta de när ja är klar! Men jag fick en pepparkaka för jag lyssnade & blev nöjd.Och nu har jag precis varit uppe på rummet med julmusik & slagit in allting, det är så mysigt. Och jag bara längtar till julafton, vad allt känns mysigt & bra nu! Ja, jag upprepar verkligen ordet mysigt : p Men, Jag älskar det : ) Man är verkligen som ett litet barn . .

Nåväl, jag känner mig väldigt glad!
Alla mina underbara vänner, jag bara längtar till imorgon! : D

Födelsedagsbarn

12 december idag & det är min dag. Födelsedagsbarn!
Jag försökte göra en tårta igår hemma med mamma, men gick inge vidare.. så mamma fick ta över! Menmen, jag ska iallafall äta upp den! : D
Och igår kväll fick jag redan första presenten, tack för presenten syster & lillebror, det var jättefint : )
Och idag får jag mer presenter , fick även av Mathilda idag iskolan. Underbara du! Det är så kul! Jag känner mig verkligen som en liten unge när jag fyller år, alltid lika spännande på nått vis. Men det är bra, väldigt bra. Thii : )
Och sov inte allt för mycket inatt, mobilen plingade hela tiden. Tack alla, ni är sjukt underbara : )

Och nu längtar jag tills jag får sluta & åka hem! : D

image88

Pannkisar

Nu har jag ätit mig mätt på mammas pannkisar, hur goda är dom liksom inte? : )
Men helgen har vart & den var bra! Lite kortfattad så färgade jag håret & var med min Caroline & vi lekte lite i Karlholm. Trevligt folk blir trevlig helg! Bra där.
Och nu längtar jag som bara tusan till på lördag! Först förfest med singstar med brudarna iklassen för att jag fyller imorgon, ni är så sjukt söta! Sen viadare på fest när ålandsungarna har kommit hem & de lär ju inte vara allt för pigga.. Men inte stoppar det något eller! Så, en bra helg att se framimot : )
Och imorgon är också en bra dag, min födelsedag & jag får äta hur mycket tårta jag vill! Hur gottit är inte de liksom? Jag gillart. .

Och förövrigt är jag sjukt trött idag. . Började imorse att jag inte reagerade när alarmet gick igång. Men upp & hoppa för fick verkligen inte försova mig, för nationella del 2 i matte stog först på schemat! Kommer dit med sjukt trötta ögon men hoppas väl att det gick bra. Sen satt vi & väntade från 10 till halv två för att göra ett prov som tog 20 min. Det var tröttsamt & jag är sjukt less på skolan, hela skolan kan ta sig någonstans! BLÄ!

Menmen, nu skall jag & mamma börja med tårtan (a)

Lussisar med Mamma

Torsdag idag & snart helg! Hur skönt som helst : )
Ja, idag efterskolan bakade jag & mamma lussiar. Det var mysigt! Började göra vanliga lussiar men kom på att jag inte är så bra på det & lät därför mamma göra alla. Jag är inte den bästa att få en bra form på dom, de blev så buckliga & knasiga. Men jag lyckas med det mesta så inte förvånad.. Men jag gjorde mina egna filurer istället! Och det gick mycket bättre! Och dom var rätt så goda också, för dom är redan slut.. Ooppsi : )
Fille kom även förbi någon timme precis när jag skulle fika, så hon fick även smaka! Mumsfilibabba tyckte hon. Eller hon sa det iallafall, tss. Hon skulle på träning men den var tydligen inställd & tur som hon har var jag hemma!

Och nu är jag verkligen hur trött som helst & orkar inte yttra mig direkt : p
Sov inte allt för mycket inatt, thii. Men det gör inget (a)

Adjö.

   

Här har vi då några filurer!





En liten lättnad i kroppen

Nu har jag gjort redovisningen på svenskan, känns grymt skönt att ha det överstökat! Men nu lär jag hänga med på lektionen.. 

Adjö.

