tisdagsmys


30 november

idag känner jag mig glad! för att om en liten stund ska jag bege mig mot jobbet några timmar. men sen ikväll kommer min fina vän charlotte hit! :) och hon stannar tills imorgon inna jag går till jobbet. så ikväll kommer munnarna gå i ett som vanligt ;) tänkte även visa mina talanger i köket och steka korv och koka makaroner! min kväll är såå räddad! :)

 


29 november

sov drygt 12 timmar i natt! snackade om att jag var utslagen sen lördagens bravader.. tog en stödvila innan ensam mamma söker också, tur jag gjordet det. för då klara ja av att titta på beck med. hihi.
men nu ska det fixas&trixas lite innan jag åker mot jobbet! :)



snart så..

28 november

ligger i soffan helt utslagen i stort sätt. elins 25 årsfest blev så lyckad :) kom i säng kvart i fem i morse, så får faktiskt vara lite trött nu.. var där under hela dagen och hjälpte elin lite, fixade i ordning oss sen gjorde vi massa mingel mat! mycket mat smått&gott blev det. mums! :) mycket tandpetare gick åt, haha! sen var det fullfart tills klockan halv fyra, och då passade vi på att städa massa. otroligt skönt när man vaknar upp och har allt det gjort! vi låg i sängen tills klockan nästan var ett, jag och emil kröp ner i deras säng, haha. så vi fyra låg där och åt rester till frukost i sängen och kollade på shrek! mysigt där. sen var det bara att åka hem till karlholm. middag hos emils mormor&morfar stod på shemat. det var gott. men man var inte direkt den piggaste tjejen, men huvudsaken man ser räääätt pigg ut.. hihi! nu ska ja fortsätta ligga här i soffan. emil min älskling verkar redan ha somnat under filten.. får ta fram lite gottigheter så kanske han vaknar till! :)

imorgon blir det jobb, och  två veckor framöver! så jäkla skönt att veta i förväg!! :) glad tjej.

en del av maten :)


bästaste du! <3 tack för en toppen kväll!

DU KOMMER ALLTID VARA DEN FINASTE FÖR MIG, DU KOMMER ALLTID FINNAS MED MIG

älskade ängel <3


26 november

åh! igår kväll fick min fina kusin stina en liten pojke. allting hade gått bra sa mamma! :) så himla gulligt&mysigt.. <3 hoppas allt går bra för dom. stort grattis!!

nu är jag redan hemkommen från jobbet, nu har jag tagit helg! :) hade ettorna här på morgonen och det gick bra, alltid lika kul.
inte var det plogat dit eller på hemvägen, pjuuh! de är lite jobbigt att gå i snö när man har sina jobbarvinterskor på sig! men hem kom jag, och jag började skotta! jajjemen, och bra gick det, lite halt var det meeen. sen när jag är klar och går in börjar de vräka ner ännu mera snö. men de värsta var ju att det var lagomt för plogbilen att komma nu när jag redan vart ute och gått, och skottat! nu är det en vall utanför här igen :( de fick man för att man ville vara lite duktig.. lika varje jefla år!

nu ska jag fortsätta med plockningen här hemma. fick ett ryck igår kväll att ta fram alla julstjärnor och tomtisar. så nu är det jul-mys på ängsvägen 15! nu ska jag bara få ner alla kartonger som jag lägger de andra sakerna i och bära ner till källarn, sen blir det lite damsugning på det. skönt att ha det städat till helgen :)
sen kanske ja hämtar upp svärmor och åker till skutskär och ger små prinsarna chokladkalender och kramas lite. och ja, jag är på samma nivå som dom! man MÅSTE ha chokladkalender :) annars är december helt värdelöst.. hihi! snart så, snart så får vi öppna första!

imorgon är det 25 års-fest för elin.. ojojojoj!! :) håll i hatten nu...

