Fredag hej

Ja, nu är det fredag. Sköntsköntskönt! Kom hem för en stund sedan, jag & pappa var till tierp & med släpkärran & hämtade våran monter & ställningar till mässan imorgon. Så nu är det klart. En liten lättnad ikroppen. Så nu är allt fixat till imorgon, skönt! Fast vill iallafall inte dit, känns som vi är där bara för att vi måste. Kan inte direkt bara dra sig ur.. Aja, jag & bea får försöka fixat (: Och skjussen fixade sig också, Emil kunde köra! Du är bäst! <3 Och även syster & Tomas följer med. Bra med lite hjälp sådär. Tanke på att syster var där förra året. Men nogimage135 pratat om den där skiten.

Nu är det iallfall helg, och jag sitter & väntar på att Emil ska komma (: Blir en lugn kväll, tidig morgon imorgon. Sen imorgon på kvällen vet jag inte vad vi hittar på, åker hem till han som det ser ut. Sen får vi se hur kvällen slutar om det blir lugnt eller inte.

Och förövrigt tycker jag fakitskt om snö ( speciellt på julafton) , fast imorse blev jag fan gråtfärdig. J A G  V I L L  I N T E  H A  S NÖ ! Men den smälter bort lika fort & det blir blött. Jag hatar det..

Puss på dig för att du alltid får mig glad <3

...

Träningen var kul idag. Jag som nästan inte skulle träna.. Bra att jag gjorde det, blev genast mycket gladare. Speciellt när träningen är kul! Och några pullor är extra plus!  Och när jag kom hem hade mamma dukat fram en riktigt stor & jävligt god macka. Hon är bäst! : )
Och nu pratar jag med min emil & han gör mig så glad, tack för att du finns & orkar med mig! <3

Ni gör mig glad så jag mår bra, när jag helst bara vill försvinna..


Klump i magen

Jag är stressad stressad stressad hela tiden. Massa med företaget i skolan, göra de & de till på lördag. Missar allt annat & kommer efter.. Och Tomas & Syster skulle skjusa oss på lördag. Men Tomas höll på med sin bil & sedan kapade han av hela sin fingertopp :/ Förstå hur jävla ont det borde göra. Så han & Pappa kom in springandes så det var lite kallabalik. Bara att dra in till sjukhuset med han. Så nu kan inte han köra oss & det förstår jag såklart. Sen hörde Mamma med bror, men han hade gärnat skjusat oss med han hade tydligen match.
Jaha? Här sitter man utan skjus in! Låter rätt bra. Så är jäkligt less på dedär, vill inte ens till Fyrishovmässan ens! Världelöst känns det..

Och förövrigt känns det som att jag börjar bli sjuk igen.. Var hem till Emil igår vilket var riktigt mysigt! Jag bara älskar att vara i hans närhet : )  Men på tanke på att jag börjkar bli sjuk så är han också rätt förkyld. Så skulle inte förvåna mig om jag snart blir det. Kände halsont imorse & snorig & är helt slut ikroppen. Jag vill bara försvinna & inte ha nånting att tänka på för enstund. .
Men finns en väldigt bra sak som lättade iallafall, blev en väldigt lättnad ikroppen när det hade gått bra för Mormor på sjukhuset, hon var tydligen lite orolig men det var lugnt som det visade nu. Tack & Lov älskade Mormor <3

Och jag vill inte ha den där jäkla klumpen längre.. Jag orkar inte.


Pappas pankisar

Nu sitter jag här & känner en doft av Pappas pannkakor, det finns nästan inge godare! Så därför laddar jag upp riktigt mycket så jag kan äta mycket! Fast det konstiga är att man oftast får i sig två bara.. Det är tråkigt!

