lille lillebror!

tänkte väl chocka med att dra ett inlägg igen såhär på kvällskvisten.
är mätt i magen efter att ha smällt i mig lite körv med bröö! satt fint i mia magen må ni tro.
lillebror är även här och ska göra två nätters sleepover. idag har han vart mitt sällskap, vi drog på oss springdojjorna och sprang ut, sen lira vi lite boll. känns lite jobbigt att han springer ifrån mig så lätt.. fast egentligen kom jag först, eller?! nja. en blåsa rikare blev jag iallafall. jag är nöjd. fick även med min vännina maria ut i banan!
men imorgon ska han vara sällskap åt emil, medans jag ska till ön och härja med mina vänner. det kommer bli guld. som alltid! :)

och jag tycker de är så tråkigt att hålla på och skriva för att jag inte får in bilderna från kameran, jäla sit! förstår inte varför det inte funkar. men det kommer en bildbom sen nångång.. jag lovar. men säger bara inte när!
men nu måste jag nog ta mig upp till sängen, klockan ringer 6 imorgon. ja tro det eller ej, men jag har blivit en vedtjej! jag och maria öser på som fan! jäkla tur att kunna jobba med det nu över sommaren, lite chill må ja säga. sen kommer mich, och sen blir det pimpla vin och tagga. lyxig på en tisdag! :)

hörs!
och puss på min söta bror, som är så lång... han fick tyvär all längd i familjen tror jag.
och förövrigt kommer bilden från gudingedansen.. som var sjukt rolig!


sommarlov behöver alla! även bloggen..

atchooo atchoo prosit! här var det dammit må jag säga..
men jag hade glömt bort det här med blogg, fören den gulliga ellen nämnde vad som hade hänt med min blogg egentligen, men lite sommarlov är vad den behöver, så som jag! ;)
allt rullar på och jag bara njuter av sommaren med underbara människor och härligheter såklart..
emil har en vecka kvar att jobba sen får han äntligen två veckor semster och första veckan blir det såklart båtsemester ute i skärgården som varje år! som vi längtar :) det kommer bli underbart.

vi hörs när det börjar bli lite mot det mörkare hållet!

skååål och puss på min bästa emma!



RSS 2.0