25 november

ligger som ett slakt i soffan under min mysiga filt och inväntar att jag ska blåsa iväg till jobbet. blir jobb till 18 idag. idag tänkte jag först ha en städdag och börja julpynta, men det får bli kanske imorgon efter jag slutat jobbat.. hihi. är inte direkt stökigt här hemma men en dammsugning i huset skulle inte direkt skada.

ikväll blir det förmodligen att ta en sväng till min vän kajsa! :)


24 november

♥idag är det ett speciellt datum för mig och min fina emil. vi firar 3 roliga, härliga, mysiga, knasiga och underbara år tillsammans! :) jag kommer aldrig finna ord över hur otroligt mycket jag älskar honom. han är mitt allt. jag är så otroligt glad att jag har honom, som min älskade emil ♥







igår kväll tog jag och bilen en tripp till månkarbo, där såklart charlotte befann sig! :)
vi åkte vidare mot kista och lyssnade på en föreläsning och skakade hand med lite kostymnissar. kände mig nästan som hemma må ni tro! hihi! kom hem runt tio tiden och vi satt i charlottes säng och kikade tv och massa bilder på datan, alltså.. ibland kan man undra vad man har har för fel när man är ute och härjar, haha! sen låg vi och pratade hur länge som helst innan vi somna. som vanligt det när vi umgås. munnarna går i ett på oss! men så det ska vara när man umgås med sina fina vänner! :) gick upp rätt tidigt, begav mig till mathilda i tierp och charlotte skulle jobba. vi tog en lunch på brorsans och åt kebab, bra fint i magen. men nu myser jag under filten och ska snart göra det lite mysigt här hemma tills mitt hjärta kommer hem från jobbet! :)

 

 

 




lussebullar

92 st otroligt fula & goda lussebullar är gjorda idag. jag är nöjd!
som sällskap och hjälp hade jag moa här. drack julmust, glögg och lyssnade på julmusik.. nästan så jag ville börja julpynta och sätta upp mysiga stjärnor! men tänkte försöka hålla mig några dagar till...
älskar juletid.


23 september

en trött tjej idag vid frukostbordet. nu blir det tandborstning och sedan tierp för några ärenden..


22 november

idag har jag haft måndagsmys med småprinsarna mina. casper har haft feber men är pigg nu så det båda fick en hemma dag från dagis. passade på att färga elins hår också, tjusig blir hon som alltid!

nu måste jag börja duka, för middagen är klar om ungefär 1 min. mumsigt värre. emil kommer snart in också, han byter till vinterdäck på hans jobb bil, kanske på tiden? ;) skulle tro det.




made it

ajjamän! jag överlevde träningen och den var riktigt rolig och jobbig/skön..
nu myser jag i soffan framför ensam mamma söker och sen blir det beck. älskar att vara såhär trött och känna sig nöjd med helgen.. jobbigare när jag vet att jag inte har packat upp väskan. ångrar som fan att jag inte gjorde det på direkten.. fy mig!!

21 november

årsfesten är redan över. den som vi har suktat efter hela året.. tiden bara rann iväg för vi hade så kul! som vi dansade ;) och ramlade... lite hål i jeansen är bara lite minnen. så ser jag det! eller var det halt med klackskor..
ätit mig mätt på en pizza, vilket var dumt. nu mår ja illa, jag som mått rätt hyffsat.. typiskt! ska ladda om till träning snart, ja ni hörde rätt.. hoppas fler i laget är sega att att min tränare glömde bort vurpan jag och linda gjorde. håller tummen. annars lär man få höra de ett tag! ;) tss..






20 november

hade en otroligt trevlig kväll igår med släkt och familj! :) super mys!
nu sitter jag och tittar på när kajsan färgar håret på emmsan. snart ska vi görs lite våfflor och äta glass, mums! sen fixa bålen tills brudarna i laget komma och sedan bege oss mot årsfesten! det kommer nog bli riktigt kul! :D

så håll i hatten!! för det ska vi....