Och skolan idag var väl som den var, höll typ bara på med företaget på förmiddagen, sen hade vi prov i samhäll. Fast hade inte direkt pluggat, fick reda på det igår som sagt. Men svarade iallafall på allt. Sen får vi se hur det slutar x)

Och juste Fisen, har faktiskt ett märke under ögat sen du kastade lepsylet xD Men det gör inget, jag tyckte det var kul! Haha : D
Hämden är ljuv ( a )

Puss!

Regn är blött

Ja, nu sitter jag här efter den mysiga träningen. Regnet öste ner till&från, leran var lerig & vattningt var det. Rätt mysigt eller nåt. Men förutom att jag råkade trampa lite snett så foten blev lite blå så.. Men det är nog inge allvarligt. och är säkert lite halvt blå under mitt öga, den busiga Fisen kastade lepsyl mitt under ögat när jag skulle låna :O Men det gör inget, tyckte det var rätt kul.. Thii. Men nu väntar jag bara på att bli sjuk igen som jag alltid blir. Nåväl, jag ska leka i leran på tosdag igen med tjejorna!
Men en sak har jag verkligen kommit fram till, Regn är blött & Lera är lerigt!

Och förövrigt har jag dom två sötaste snuttisarna i hela världen på samma bild : )
Puss på Felix&Emil <3


image134

Tisdagar är fisdagar

En trött tisdag.

Vilken seg & jobbig dag det här har vart.. Blir stressad i skolan för att vi ska iväg med företaget på Fyrishovmässan, endast jag & Bea kan åka dit. Mathilda är i USA & Hanna ska ta skoter körkort. Kvar är då jag & Bea. Menmen, vi ska väl kunna fixa ihop det där vi! Men drygt att hela lördagen går bort också.. Sen ska vi ut på APU nästa vecka som sagt, Och självklart får man 500 olika papper man ska göra under tiden. Kan de ge sig? Räcker väl att vi är där? Ibland förstår jag inte hur lärare tänker.. Blä!
Tröttsam Tisdag iallafall.. Och börjar även halv 8 på fredag! Fast de är för att vi har flyttat teorilektionen, så vi slipper hål till halv tre & slutar därför halv tolv på fredagar. Vilket är skönt & kanske värt det.

Och ikväll är det träning på grus! Skönt att komma ut men vafan.. Grus? Jag hatar nog nästan det! Och extra mysigt ikväll när de regnar så äckligt ute. Blir vem kan krypa snabbast i lera kanske. Nej nu är jag väldigt tråkig, men vafan! Lite skit kan man alltid ta, mysigt!
Ska brottas lite med mina fotbollsvänner tror jag.. Passa er!

Nej, nu måste jag försöka bli lite pigg!
På nåvis...



Alla utom jag

Hej måndag.

Måste börja med att säga GRATTIS i efterskott till Linda som fyllde 18 i lördags : D Och GRATTIS idag till Carro som fyller 18 : D
Alla utom jag..

Igår kväll kom vi hem från funäs, har vart riktigt skönt där uppe (: och Elin&Pelles bröllop var så otroligt fint. Så mycket kärlek & lycka. Hur fint som helst! En riktigt lyckad & rolig kväll. Mycket god mat, trevligt folk, långkväll som var helt perfekt. Den bästa på länge (:
När man sitter där & ser hur lyckliga dom är, hur fina dom är & hur bra dom verkligen har det. Finste jag sätt! Har inge bilder nu, men fick ha Elin&Pelles kamera så fick i uppdrag att knäppa, men har inte fått bilderna än för de är kvar där uppe. Men fort jag får någon så laddar ja nog upp (:

Men nu är det vanliga dagar igen, det tycker jag inte om just nu.. Rätt skönt att vi ändå slutar halv tolv på måndagar. Men är verkligen less på skolan, man blir ju snurr i bollen helt enkelt. Fast nu är det en vecka först, sen APU i tre veckor & sedan är det lov. Så slipper den i 4 veckor iallafall, sköönt!

Och nu sitter jag hemma hos Emil & väntar på att han ska sluta jobba.
Jag är kär ihan, väldigt mycket <3

Puss på dig!


