Packat & klart

Hej&Håååå!image136

Nu är det lite ändringar, jag & emil åker till funäsdalen redan ikväll (:
Ska bli riktigt skönt att komma iväg. Åka massa skooooter, skidor, basta, bada bubbel & bara ha det allmänt mysigt! Jag älskar det (:

Så sköt om er här hemma & hade kalas!

Pusspåre!                    

älskling <3


Påskilipåsk

Ojje, här går tiden undan & jag hinner inte att skriva mycket alls..
Men påskhelgen har vart riktigt bra! I fredags åkte jag & Emil till mormor & käkade påskmat. Sen på kvällen kom de några hit till Emil, vi kollade på hockey, Brynäs vann! Sen senare drog de till folkan men jag stannade hemma. Men de kom efter någon timme igen. Putte var smetfull, haha rolig var han. Sen på lördagen sov vi rätt länge, sen iväg & handla det sista till maten. För vid 6 tiden kom alla & vi började äta. Vi var runt 12 stycken, riktigt trevligt. Sen efter några timmar dök lite mer folk upp, riktigt kul var det. Tillslut kom Alicia, Hägglund, Elin & Soffan, då blev jag gladis! (: Så en trevlig kväll & verkligen en sen kväll! Sen på söndagen städade jag & Emil hela dagen kan man säga.. Även småplockat idag, ligger fan kapysler på alla jäkla otroliga ställen x) Men vafan, så det ska vara.
Och igår kväll tog vi det lugnt, Sanna, Putte, Micke, Emma & Tobbe var här hos oss.
Och idag är jag sjuk & missade matchen, så jag hoppas alla köttar lite från mig. Och du fisen, inge fotboll på en vecka för mig nu :O ..Men hoppas jag blir frisk snart! Grr..

Men är förövrigt väldigt skönt med lov! Och på onsdag åker jag & Emil upp till funäsdalen igen, riktigt mysigt ska det bli! (: Och idag är det 4 månader & jag är jätte käris i dig skrutti ! <3

Men nu ska vi kolla på hockey & sedan basta, myselimys (:
<3

äckelsnö, inte nu!

- Har vi match på lördag eller söndag ?
- MÅNDAG !! ( hela laget )

Fisen är bra rolig, noll koll!

Idag på träningen blev väl nästan alla ledsna, för den här jäkla onödiga äckliga snön fick för sig att komma fram. Lite försent, äckelpäckel! Men iallafall, vi kunde inte vara på grusplan så det blev att försöka sparka boll på en gräsplätt där de var fullt med snö, lite tokigt. Sen fick vi såklart springa, men vad gör man inte när det är äckelsnö! Sen basta vi iallfall!

Och nu sitter ja hemma hos Emil & han vet inte om det : D Han är snart hemma från matchen han har kollat.
Liten överasskning eller nåt x )

Nu måste ja kila!
Heeej!


 


Jag är rätt dålig

Här går verkligen dagarna läskigft fort! Hinner aldrig sitta vid datorn & bara nörda längre. Vilket är bra på ett sätt, jag kanske har skaffat mig ett liv? Eller så har jag bara inte tid :p

Nåväl, helgen min var iallfall bra! i fredags var jag först hem till Jenny med Lina, träffade några härliga brudar (: Sedan åkte vi vidare till tierp, men jag tog bussen hem till Emil istället. För de andra visste inte riktigt vart dom skulle så. Sen på lördagen var jag & Emil barnvakt till sötaste Felix! (: Vi åkte först på fotboll & kollade på Emils lag. Och Felix var så söt & snäll så! Sen hem till hans syster, efter ett tag kom hon & Pelle hem. Då blev det Melodifestivalen såklart, rätt låt vann iallafall. Är det shlager så är det! Sen åkte vi hem till mig & sov, eller kunde ju försöka.. Pappa hade hans släkt här på kalas. Farmor var lagom på g (; Haha, lite roligt. Men försökte lägga oss skapligt för jag hade nämligen match sen på söndagen!

Var iallafall riktigt kul att komma ut & lira boll på gräs, eller konstgräs men ändå. Mötte valbo som spelar i högre divison & hade haft 6 matchet. Men vi förlorade med 3-0 men vi spelade riktigt bra ändå. Första matchen & det var verkligen kul. Ibland är det riktigt kul att lira bollis, yes!
Sen efter den åkte jag hem till snutten min & myst framför tv:n bara.
Jag tycker verkligen om honom! : )

Men nu är jag trött efter kvällens träning, känns ikroppen att man har spelat match. Så det ska va (:
Ledsen för att bloggarna är tråkiga nu, men vafan!

Sov gott!


12 Mars

GRATTIS MARIA SOM FYLLER 18! <3

Imorse reagerade jag knappt när alarmet gick igång på mobilen. Jag kunde knappt få upp ögonen. Verkligen en seg morgon! Men tog mig i kragen & ryckte upp mig, blev lite stressigt till bussen men hann med fint. Jag är för lat på mornarna, skärpning!