19 november

nu ska vi åka och ha kalas för min kära emil och min kära svägerska elin! :)
hörde jag s-tårta?! ajjamän! mums i magen :)


18 november

okej! började dagen med att gå upp väldigt tidigt för som sagt, tandläkarbesök väntades. precis när jag ska ta på mig strumporna så ringer tandisen och säger att de måste avboka tiden. jahaja? jag som hade förberett mig rätt mentalt för detta besök.. så nu måste jag försöka ladda om till den 3 december istället.. tänk om jag hade gjort det idag, då hade det vart över!
jaja, jag tog mig iallafall till tierp vid nio och mötte upp mathilda. fick fina naglar också. jag tyckte hon vara duktig, var hennes första vecka sen hon började göra. så spännande att få följa henna nu, hihi! :)
sen hem och hämta upp emil och sedan till tierp igen, till akuten. han blev sjuksriven en vecka till..
så de har vart mycket åkande.

nu har jag en dryg jäkla huvudvärk och skulle behöva sova ungefär 26 timmar och äta några huvudvärks tabletter.. men jag ska åka till elin nu och göra fyra st smörgåstårtor till kalaset imorgon! bara bita ihop! hoppas jag inte blir sämre bara.. den här helgen har ju jag väntat länge på!!

dunder och brak...

ångest, skräck och panik

jag måste bara få avagera mig lite innan jag ska sova.
imorgon har jag fått tid hos tandläkarn. jag får lika panik och ångest känsla varje gång. visst,  de är väldigt sällan jag är där. och de är bara undersökning liksom. men fy, jag hatar att vara där.. jag är rädd! fast jag i stort sätt aldrig har hål ( peppar peppar ) men iallafall.. nu har man tydligen blivit vuxen med så mammsen inte följer med och håller handen längre, iof så har hon inte gjort det på länge ;p men ändå. nej, jag gillar inte den här känslan jag får i magen när jag ska dit. och inte nog om det så fick jag den skönaste tiden ever, 8:20!! ajjamän, bara upp och hoppa! men efteråt ska jag träffa min tildus och göra naglar! hon har börjat den utbildningen så ska hon få äran att öva lite på mig då. blir nog kanon det där. skönt att få fina naglar igen.

nu ska jag drömma skräckisar om tandläkarn och lätta min ångest för emil, hihi...


kärlek

ska snart bege mig mot skutskär på lite kvällsfika hos elin och mina prinsar. glad i hjärtat!

17 november

grattis till min fina svägerska elin som fyller 25 år idag!! <3
på fredag blir det kalas för skyttarna och helgen efter är det 25-års fest, tjiihoo!! hon ska firas ordentligt våran stjärna :)

nu sitter jag i soffan och drygar/myser och inväntar fina wänge som kommer på en kaffestund innan hon ska börja jobba. hon är bra, hon är riktigt bra! min gosa :) så är det mysigt väder ute också. jag känner mig nöjd! snart helg också, jag ser bara framåt ;)

myströjan är på..


grattis mitt hjärta

min fina, bästaste, underbaste och vackraste emil fyller år idag. och han är sjuk fortfarande.. jag tycke så synd om honom. men han har fått paket av mig idag och så gjorde jag i ordning mysmiddag som smakade smaskens! nu är alla ljusen tända och han har somnat på soffan. emil är mitt allt. utan han skulle jag aldrig klara av en dag. han är hela min värld! :) han gör mig så speciell och så otroligt lycklig. att vara i hans närhet är så underbart. jag skulle kunna göra allting för honom. han är mina andetag, mitt liv.
nu ska jag göra i ordning kaffe för svärmor&svärfar kommer förbi på fika! på fredag blir det mera kalas för honom för imorgon fyller hans underbara syster år också.

grattis igen, hjärtat.


15 november

jobb 8-16.30 idag och det gick bra. kul som vanligt :) lite huvudvärk nu bara men de får man ta.
var förbi emils mormor&morfar med och lånade en bil. våran ena bil ska få lite lackskydd och polering av emils morfar. så jag måste ha en bil imorgon till tajerp. fick såklart fika så jag blev mätt. men jag älskar fika.. tss.. så imörn kör jag hedliga volvo! ojoj! längesen man körde en bensinare om inte annat.. ;)

jaja, känner inte för att jag har nå vettigt att skriva.
nu ska jag fortsätta titta på fotbollsgalan!