Hej Funäsdalen (:

Hallådu!
Här uppe går dagarna hur fort som helst! Har haft riktigt kul & mysigt hitills (: Ifredagskväll kom vi upp vid kvart över tolv. Även Tobbe följde med vilket var kul för han är min buskompis! Har blivit rätt mycket skoter, skit kul! Hur fina skoterledr som helst, mohihi. Sen åkte alla dom hem i måndagsförmiddag, så jag & emil var här själva tills igår kväll då hans föräldrar, farmor&sören kom upp hit. Och nu är även emils syster elin här med sötate ungen felix. Och vi fick även in internet som ni kanske märker : p Och på lördag är det elins&pelles bröllop, hur kul som helst ska det bli (:

Men nu har jag inte så mycket tid att nörda, men hörs fan!
 Heeey (:

Funäsdalen & bröllop : D

Träningen är över. Tack gode gud, idag var det en sådan träningsdag när jag bara gjorde illa mig.. Gick bra när vi sprang sen gick vi in & ajaj hela tiden. Men värst blev det för min högra handled, men den blir nog bättre tills imorgon. Eller hoppas inte, då kanske ja slipper skriva iskolan, yääh : p

Och imorgon åker jag upp till Emils stuga i Funäsdalen : D Ska bli så sjukt härligt att få komma iväg ett tag. Komma till massa med snö, åka massa skoter, bada jaccuzi ( stavning ?) & bastu. Helt underbart skönt! och imorgon så åker även Sanna, Putte, Jimmy, Micke, & Skantz med. Sedan åker de hem igen på måndag & jag & Emil blir ensama två nätter, sen kommer hans föräldrar & lite släkt upp. För på lördagen nästa helg ska hans syster gifta sig, det blir alltså bröllop. Så himla gulligt (:

Så jag blir borta hela mitt sportlov & kommer inte kunna blogga. Men kanske hinner dra något imorgon, annars får ni hade bra eller nåt (:

PUSS!


Alla hjärtansdag <3

Ja, alla hjärtansdag idag : )  Mysigdag faktiskt, visst att det kan vara lite överskattad.. Men har man en litet hjärta så är det helmys (: Men nu hinner ja inte sitta här så mycket mera, pluggning & träning på schemat.. Mera ikväll antagligen.

image133Puss påre!


En dag som denna . .

.. Mår jag verkligen inge bra!

Blä!

Träningsverk

Vilken jobbig & skön träning. Först intevaller, okej jag ville spy men det var bara att bita ihop. Sen in & köra massa fys vilket kändes rätt jobbigt, speciellt i benen.. Sen efter en stund fick vi lira lite boll. Vilket var riktigt kul idag! Vi var helt trötta men vilken härlig fart vi fick till, spelat var bra ibåda lagen. Så det ska vara, då är det kul! : )
Och nu är jag verkligen hur trött som helst..
image132

.. så därför ska jag ringa snutte & sedan krypa ner i min säng!

Godnatt!

Rubrik som rubrik

Hej Tisdag.
Skolan idag, vi hade tydligen prov som jag verkligen hade glömt bort. Eller, jag visste faktiskt inte om det. Så kan inte direkt påstå att det gick så bra x) Men några av brudarna hade helt glömt det också. Mathilda & Natalie skrev dit sitt namn bara, hah. Men vi får väl fixa till det sen. Ibland kan man inte komma ihåg allting faktiskt! Inte om man heter Mia iallafall.. Annars gick skoldagen fort som alltid. Det är verkligen sjukt så fort alla dagar går! Fast de ska jag inte klaga på : )

Och nu sitter jag & lyssnar på massa brabrabra musik & tänker på det mesta. Ska även äta en banan snart så jag orkar träningen ( en banan i Mia´s maga ger mycket energi ), ikväll ska vi även ut & springa innan vi lirar lite. Jobbigt men hur skönt känns de inte efteråt liksom? Och hoppas Fiselise kommer & tränar, kom & busa med mig så ordnar de sig med allt genom tiden :)
Nej banan var det!
Adjö!