Värdelösa & tråkiga väder

Alltså, jag blir galen av detta depprimerande väder, gå & dö eller nåt! Det skall vara kallt & snö ut! Det är det riktiga vädert, så mysigt!

Och nationella idag var väl inte det lättaste.. Men hoppas det gick bra eller nåt? Jag menar, hoppas kan man alltid göra. Efter vi hade haft det skulle vi ha hål till halv två men pallade inte trycket & åkte hem. Riktigt skönt. För jag känner mig inte i form.. Men inte ovanligt. Menmen.
Nu sitter jag här som jag gjort ett tag, tänker att jag ska ta mig i kragen & plugga lite tills imorgon. Men så sjukt less på alltning just nu! Jag vill bara vara hemma endag från skolan & få sova ut & vila. Men allt för mycket där nu, man blir liksom less. Men bara ivänta helgen, Jag längtar till fredag för då skall jag & Caroline färga håret! Great : )

Och just de! Glömde säga igår att jag lyckades göra korv med bröd! Dock blev korvarna lite brända & fick typ bulor : / men både jag & Mickis kunde äta upp allt! Så, jätte hemskt var det inte. Det går bättre med att laga mat, eller nåt : p

Nåväl, nu skall jag väl ta mig ikragen också!
Adjö.

Snurr i bollen & galen

Vad händer? Allt snurrar & snurrar. Jag blir bara yr & mår illa. Men dagen kommer då allt vänder, & den dagen hoppas jag kommer inomkort. Och tack Mickis för allt idag, du är bra & det är bra! Det mesta löser sig inom en snar framtid & nu laddar vi till lillkalaset & blickar framåt,  : )
Och nu blir jag mer snurr, inte bättre när jag tänker på att jag har nationelltprov imorgon i Matte & det blir nog bra med min fullproppade skalle, men det visar sig.

Nu ska jag snart studdsa isäng,                       
för jag känner mig allmänt galen, eller nåt. .

image79







Hej dator

Nu har datorn kommit hem, jag är glad.
Men nästan att detta har vart ett bevis att jag inte är en riktig datanörd (a) eller ?
Jag menar, jag har ju faktiskt klarat mig rätt bra! Höh : )
image78

Och nu sitter jag & väntar på att Mickis skall komma till mig, massa roligt! Fast måste dock plugga, men det blir helt enkelt en roligare pluggstund! Ska försöka göra mat till henne & mig också. . Jag & mat går inte ihop men ska faktsiskt försöka få ihop korv med bröd! Jag kan bara inte misslyckas. .

Nåväl, nu kanske jag börjar blir mer seriös med bloggen. Det visar sig : p

Adjö.





Huvudstaden

Tjolahopp!
Helgen har gått & det är måndag. Jag ser verkligen inte framemot den här skolveckan.. Säg något som inte måste göras & lämnas in? Nåval, bara invänta jullovet! Så mysigt med december, jag bara älskar det  : )
Och chokladkalendern gör allt så mycket godare!

Helgen var bra, lekte med Linda ifredags! Det var skojj, vi kollade på Idol & pratade massa & åt som vanligt. Men det är så det skall vara! Sen kilade jag till Caroline¨på kvällen & vi åkte in till sjävlaste Stockholm & julhandlade på lördagen, Mycket mysig dag med dig hjärtat, thanks!
Kvällen blev lugn & med bra sällksap. Och har typ vart helt deckad hela helgen av min förkylninig, men iveckan blir det sjukhuset & hoppas få nåt jävla skit som hjälper! Nu satsar jag hårt på att bli frisk på heltid, jag blir glad då!  : )

Och nu sitter jag i skolan & muppar med några muppar, slutade klockan ett men ska in till uppsala ikväll & gå på Saw 4 med min Mathilda. Massa mysigt & läskigt! Hah, men kul att bli lite rädd ibland.. Och blir väl även godmat innan. Jag gillart  : )

Och förövrigt så löser sig allt!
Som sagt, med tid ger resultat!  :
)
<3

image76

RSS 2.0