14 november

farsdag idag, så jag åkte hem till min käre far och gav en liten present och åt mat. fick träffa min lilla jeppe plutt också.. min älsklingsvovve! blev inte kvar sålänge för fotbollsträning väntades ju! och de var en skön och jobbig träning. det gillar jag! lite tråkigt med en gång iveckan bara.. men efter nyår blir det mer.
efter träning åkte jag hem till bästa kajsa och fixa håret lite, det blev bra! :) tack för det snuttan! planerade även in lite för den kommande lördagen! det vankas årsfest ;) det ska bli riktigt kul. tänkte ha lite förfest här med laget, ta oss en drink och sedan gå tillsammans upp till folkan. toppen! :) och såklart kommer kajsa och emma redan vid lunch tid, som varje år! ;) hihi! snart lördag......

missade ensam mamma söker idag också. hur känner jag inför det egenligen? tänkte titta på tv3 play med det bara hackade och hade sig.. tar ett nytt försök imorgon! kan inte missa heller..
nu ska jag fortsätta kika på inter-milan och heja på zzzzzzzlatan! vilken straff.. så jäkla självsäker han är. tänk om man hade lite av hans självförtroende? pjuuh..

förövrigt saknar jag mina två babe´s som är i australien.. filledutt har varit borta 9 månader nu och det är alldeles för långt! och carro har varit borta för många veckor.. men snart är ni hemma! och jag är så otroligt glad att ni kommer hem så ni kan komma till mig när jag fyller systembolags ålder. det är jag glad över, riktigt glad över! nästan så jag får en glädjetår! <3 saknar oss! tänk hur vi hängde förut, haha. åh jag blir bara så glad av alla minnen! det lever jag på. ni är guld i mina ögon, och ni kommer alltid vara speciellt för mig. <3






<3 bilder från flera år tillbaka.. ungefär 4år...
kanske dags för nya? ;)




lördagsmys

njuter av en hemmakväll med älskling. har ätit godmat och hyrt en film. fick bli beck - levande begravd :) snart kommer min älskade stora lillebror också och myser med oss. då blir det lite chokladpudding och film. myser under nya filten som förmodligen är den skönaste filt jag varit med om. nu ska jag fortsätta att bara vara..


13 november

nu sitter jag här i vardagsrummet nyvaken och ska visa upp alla 8 gula påsar från ullared. emil måste ju se vad jag handlat! de är nästan knappt själv att jag vet, haha! men resan gick hur bra som helst, lite drygare hemåt med massa äckelregn och dimma..
men vi kom dit ungefär tre på natten, sen försökte vi sova strax efter fyra till sju. men det  slutade med en halvtimmes sömn i bilen och klarvaken ändå. vi ville bara att det skulle öppna.. hihi. blev lite frukost i bilen, och jka lite väntan. men det var det värt! sen var det bara att shoppa loss! så fick hem lite kläder i allt möjligt, kläder till emil med såklart, sen heminredning, små saker som är bra att ha, julklappar till emils släkt och lite till min familj. ja jag kommer inte på allt nu! kom hem vid tolv igår kväll iallafall. så skapligt trött att ha suttit i en bil i 14 timmar, shoppat 8 timmar och sovit en halvtimme :) men bara roligt!

nu blir det mysdag med hjärtat iallafall, ska sätta upp mina nya snygga lampor i vardagsrummet! :D

ULLA RED TILL ULLARED

nu drar vi till ullared, nu drar vi till ullared!!
åker mot bästaste svägerskan elin snart, sen tar vi bilen mot ullared ikväll! :D
och hej & hå vad vi ska shoppa som galningar imorgon, tjoohoo!!