Idag åkte jag hem efter jag jobbat. Träning på schemat, vi har börjat träna tre gånger i veckan nu. Måndagar, Onsdagar & Torsdagar. Som förr villsäga, Vilket är bra egentligen. Men mer tid går åt vilket kan kännas lite jobbigt ibland. Men när man väl tränar känns det bra & tjejorna gör mig glad. Och på söndag är första träningsmatchen också! Kulkul (:

Och nu sitter jag & pratar med Go-Lina på msn. Kanske blir lite galejj på fredag, hon försöker få mig på en redig tur med henne, känns som det skulle vara dags att träffa henne ordentligen! Sagt länge att vi ska festa till tillsammans, Thii! (:

Nu ska jag nog ta & ringa Emil innan jag nuffsar!
111 dagar hjärtat <3


Min mobil = två delar

Kanske en liten sanning att jag inte nördar data så mycket längre? ( a ) Känns bra ibland, men på helgerna har man fakitskt inte tid (:

Helgen var lite upp&ner. Fredagen skulle blivit tjejmiddag hos Sara. Men jag hade nästintill feber & var helt slut så bestämde mig för att inte gå dit. Tråkigt men det kommer alltid flera kvällar (: Så jag hade en lugn & tidig kväll med Emil. Jag deckade av min egna trötthet framför Let´s Dance, Socialaklubben.com.
Sen på lördagen kände jag mig lite halvkrasslig så hoppade över träningen. Och tänkte att jag kan inte missa Carolines inflyttningsfest så vi drog dit. Åkte först till Putte & förfestade lite innan bussen. Var i Tierp redan vid 6 tiden. Fullfart & pratiga var vi.. Var trevligt folk där så länge vi var kvar. Jag & de felsta från karlholm åkte dit igen. Var 80-tals galejj på folkan. Men först av & lämna Emil. Han var lite trött.. Okej, ja får skratta lite idag haha! Nej nu ska jag inte vara så dum... Träffade massa folk på folkan & svärmor fixade in mig lite snyggt sådär. Alla är ju över 18 utom jag, kul! Och Tobias & jag var på en jäkla cool efterfest, hah! Dansband med de äldre, rätt nöjda (:
Kom hem till Emils vid halv fyra & somnade rätt fort.
och söndagen bestog av att vara trött, men åkte till Caroline &  Sebastian en snabbis iallafall. Sen bara segat, men vad gör man liksom inte på en söndag.

Nåväl, förutom att jag var lite arg & lyckades göra sönder min mobil i två delar så var det bra, men nu har jag laddat upp med en annan mobil. Väntar bara på Halebop kortet nu! (:

Nej nu är jag trött & extra trött efter den mysiga & blöta träningen. Och idag var Uffe med på plan, hon har kommit hem! : D Yääh, vi gillart!

Godnatt!

Tiden går & jag har en tå?

Den här dagen har verkligen gått fort! Först praktiken som vanligt, sen hem & sen är det träning efter man vart hemma en timme. Träningen var rätt kul idag faktiskt. Bra fart imellan åt. Lite ojämna lag när vi spelade bara, men så blir det ibland. Jag & Jossan hade bra spel där, hon slog upp bollar till mig & jag bröstade ner dom. Funkade ju ett tag där : p Tss. Och sedan var bastun på efteråt, hur skönt & varmt som helst! Så jag & Millan drog i massa balsam & sattes oss där. Mjukt hår blev resultatet : p

Och imorgon är det fredag, äntligen! Är bjuden på tjejmiddag hemma hos Söt-Sara : ) Ska nog dit, om jag inte känner mig krasslig.. Dumt att smitta ner folk kanske? Mår inte alltför bra nu. Men jag är dum att jag tränar egentligen. Jag lär mig aldrig.. Nåväl. Sen är det inflyttningsfest på lördag! Jag & Tobbe sitter jag laddar som fan på msn nu! Det blir nog riktigt kul! Mycket folk som det ser ut också! : ) Kanoners!

Och juste, varje dag när jag har lunch nu så går jag till Caroline´s lägenhet. Hon jobbar natt denna vecka så när jag kommer dit är Sebastian där & äter frukost medan ja är min matlåda. Tycker förövrigt det känns coolt med att göra en egen matlåda, hah. Jag är töntig.. Men vafan : )

Men nu ska jag snart borsta tänderna & nuffsa i min säng.. Det känns liksom lite tomt. 
Jag saknar emil redan.. <3


Två veckor

Hej&hå!