When you smile, I melt inside. .
Bejbi!


Tröttig

Hej Måndag.
Helgen var som sagt cup, en lång dag i lördags. Men skojj var det. Spelade riktigt fint vissa stunder, hade lite otur & fattade inte ibland hur endel domare dömde.. Nåväl, vi körde på & det såg bra, mål blev det. Kom vidare till söndagen, de var de vinna eller försvinna. Vi klev upp halv sju ännu engång. Men förlorade den matchen, de kändes att man hade sovit lite & vi var inte alls vakna. Men vi hade kul & det var huvudsaken! : )
På eftermiddagen igår åkte jag till Emil för att han hade kommit hemis, massa efterlängtad! Vi kollade på film & tog de lugnt. Var helt slut på kvällen.. Men hade ändå svårt att somna inatt på nåvis.
Hade en jäkla magvärk & ont i ryggen. Så sov inte alls för mycket, vaknade imorse & mådde inge vidare. Så hörde av mig till Mamma sen somnade jag igen, så var inte i skolan & sov istället & det behövdes!
Strax efter halv ett klev jag upp. Emils Mamma & jag tog en promenad till affären, och det var så mysigt väder ute! Solsolsol, ge mig sommar!
Och nu har jag suttit & klippt ut massa kort på Emil sen han var liten, han är så sötig : ) Hih! Och om 1,5 timme har han jobbat klart. Bra tycker jag : )

Du är liksom så bra (:

 

Fredagkväll

Vad jag är seg & trött. Jag orkar typ inge göra någonting alls, vilket är rätt skönt ändå. Men har iallafall träffat kusin en stund som sagt. Var till Mormor&Lasse som förövrigt är bästast i hela världen. Sen gick jag hemåt, mötte Pappis & Jeppis så tog en liten promenad. Jag & Pappsi började prata om massa trafikolyckor & allting hemskt som kan hända.. Saker han vart med om i brandkåren. Usch, jag får en klump imagen. Att något bara kan hända så fort & hela sitt liv är borta. Nej, man mår ju dåligt när man hör allt. Som i morse han som hade hoppat framför tåget i skämsta.. Nej usch att man ens vill ta sitt liv! Nog pratat om det.. Man börjar liksom tänka till ordentligen. Man ska verkligen vara glad över det man har..¨
Och det är jag!

Men nu blev de lite depp här.. Och mindre depp att jag inte har något liv & lyssnar på Pippi Långstrump x ) Eh, men vafaan.. Skickade över låten till Natalie också, hon gillart (; Så vi har väl lika roligt liv ikväll. Hah : ) Förövrigt fyller hon imorgon, så Grattis Ollonbarn! <3

Får iallafall bli en tidig ikväll så jag hinner sova lite innan klockjäkeln ringer!
& Jag saknar min snutt rätt mycket nu.. <3


Weekend

Hej Fredag.
Nu är det helg, hur skönt som helst. Idag blir det en lugn kväll, KusinSanna kommer hit en stund & hälsar på (: Så ska snart möta henne & så ska vi kila till mormor en snabbis. Sen får vi se vad vi hittar på, inget ansträngade för det orkar jag inte x) Dels för att jag ska upp halv sju imorgon : O Suck, såhär en lördag igen.. Men cup var det på schemat.
Och slutade kvart i ett idag, de mådde jag inte alls dåligt över om jag får säga det själv. Hade bara en halvtimmes trafik men vilket räcka till att Mia lyckas göra bort sig eller inte tänka till innan hon öppnar munnen! Jag ska nog börja vara tyst rätt ofta.. Eller eeh, jag får bjuda på mig själv lite ofta helt enkelt!

Och ursäkta röran på designen, klart så blir allt skit när jag rör en knapp så kallar nu in Sara igen x) Men hon är snäll mot mig ( a )

Bye!