hihihi


10 november

jag och lypsyl brukar inte klara av varandra så himlans bra. varje gång jag införskaffar mig ett nytt så tar det cirka två dagar innan jag har tappat bort det. alltså, varje gång händer det! jag blir tokig. så ser jag en bild framför mig hur jag precis har använt det. sen går jag och letar överallt, verkligen överallt i huset. så nu under två dagars tid harjag letat och letat ( och nej jag vile inte köpa ett nytt för jag är så dum och tappar alltid bort ) så jag får liksom ta mitt kast och leta vidare. och nu håller jag på att tvätta förfullt och i tvättmaskinen ligger mitt lypsyl och gömmer sig! precis i " dörr listen" jaja, jag tog det och torkade det och vips så funka de alldeles utmärkt! så nu har jag det igen!



sådär ja, då har ni fått hört om det. gud vilken intressant dag jag har känner ja. men nu måste jag väl kanske återgå till mitt tvättandet, sen ska jag ta mig ut på en promenad i slasket har ju lagt i lite ny musik i iPhonen, då är guldigt att traska på. men jag älskar vintern, den är otroligt mysig. jag blir glad när det snöar, men jag blir mindre glad när det blir plusgrader dagen efter. slask? hallå liksom, de är äckligt!


9 november

rutten dag det har varit!
när jag vaknade kände jag hur moviterad jag var. gick upp direkt ur sängen och plockade lite i sovrummet, tänk att jag och kläder aldrig någonsin kommer gå ihop? jag vet hur drygt de är att ta rätt på allt men ändå måste jag samla ihop allt till en lagom hög. jag får skylla mig själv. men iallafall, sen tänkte jag att efter frukosten när jag smält den lite tar jag en springtur för de är behöövligt! men nej, jag tittar ut genom fönstret och min motivation bara försvann, poff sa det. så nu sitter med filten här i soffan och känner mig lite missnöjd! ska börja jobba om en timme också, fast de är bara några timmar. men vem vet, kanske får  motivation ikväll? eller så får jag försöka fixa emil till sjukhuset, han har vart så rasslig och förkyld länge nu. tung i bröste, snorigt som tusan och tung hosta. det kanske är nå fel som är trasigt hos honom? något måste det vara. lillfisen! jobbar sönder sig själv gör han också.. och här hemma sitter jag som en jäkla.. ja finner inga ord för mig själv.. fy.. jag vill bara veta vad jag vill. jag vill våga mera, jag vill så mycket men ändå inte.. mina tankar gör mig galen.

nej, om man kanska ska ta sig en bit lunch och göra sig till en människa? det får bli så.
och förövrigt drömde jag om farfar i natt. de känns så verkligt i drömmar och sen vaknar man upp med ett slag i magen..

mitt hjärta, mitt allt <3


pensionärsjävlar



hahah, åh vad jag älskar´t!
helt klart måndagens plus i kanten! så jävla gött :)

8 november

okej, idag har jag sökt olika jobb enbart för att ha någonting att komma med när jag ska tillbaka till AF i slutet av januari.. måste ju visa sina sökta jobb. söker jobb som sträcker sig till uppsala, som jag inte ens har utbildning till.. men vad gör man inte? grr! nu tänker jag inte göra något mer sånt idag, det får bli en annan dag.. undrahur mycket jobb man måste ha sökt då? kanske runt 324 st? för det finns ju verkligen såå mycket att söka menar dom.. pfft.
aja!

snart kommer charlotte hit på en liten lunch/middag! blir lite snack om helgens bravader ;) sen ska hon ha barngympan och ikväll ska jag på lite kaffe-rep hos carro remix! har nog en del att prata om sen sist :)

vilken meningslöst inlägg! men bjuder på en bild på mig och bästa lotten, höhö!