Dagarna bara rullar på & jag längtar till helgens inflyttningsfest! : ) Men snart är den här. Och idag efter praktiken åkte jag hem till Emil, efter vi åt hämtade vi upp Tobbe&Jimmy. Vi drog in till stan för jag behövde verkligen ett par skor! Kom in vid halv sju & jag tänkte hur fasiken ska jag hinna hitta skor på 30 min? Men efter 30 sekunder inne på Din Sko så hittade faktiskt jag Min Sko! ;D Så snabba köp kan vara bra ibland. Jag är nöjd! Förutom att grabbarna alltid mobbar mig så var det väl.. trevligt! Stryk ska de ha iallafall!

Och imorse sprang jag runt hemma som en galning & letade efter min kära klocka. Jag blev arg på mig själv hur jag kan glömma bort så snabbt vad jag lägger mina saker. Men efter mycket damp så var jag tvungen att springa till bussen. Då får jag ett sms av syster att hon tagit med sig den till Ur&Penn där hon har sin praktik två dagar iveckan. Hon lämnade in den & den är påväg till ur makaren i Stockholm. Alltså, mina kära klocka är på vift helt ensam.. Och den kommer inte komma tillbaka till mig fören två veckor. Jag hoppas den kommer hem helt oskadd! Den hade ju lite skader innan. Så kanske superhel sen eller nåt. Nåväl, jag känner mig tom utan den helt enkelt : p

Men nu bara surrar jag.. Nu ska jag till emils bamsejättesköna säng & nuffsa! Och jag  tycker om min emil också <3

Nattinuffsan då!

Dummefan

Jag är trött nu efter träningen & känner mig som 70 år i mina ben. Jag har ont i baksidalår! Den som kom på träningsverk är totalt rubbad i skallen!
Och förövrigt känner jag mig kraslig..

Så därför tänker jag tröst äta bullar som Mamma har lagt fram! <3

APU

Nu har vi börjat med praktiken. Börjar tio om dagarna & jag får soova! Skönt. Och jag måste säga att jag är kär i eran hund Sara ( a ) , så sjukt snäll & söt! Min nya kompis iallafall! ; ) Och igår fick jag sluta vid fyra, jag gick hem till Carolines lägenhet där hon & Sebastian var. Väldigt fint har hon fått det, så härligt! : ) Och sedan kom Emil också dit. Så vi gjorde iordning tacos & hade allmänt mys! Länge sedan vi träffades.. Men det tänker vi ändra på! Och jag & Emil drog hem vid halv åtta & vi lag oss i sängen tidigt. Och imorse när jag vaknade kände jag mig verkligen sjuk, men blev bättre under dagen. Nu känner jag mig bara trött, som jag alltid gör vill säga : p Och nu när jag väl är hemma så åker nästan hela min familj iväg på Bandy i Sandviken. Kul att jag får träfffa dom, men men.

Men nu hinner jag inte så mycket mer, ska äta & sen kila på träning! Och försöka hinna med en kopp kaffe så jag blir pigg..

Jag <3 Dig !


Vilken stressig lördag de blev!

Halloj!

Ja, som sagt var vi till mässan igår. Kommer tid tidigt så vi inte behövde stressa. Emil började läga golvet & bea & jag fixade upp trosorna på galjarna. Och sedan skulle vi upp med självaste montern. Men då hade vi fått fel mått från skolan så väggarna var alldeles för korta.. Vi fick värsta paniken & visste inte hur vi skulle göra. Så Emil bea & jag skulle ut till Ikea & köpa tyg. Men vi var ute & åkte runt hela uppsala. Fick massa beskrivningar med kom aldrig fram. Panik så åkte vi tillbaka efter halv tolv. Och tolv skulle de vara klart. Så vi fick typ sktia i att ha våran monter. Och jag var så jävla less & ville ta mitt pack & dra!  Såg inte alltför snyggt ut med montern, inte alls x) Men vi tänkte att vi får försöka satsta på att sälja så mycket som möjligt ändå. och det gjorde vi, gick riktigt bra ändå. Massor av trosor sålde vi. Och sedan var det olika prisutelningar. Så jag & bea tänkte att vi går dit & lyssnar lite. Och så skulle man ut se " Bäst i kommun " Och det blev vi! Vi blev så jäkla chockade! : D Men det var riktigt skönt tanke på att hela dagen började inte alls bra! Så vi vann 2000 kr som vi åkte hem med + allt vi sålde för, klagar inte : ) Men synd att våra montrar som kom från Högbergs krånglade..
Stressad dag var det iallfall, men nu är det över!

Igår kväll åkte jag & Emil hem hit till han. Vi tog det bara lugnt för jag var verkligen hur trött som helst. Med Tobbe, Adam & Rasmus kom över en snabbis iallfall. Men direkt när de åkte somnade jag, trevliga Mia.
Och idag har vi legat i sängen hela dagen, Och busen ligger i sängen nu med.. Måste försöka rycka upp han för jag vill till affärn & köpa godis & hyra film till ikväll som vi skulle göra (: Mysdag!
Du är bästigast <3

Och imorgon början APU´n. Ingen skola på 4 veckor ( a )


RSS 2.0