Smartdrag eller vadå?

Jag känner att jag måste berätta mitt smartadrag! Såhär lyder de.. När jag var på kryssningen så kom jag hem med b.la en vit toblerone som jag älskar & är ett måste när ja åker båt! Och jag lämnade kvar den hemma hos Emil för att han kommer hem på söndag & då ska jag åka dit. Och då har jag massa kvar av min toblerone, för skulle jag haft den hemma nu skulle den nästan vara lite slut ( a ) Så, jag gjorde ett smartdrag enligt mig själv!

Men nu är jag trött, träningen gick bra.. Bra det iallafall. Blir cup hela helgen. Hoppas det blir kul (: Men nu ska jag skutta upp till min sköna säng & sova & njuta av min sovmorgon imorgon! Hih!

Godnatt!

Banan är faktiskt bra!

Jag har precis ätit upp min goda banan. Jag tycker om bananer, dels är dom goda & lite söta. Och tanke på bananer är faktiskt Bananer i pyjamas riktig gulliga! När jag var mindre var man överlycklig när de gick på TV & speciellt när vi skaffade oss ett band i bilen med Bananer i pyjamas!
 
Ibland var det rätt bra när man var ett barn, man förstog inte så mycket . .

image127
Ta en banan & var glá!

Flygande köttbulle?

Eller rullande bulle..

Trulledutt & jag är trött. Skulle jag gå & sova nu skulle jag sova i hela mitt liv känns det som. Och fick inte i mig mycket mat, jag mår illa. Något knas med mig igen, som alltid.. Eller bara förtillfället, hoppas (:
Körde även idag iskolan med Hägglund, brummelibrumm på hon & mig. Skoj, jag tycker om min vän!
Och juste! Nu har jag fixat APU plats, de är på Freeteam hos Sara´s Pappa ;D Så nu Sara hoppas jag att han är väldigt snäll mot mig ( a ) Och har även träffas Sara´s hund några gåner som går runt där,  Så nu har jag nästan träffat hela hennes familj, haha xD Men det klagar jag inte på! Så nu har jag ingen klump imagen längre av att jag inte fixat min APU plats. Skönt

Och ikväll är det träning som vanligt, jag känner mig inte alls motiverad längre. Vet inte varför? Ibland är det inte ens kul längre.. Känns riktigt tråkigt att jag känner så. Men jag ligger i & får se om det kanske blir bättre sen. Vissa är klockrena i laget & skulle nog sakna de alldeles för mycket tror jag. Men Uffe får ta & pallra sig hem också, vi saknar dig mycket!

Och Fredag imorgon, rätt skönt med helg om jag får säga det själv. Slutar dock inte fyra imorgon heller, flyttat fram trafiken & slutar strax efter halv två. Brabrabra! Vet inte alls hur helgen kommer bli, om jag ska vara med på cupen eller inte. Och lite av släkten kommer på lördag & firar Pappsen. Skulle även kolla på Diabilderna när jag ser ut som en apa. Skit kul, eller inte.. Menmen. Cup eller de helt enkelt.

Oj vad jag bara sitter & skirver om tråkiga saker, aja skitsamma. Tråkdag helt enkelt!

SaknaSaknaSakna.


Blue berry mountain & Pappas lilla gris

Borta bra, men hemma bäst  : )

Var en mysig kryssning, godmat, men de var inte alls mycket svenskar på båten. Mest från finlad, så när det var kareoke på kvällarna så sjöng alla finska, eller iallafall nästan.. Och jag var så nära på att ställa mig & dra en svensk låt. Men jag var helt enkelt för feg..  : p
Jag & syster hittade en favorit drink, Blue Berry Mountain. Riktigt god var den faktiskt! Och blev även Pappas lilla gris för att jag solade & såg en knapp där de stog " ansiktsförstärckning" den drog jag igång förfullt & ojsan vad röd jag blev i ansikten! Haha, men nu börjar det se lite bättre ut iallafall!
Och på två nätter sov jag kanske 4 timmar.. Vågorna var inte allt för mysiga på nätterna & var sjukt svårt att somna.
Nåväl, orkar inte skriva upp allt vi gjorde. Men det var skönt att komma bort lite : )
Så Grattis Pappa som fyllde igår : D Och även Grattis till min älskling Jeppe som fyllde iförrgår, han fick en egen tårtbit igår när vi kom hem : )