7 november

vilken fantastiskt helg det har varit!
i fredags blev det som sagt lite förfest at my place, lite firande för finaste caroline som fyllde år! besöket på heartan blev lyckat, mycket dans och man träffar alltid massa personer man inte träffat på, ja vet inte när.. en lyckad kväll :)
lördagen blev vi väckt av elin och små busarna. åkte ut till valbo och tog en runda och lunch på ikea. på kvällen fixade jag och elin tre rätters åt våra karlar, hur gott som helst! och en himlans mysig kväll, som vanligt! idag var det fotbollsträning, det var kul för det blev strömavbrott och dra mig baklänges vad svart! 19 st rädda tjejer.. men jag och blomman kom en briliant idé att försöka öppna ytterdörren, men när vi väl våga ta oss dit visa de sig såklart att de är riktigt svart ute också! haha. men tillslut kom den tillbaka och vi kunde sparka vidare, tur det.

nu blir det mera soffmys och snart börjar ensam mamma söker! men först..
lite bilder sen fredagen!









födelsedagsbarnet!! <3

5 november

VAD GÖÖR VI?! NU KÖÖÖÖR VI! :D

inväntar några sköna lirare nu och sedan blir det heartbreak!!



4 november

okej, håll i hatten nu för nu kommer ni få höra någonting ni aldrig hört!!
min lillebror har ju spenderat några nätter här på sitt höstlov, så idag tänkte jag att jag kör lite med honom.. vilket jag gjorde! jag hade min städdag idag och han slapp definitvit inte undan. så han fick äran att plocka ur och i diskmaskinen, torka borden och sen torka GOLVEN! ni som känner mig lillebror väl vet hur han är, och mamma han kan faktiskt! så passa på att kör med honom hemma nu. ingen semester hos syster mia eller ;) men tack så mycket bror! bra jobbat, nu är du värd en chipspåse nästa gång du kommer.
mamma och pappa kom även förbi idag och tog en fika, hämtade även bror. så det var kul att träffas. lill grisen jeppe var såklart med också. skönt att träffa mammsen och pappsen. och extra stor kram till dom, och krya krya pappa!! <3

nu ska jag ta på mig lite kläder, går forfarande i min sov tröja, men har ju haft en städdag! sen ska jag bege mig mot svägerskan och mina små prinsar och äta lite. sen ikväll ska jag ut och åka villse i månkarbo, ska umgås med charlotte! :D hur jag kommer hitta dit är en annan femma. tur jag har GPS på min iPhone!

imorgon blir det HÄRJ!! tjiihooooo

3 november

idag var det jätte lugnt att jobba, hade tio små godingar att handskas med. förmiddagen spenderades i gymnastiksalen och jag lirade innebandy och fotboll med grabbsen, slutar med att de är jag som ligger raklång på golvet! ibland går det tokigt ;) men kul hade vi! om inte annat svettigt! haha! sen flöt dagen på bara..
så nu sitter jag här mätt och belåten.

jag som hade tänkt mig en springrunda idag efter jobbet, men jag tänker fasiken inte ta mig ut nå mer idag! fy bubblan vilket ruskväder. och tur emil kunde hämta mig. bor inte direkt långt ifrån, men det öste ju ner!
men nu när jag ändå är inställd på att träna, så tänkte jag köra lite styrka här hemma istället. bättre än ingenting.. sen blir det filmmys resten av kvällen med lillebruur. emil stackarn han ju bara hem och äta och åka och jobba igen..

snart är det helg igen, och på fredag blir det nog lite rajjrajj för ovanlighetensskull ;) men jag har ju så härliga vänner att handskas med!! men saknar en speciell vän som är några tusen mil ifrån mig.. <3




ångest

jag känner bara för att skriva av mig om min ångest bara. men varje gång jag är på AF får jag sån klump i magen av ångest och allt. idag kändes det bara helt blä.  min dag började bra, men sket sig lika fort. alltså, vad i helskotta vill jag göra? de pressar en att man ska söka arbeten runt hela sverige och gör jag inte det får jag ingen ersättning, okej jag förstår väl att dom måste ha sina regler. men helt seriöst?! finns inte på hela världskartan att jag söker något utifrån, jag kan bara inte lämna allt. och vad finns de för jobb då? man har i stort sätt ingen utbildning och jag har inte mycket erfarenheter. men nu har jag bara ett halvår av ersättningen kvar, och ja jag har ju iofs jobbat mycket på senaste veckorna, men nu framöver är det inte lika mycket. så ja.. jag vill bara skita i allt.
jag vet inte vad jag vill försöka komma fram till, förutom att jag känner mig som en världelös människa som bara stampar på samma jävla spår hela tiden. jag vill veta vad jag vill göra, jag vill ha mod att försöka göra saker. men jag är som en fis i rymden som även är den fegaste fisen också.
och vadå plugga? jag? som är så skolkär? eh.. tre till fyra år? nej åh!!
jävla skit dag! tur jag trösthandla lite smink i tierp iallafall och fick träffa mathilda..
annars kan den här dagen pilla sig nånstans.