Men idirekt när jag kom hem igår åkte jag till Emil, en saknad filur lär jag säga. Och nu efter skolan åkte jag också hit (: Och imorgon åker han iväg & kommer hem på söndag.. Blä eller nåt på det!

hejsiliheej!

Godmorgon : )

Mamma har precis väckt mig. Så ska snart hoppa in i duschen & måste börja packa. Har inte ens gjort det.. Bra planering : p Och ska även hinna lägga in någon låt på mp3:n.
Så nu är jag laddad till en jäkligt rolig kryssning, jag & syster har typ planerat den första kvällen ; ) Hah.

Nej gott folk, hade så bra så hörs vi på tisdag kanske!
Och hoppas det inte går stora vågor så Mia blir rädd..


. . .

Jag saknar dig redan . .
<3

Jag är väldigt trött.

Imorse gick jag som sagt upp halv sex! Jag var som en zombie som hoppade in i duschen, fattade knappt vad jag gjorde. Åkte iväg till tierp vid halv sju & kom hem strax efter åtta nu på kvällen. Jag är verkligen hur trött som helst. Och jag har ont i huvudet, magen, öronen & mina blåser i munnen gör ont. Och det värsta är att jag ska på kryssning imorgon.. Men, jag tänker ha en lugn hemmakväll ikväll. Vilket ändå känns väldigt värdelöst för Elin har fest ikväll för hon fyllt 18 & jag sitter här.. Dels för att jag inte har någon skjuss hem & känns som att jag måste sova hemma om vi ska iväg imorgon. Typsikt att vi ska åka imorgon! Och förövrigt ar jag rädd att det ska vara blåsigt & skit. Aja, de visar sig.. Ta en drink eller två så kanske man inte tänker på det? Eller om det blir värre då.. Hah!

Och tanke på att Emil & de andra är påväg in till krogen så får jag ha Tobbe som sällskap på msn ikväll, fär igen av oss har ålder inne.. Ibland är det verkligen inte lätt!

Vad lider alla av?

Okej, jag var in till stan igår. Men inte hittade jag någon plats att vara på när de är APU. Jag blir så less, fan frågat hur mycket som helst nu! " Nej vi tar inte emot "   " Tyvär vi har fullt hela våren" Om & om igen... SKIT! Jag blir sur & less. Vad lider alla av liksom? Nåväl..
Men köpte ett par jenas, en tröj-kofta, trosor & smycken så blev lite gladare ialf.. Bra där!

Och jag ska skriva Grattis min sötaste vän Elin på 18 års-dagen! Hoppas du får det riktigt kul ikväll : D Kan tyvär inte följa med för jag är för liten.. Det känns värdelöst. Verkligen alla fyller 18 nu. Men Mia, hon fyller den 12 december.. Kul!

Och idag hade vi endast en lektion som var idrott, väldigt skönt med sovmorgon & komma hem tidigt : ) Och idag ska jag färga håret & klippa mig. Skönt. Och nuffsi kommer till mig ikväll med : ) Och imorgon ska jag gå upp halv sex! Kan ni tänka er.. Jag ska gå upp halv sex på en lördag? Men de är kommuncup & jag ska fixa & dona med kiosken & allting.. Kul? Neej.. Men sa ifrån att vara med för knäna pallar ändå inte.. Då kan lika gärna nåra som inte har ont spelat tycker jag. Jag nöjjer mig med att kolla på, lika nervöst  : p
Sen på söndag blir det kryssning. Riktigt skojj!

<3





RSS 2.0