lillebror önskade tacos idag, så ja, jag ska vara mig en snäll syster och laga det till honom och överasska lilla emil med. sen ikväll ska jag titta på emils match, han möter skärplinge, måste kolla hur de går för han! var ju som sagt något år sen han stog.. men det går nog bra.
imorgon blir det iallafall jobb hela dagen, en lite ljusglimt idag.

fan.


2 november

min morgonpromenad är nu gjord och jag ångrar att jag inte tog min mösse. det var riktigt kallt! men jag tänkte att går jag fortare så kanske jag blir varmare? men nej, nästa gång blir det mössa. men det känns alltid bra när man börjar dagen med en promenad, tur som jag hade fick jag solen med mig iallafall. men nu verkar den ha gett sig. okej, nu lät jag som hundra år gammal. men de är skönt när solen är framme och samtidigt är lite kallt! om man har mössa.. ;)


nu ska jag ta på mig andra kläder, borsta tänderna och sedan fixa mig lite snabbt. sen åkta mot tierp och träffa mathilda en snabbis, wii! sen blir det mitt favoritställe; arbetsförmedlingen! och jag får inte glömma banken innan jag åker hem heller.. men mitt minne och jag är inte direkt världens bästa polare, men värt ett försök!

tjiiing!

 

 


juste!

jossan var ju gullig idag och hjälpte mig med ny header och lärde mig även att göra en väldigt väldigt enkelt! så nu är det kul om man kan göra den själv liksom. det tackar jag för, så tack för det jossan! :) nu kanske det blir lite roligare ;)

filmmys med bäste svägerskan nu! <3

<3






lite bilder från caspers första kalas, som snart är 1 år och två månader. tiden går så himlans fort, och denna vecka har casper inskolning på dagis! min stora lilla prins!! <3

1 november

jahapp, då var det måndag igen. men helgen har varit riktigt bra så det känns ändå helt okej!
fick träffa min älskade systeryster som var hemma över helgen. lördagen bestod av halloween party för hela slanten, och det var riktigt kul! fullfart från början till slut, så det ska vara! :) och jag blev hur glad som helst när jag fick reda på att mina läbytjejer skulle vara där! <3 det gjorde min kväll! men lite tomt utan dig alle.. men snart är du hemma en snabbis och tar igen det! ;)
söndagen bestod av en trött mia. blev bjuden på middag av svärmor&svärfar och det tackar jag för. riktigt gott var det. sen försökte jag ladda till första fotbollsträningen. det var riktigt kul, känns att man inte tränat på ett tag. idag jag har jag ont nästan överallt! speciellt baksida lår, men det gör inte ett dugg! nya ansikten med som tränar, de är kul! så ja, nu längtar jag redan tills söndag så jag får träna igen. lite trist med endag i veckan och de är en söndag..

ikväll måste ja ta mig en promenad, känns alltid bättre med träningsvärken då, för blir den värre ser det inte roligt ut, hihi!
och juste, nu är ju höstlovet igång också och jag ska bara jobba en dag denna veckan, så dom andra dagarna denna vecka kan väl jag få låtsas ha höstlov? typ göra roliga saker om dagarna och så, slipper jag känna lite ångest över att jag är hemma bara? det tycker jag låter bra, jag kör på´t!!

mer bilder ute på min facebook nu!




Ny header och design

Hoppas du blev nöjd med nya headern och designen gumman :) bara säga till om du vill ändra den igen! Hoppas på en nystart nu :) Puss på dig ♥
/ Jossan Edling


RSS 2.0